SinAkuma Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι 1) Φωτογραφία εσωτερικού 2) Πες μας την γνώμη σου για το αυτόματο του i10 Φωτογραφία εσωτερικού με το καλό αύριο . Η γνώμη μου για το αυτόματο η μάλλον το αυτοματοποιημένο που έχει θα είναι κάπως σύντομη γιατί αυτόματο πρώτη φορά αγοράζω. 1) κάνει σωστά τις αλλαγές όπως το βλέπω μια εβδομάδα τώρα και γενικά τις νιώθεις λίγο σε φάση αν άλλαζες εσύ σε χειροκίνητο θα ήταν συμπλεκταριστη αλλαγή αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, τουλάχιστον στον ήχο όχι στο κλωτσιμα. 2) ωραία αίσθηση το creeping που έχει ώστε να ξεκινάει μόνο του και εσύ να δώσεις το γκαζακι σου. 3) ωραία φάση και η επιλογή να κατεβάσεις και να ανεβάσεις ταχύτητες εσύ. 3 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Με γεια φίλε, καλοτάξιδο, πολύ όμορφο. Όπως είπε κι ο Θωμάς, αλλά και τιμή, εξοπλισμό Τιμές 14.500 premium πακέτο με start stop. Υποβοηθήση όταν χάνεις την λωρίδα να σε διορθώνει. Δισκόφρενα μπρος πίσω. Cruise control. Ζάντες. Την οθόνη που έχει η οποία είναι τέλεια κουμπώνει αρμονικά με το όλο αμάξι. Κλιματισμό. Και άλλα που πραγματικά θα επανέλθω γιατί δεν τα θυμάμαι όλα. Αερόσακους φυσικά. Κεντρικό κλείδωμα. Ηλεκτρικά παράθυρα. Και άλλα που πραγματικά δεν θυμάμαι. 6
john1987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλε μου καλοτάξιδο! Όντως έχει ανέβει αρκετά η Hyundai, εγώ έχω πάθει πλάκα με το Tuscon. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι έχουν ανέβει και πολύ οι τιμές της και πλέον δε νομίζω είναι πιο φθηνή από το VW Group, και τους Γάλλους εξαιρουμένης της Audi. Όσο για την "πράσινη ανάπτυξη" της κυβέρνησης τι να πω μου φαίνεται τραγελαφικό. Σε μια χώρα με τεράστια αστικοποίηση και έλλειψη υποδομών σε τεράστιο βαθμό (άραγε ποιος έχει παρκινγκ στην Αθήνα για όλα τα αυτοκίνητά του κιόλας ώστε να βάλει wallbox;) ακόμα και να είχαμε τα λεφτά δε θα μπορούσε να συμβεί η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Εκτός αν ο στόχος είναι να μην μπορούν οι μισοί να αγοράσουν αμάξι και να αδειάσει το κέντρο από αυτοκίνητα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από john1987 4
dafnoula13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, SinAkuma είπε Για μένα προσωπικά έχει ανέβει ο Κορεάτης πολλά επίπεδα και σίγουρα σε κάνα 5αρι χρόνια δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις premium μάρκες αυτοκινήτων. Be gentle
oykas2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, john1987 είπε Φίλε μου καλοτάξιδο! Όντως έχει ανέβει αρκετά η Hyundai, εγώ έχω πάθει πλάκα με το Tuscon. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι έχουν ανέβει και πολύ οι τιμές της και πλέον δε νομίζω είναι πιο φθηνή από το VW Group, και τους Γάλλους εξαιρουμένης της Audi. Όσο για την "πράσινη ανάπτυξη" της κυβέρνησης τι να πω μου φαίνεται τραγελαφικό. Σε μια χώρα με τεράστια αστικοποίηση και έλλειψη υποδομών σε τεράστιο βαθμό (άραγε ποιος έχει παρκινγκ στην Αθήνα για όλα τα αυτοκίνητά του κιόλας ώστε να βάλει wallbox;) ακόμα και να είχαμε τα λεφτά δε θα μπορούσε να συμβεί η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Εκτός αν ο στόχος είναι να μην μπορούν οι μισοί να αγοράσουν αμάξι και να αδειάσει το κέντρο από αυτοκίνητα. Δεν κατάλαβες, το είχαν πει ότι τα ηλεκτρικά θα είναι πιο φτηνά από τα εσωτερικής καύσης... Ε ορίστε λοιπόν, ακριβαίνουν τα μεκ για να είναι πιο φτηνά τα ηλεκτρικά!!! Στα σοβαρά τώρα, εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε ένα καινούριο μικρό-μικρομεσαίο της πλάκας κιόλας, θα πάρουμε ηλεκτρικά;;;;; Ειδικά αυτό με τα ταξί και τα επαγγελματικά το 2025, γελάνε και οι λιγνίτες... Αν και πολύ φοβάμαι ότι όσο πλησιάζουμε το 2030, θα φάμε στο κεφάλι υπερβολικούς φόρος για τα"παλιά" μας οχήματα και τελικά θα καταλήξουμε με το πεζό το 2... 4 1
nemom Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Αντί να καθυστερήσουν κατά το δυνατό τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα για πλείστους λόγους φερ' ειπείν κόστος αγοράς, ανεπάρκεια δικτύου ηλεκτροπαραγωγής-μεταφοράς, ανεπάρκεια υποδομών φόρτισης, πρόοδος τεχνολογίας μπαταριών-φόρτισης κλπ κλπ βλέπουμε μια βιασύνη αντίστοιχη με τη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα που αγγίζει τα όρια της προπορείας ακόμα και σε σχέση με ανεπτυγμένες τεχνολογικά-οικονομικά χώρες ή γίναμε πολύ ιδεολόγοι της οικολογίας ή πολύ πλούσιοι ή πολύ οργανωθήκαμε σε υποδομές ή υπάρχει πολύ χρήμα κάτω από το τραπέζι διαλέξτε 7
SinAkuma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dafnoula13 είπε Be gentle I am gentle την γνώμη μου λέω δεν επιβάλλω κάτι. Η γνώμη σου φυσικά μπορεί να είναι άλλη. No problems here 😎 2
SinAkuma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, tsofras είπε 1) Φωτογραφία εσωτερικού Ορίστε όπως μπόρεσα καλύτερα τουλάχιστον. 10
tsofras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SinAkuma είπε Ορίστε όπως μπόρεσα καλύτερα τουλάχιστον. Μου αρέσουν τα "αφράτα" τιμόνια Πολύ όμορφο είναι μέσα 2
SinAkuma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μου αρέσουν τα "αφράτα" τιμόνια Πολύ όμορφο είναι μέσα Είναι πολύ όμορφο όντως και μπορεί να χαλάει κάπως σε φωτό από κοντά δηλαδή είναι πολύ ωραίο. Όσο για το τιμόνι είναι όπως το ήθελα μιας και έτυχε να οδηγήσω Peugeot 208 φίλου και είχε ένα τιμονακι μικρό κουτσικο 😂 αλλά όλο το άλλο σαν αμάξι ήταν πολύ ωραίο και της Peugeot.
billyg599 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, SinAkuma είπε Χαιρετώ και το club πριν μια εβδομάδα πήρα το i10 1.2 σε αυτόματο γενικά μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά αξίωσε ο Θεός και πήρα κούτα. Για μένα προσωπικά έχει ανέβει ο Κορεάτης πολλά επίπεδα και σίγουρα σε κάνα 5αρι χρόνια δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις premium μάρκες αυτοκινήτων. Όπως και να έχει καλώς σας βρήκα. Πολύ ωραίο το i10. Καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα. Και γω αυτό ήθελα για μένα για μέσα στην πόλη αλλά πήρα το i20/DCT λόγω οικογένειας. 3
oykas2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Πολύ ωραίο, μπράβο για την επιλογή σου και να το χαρείς φίλε. Κι όντως η οθόνη πολύ όμορφα τοποθετημένη, όχι σαν κάτι άλλα που είναι λες και θα ξεκολλήσουν... 2
tsofras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SinAkuma είπε Να είστε καλά παιδιά. Το έκανα move εδώ που είναι για τα νέα τουτού 1
sxetikos13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2021 στις 12:00 ΠΜ, john1987 είπε Αφού ανέβασαν 2 χιλιάρικα τις τιμές σε ένα 2μηνο. Πω ρε φίλε τώρα το είδα.... Εντωμεταξύ πέραν της αύξησης πλέον χρεώνουν και το μεταλλικό χρώμα ενώ μέχρι πρότινος το είχαν χωρίς κόστος. Η έκδοση active plus για το peugeot 208 από 17.700 τώρα πάει πάνω από 19.000....🥵🥵🥵 11 ώρες πριν, nemom είπε βλέπουμε μια βιασύνη αντίστοιχη με τη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα που αγγίζει τα όρια της προπορείας ακόμα και σε σχέση με ανεπτυγμένες τεχνολογικά-οικονομικά χώρες ή γίναμε πολύ ιδεολόγοι της οικολογίας ή πολύ πλούσιοι ή πολύ οργανωθήκαμε σε υποδομές ή υπάρχει πολύ χρήμα κάτω από το τραπέζι διαλέξτε Όπου βλέπεις μια παράλογη εμμονή σε ανεδαφικές πολιτικές/επιλογές που οδηγούν στην άβυσσο εκ μέρους του πολιτικού προσωπικού της χώρας, το παρασκήνιο και οι κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι οργιάζουν. Έκαναν ό,τι έκαναν με την ενέργεια, με την οριστική διακοπή λειτουργίας στο πολύ άμεσο μέλλον των λιγνιτικών μονάδων της χώρας, προκάλεσαν ένα χάος και αντί να κάνουν στροφή επιμένουν και τώρα βάζουν στο στόχαστρο τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα προς όφελος των..... ηλεκτροκίνητων. Σίγουρα πρέπει να υπάρξει εξοικονόμηση πόρων μέσω της εκμετάλλευσης των ΑΠΕ αλλά όπως και να το κάνουμε τα ανανεώσιμα/μη συμβατικά καύσιμα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση (εκ φύσεως) να αντικαταστήσουν εξ΄ολοκλήρου τα συμβατικά καύσιμα. Μια ήπια στροφή και συνάμα σταδιακή μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας οφείλει και μπορεί να γίνει αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και γίνονται για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Βρήκαν νέα πηγή ΕΣΠΑ και λοιπών ευρωπαϊκών κονδυλίων και σκοπεύουν να τα ξεκοκαλίσουν μέχρις εσχάτων εις βάρος των κορόιδων που τρέχουν να τους ψηφίσουν κάθε 4 χρόνια. Και όλα αυτά στην Ελλάδα, που εκεί που ήταν ουραγός σε όλα τα θέματα αποφάσισε να γίνει πρωτοπόρος επενδύοντας σε... καινοτόμες λύσεις για την... προστασία του περιβάλλοντος.. και την αντιμετώπιση... της κλιματικής αλλαγής...😇😇 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από sxetikos13 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχετε λεφτά για ψωμί (αυτοκίνητο με ΜΕΚ); Ας φάτε παντεσπάνι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις