Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και με τη Suzuki

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Poso-mpoystarei-thn-Suzuki-h-synergasia-me-thn-Toyota_205072.asp

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Έχει κάνει γιατί πρόσφατα βγήκε και αυτό

Νομίζω παντως στο σχετικά μακρύ ο παρελθόν (περίπου 2008) είχε κάνει το ίδιο κ με τη daihatsu καθως έχω δει να κυκλοφορεί daihatsu ονόματι charade κλώνος του τότε Yaris 😅

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή διάβασα κάτι ποστ για λίζινγκ.

Ο ΦΠΑ εκπτίπτει  μόνο σε αυτοκίνητα με επαγγελματική άδεια.  Στα υπόλοιπα δεν εκπτίπτει αλλά μπαίνει στο συνολικό έξοδο της εταιρείας.  Οπότε αν δώσεις 30000 μαζι με ΦΠΑ το αφαιρείς συνολικά σαν έξοδο.

Άρα γλυτώνεις φόρο που αντιστοιχεί σε 30000, δηλαδή αν μιλάμε για έναν συντελεστή φορολογίας 25% , τα 7500 είναι κέρδος. Σε αυτά προσθέτεις και σέρβις, τέλη, λάστιχα ασφάλεια (θα πάρεις νέο αμάξι χωρίς ασφάλεια κλοπής και μικτή; δεν είναι και φθηνή)

Επιπλέον δεν έχεις δώσει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την αγορά και δεν έχεις το άγχος ότι θα σου το γρατζουνίσουν, σπάσουν τέλος πάντων στα τέτοιο σου αν συμβεί κάτι.

Μια χαρά συμφέρει το λίζινγκ αν έχεις εταιρεία.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον telis - αξίζει αρκετά πλέον και δεν ανοίγεσαι πολύ οικονομικά.

Test drive Mercedes GLA 200 163 άλογα αυτόματη σήμερα. Μου φάνηκε ότι έχει καλούς χώρους και πολύ καλή ορατότητα από μέσα. Μου φάνηκε επίσης θορυβώδες οταν το σανιδωνεις (ίσως φταίει το κιβωτιο σε αυτο) και ότι δεν έχει τόσο καλή απόσβεση στις ανωμαλίες του δρόμου. Αρκετα καλή επιτάχυνση  αλλά με φοβίζει αν θα τραβάει στα 136 αλογα. Premium εσωτερικό αλλά μου φάνηκαν μικρές οι οθόνες (οργάνων και infotainment), επίσης πολύ καλό ηχοσυστημα.

Παράδοση Αύγουστος 2022 με ανοικτή τιμή και.γελανε κι οι πέτρες.

Το χει οδηγήσει κάνεις;

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 26/10/2021 στις 7:42 ΜΜ, Yiorgos_7 είπε

πηρα το full extra to titanium ,απεξω οπως το βλεπετε σε μπλε ,μεσα αυτο στην φωτογραφια το εβγαλα αλλα ειχε το παλιο καντραν και κανα 2 πραγματα πιο φτωχα, 26χιλιαρικα μου πηγε αλλα σε 2 βδομαδες θα το οδηγαω. Αφηστε μεγαλη κωλοφαρδια

Καλοτάξιδο να είναι και με το καλό να το δεχτείς! Πολύ ωραίο όντως. Με προτροπή της δικής σου αγοράς και των σχολίων της υπόλοιπης ομάδας πέρασα και εγώ από την KIA νωρίτερα σήμερα. Μια ερώτηση, χειροκίνητη έκδοση πήρες;

Εμένα μου είπε με πινακίδες και χρώμα τιμή τελική, να υπολογίζω για την Dynamic χειροκίνητο 25 χιλ και την Titanium 27 χιλ. Και επειδή θέλω αυτόματο +2χιλ., άρα για Dynamic πάμε στα 27χιλ.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, k_onstantinos είπε

Καλοτάξιδο να είναι και με το καλό να το δεχτείς! Πολύ ωραίο όντως. Με προτροπή της δικής σου αγοράς και των σχολίων της υπόλοιπης ομάδας πέρασα και εγώ από την KIA νωρίτερα σήμερα. Μια ερώτηση, χειροκίνητη έκδοση πήρες;

Εμένα μου είπε με πινακίδες και χρώμα τιμή τελική, να υπολογίζω για την Dynamic χειροκίνητο 25 χιλ και την Titanium 27 χιλ. Και επειδή θέλω αυτόματο +2χιλ., άρα για Dynamic πάμε στα 27χιλ.

φιλε μου καλησπερα, ναι πηρα χειροκινητο την εκδοση titanium που ειναι η φουλ ,την βρηκα ετοιμοπαραδοτη και παραλαμβανω σε 2 βδομαδες.Η ιδια εκδοση σε αυτοματο πηγαινε 30χιλιαδες,οποτε ξεφευγε αρκετα και δεν με πειραζει και τοσο καθως βρηκα το κιβωτιο της πολυ καλο στο test drive.Γενικα να ξερεις εχει τρομερη οδικη συμπεριφορα και ειναι και αρκετα ποιοτικο μεσα, και εγω σαν εσενα κοιτωντας χατσμπακ και ξεροντας οτι η κια ακομη δεν εχει το ceed ,ετυχε και περασα απο κει ,αλλα πραγματικα ειναι περισσοτερο χατσμπακ απο suv κατι που με κερδισε ,και εχει και τρομερη εμφανιση (αυτο ομως ειναι υποκειμενικο)

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, j0hnn1e είπε

Οι τιμες και το κόστος αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι λυπηρό και τραγελαφικό μαζί… 

Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο άσχετα με το αν εμείς ως Έλληνες έχουμε οικονομικές δυσκολίες .

Εγώ βρίσκω τραγικές τις τιμές στα μεταχειρισμένα , που διετίας - τριετίας έχουν διαφορά 1500ε - 2000ε από την τιμή που είχαν αγοραστεί τότε.

• Like 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο άσχετα με το αν εμείς ως Έλληνες έχουμε οικονομικές δυσκολίες .

Εγώ βρίσκω τραγικές τις τιμές στα μεταχειρισμένα , που διετίας - τριετίας έχουν διαφορά 1500ε - 2000ε από την τιμή που είχαν αγοραστεί τότε.

Είναι ατρακαριστα, 1ου ιδιοκτήτη, Ελληνικής αντιπροσωπιας,ποτέ καπνιστής μέσα, πάντα σε γκαράζ, σε κατάσταση βιτρίνας αφού....

🤣🤣🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Είναι ατρακαριστα, 1ου ιδιοκτήτη, Ελληνικής αντιπροσωπιας,ποτέ καπνιστής μέσα, πάντα σε γκαράζ, σε κατάσταση βιτρίνας αφού....

🤣🤣🤣

Ας είναι και όλα τα παραπάνω δεν μπορεί στην 3τία και με 40.000χλμ και ένα χρόνο εγγύηση να έχουν χάσει μόνο 2000ε

Τόσα έχασα εγώ σε 5 μήνες και 800 χλμ

• Like 2
Δημοσ.

Βρίσκουν και τα κάνουν, τις τελευταίες μέρες έχω δει 4-5 αυτοκίνητα με καινούρια νούμερα Αθήνας και πλαίσιο πινακίδας απο την spot που τα δίνει στη μαύρη αγορά. Αφού υπάρχουν κορόιδα και πάνε και τα δίνουν, καλά κάνουν και τους πιάνουν τον κώλο...

• Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, tsofras είπε

Opel Corsa D του 8 με 140.000χλμ τον Μαρτιο του 18. 1.4 βενζινη, με αρκετα extra (ηλιοροφες,16αρες αλουμινιου, bucket καθισματα) δεν ξερω αν επαιρνε παραπανω το συγκεκριμενο η αν ηταν το full, αγοραστηκε 4.500.

Τωρα αν μπεις στις αγγελιες στο car gr θα το βρεις καπου εκει τριγυρω. Καποια λιγο κατω απο 4000 αλλα ακομα πανω και απο 5000. Πηγε συναδελφος να αγορασει μεταχειρισμενο που ηθελε και της ελεγα με 3000 παιρνεις ενα ιδιο...Ουτε το Corsa C δεν παιρνεις με 3000...Που να ηξερα...

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πάντως την κωλοπιλάλα να αγοράσεις ΤΩΡΑ αυτοκίνητο. Βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται σε παράλογο βαθμό, έχεις αναμονή για μήνες, σου ζητάνε προκαταβολές και μαζεύουν χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεχίζει ο κόσμος να τροφοδοτεί αυτήν την κατάσταση.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...