tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε εμενα το my22 αν αναφερεσαι στο δικο μου περναει δακτυλιο ειναι hybrid. A ok , καλό για εσένα προφανώς αλλά λογική της χώρα ότι να είναι . 135-141 ρύπους το δικό σου , 121 εγώ αλλά επειδή δεν είναι hybrid δεν περνάω δακτύλιο Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από tsofras
Yiorgos_7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε A ok , καλό για εσένα προφανώς αλλά λογική της χώρα ότι να είναι . 135-141 ρύπους το δικό σου , 121 εγώ αλλά επειδή δεν είναι hybrid δεν περνάω δακτύλιο ενταξει μη το ψαχνεις , αλλα αν θες σου νοικιαζω το αυτοκολλητο που γραφει hybrid πισω να περνας και εσυ 😂 1
tzampatzis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 15 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε Ολα για καλο γινονται παιδια ,οχι μονο εκλεισα αμαξαρα την εκανα και μια ωρα test drive και θα την εχω σε 2 εβδομαδες,αρρωστησα παιδια,πραγματικα το ερωτευτηκα. η πλακα παιδια μου γραφεται ολοι xceed αλλα εγω ελειπα και τα βλεπω τωρα τα σχολια 😁😁 Αμαξάρα και πολύ ωραίο το μπλε! 6
korakios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε A ok , καλό για εσένα προφανώς αλλά λογική της χώρα ότι να είναι . 135-141 ρύπους το δικό σου , 121 εγώ αλλά επειδή δεν είναι hybrid δεν περνάω δακτύλιο μόνο τα vw τα περνάνε με ndec ? Νόμιζα οτι έπιανε όλο τα vag 😁 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από korakios
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, korakios είπε μόνο τα vw τα περνάνε με ndec ? Νόμιζα οτι έπιανε όλο τα vag 😁 Με ΓΤΠ περνάνε
JailbrokenDiesel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 16 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε Ολα για καλο γινονται παιδια ,οχι μονο εκλεισα αμαξαρα την εκανα και μια ωρα test drive και θα την εχω σε 2 εβδομαδες,αρρωστησα παιδια,πραγματικα το ερωτευτηκα. η πλακα παιδια μου γραφεται ολοι xceed αλλα εγω ελειπα και τα βλεπω τωρα τα σχολια 😁😁 αμαξαρα ερωτας, αν ειχα πιο μεγαλους χωρους σε παρκινγκ αλλα και φαμιλια, θα ηταν μονοδρομος αυτη την περιοδο! υπερ πορωμενος και με το μικro Stonic GtLine μου, αλλα την πιο πολλη ωρα την περασα μεσα στο Xceed ❤️ 3 1
ASTOU Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Με 130κατι αν δεν κάνω λάθος στους ρύπους περνάει δακτύλιο σαν υβριδικό. Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα ίσα ίσα πιάνει χώρο στη ρεζέρβα αλλά τέλος πάντων...
Doped Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2021 στις 11:04 ΜΜ, majnun είπε Ρε σεις ισχύουν οι τιμές service για MINI, στο 200 το απλό(αλλαγή λαδιών), στο 300άρι το πιο μπόλικο; welcome to the club. Βασικα σερβις με αλλαγη αισθητηρα Λαμδα και κατι καθαρισματα μου πηγε 900 σε 2008 μοντελο Cooper στον αντιπροσωπο. Δεν ανοιξαν καν καπακι. Για το S μου ας μην πω... Ζητησα test drive το νεο Cooper S αν εχετε αμαξι και ελαβα απαντηση: "ΟΧΙ". Ρωταω μετα: ΣΚ κανετε test drive? Απαντηση (με υφος ποιος εισαι εσυ που ζητας κατι τετοιο): Χαχα φυσικα και οχι!" Ηθελα να εχω ονομα του τυπου να ρωτησω πραγματικα γιατι το υφακι... Τεσπα! Με βλεπω να δινω R56 (τα δυο) και να παιρνω ενα F σιγα σιγα. Βλεπω τα Cooper S - JCW ειναι απο 15Κ μοντελα του 2016. Τι φαση? Πολλα μου φαινονται οταν απο εργοστασιο κανει 38Κ το Cooper S με εξτραδακια και JCW plain. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Doped 1
Ioannisto Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Doped είπε Βλεπω τα Cooper S - JCW ειναι απο 15Κ μοντελα του 2016. Τι φαση? Πολλα μου φαινονται οταν απο εργοστασιο κανει 38Κ το Cooper S με εξτραδακια και JCW plain. Βρηκες cooper s ή jcw του 2016 με 15.000 κ ακομα το σκεφτεσαι;; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Ioannisto 1
Doped Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Βρηκες cooper s ή jcw του 2016 με 15.000 κ ακομα το σκεφτεσαι;; EDIT: του 14 ηταν τα αμαξια που ειδα! Yes? Δες car.gr. Δεν καιγομαι να αλλαξω αυτα που εχω τοσο πολυ καθως τα καινουργια παρολο που μου αρεσαν σαν συμπεριφορα στον δρομο, το μεγαλυτερο μεγεθος με χαλαει καπως. Ο μονος λογος που θα τα αλλαζα ειναι για να σταματησει να αιμοραγει η τσεπη μου λεφτα καθε φορα που εχει θεμα ο N12 και ο N18 των R56. Επισης αν δεν ειδες το κουστουμι που μου αφησαν για ενα παλιο μινι, για το καινουργιο θα μου δωσουν μαζι και μανδυα? Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Doped
john1987 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Test drive σε α) Nissan QQ και β) Peugeot 3008 εντός 10 ημερών. α) Οδηγησα την έκδοση N Connexta χειροκίνητο 140 άλογα βενζίνη με κόστος καπου 30κ. Γενικά φαίνεται στιβαρό στο δρομο αλλά στην εθνική παρουσίασε πλευρικούς θορύβους λόγω της ροής του αέρα. Στον τομέα της άνεσης στις ανωμαλίες θα τκ χαρακτήριζα μέτριο. Είναι φορτωμένο με όλα τα συστήματα ασφαλείας (για τα οποία προσωπικά δεν τρελαίνομαι) και το ΑCC που είναι αρκετά εντυπωσιακό. Σαν ποιότητα στο σαλόνι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και στο εξωτερικό του δεν έγινε ουσιώδης πρόοδος εμφανισιακά αλλά ανανέωση - οι πιο πολλές αλλαγές αφορούν στο εσωτερικό. Η αίσθηση στα πλαστικά μέτρια οπως και στην ποιότητα εικόνας του infotainment. Απο την έκδοση αυτή έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων και έχει και κάμερα οπισθοπορειας και πλάγια κάμερα. Κατανάλωση γράψαμε 8,8λ που σημαίνει ότι δεδομένου ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο υστερεί στον τομέα αυτό. Λένε θα έρθει και το ηλεκτρικό αλλά θα κάνει 40κ. Overall θεωρώ ότι πλέον το QQ έχασε το vfm του και ο ανταγωνισμός είναι μάλλον μπροστά του ειδικά στο εμφανισιακο κομμάτι. (παράδοση σε καινούργια σε 4 μήνες το N Connecta που έχει τον ψηφιακό πινακα κοστίζει 32κ αυτοματο). β) Οδηγησα την έκδοση Active Plus με 130 άλογα πετρέλαιο η οποία κοστίζει καπου στα 33κ. Εξωτερικά είναι αρκετά εντυπωσιακό όπως και εσωτερικά φαίνεται κάπως "premium" / πρωτότυπο. Τα πλαστικά έχουν καλή αίσθηση χωρίς να είναι ιδιαίτερα μαλακά. Στο δρόμο μου φάνηκε πιο άνετο από το QQ - δυστυχώς εθνική δεν το βγάλαμε. Η τιμή μου φαίνεται ακριβή για αυτά που προσφέρει αλλά κακά τα ψέμματα είναι ένα αμάξι πληθωρικό που τραβάει τα βλεμματα και οι τιμές γενικά έχουν πάρει την ανιουσα. Επίσης μου άρεσε η θέση οδήγησης και η ευρύχωρη καμπίνα. Ένα μικρό σχόλιο και για τα δύο αυτοκίνητα: Η πόρτα του Golf VII μου κλείνει πιο βαριά από αυτά, πράγμα που θεωρώ γελοίο για C-Suv και τα πλαστικά επίσης είναι πιο μαλακα/αφρώδη. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από john1987 4
paylidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 49 λεπτά πριν, john1987 είπε Test drive σε α) Nissan QQ και β) Peugeot 3008 εντός 10 ημερών. α) Οδηγησα την έκδοση N Connexta χειροκίνητο 140 άλογα βενζίνη με κόστος καπου 30κ. Γενικά φαίνεται στιβαρό στο δρομο αλλά στην εθνική παρουσίασε πλευρικούς θορύβους λόγω της ροής του αέρα. Στον τομέα της άνεσης στις ανωμαλίες θα τκ χαρακτήριζα μέτριο. Είναι φορτωμένο με όλα τα συστήματα ασφαλείας (για τα οποία προσωπικά δεν τρελαίνομαι) και το ΑCC που είναι αρκετά εντυπωσιακό. Σαν ποιότητα στο σαλόνι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και στο εξωτερικό του δεν έγινε ουσιώδης πρόοδος εμφανισιακά αλλά ανανέωση - οι πιο πολλές αλλαγές αφορούν στο εσωτερικό. Η αίσθηση στα πλαστικά μέτρια οπως και στην ποιότητα εικόνας του infotainment. Απο την έκδοση αυτή έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων και έχει και κάμερα οπισθοπορειας και πλάγια κάμερα. Κατανάλωση γράψαμε 8,8λ που σημαίνει ότι δεδομένου ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο υστερεί στον τομέα αυτό. Λένε θα έρθει και το ηλεκτρικό αλλά θα κάνει 40κ. Overall θεωρώ ότι πλέον το QQ έχασε το vfm του και ο ανταγωνισμός είναι μάλλον μπροστά του ειδικά στο εμφανισιακο κομμάτι. (παράδοση σε καινούργια σε 4 μήνες το N Connecta που έχει τον ψηφιακό πινακα κοστίζει 32κ αυτοματο). β) Οδηγησα την έκδοση Active Plus με 130 άλογα πετρέλαιο η οποία κοστίζει καπου στα 33κ. Εξωτερικά είναι αρκετά εντυπωσιακό όπως και εσωτερικά φαίνεται κάπως "premium" / πρωτότυπο. Τα πλαστικά έχουν καλή αίσθηση χωρίς να είναι ιδιαίτερα μαλακά. Στο δρόμο μου φάνηκε πιο άνετο από το QQ - δυστυχώς εθνική δεν το βγάλαμε. Η τιμή μου φαίνεται ακριβή για αυτά που προσφέρει αλλά κακά τα ψέμματα είναι ένα αμάξι πληθωρικό που τραβάει τα βλεμματα και οι τιμές γενικά έχουν πάρει την ανιουσα. Επίσης μου άρεσε η θέση οδήγησης και η ευρύχωρη καμπίνα. Ένα μικρό σχόλιο και για τα δύο αυτοκίνητα: Η πόρτα του Golf VII μου κλείνει πιο βαριά από αυτά, πράγμα που θεωρώ γελοίο για C-Suv και τα πλαστικά επίσης είναι πιο μαλακα/αφρώδη. Εάν είναι να δώσεις τόσα λεφτά για αυτά τα δυο πηγαινε να δεις Q3. Πάνω κάτω στα ίδια είναι και είναι πολύ «πιο αυτοκινητο»…. Ή κ το Tiguan που επίσης αξίζει για εμένα 2
john1987 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Σκέφτομαι να κάνω σε επόμενη φάση Q3, Tiguan και Tuscon! 4
paylidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, john1987 είπε Σκέφτομαι να κάνω σε επόμενη φάση Q3, Tiguan και Tuscon! Δες κ το καινούργιο Renault που συζητάγαμε τις προάλλες. Είναι σε συμπαθητική τιμή - δε ξέρω τι λέει από ποιοτητα/συμπεριφορά κλπ 2
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Δες κ το καινούργιο Renault που συζητάγαμε τις προάλλες. Είναι σε συμπαθητική τιμή - δε ξέρω τι λέει από ποιοτητα/συμπεριφορά κλπ Σε αυτά τα λεφτά να δεί και το Cupra Formentor 😍 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις