Nabuko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Από i30 σε Tucson και τώρα Puma? Λίγο μπερδεμένο σε βρίσκω 😄 14 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε Ακουω γνωμες.. 1
Yiorgos_7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από i30 σε Tucson και τώρα Puma? Λίγο μπερδεμένο σε βρίσκω 😄 Λιγο η τιμη.... λιγο το οτι θελω χατσμπακ και προσπαθω να συνηθισω την ιδεα χαχα ,γαμησε τα δυσκολη η επιλογη αυτοκινητου τελικα 1
majnun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, gmts είπε Υπομονή και καλή χρονιά να έχουμε! 😅 Κατάλαβες πότε θα γνωρίζουν για τιμές και χρόνο παράδοσης;
gmts Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 13 minutes ago, majnun said: Κατάλαβες πότε θα γνωρίζουν για τιμές και χρόνο παράδοσης; Ο "κλασσικός" αντιπρόσωπος εδώ στα βόρεια προάστεια στο "δαχτυλίδι" μου είπε την άλλη βδομάδα θα ξέρουν για την τιμή αγοράς και θα ενημερώσουν όλους όσους περιμένουν τόσους μήνες. Για ημερομηνία παράδοσης δεν ξέρουν τίποτα.
majnun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Και εγώ βελμαρ είμαι αλλά στον Άγιο Στέφανο. Αν ξέρουμε έστω την τιμή είναι κάτι για να αφήσουμε την παραγγελία ως έχει. Πάντως το facelift είναι καθαρά πιο άσχημο και δεν είμαι σίγουρος ότι τα νέα φώτα είναι full led όπως πριν. Σαν κάτι να τους λείπει.
Nabuko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε Λιγο η τιμη.... λιγο το οτι θελω χατσμπακ και προσπαθω να συνηθισω την ιδεα χαχα ,γαμησε τα δυσκολη η επιλογη αυτοκινητου τελικα Το Kia Xceed? Και το νέο Kia Sportage που θα έρθει φαίνεται ωραίο αλλά παίζει στον όγκο και μάλλον και στην τιμή του Τucson
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε Λιγο η τιμη.... λιγο το οτι θελω χατσμπακ και προσπαθω να συνηθισω την ιδεα χαχα ,γαμησε τα δυσκολη η επιλογη αυτοκινητου τελικα Mini countryman Spice με 22-23 χιλιαρικα; Μου το πετάει μερες τωρα διαφημιση... βεβαια δε ξερω αν θα σου φτάνουν τα αλογα, νομιζω 136 εχουν Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
gmts Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 7 minutes ago, majnun said: Και εγώ βελμαρ είμαι αλλά στον Άγιο Στέφανο. Αν ξέρουμε έστω την τιμή είναι κάτι για να αφήσουμε την παραγγελία ως έχει. Πάντως το facelift είναι καθαρά πιο άσχημο και δεν είμαι σίγουρος ότι τα νέα φώτα είναι full led όπως πριν. Σαν κάτι να τους λείπει. Εμένα δε με χαλάει το νέο look. Εξάλλου είναι ελάχιστες διαφορές. Και στην τελική θα έχεις year model '22 και όχι τέλος του ΄21. Έστω για καθαρά ψυχολοφικούς λόγους. 1
majnun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Κοίταξα πάντως τους όρους στο χαρτί παραγγελίας που υπογράψαμε και λέει ότι η τιμή δεν είναι οριστική, και τυχόν αλλαγές όπως συνάλλαγμα κλπ βαραίνουν τον αγοραστή. Αν ακυρώσουμε εμείς χάνουμε την προκαταβολή. Ωραία πράγματα.
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, majnun είπε Κοίταξα πάντως τους όρους στο χαρτί παραγγελίας που υπογράψαμε και λέει ότι η τιμή δεν είναι οριστική, και τυχόν αλλαγές όπως συνάλλαγμα κλπ βαραίνουν τον αγοραστή. Αν ακυρώσουμε εμείς χάνουμε την προκαταβολή. Ωραία πράγματα. Γράφει στο χαρτί ότι αν ακυρώσεις χάνεις την προκαταβολή ? Έχεις βάλει extra στην παραγγελία ?
jgeorgiou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, majnun είπε Κοίταξα πάντως τους όρους στο χαρτί παραγγελίας που υπογράψαμε και λέει ότι η τιμή δεν είναι οριστική, και τυχόν αλλαγές όπως συνάλλαγμα κλπ βαραίνουν τον αγοραστή. Αν ακυρώσουμε εμείς χάνουμε την προκαταβολή. Ωραία πράγματα. Αυτό με το "συνάλλαγμα" δεν παίζει , έχουμε ευρώ (με δραχμές το φοβομασταν). Ρώτα αν σε επηρεάζει αύξηση στην εργοστασιακή τιμη.
majnun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Γράφει στο χαρτί ότι αν ακυρώσεις χάνεις την προκαταβολή ? Έχεις βάλει extra στην παραγγελία ? Ναι
ritualistic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Γράφει στο χαρτί ότι αν ακυρώσεις χάνεις την προκαταβολή ? Έχεις βάλει extra στην παραγγελία ? και στο δικο μου χαρτι για το q3 το εγραφε αυτο, χωρις να εχω βαλει extra και μαλιστα ειχα κανει παραπονα οτι πως ειναι δυνατον να δεσμευομαι εγω απο ολες τις μεριες σαν πελατης και η αντιπροσωπεια απο τιποτα. 2
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ritualistic είπε και στο δικο μου χαρτι για το q3 το εγραφε αυτο, χωρις να εχω βαλει extra και μαλιστα ειχα κανει παραπονα οτι πως ειναι δυνατον να δεσμευομαι εγω απο ολες τις μεριες σαν πελατης και η αντιπροσωπεια απο τιποτα. Νομιζω ειναι default αυτα...
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ritualistic είπε και στο δικο μου χαρτι για το q3 το εγραφε αυτο, χωρις να εχω βαλει extra και μαλιστα ειχα κανει παραπονα οτι πως ειναι δυνατον να δεσμευομαι εγω απο ολες τις μεριες σαν πελατης και η αντιπροσωπεια απο τιποτα. Καλά δεν ξέρω κατα πόσο έχει νομική ισχύ αυτό. Ειδικά σε παραγγελία που δεν έχεις βάλει extra και ακόμη χειρότερα αν το αμάξι δεν έχει μπεί καν σε παραγωγή γιατί να μην επιστραφεί η προκαταβολή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις