Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritualistic είπε

οταν λεμε πλευρικο θορυβο εννοουμε αεροδυναμικους θορυβους λογω ταχυτητας και αερα ?

ΝΟμιζω αυτο εννοει..

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΝΟμιζω αυτο εννοει..

εγω με το q3 αξιοσημειωτους αεροδυναμικους θορυβους στην εθνικη εχω απο τα 140+, εκει θα πω οτι γινεται αισθητο κατι...

στους πλευρικους ανεμους αν εννοει αυτο ο φιλος, σε οσα ταξιδια εκανα φετος και ηταν καμια 15αρια, μονο μια φορα που ειχε πολυ δυνατο αερα ενιωσα να με χτυπαει κατα τα αλλα σα να οδηγουσα hatch και καλυτερα...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritualistic είπε

εγω με το q3 αξιοσημειωτους αεροδυναμικους θορυβους στην εθνικη εχω απο τα 140+, εκει θα πω οτι γινεται αισθητο κατι...

Μπα τα λαστιχα ακους, αεροδυναμικό στο Q3 ισως μετα τα 160 και αυτό αναλογα το σημειο...

Τα λάστιχα ακουγονται ομως πάνω απο τα 120 μη σου πω και 110... Για αυτό και επειδη γλυστρανε πολύ, θα παρουν πόδι το συντομότερο...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gmts είπε

Μην αγχώνεστε. Παραγγελία Ford Fiesta ST2 με permormance pack & ηλιοροφή τέλος Μαΐου. Αναμενόμενη παραλαβή Νοέμβρη. Με ενημέρωσαν ότι λόγω facelift και μετά απο απόφαση του εργοστασίου ενημέρωσε η εισαγωγική ότι όσοι περιμένουν να παραλάβουν fiesta θα πάρουν το facelift όπως κι εγώ αλλά πάμε για Φλεβάρη με Μάρτη και λογικά στην ίδια τιμή!

Με τις υγείες μου. χαχαχ

Κάτσε γιατί έχω βάλει παραγγελία και εγώ fiesta με ημερομηνία παραγωγης προς το τέλος Νοεμβρίου.

Τέλη Σεπτεμβρίου είχα ρωτήσει τον πωλητή και είχε δει το παραπάνω. Μάλιστα επειδή είχε βγει και το facelift ως είδηση, τον ρώτησα αν θα φάμε κάνα παπά, και μου είπε με τίποτα, έχει κλειδώσει η παραγγελία.

Και ανάφερε κιόλας ότι μοντέλα χάνουν και πάλι μέρος εξοπλισμού όπως πχ το st2 χάνει τα led πίσω φώτα κλπ.

Ρε λες να πάμε και άλλο πίσω;

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπα τα λαστιχα ακους, αεροδυναμικό στο Q3 ισως μετα τα 160 και αυτό αναλογα το σημειο...

Τα λάστιχα ακουγονται ομως πάνω απο τα 120 μη σου πω και 110... Για αυτό και επειδη γλυστρανε πολύ, θα παρουν πόδι το συντομότερο...

εχεις τα φαλκεν εσυ η θυμαμαι λαθος ? εγω με τα continental δεν εχω τετοιο θεμα

απο τον καθρεφτη εχω λιγο στα 140+ οχι για να κανω παραπονο αλλα ετσι για την κουβεντα περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Hot έγινε το θέμα!

12 minutes ago, majnun said:

Κάτσε γιατί έχω βάλει παραγγελία και εγώ fiesta με ημερομηνία παραγωγης προς το τέλος Νοεμβρίου.

Τέλη Σεπτεμβρίου είχα ρωτήσει τον πωλητή και είχε δει το παραπάνω. Μάλιστα επειδή είχε βγει και το facelift ως είδηση, τον ρώτησα αν θα φάμε κάνα παπά, και μου είπε με τίποτα, έχει κλειδώσει η παραγγελία.

Και ανάφερε κιόλας ότι μοντέλα χάνουν και πάλι μέρος εξοπλισμού όπως πχ το st2 χάνει τα led πίσω φώτα κλπ.

Ρε λες να πάμε και άλλο πίσω;

Εμένα αυτό που μου είπαν για 100% σίγουρο είναι ότι όλοι θα πάνε στο facelift μοντέλο.

Τα υπόλοιπα και κυρίως η παράδοση παίζονται.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ritualistic είπε

εχεις τα φαλκεν εσυ η θυμαμαι λαθος ? εγω με τα continental δεν εχω τετοιο θεμα

απο τον καθρεφτη εχω λιγο στα 140+ οχι για να κανω παραπονο αλλα ετσι για την κουβεντα περισσοτερο.

Ναι... τυχερος εισαι εσυ; κ μου κανει εντυπωση κιολας πως κ σου ηρθε με continental... υποτιθεται εχει κανει αποκλειστικη συμφωνια με τη falken απο το 19, μπας και την εκοψε το 20; 😅

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gmts είπε

Hot έγινε το θέμα!

Εμένα αυτό που μου είπαν για 100% σίγουρο είναι ότι όλοι θα πάνε στο facelift μοντέλο.

Τα υπόλοιπα και κυρίως η παράδοση παίζονται.

Άρα αφού από Νοέμβριο πας 3 μήνες αργότερα, να υπολογίσω Πάσχα.

Ας μην γίνει κάποια παπαριά με την τιμή γιατί με βλέπω να μένω χωρίς αμάξι για πάντα

• Sad 1
Δημοσ.

Παιδια δεν το κανω επιτηδες , δεν εγκριθηκε το δανειο για το τουσον,μαλακιες απλα καταλαβα ηθελε να δωσω παραπανω λεφτα σε προκαταβολη και το ακυρωσα,και τωρα βγαινω παλι στην αγορα λιγο πιο ψυχραιμος.

Λεω να μην παω πανω απο 27χιλιαρικα ,αν παω σε suv τι προτεινετε? Μαρεσει οδηγικα πολυ το puma αν και υηστερει σε χωρους,οπως επισης μαρεσει πολυ και το επιτοκιο της φορντ.

Ακουω γνωμες..

• Sad 2
Δημοσ.
4 minutes ago, majnun said:

Άρα αφού από Νοέμβριο πας 3 μήνες αργότερα, να υπολογίσω Πάσχα.

Ας μην γίνει κάποια παπαριά με την τιμή γιατί με βλέπω να μένω χωρίς αμάξι για πάντα

Φλεβάρη με Μάρτη είπαν. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Τους είπα αν "προκύψει" αύξηση τιμής αγοράς θα ακυρώσω.

Μου είπαν ότι προσπαθεί η εισαγωγική σε επικοινωνία με το εργοστάσιο να μην γίνει καμία αλλαγή της τιμής προς τα πάνω.

Είδωμεν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε

Παιδια δεν το κανω επιτηδες , δεν εγκριθηκε το δανειο για το τουσον,μαλακιες απλα καταλαβα ηθελε να δωσω παραπανω λεφτα σε προκαταβολη και το ακυρωσα,και τωρα βγαινω παλι στην αγορα λιγο πιο ψυχραιμος.

Λεω να μην παω πανω απο 27χιλιαρικα ,αν παω σε suv τι προτεινετε? Μαρεσει οδηγικα πολυ το puma αν και υηστερει σε χωρους,οπως επισης μαρεσει πολυ και το επιτοκιο της φορντ.

Ακουω γνωμες..

Puma, Karoq, Q2, T-ROC, Kamiq ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gmts είπε

Φλεβάρη με Μάρτη είπαν. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Τους είπα αν "προκύψει" αύξηση τιμής αγοράς θα ακυρώσω.

Μου είπαν ότι προσπαθεί η εισαγωγική σε επικοινωνία με το εργοστάσιο να μην γίνει καμία αλλαγή της τιμής προς τα πάνω.

Είδωμεν.

Μόλις μίλησα με τον πωλητή, όντως και εγώ facelift. Νέα χρονιά, προς Φεβρουάριο.

Και εγώ μαζί σου, αν κάνουν αύξηση τιμής θα ακυρώσω. Ελπίζω να μη χάσουμε χρήματα ή αναγκαστούμε σε τσακωμούς για τα προφανή.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε

χωρις να φανω κολημενος ,κατι εκτος group vag?

Puma, Mokka, CHR (😅 για το τελευταίο), ή κατι σε Honda-Mitsubishi-Vitara αν δε σε πειραζει το αγροτικο εσωτερικο..

Δημοσ.
2 minutes ago, majnun said:

Μόλις μίλησα με τον πωλητή, όντως και εγώ facelift. Νέα χρονιά, προς Φεβρουάριο.

Και εγώ μαζί σου, αν κάνουν αύξηση τιμής θα ακυρώσω. Ελπίζω να μη χάσουμε χρήματα ή αναγκαστούμε σε τσακωμούς για τα προφανή.

Υπομονή και καλή χρονιά να έχουμε! 😅

• Like 2

• Δημιουργία νέου...