tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε Κολλησα απο τον φιλο tsofras τελικα και εγω,λιγο η γυναικα που προτιμουσε suv λιγο κατι τυχερα ανεβηκα απο το i30 nline στο tuscon distinctive με τα 180 αλογα.Δεν ξερω αν εχει κανεις γνωμη,σε γενικες γραμμες καλα πραγματα διαβαζω,αλλα ειναι θηριο το ατιμο ,δεν ξερω αν θα μπορω να το κανω καλα 😂 αυτόματο ?
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε Κολλησα απο τον φιλο tsofras τελικα και εγω,λιγο η γυναικα που προτιμουσε suv λιγο κατι τυχερα ανεβηκα απο το i30 nline στο tuscon distinctive με τα 180 αλογα.Δεν ξερω αν εχει κανεις γνωμη,σε γενικες γραμμες καλα πραγματα διαβαζω,αλλα ειναι θηριο το ατιμο ,δεν ξερω αν θα μπορω να το κανω καλα 😂 νομιζω ειναι καλη επιλογή και βολίδα... Παντως όσον αφορά τις κλειδωμένες τιμές Seat-Skoda ξεκινησαν ήδη να κλειδώνουν, η Skoda μαλιστα χωρις προκαταβολη λεει σε διαφημιση συγκεκριμενης αντιπροσωπείας (της ακριβότερης στην Αθηνα) που ειδα.
atrigane Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε Κολλησα απο τον φιλο tsofras τελικα και εγω,λιγο η γυναικα που προτιμουσε suv λιγο κατι τυχερα ανεβηκα απο το i30 nline στο tuscon distinctive με τα 180 αλογα.Δεν ξερω αν εχει κανεις γνωμη,σε γενικες γραμμες καλα πραγματα διαβαζω,αλλα ειναι θηριο το ατιμο ,δεν ξερω αν θα μπορω να το κανω καλα 😂 Εσύ θα μπορείς, η γυναίκα πάλι..😀
Yiorgos_7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε αυτόματο ? οχι ξεφευγε πολυ η τιμη 1 ώρα πριν, atrigane είπε Εσύ θα μπορείς, η γυναίκα πάλι..😀 ενταξει εκεινη εχει ενα φιεστα θα βολευτει 😆 3
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 την καλυτερη δουλεια έκανες... δε συζητουσα καν το SUV ημουν οπαδός των hatch και λιγο των Sedan, πηγα σε SUV κ δε τα αλλαζω πλεον με τιποτα... οποτε τυχει να μπω σε κανενα Hatch βριζω απο το ζόρι μου για το μπες βγες με τη μεση μου... 2
gxyp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Σήμερα πάντως πελάτης που συζητήσαμε για να αγοράσει αυτοκίνητο και συγκεκριμένα Yaris Cross του είπαν 2000€ προκαταβολή και παράδοση σε ένα χρόνο... 😅😅😅 1
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, gxyp είπε Σήμερα πάντως πελάτης που συζητήσαμε για να αγοράσει αυτοκίνητο και συγκεκριμένα Yaris Cross του είπαν 2000€ προκαταβολή και παράδοση σε ένα χρόνο... 😅😅😅 Να κοιταξει καμια άλλη μαρκα θα ελεγα εγω... 2
gxyp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Να κοιταξει καμια άλλη μαρκα θα ελεγα εγω... Κοίταξε λέει αλλά όλες έχουν λέει 6 μήνες τουλάχιστον αναμονή και το θέλει λέει και υβριδικό...
john1987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, paylidis είπε την καλυτερη δουλεια έκανες... δε συζητουσα καν το SUV ημουν οπαδός των hatch και λιγο των Sedan, πηγα σε SUV κ δε τα αλλαζω πλεον με τιποτα... οποτε τυχει να μπω σε κανενα Hatch βριζω απο το ζόρι μου για το μπες βγες με τη μεση μου... Κυρίως εμένα αυτό μου αρέσει στα SUV και η ορατότητα. Στην εθνική οδό με 130χλμ+ σου παρουσιάζει καθόλου θορύβους πλευρικούς λόγω αέρα; Γιατί έκανα ένα test drive το Nissan Qashqai και ένιωθα ότι οδηγούσα λεωφορείο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Ε κι εσύ έχεις Golf τώρα, που είναι το πιο ήσυχο μικρομεσαίο της αγοράς. Λογικό να σου φανεί σα λεωφορείο το Qashqai 3
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, gxyp είπε Κοίταξε λέει αλλά όλες έχουν λέει 6 μήνες τουλάχιστον αναμονή και το θέλει λέει και υβριδικό... Να το κανει τι το υβριδικο; για οικονομία; αν θελει οικονομία παει σε φυσικο αέριο κ μόνο... 6 λεπτά πριν, john1987 είπε Κυρίως εμένα αυτό μου αρέσει στα SUV και η ορατότητα. Στην εθνική οδό με 130χλμ+ σου παρουσιάζει καθόλου θορύβους πλευρικούς λόγω αέρα; Γιατί έκανα ένα test drive το Nissan Qashqai και ένιωθα ότι οδηγούσα λεωφορείο. οχι καθόλου... βεβαια το Q3 ειναι λιγότερο κουτι απο το κασκαι κ παρομοια suv συν οτι δεν ειναι γιαπωνεζικο που οτι κ να παρεις θα εχεις αυτα τα effect λόγω κατασκευης... απο εκει που εχω θορύβους ειναι στους χωματόδρομους με κροκαλες κλπ που εχει τυχει να παω με το Q3 (και μπαινω με 20-30 χλμ) αλλα με hatchback δε θα τόλμαγα ή θα εμπαινα με 5 χλμ... 3
gxyp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Να το κανει τι το υβριδικο; για οικονομία; αν θελει οικονομία παει σε φυσικο αέριο κ μόνο... Και καλά οικονομία και το κλασσικό κόλλημα με την Toyota θα έλεγα εγώ.. Φυσικό αέριο εδώ Κρήτη γιοκ... 4
atrigane Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, paylidis είπε την καλυτερη δουλεια έκανες... δε συζητουσα καν το SUV ημουν οπαδός των hatch και λιγο των Sedan, πηγα σε SUV κ δε τα αλλαζω πλεον με τιποτα... οποτε τυχει να μπω σε κανενα Hatch βριζω απο το ζόρι μου για το μπες βγες με τη μεση μου... Επαρχια παντως τα SUV ειναι σχεδον μονοδρομος. Θα παρκαρω το σενταν σε ψηλο πεζοδρομιο, θα πρεπει να "ανεβω" για να κατεβω απο το αμαξι. Μετα θα παω να παρω την τσαντα απο πισω, θα σκυψω υπερβολικα. Οκ δεν με ποναει τιποτα αλλα καποτε κατι θαρχισει να ποναει. Ξαφνικα θα βρεις λιμνη στο δρομο ειτε απο τοπικη μπορα ειτε επειδη καποια νοικοκυρα αποφασισε να καταβρεξει(καλοκαιρι). Θα βρεις λακουβες-κρατηρες που μπορεις να βρεις απο κατω, θα βρεις κομματι ασφαλτου που εχει σηκωθει κ ξυριζει απο κατω το αμαξι. Για να μην αναφερω για χωματοδρομους, αυλακια, κακοτεχνιες, σηκωμενες πλακες, τα παντα ολα. 3
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, gxyp είπε Και καλά οικονομία και το κλασσικό κόλλημα με την Toyota θα έλεγα εγώ.. Φυσικό αέριο εδώ Κρήτη γιοκ... α οκ αν δε παιζει ΦΑ το ξεχνάει... Εναλλακτικα αμεσως μετα πάει σε υγραέριο εργοστασιακό... 2
ritualistic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Να το κανει τι το υβριδικο; για οικονομία; αν θελει οικονομία παει σε φυσικο αέριο κ μόνο... οχι καθόλου... βεβαια το Q3 ειναι λιγότερο κουτι απο το κασκαι κ παρομοια suv συν οτι δεν ειναι γιαπωνεζικο που οτι κ να παρεις θα εχεις αυτα τα effect λόγω κατασκευης... απο εκει που εχω θορύβους ειναι στους χωματόδρομους με κροκαλες κλπ που εχει τυχει να παω με το Q3 (και μπαινω με 20-30 χλμ) αλλα με hatchback δε θα τόλμαγα ή θα εμπαινα με 5 χλμ... οταν λεμε πλευρικο θορυβο εννοουμε αεροδυναμικους θορυβους λογω ταχυτητας και αερα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις