tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 50 λεπτά πριν, denexo είπε Και να φανταστείς κι εγώ που σου έλεγα για manual λόγω μελλοντικού προγράμματος, πήρα αυτόματο. Βέβαια σε υβριδικό Toyota έχεις την επιλογή μόνο για αυτόματο (eCVT) για το οποίο διαβάζω τα καλύτερα από άποψη αξιοπιστίας. Έτσι θέλατε να με δείτε να αλλάζω πάλι αμάξι Δεν σας χάλασε που θα το κρατήσω 😂 Ρε @Burgos τι θα γίνει με εσένα ? Θα σε διώξω απο το club 🤣
Poison6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στην παρέα, Ετοιμάζομαι για την αγορά του πρώτου μου αυτοκινήτου και έχω σχεδόν καταλήξει. Κλείνω για το t-cross style 110ps ~21κ . Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά στην Online παραγγελιά σε σχέση με την παραγγελία κατευθείαν στην αντιπροσωπία γιατί για την έκδοση που βλέπω υπάρχει διαφορά ~500euro. Επίσης online αναφέρει για χρηματοδότηση για 48 μήνες και πληρωμή μετα απο 4 μήνες η πρωτη δόση ενώ στις αντιπροσωπείες είναι πιο αμεση η πληρωμη δοσεων κτλπ
Burgos Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Έτσι θέλατε να με δείτε να αλλάζω πάλι αμάξι Δεν σας χάλασε που θα το κρατήσω 😂 Ρε @Burgos τι θα γίνει με εσένα ? Θα σε διώξω απο το club 🤣 Στον δρόμο είναι 😁 Σε 2-3 βδομάδες φαντάζομαι θα το έχω! Αμα είναι να αλλάξω την 118 τώρα που πάλιωσε για να παρατείνω την συμμετοχή μου 😂😂 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 40 λεπτά πριν, Poison6 είπε Καλησπέρα στην παρέα, Ετοιμάζομαι για την αγορά του πρώτου μου αυτοκινήτου και έχω σχεδόν καταλήξει. Κλείνω για το t-cross style 110ps ~21κ . Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά στην Online παραγγελιά σε σχέση με την παραγγελία κατευθείαν στην αντιπροσωπία γιατί για την έκδοση που βλέπω υπάρχει διαφορά ~500euro. Επίσης online αναφέρει για χρηματοδότηση για 48 μήνες και πληρωμή μετα απο 4 μήνες η πρωτη δόση ενώ στις αντιπροσωπείες είναι πιο αμεση η πληρωμη δοσεων κτλπ Πρόσεξε τους όρους της χρηματοδότησης, η χρηματοδότηση με τα σέρβις και την ασφάλεια μέσα είναι απίστευτα ακριβή αν βάλεις τι δίνεις κάθε μήνα, το ίδιο και το μπαλόνι. Πάρε προσφορές απο τις αντιπροσωπείες, σου δίνουν κι απο το τηλέφωνο. Για το ίδιο αυτοκίνητο (η απλή έκδοση βέβαια) που η Καρέντα με την έκπτωση το έδινε τελειωμένο 19.150, αντιπροσωπεία εντός Αττικής μου το έδινε 18.650 και εκτός Αττικής 18.500. Και επειδή μιλάμε για ετοιμοπαράδοτα που όλες οι VW από το ίδιο καλάθι ψωνίζουν, οι τιμές αυτές που σου έδωσα αφορούν το ίδιο ακριβώς όχημα! 3
bjj-p Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πρόσεξε τους όρους της χρηματοδότησης, η χρηματοδότηση με τα σέρβις και την ασφάλεια μέσα είναι απίστευτα ακριβή αν βάλεις τι δίνεις κάθε μήνα, το ίδιο και το μπαλόνι. Πάρε προσφορές απο τις αντιπροσωπείες, σου δίνουν κι απο το τηλέφωνο. Για το ίδιο αυτοκίνητο (η απλή έκδοση βέβαια) που η Καρέντα με την έκπτωση το έδινε τελειωμένο 19.150, αντιπροσωπεία εντός Αττικής μου το έδινε 18.650 και εκτός Αττικής 18.500. Και επειδή μιλάμε για ετοιμοπαράδοτα που όλες οι VW από το ίδιο καλάθι ψωνίζουν, οι τιμές αυτές που σου έδωσα αφορούν το ίδιο ακριβώς όχημα! Εγω οτι προσφορα εχω παρει μεχρι τωρα ειναι ακριβως αυτη που βγαζει ο online διαμορφωτης + εξοδα προετοιμασιας, πινακες, πιο κατω δεν εχω δει. Βεβαια ειναι αναγνωριστικες χωρις να ξερω ακριβως τι θελω να εχει και σε ποια εξτρα θα καταληξω γιαυτο δεν εχω πιεσει στο θεμα τιμης. @paylidis Tι κανω λαθος; 😬
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Εγω οτι προσφορα εχω παρει μεχρι τωρα ειναι ακριβως αυτη που βγαζει ο online διαμορφωτης + εξοδα προετοιμασιας, πινακες, πιο κατω δεν εχω δει. Βεβαια ειναι αναγνωριστικες χωρις να ξερω ακριβως τι θελω να εχει και σε ποια εξτρα θα καταληξω γιαυτο δεν εχω πιεσει στο θεμα τιμης. @paylidis Tι κανω λαθος; 😬 Σε ποια μάρκα; VW; Μήπως παζαρεύεις κανα Toyota και για αυτο δε σου κάνουν εκπτωση;
Papakaliati Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Burgos είπε Στον δρόμο είναι 😁 Σε 2-3 βδομάδες φαντάζομαι θα το έχω! Αμα είναι να αλλάξω την 118 τώρα που πάλιωσε για να παρατείνω την συμμετοχή μου 😂😂 Άντε με το καλό Burgos, γιατι τωρα αρχιζουν να εμφανιζονται οι ελλειψεις σε τσιπς! 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Εγω οτι προσφορα εχω παρει μεχρι τωρα ειναι ακριβως αυτη που βγαζει ο online διαμορφωτης + εξοδα προετοιμασιας, πινακες, πιο κατω δεν εχω δει. Βεβαια ειναι αναγνωριστικες χωρις να ξερω ακριβως τι θελω να εχει και σε ποια εξτρα θα καταληξω γιαυτο δεν εχω πιεσει στο θεμα τιμης. @paylidis Tι κανω λαθος; 😬 Στενό μαρκάρισμα κ πίεση. Παίζει ρολο κ η μάρκα κ ο πωλητής κ η αντιπροσωπεία βέβαια. Η καρεντα πχ δε κάνει σοβαρές εκπτώσεις σε Vw k Audi. Sta skoda τα πάει καλά. Τι ακριβώς ψάχνεις; Θα σας μαζέψω για ιδιαίτερα!!! 1
Papakaliati Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Στενό μαρκάρισμα κ πίεση. Παίζει ρολο κ η μάρκα κ ο πωλητής κ η αντιπροσωπεία βέβαια. Η καρεντα πχ δε κάνει σοβαρές εκπτώσεις σε Vw k Audi. Sta skoda τα πάει καλά. Τι ακριβώς ψάχνεις; Θα σας μαζέψω για ιδιαίτερα!!! Δειδαξε μας τρισμέγιστε
Burgos Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Εγώ πάλι πριν προλάβω να ρωτήσω για έκπτωση μου έκανε γύρω στο 12% που ήταν πάρα πολύ μεγάλο ποσό, συν τις 20αρες για να μειωθούν οι ρύποι που είχαν τιμή καταλόγου 1200 ευρώ συν την επέκταση εγγύησης. Θέμα αντιπροσωπείας είναι νομίζω και πολιτικής της εισαγωγικής εταιρίας 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Δειδαξε μας τρισμέγιστε Θα οργανώσει ο Θωμάς μια μάζωξη να πάρουμε τα κάρα μας κ να τα πούμε. Κάποια στιγμή τα είχα γράψει στο παλιό θέμα. Το σίγουρο είναι ότι θέλει πολύ πίεση σε κάθε πωλητή ξανά κ ξανά κ επίσκεψη σε παραπάνω από μια αντιπροσωπείες για προσφορά. Όταν δείξεις στον άλλο ότι ξέρεις τι θέλεις κ το θέλεις 100% είναι διατεθειμένος να κάνει το κάτι καλύτερος (εάν δεν είναι βλάκας όπως κάτι πωλητές της Audi...) η μόνη δύσκολη είναι η Τογιότα, πουλάνε μόνα τους όποτε δε κάνει ποτέ έκπτωση. Α κ τις καλύτερες εκπτώσεις τις χτυπάτε στα ετοιμοπαράδοτα ή σε αυτά που είναι καθοδον... σε παραγγελία δε παίζει σοβαρή έκπτωση 3
tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα οργανώσει ο Θωμάς μια μάζωξη να πάρουμε τα κάρα μας κ να τα πούμε. Κάποια στιγμή τα είχα γράψει στο παλιό θέμα. Το σίγουρο είναι ότι θέλει πολύ πίεση σε κάθε πωλητή ξανά κ ξανά κ επίσκεψη σε παραπάνω από μια αντιπροσωπείες για προσφορά. Όταν δείξεις στον άλλο ότι ξέρεις τι θέλεις κ το θέλεις 100% είναι διατεθειμένος να κάνει το κάτι καλύτερος (εάν δεν είναι βλάκας όπως κάτι πωλητές της Audi...) η μόνη δύσκολη είναι η Τογιότα, πουλάνε μόνα τους όποτε δε κάνει ποτέ έκπτωση. Α κ τις καλύτερες εκπτώσεις τις χτυπάτε στα ετοιμοπαράδοτα ή σε αυτά που είναι καθοδον... σε παραγγελία δε παίζει σοβαρή έκπτωση Εγώ λέω όταν μαζευτούμε να πάμε σε αντιπροσωπείες μπουγιο σαν τουρίστες. Βρείτε μια άντε δύο μάρκες που να βολευομαστε όλοι και βουρ για group buy 😂 Άντε ανοίγει η κατάσταση σιγά σιγά οπότε να κανονίσουμε να βρεθούμε @Burgos πρώτα θα ανεβάσεις φωτό και μετά θα παραλάβεις. Μόνο έτσι θα ξεχρεωσεις Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από tsofras
JailbrokenDiesel Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Άντε με το καλό Burgos, γιατι τωρα αρχιζουν να εμφανιζονται οι ελλειψεις σε τσιπς! ισχυει παντως πως εχουν αρχισει και παρατηρουνται μεγαλες καθυστερησεις, ειδικα σε αυτοματα κιβωτια
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Η Ford απο όσο άκουσα έχει κλείσει κάποια εργοστάσια τελείως τελείως... 1
Papakaliati Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε ισχυει παντως πως εχουν αρχισει και παρατηρουνται μεγαλες καθυστερησεις, ειδικα σε αυτοματα κιβωτια Και αυξάνονται αντίστοιχος και οι τιμές των μεταχειρισμένων. 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Ford απο όσο άκουσα έχει κλείσει κάποια εργοστάσια τελείως τελείως... Μερσεντές ενημέρωνει πελάτες ότι άμα θέλουν σύντομη παράδοση, μερικά εξτρας (πχ 4g Communication module) θα απουσιάζουν, και θα πρέπει σε μελλοντικό χρόνο να πάνε το αμάξι σε αντιπροσωπεία ώστε να περάστει. Η αλλιώς αναμονή. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από Papakaliati 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις