atrigane Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Βέβαια, μετά δεν νομίζω να μπορείς να μπεις στο σπίτι σου ξανά..... 😆 Με το σαλόνι του Α5 δεν χρειάζεται σπίτι😃
sxetikos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήγα στην αντιπροσωπεία της toyota για το yaris (active plus, 125hp) και μου είπαν χρόνο αναμονής ίσο με τον 1 χρόνο!!! 'Ηξερα από πριν το πρόβλημα με τα μικροτσιπς αλλά το "ένας χρόνος αναμονή" ακούγεται εκτός λογικής πραγματικά. Γνωρίζει κανείς πιο έμπειρος στην αγορά αυτοκινήτου αν αυτό είναι πολιτική της εταιρείας ώστε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση τυχόν μεγαλύτερων των προσδοκώμενων καθυστερήσεων?? Ή όντως θα είναι ένας χρόνος? Εντωμεταξύ την επόμενη βδομάδα από αυτήν που πήγα να ρωτήσω πήραν όλες οι εκδόσεις yaris 400ευρώ πάνω. Μετά το χουνέρι που έπαθα, μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται μήπως έπρεπε να είχα κινηθεί πιο γρήγορα και να είχα πάει μετά το τέλος της καραντίνας (μετά το Πάσχα). Αλλά από την άλλη δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες κινήσεις. Συν τοις άλλοις, η toyota αλλάζει συχνά τα μοντέλα της και είναι μια παράμετρος που με ανησυχεί με δεδομένο το 1 έτος για την παραλαβή. Αν είναι να το παραλάβω τέλη του 2022 και τέλη 2023 να βγάλει κανα facelift μοντέλο είναι δώρο-άδωρον. Πραγματικά βρέθηκα χωρίς να το θέλω σε προσωρινό αδιέξοδο και δεν υπάρχει και καμία ενημέρωση για το αν θα στρώσει η κατάσταση από το νέο χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
imr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήγα στην αντιπροσωπεία της toyota για το yaris (active plus, 125hp) και μου είπαν χρόνο αναμονής ίσο με τον 1 χρόνο!!! 'Ηξερα από πριν το πρόβλημα με τα μικροτσιπς αλλά το "ένας χρόνος αναμονή" ακούγεται εκτός λογικής πραγματικά. Γνωρίζει κανείς πιο έμπειρος στην αγορά αυτοκινήτου αν αυτό είναι πολιτική της εταιρείας ώστε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση τυχόν μεγαλύτερων των προσδοκώμενων καθυστερήσεων?? Ή όντως θα είναι ένας χρόνος? Εντωμεταξύ την επόμενη βδομάδα από αυτήν που πήγα να ρωτήσω πήραν όλες οι εκδόσεις yaris 400ευρώ πάνω. Μετά το χουνέρι που έπαθα, μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται μήπως έπρεπε να είχα κινηθεί πιο γρήγορα και να είχα πάει μετά το τέλος της καραντίνας (μετά το Πάσχα). Αλλά από την άλλη δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες κινήσεις. Συν τοις άλλοις, η toyota αλλάζει συχνά τα μοντέλα της και είναι μια παράμετρος που με ανησυχεί με δεδομένο το 1 έτος για την παραλαβή. Αν είναι να το παραλάβω τέλη του 2022 και τέλη 2023 να βγάλει κανα facelift μοντέλο είναι δώρο-άδωρον. Πραγματικά βρέθηκα χωρίς να το θέλω σε προσωρινό αδιέξοδο και δεν υπάρχει και καμία ενημέρωση για το αν θα στρώσει η κατάσταση από το νέο χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Ρώτα και σε άλλη αντιπροσωπία να δεις τι θα σου πουν. Αν θέλεις κάτι άμεσα η κοιτάς άλλη έκδοση ή άλλη μαρκα 2
terry308 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήγα στην αντιπροσωπεία της toyota για το yaris (active plus, 125hp) και μου είπαν χρόνο αναμονής ίσο με τον 1 χρόνο!!! Και για το yaris Cross , τόσο έγραψαν στο θέμα του Κάνε μια ερώτηση και σε άλλη αντιπροσωπεία , εαν έχεις κοντά σου Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από terry308 1
sxetikos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Δεν το βιάζομαι τόσο πολύ αλλά αυτό το ένας χρόνος γενικά και αόριστα είναι σαν να πας "στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα". Μέχρι στιγμής έχω ρωτήσει τον επίσημο αντιπρόσωπο (toyota polis - 2 διαφορετικά καταστήματα) και οι 2 μου είπαν 1 χρόνο και καμία άλλη πληροφορία. Ούτε ότι μπορεί να έρθει νωρίτερα ούτε αν θα έρθει ακριβώς στον 1 χρόνο ούτε αν πάει περισσότερο από χρόνο (υπάρχει και αυτή η πιθανότητα όσο και να ακούγεται μη ρεαλιστική). Θα κάνω μια προσπάθεια να ρωτήσω και κάποιους άλλους επίσημους εισαγωγείς (ιδιώτες) αλλά δεν ξέρω έχω απογοητευτεί με την όλη κατάσταση. Εντωμεταξύ, είναι αλήθεια αυτό που έχει γραφτεί και σε άλλα νήματα ότι οι πωλητές του επίσημου δικτύου toyota (polis) είναι φανερά αδιάφοροι (έχω εμπειρία και με πρόσφατη αγορά άλλου αμαξιού για συγγενικό πρόσωπο).
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Είναι υπερβολικά αδιάφοροι, ωστόσο για να σε ξεφορτωθούν σου δίνουν το αυτοκίνητο πρακτικά όσο θες να το οδηγήσεις. Προσωπικά το αγόρασα απο επαρχία, μου έκαναν πολύ περισσότερα δώρα (κι οχι χαζά όπως συναγερμός, δώρα που άξιζαν) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ο αντιπρόσωπος στην Ελευσίνα νομίζω λέει πως έχει ετοιμοπαράδοτα Yaris πάντως. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις
sxetikos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Είναι υπερβολικά αδιάφοροι, ωστόσο για να σε ξεφορτωθούν σου δίνουν το αυτοκίνητο πρακτικά όσο θες να το οδηγήσεις. Προσωπικά το αγόρασα απο επαρχία, μου έκαναν πολύ περισσότερα δώρα (κι οχι χαζά όπως συναγερμός, δώρα που άξιζαν) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ο αντιπρόσωπος στην Ελευσίνα νομίζω λέει πως έχει ετοιμοπαράδοτα Yaris πάντως. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις Εννοείς test drive?? Δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι πραγματικά να απορείς με την επίσημη αντιπροσωπεία και το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό. Δεν τους έχεις εμπιστοσύνη για τίποτα. Αποκλειστικά λόγια του αέρα λες ότι αγοράζεις σακί με πατάτες. Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου από την προηγούμενη φορά αλλά έλα που είναι κοντά από εκεί που μένω...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, sxetikos13 είπε Εννοείς test drive?? Δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι πραγματικά να απορείς με την επίσημη αντιπροσωπεία και το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό. Δεν τους έχεις εμπιστοσύνη για τίποτα. Αποκλειστικά λόγια του αέρα λες ότι αγοράζεις σακί με πατάτες. Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου από την προηγούμενη φορά αλλά έλα που είναι κοντά από εκεί που μένω... Ναι, εννοώ πως σου δίνουν το αυτοκίνητο για test drive για όσο θες. Εντάξει και εμένα η Πόλις με βόλευε ως περιοχή αλλά είναι σημαντική αγορά οπότε και να κάνεις μια γύρα στις υπόλοιπες αντιπροσωπείες έστω της Αθήνας είναι απαραίτητο. Και να ξέρεις πολλοί σου λένε προσφορά ακόμα και απο το τηλέφωνο. Λογικό να έχουν υφάκι εδώ που τα λέμε. Κάθε φορά που πήγα είτε στην Πόλις Κηφισίας είτε στον Σταυρό, κάποιος έκλεινε αμάξι επι τόπου και κυρίως άτομα που μάλλον δε το πολυέψαξαν για αντιπροσωπείες (ζευγάρι συνταξιούχων, μανα-κόρη κλπ). Αφού πουλάνε κι έτσι, σιγά μη φτιάξουν τη συμπεριφορά τους. 1
k_onstantinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Σήμερα πήγα και εγώ στην Πόλις Κηφισίας να δω το Yaris Cross. Είχε ουρά κόσμο να περιμένει να το δει. Και εμένα μου είπαν ένα χρόνο για παραλαβή και μάλιστα μου είπε με λίγο ύφος ο πωλητής "να ετοιμάσω χαρτιά;" και του είπα δεν περιμένω ένα χρόνο με τίποτα. Στα λοιπά το Cross μου άρεσε πολύ, ειδικά στην έκδοση style. Δυστυχώς έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση με τον φίλο από πάνω, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αγοράζω τώρα και θα παραλάβω του χρόνου. Ελπίζω να καλυτερεύσει η κατάσταση.
sxetikos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ναι, εννοώ πως σου δίνουν το αυτοκίνητο για test drive για όσο θες. Εντάξει και εμένα η Πόλις με βόλευε ως περιοχή αλλά είναι σημαντική αγορά οπότε και να κάνεις μια γύρα στις υπόλοιπες αντιπροσωπείες έστω της Αθήνας είναι απαραίτητο. Και να ξέρεις πολλοί σου λένε προσφορά ακόμα και απο το τηλέφωνο. Λογικό να έχουν υφάκι εδώ που τα λέμε. Κάθε φορά που πήγα είτε στην Πόλις Κηφισίας είτε στον Σταυρό, κάποιος έκλεινε αμάξι επι τόπου και κυρίως άτομα που μάλλον δε το πολυέψαξαν για αντιπροσωπείες (ζευγάρι συνταξιούχων, μανα-κόρη κλπ). Αφού πουλάνε κι έτσι, σιγά μη φτιάξουν τη συμπεριφορά τους. Πολύ ορθή παρατήρηση. Εγώ έχω κάνει την ίδια σκέψη με τo hybrid. Δεν μπορεί να αγοράζουν 9/10 hybrid που θέλει ελάχιστο μπάτζετ 17.500 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν το έχουν ψάξει καν. Τους το πασάρουν και το αγοράζουν. υ.γ: Προσωπικά, είχε αγοράσει η αδερφή μου ένα aygo από την Κηφισίας και την έστειλαν για παραλαβή στο Σταυρό. Επιπλέον έγινε μπέρδεμα με τα διάφορα δώρα που είχαν συμπεριλάβει στην τελική τιμή κατά την παραγγελία με αποτέλεσμα να πρέπει να τους ενοχλήσεις και να τους ξαναενοχλήσεις μέχρι να κινητοποιηθούν. Και άλλα πολλά.... Γενικά είναι να απορείς που οι πελάτες πάνε να αγοράσουν αμάξι χωρίς την παραμικρή έρευνα. Ειδικά, η toyota έχει τόσες εκδόσεις σε κάθε μοντέλο που χάνεσαι. Οπωσδήποτε θέλει ψάξιμο προηγουμένως και μόνο για αυτόν το λόγο. Εγώ όλο και κάτι νέο ανακαλύπτω κάθε λίγο. 18 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε Σήμερα πήγα και εγώ στην Πόλις Κηφισίας να δω το Yaris Cross. Είχε ουρά κόσμο να περιμένει να το δει. Και εμένα μου είπαν ένα χρόνο για παραλαβή και μάλιστα μου είπε με λίγο ύφος ο πωλητής "να ετοιμάσω χαρτιά;" και του είπα δεν περιμένω ένα χρόνο με τίποτα. Στα λοιπά το Cross μου άρεσε πολύ, ειδικά στην έκδοση style. Δυστυχώς έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση με τον φίλο από πάνω, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αγοράζω τώρα και θα παραλάβω του χρόνου. Ελπίζω να καλυτερεύσει η κατάσταση. Εγώ έχω πάει να ρωτήσω μόνο στο polis (Κηφισίας και Κηφισού). Αλλά όπως είπα παραπάνω δεν μου γεμίζουν το μάτι.. Εντάξει σου λέει ένα χρόνο (όταν π.χ για Polo σου λέει ετοιμοπαράδοτο και για ειδική παραγγελία 4-6 μήνες). Δεν σου κάνει καν κάποια νύξη ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο έστω να μειωθεί ο χρόνος στο μισό. Σε αφήνουν τελείως φλού λες ότι το αγοράζεις τζάμπα. Μάλιστα, τους είχα ρωτήσει για την τιμή μου είπαν δεν θα ανέβει και την άλλη βδομάδα πήρε πάνω 400 ευρώ. Δεν σου εμπνέουν καμία σιγουριά ρε παιδί μου να σε ενθαρρύνουν να πάρεις μια απόφαση. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από sxetikos13 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Πολύ ορθή παρατήρηση. Εγώ έχω κάνει την ίδια σκέψη με τo hybrid. Δεν μπορεί να αγοράζουν 9/10 hybrid που θέλει ελάχιστο μπάτζετ 17.500 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν το έχουν ψάξει καν. Τους το πασάρουν και το αγοράζουν. υ.γ: Προσωπικά, είχε αγοράσει η αδερφή μου ένα aygo από την Κηφισίας και την έστειλαν για παραλαβή στο Σταυρό. Επιπλέον έγινε μπέρδεμα με τα διάφορα δώρα που είχαν συμπεριλάβει στην τελική τιμή κατά την παραγγελία με αποτέλεσμα να πρέπει να τους ενοχλήσεις και να τους ξαναενοχλήσεις μέχρι να κινητοποιηθούν. Και άλλα πολλά.... Γενικά είναι να απορείς που οι πελάτες πάνε να αγοράσουν αμάξι χωρίς την παραμικρή έρευνα. Ειδικά, η toyota έχει τόσες εκδόσεις σε κάθε μοντέλο που χάνεσαι. Οπωσδήποτε θέλει ψάξιμο προηγουμένως και μόνο για αυτόν το λόγο. Εγώ όλο και κάτι νέο ανακαλύπτω κάθε λίγο. Εγώ έχω πάει να ρωτήσω μόνο στο polis (Κηφισίας και Κηφισού). Αλλά όπως είπα παραπάνω δεν μου γεμίζουν το μάτι.. Εντάξει σου λέει ένα χρόνο (όταν π.χ για Polo σου λέει ετοιμοπαράδοτο και για ειδική παραγγελία 4-6 μήνες). Δεν σου κάνει καν κάποια νύξη ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο έστω να μειωθεί ο χρόνος στο μισό. Σε αφήνουν τελείως φλού λες ότι το αγοράζεις τζάμπα. Μάλιστα, τους είχα ρωτήσει για την τιμή μου είπαν δεν θα ανέβει και την άλλη βδομάδα πήρε πάνω 400 ευρώ. Δεν σου εμπνέουν καμία σιγουριά ρε παιδί μου να σε ενθαρρύνουν να πάρεις μια απόφαση. Ναι ρε, ξεκάθαρα. Εγώ που ρώτησα για προσφορά στον Σταυρό για Κορόλλα βενζίνη, μου έριξαν φουλ παπά για το hybrid (ο ένας πωλητής πάντως και ο αδερφός του πωλητή που με εξυπηρέτησε στο Σταυρό είχαν την βενζινοκίνητη έκδοση ). Τα ίδια και όταν παζάρεψα το Yaris, μάλιστα μου δίνει το Yaris βενζίνη να το οδηγήσω, το γυρνάω μετά απο 1ω και για να με ξεφορτωθεί μου λέει πάρε και το Hybrid, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Αδιαφόρησα. Μπροστά μου αγόραζε μαμά με κόρη Yaris που η μόνη σχέση τους με το αυτοκίνητο είναι πως ξέρουν να βάζουν το κλειδί στη μίζα, και τις έπεισε για το Hybrid ενώ ξεκίνησαν για βενζίνη χωρίς να έχουν οδηγήσει κανένα απο τα δύο. Και απο τον Μάιο μάλιστα, παράδοση έλεγαν Νοέμβριο κι απο όσο έμαθα τους πήγαν όλους 3 μήνες ακόμα πίσω...
Giama Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήγα στην αντιπροσωπεία της toyota για το yaris (active plus, 125hp) και μου είπαν χρόνο αναμονής ίσο με τον 1 χρόνο!!! 'Ηξερα από πριν το πρόβλημα με τα μικροτσιπς αλλά το "ένας χρόνος αναμονή" ακούγεται εκτός λογικής πραγματικά. Γνωρίζει κανείς πιο έμπειρος στην αγορά αυτοκινήτου αν αυτό είναι πολιτική της εταιρείας ώστε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση τυχόν μεγαλύτερων των προσδοκώμενων καθυστερήσεων?? Ή όντως θα είναι ένας χρόνος? Στο επιβεβαιώνω και από το εξωτερικό. Επειδή παρακολουθούσα τις εξελίξεις και για το RAV4 τους τελευταίους μήνες εδώ που βρίσκομαι, είχα πάει για test drive πριν λίγους μήνες και τότε είχαν κάποια μοντέλα ετοιμοπαράδοτα αλλά για παραγγελία ήθελαν 2 μήνες για το υβριδικό και 4 μήνες για το plug-in. Στο ενδιάμεσο παρατηρούσα καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες να γράφουν σιγά σιγά και 6 και 8 μήνες αναμονή. Την προηγούμενη εβδομάδα που ξαναπήγα επιτόπου ήταν πλέον 10 και 12 μήνες αντίστοιχα.
sxetikos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Giama είπε Στο επιβεβαιώνω και από το εξωτερικό. Επειδή παρακολουθούσα τις εξελίξεις και για το RAV4 τους τελευταίους μήνες εδώ που βρίσκομαι, είχα πάει για test drive πριν λίγους μήνες και τότε είχαν κάποια μοντέλα ετοιμοπαράδοτα αλλά για παραγγελία ήθελαν 2 μήνες για το υβριδικό και 4 μήνες για το plug-in. Στο ενδιάμεσο παρατηρούσα καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες να γράφουν σιγά σιγά και 6 και 8 μήνες αναμονή. Την προηγούμενη εβδομάδα που ξαναπήγα επιτόπου ήταν πλέον 10 και 12 μήνες αντίστοιχα. Mα το ήξερα εκ των πραγμάτων για τις καθυστερήσεις. Αλλά όταν μπαίνεις μέσα και σου λέει απευθείας "1 χρόνο αναμονή" μετά τι συζήτηση να κάνεις. Αν τα αφήσεις όλα στην τύχη τους θα έρθει όντως σε 1 χρόνο και ας είναι να έρθει στους 9 μήνες. Δεν σε εμπνέουν καθόλου ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους και ότι όντως θα ψαχτούν να σε εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι λένε επίτηδες 1 χρόνο, θα έρθει το αμάξι κάπου στους 9 μήνες και θα το παίξουν και ιστορία ότι ήρθε νωρίτερα λόγω των κινήσεών τους. Θα πάρω από βδομάδα και άλλες αντιπροσωπείες ΄πως με συμβούλεψαν τα παιδιά παραπάνω. Υ.Γ: Πάντως και το παλιό και το νέο polo το έχουν ετοιμοπαράδοτο. Απλώς εκεί έχουν άλλο πρόβλημα. Έχουν πάει τις τιμές στα ύψη σε σημείο να μειδιάς στο άκουσμά τους. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από sxetikos13 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ομοίως και στη VW ρώτα κι άλλες αντιπροσωπείες. Τα στοκ ετοιμοπαράδοτων είναι ίδιο για όλες, που σημαίνει οτι το ίδιο αυτοκίνητο αν το αγοράσεις μέσω της Καρέντα έχει Χ τιμή και μέσω άλλου dealer Υ τιμή. Γενικά υπάρχει μια VW στην Αθήνα που κάνει σταθερά καλή τιμή, αλλά αν θες στείλε πμ μη θεωρηθεί διαφήμιση Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από ProponitisTouKanape 1
sxetikos13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ομοίως και στη VW ρώτα κι άλλες αντιπροσωπείες. Τα στοκ ετοιμοπαράδοτων είναι ίδιο για όλες, που σημαίνει οτι το ίδιο αυτοκίνητο αν το αγοράσεις μέσω της Καρέντα έχει Χ τιμή και μέσω άλλου dealer Υ τιμή. Γενικά υπάρχει μια VW στην Αθήνα που κάνει σταθερά καλή τιμή, αλλά αν θες στείλε πμ μη θεωρηθεί διαφήμιση Δες πμ!!!😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις