eMike Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Στις 20/10/2021 στις 9:29 ΠΜ, paylidis είπε Εν τω μεταξύ συγγενικό μου προσωπο πρεπει να αλλάξει leasing καθως εκλεισε ο χρόνος συμβολαίου και ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΟΡ 3 εταιρειων στην Ελλάδα δεν έχει αυτοκίνητα, οποτε τους παρακάλεσε να παρατείνουν κατα 6 μήνες τη μισθωση με χαμηλότερο μίσθωμα με την ελπίδα να τους έρθουν αμαξια... Επιβεβαιώνω. Επίλεξα να κρατήσω τον άσσο με ελάχιστα χιλιόμετρα που πήρα για να μη παραγγείλω άλλο (μεγαλύτερο) διότι έχει 7 μήνες αναμονή. Φυσικά η αναμονή δεν είναι θέμα για μένα γιατί είμαι καλυμμένος από αμάξι, αλλά μιας και το υπάρχον είναι ήδη ενός έτους, σκέφτηκα να παραγγείλω του χρόνου κάτι ενδεχομένως πιο καινούριο. 2
Giama Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Πριν μερικούς μήνες ψάχναμε για καινούριο αυτοκίνητο και ήμασταν μεταξύ Toyota RAV4 hybrid και Honda CR-V hybrid, είχα γράψει εδώ μερικές εντυπώσεις από τα test drive. Το αφήσαμε για ένα διάστημα και τώρα βλέποντας τις τιμές να παίρνουν τρελή ανηφόρα το βάλαμε γρήγορα ξανά μπροστά, κάναμε άλλο ένα test drive και τελικά προχωρήσαμε χθες σε αγορά. 🥳 Τελικά πήραμε το Honda CR-V 2.0 hybrid Executive. Το παίρνουμε καινούριο αλλά μοντέλο ΜΥ20 που το είχε ετοιμοπαράδοτο. Το μοντέλο ΜΥ21 έχει τις εξής διαφορές: διαφορετικό σχέδιο στις ζάντες, τα επιθέματα σε όψη ξύλου στο εσωτερικό πλέον είναι γκρι, η επιγραφή πίσω αντί για hybrid γράφει e:hev, ενώ διαθέτει επιπλέον από την ΜΥ20 και επαγωγική φόρτιση κινητού. Μαζί μας δίνει εκτός από το μεταλλικό χρώμα (modern steel) τα εξής: λάστιχα παντός καιρού (αντικαθιστούν τα καλοκαιρινά με τα οποία έρχεται κανονικά), 2 χρόνια επέκταση εγγύησης (συνολικά 5 χρόνια), 5 χρόνια δωρεάν service (πρόκειται για 4 ετήσια service δωρεάν). Μαζί με τα κόστη προετοιμασίας κλπ. κλπ. βγαίνει τελική τιμή 41.000 στρογγυλή. Σε MY21 θα είχαμε 4 μήνες αναμονή και η τιμή θα ήταν 45.000. Θα μπορούσα βέβαια στο MY21 να διαλέξω άλλα χρώματα που μου άρεσαν περισσότερο, όπως το μπλε ή το μαύρο σε συνδυασμό με σαλόνι σε μπεζ αλλά για τέτοια διαφορά τιμής συμβιβάζομαι. Ούτε η πιθανή μικρότερη μεταπωλητική αξία λόγω έκδοσης προ facelift μάς απασχολεί ιδιαίτερα γιατί ο σκοπός είναι να το κρατήσουμε 10+ χρόνια, ίσως 15 όπως το προηγούμενό μας. Το αστείο ήταν που τον ρωτήσαμε και για αγορά του παλιού μας αμαξιού (Volvo S40 1.8 '06). Έβαλε τα στοιχεία του αμαξιού στο σύστημά του και στο τέλος του έβγαλε 0 Ευρώ. Και λέει "τι να κάνω τώρα... να πούμε 3.000 Ευρώ;"... Το έγραψε λοιπόν στο συμβόλαιο σαν επιλογή, αγορά του Volvo στα 3.000 Ευρώ και απλά θα του πούμε τη Δευτέρα αν αποφασίσαμε να του το δώσουμε ή όχι. Αν σκεφτούμε ότι ο άλλος dealer της Honda που πήραμε προσφορά έδινε 1.200-1.300 και ότι το αυτοκίνητο το αγοράσαμε πριν 8 χρόνια για 6.500 νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά. Με 2.000 θα ήμουν ήδη πολύ ευχαριστημένος, αφού δίνει 3.000 ακόμα καλύτερα. Δεν είμαι καθόλου καλός στα παζάρια και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο εύκολα μπόρεσα ακόμα κι εγώ να πάρω αυτά τα επιπλέον (λάστιχα, service, εγγύηση). Τιμή δεν ήταν διατεθειμένος να κατεβάσει αλλά όσο του έλεγα να δούμε κι αυτό, δεχόταν να το βάλει στο πακέτο χωρίς να ανεβάζει την τιμή. Προφανώς θέλει να τα διώξει πριν αλλάξει ο χρόνος που τότε θα του είναι πιο δύσκολο να δώσει μοντέλο 2 ετών πίσω. Φεύγοντας μου λέει η γυναίκα μου "αν του λέγαμε να μας βάλει κι ένα Jazz στο πακέτο θα το έβαζε" 🤣 Λογικά αν ήταν ο @paylidis μαζί θα το κατάφερνε! 🤣😂 (Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι μένω εξωτερικό) 11
tsofras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Giama είπε Πριν μερικούς μήνες ψάχναμε για καινούριο αυτοκίνητο και ήμασταν μεταξύ Toyota RAV4 hybrid και Honda CR-V hybrid, είχα γράψει εδώ μερικές εντυπώσεις από τα test drive. Το αφήσαμε για ένα διάστημα και τώρα βλέποντας τις τιμές να παίρνουν τρελή ανηφόρα το βάλαμε γρήγορα ξανά μπροστά, κάναμε άλλο ένα test drive και τελικά προχωρήσαμε χθες σε αγορά. 🥳 Τελικά πήραμε το Honda CR-V 2.0 hybrid Executive. Το παίρνουμε καινούριο αλλά μοντέλο ΜΥ20 που το είχε ετοιμοπαράδοτο. Το μοντέλο ΜΥ21 έχει τις εξής διαφορές: διαφορετικό σχέδιο στις ζάντες, τα επιθέματα σε όψη ξύλου στο εσωτερικό πλέον είναι γκρι, η επιγραφή πίσω αντί για hybrid γράφει e:hev, ενώ διαθέτει επιπλέον από την ΜΥ20 και επαγωγική φόρτιση κινητού. Μαζί μας δίνει εκτός από το μεταλλικό χρώμα (modern steel) τα εξής: λάστιχα παντός καιρού (αντικαθιστούν τα καλοκαιρινά με τα οποία έρχεται κανονικά), 2 χρόνια επέκταση εγγύησης (συνολικά 5 χρόνια), 5 χρόνια δωρεάν service (πρόκειται για 4 ετήσια service δωρεάν). Μαζί με τα κόστη προετοιμασίας κλπ. κλπ. βγαίνει τελική τιμή 41.000 στρογγυλή. Σε MY21 θα είχαμε 4 μήνες αναμονή και η τιμή θα ήταν 45.000. Θα μπορούσα βέβαια στο MY21 να διαλέξω άλλα χρώματα που μου άρεσαν περισσότερο, όπως το μπλε ή το μαύρο σε συνδυασμό με σαλόνι σε μπεζ αλλά για τέτοια διαφορά τιμής συμβιβάζομαι. Ούτε η πιθανή μικρότερη μεταπωλητική αξία λόγω έκδοσης προ facelift μάς απασχολεί ιδιαίτερα γιατί ο σκοπός είναι να το κρατήσουμε 10+ χρόνια, ίσως 15 όπως το προηγούμενό μας. Το αστείο ήταν που τον ρωτήσαμε και για αγορά του παλιού μας αμαξιού (Volvo S40 1.8 '06). Έβαλε τα στοιχεία του αμαξιού στο σύστημά του και στο τέλος του έβγαλε 0 Ευρώ. Και λέει "τι να κάνω τώρα... να πούμε 3.000 Ευρώ;"... Το έγραψε λοιπόν στο συμβόλαιο σαν επιλογή, αγορά του Volvo στα 3.000 Ευρώ και απλά θα του πούμε τη Δευτέρα αν αποφασίσαμε να του το δώσουμε ή όχι. Αν σκεφτούμε ότι ο άλλος dealer της Honda που πήραμε προσφορά έδινε 1.200-1.300 και ότι το αυτοκίνητο το αγοράσαμε πριν 8 χρόνια για 6.500 νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά. Με 2.000 θα ήμουν ήδη πολύ ευχαριστημένος, αφού δίνει 3.000 ακόμα καλύτερα. Δεν είμαι καθόλου καλός στα παζάρια και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο εύκολα μπόρεσα ακόμα κι εγώ να πάρω αυτά τα επιπλέον (λάστιχα, service, εγγύηση). Τιμή δεν ήταν διατεθειμένος να κατεβάσει αλλά όσο του έλεγα να δούμε κι αυτό, δεχόταν να το βάλει στο πακέτο χωρίς να ανεβάζει την τιμή. Προφανώς θέλει να τα διώξει πριν αλλάξει ο χρόνος που τότε θα του είναι πιο δύσκολο να δώσει μοντέλο 2 ετών πίσω. Φεύγοντας μου λέει η γυναίκα μου "αν του λέγαμε να μας βάλει κι ένα Jazz στο πακέτο θα το έβαζε" 🤣 Λογικά αν ήταν ο @paylidis μαζί θα το κατάφερνε! 🤣😂 (Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι μένω εξωτερικό) Άντε με το καλό να παραλάβεις , περιμένουμε φωτογραφίες (και εσωτερικού) 3
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε με το καλό να παραλάβεις , περιμένουμε φωτογραφίες (και εσωτερικού) 28 λεπτά πριν, Giama είπε (Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι μένω εξωτερικό) Θα είναι φωτογραφίες εσωτερικού από το εξωτερικό Spoiler Αχαχα ακαλοε? Γράφω αστεία και για το Δελφινάριο που και που 1
atrigane Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Giama είπε εύγοντας μου λέει η γυναίκα μου "αν του λέγαμε να μας βάλει κι ένα Jazz στο πακέτο θα το έβαζε" Ξέρεις τι σημαίνει αυτό που σου είπε η γυναίκα σου έτσι; Εμμέσως πλην σαφώς σου ζήτησε τo Jazz!! Σε ποια χώρα είσαι αν επιτρέπεται; Καλοτάξιδο εύχομαι και φυσικά φωτογραφίες όπως είπε και ο Θωμάς! 2
tsofras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Θα είναι φωτογραφίες εσωτερικού από το εξωτερικό Συνήθως βάζουν εξωτερικού απο το εσωτερικό
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Giama είπε Λογικά αν ήταν ο @paylidis μαζί θα το κατάφερνε! 🤣😂 καλοταξιδο! Έχουν σκουριάσει τα γερμανικά μου αλλιώς θα τον έπαιρνα τηλέφωνο 😂😂😂 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
Giama Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, atrigane είπε Ξέρεις τι σημαίνει αυτό που σου είπε η γυναίκα σου έτσι; Εμμέσως πλην σαφώς σου ζήτησε τo Jazz!! Σε ποια χώρα είσαι αν επιτρέπεται; Καλοτάξιδο εύχομαι και φυσικά φωτογραφίες όπως είπε και ο Θωμάς! Βασικα εγω την εχω πρηξει με το Jazz, γι'αυτο το ειπε. Πρεπει να αλλαξουμε και το C2 που εχουμε και ενηλικιωθηκε φετος (μοντελο '03) οποτε θα ηταν καλη φαση. Επρεπε να ειχα κανει τα εισιτηρια στον paylidis για να το παρουμε... Γερμανια ειμαι. 1
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Giama είπε Βασικα εγω την εχω πρηξει με το Jazz, γι'αυτο το ειπε. Πρεπει να αλλαξουμε και το C2 που εχουμε και ενηλικιωθηκε φετος (μοντελο '03) οποτε θα ηταν καλη φαση. Επρεπε να ειχα κανει τα εισιτηρια στον paylidis για να το παρουμε... Γερμανια ειμαι. Θα εδίνες το βολβο και 9000 ακόμα και θα έπαιρνες κ το τζαζ. Κ πολύ του είναι! 😂 Ασε εγώ είμαι επικίνδυνος για Γερμανία. Αν ανέβω θα κατέβω εύκολα με ένα Α5 gtron , ένα σμαρτ κ κάνα 2 αντίκες για αναπαλαίωση 😅 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Θα εδίνες το βολβο και 9000 ακόμα και θα έπαιρνες κ το τζαζ. Κ πολύ του είναι! 😂 Ασε εγώ είμαι επικίνδυνος για Γερμανία. Αν ανέβω θα κατέβω εύκολα με ένα Α5 gtron , ένα σμαρτ κ κάνα 2 αντίκες για αναπαλαίωση 😅 Πάμε παρέα Γιώργο 🤣 2
Giama Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα εδίνες το βολβο και 9000 ακόμα και θα έπαιρνες κ το τζαζ. Κ πολύ του είναι! 😂 Ασε εγώ είμαι επικίνδυνος για Γερμανία. Αν ανέβω θα κατέβω εύκολα με ένα Α5 gtron , ένα σμαρτ κ κάνα 2 αντίκες για αναπαλαίωση 😅 Βασικα απλα θα σε επαιρνα τηλ. και θα του ελεγα "σας ζητουν στο τηλεφωνο"... Ελα για το Α5 να το τρεξεις και στην Autobahn να το ευχαριστηθεις. 1
atrigane Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Ασε εγώ είμαι επικίνδυνος για Γερμανία. Αν ανέβω θα κατέβω εύκολα με ένα Α5 gtron , ένα σμαρτ κ κάνα 2 αντίκες για αναπαλαίωση 😅 Δυνατός! Μάχιμος! 1
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, atrigane είπε Δυνατός! Μάχιμος! Η αλήθεια είναι ότι γενικά το καλόβλέπω το Α5 gtron αλλά είναι 2000 κυβικά και δεν είμαστε για τέτοια. μακάρι να έβγαινε φυσικό αέριο με τον αγαπημένο 20vt (που εξαφανίσθηκε λογικά λόγω ρύπων) θα γινόταν ανάρπαστο… Θα πρέπει να πιάσω στασίδι μετά στην εφορία να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα 😂😂😂 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από paylidis
atrigane Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, paylidis είπε αλλά είναι 2000 κυβικά και δεν είμαστε για τέτοια μην ξύνεις πληγές! 38 λεπτά πριν, paylidis είπε μακάρι να έβγαινε φυσικό αέριο με τον αγαπημένο 20vt (που εξαφανίσθηκε λογικά λόγω ρύπων) θα γινόταν ανάρπαστο… έτσι είναι, έβγαλε το διαμάντι, τον φόρεσε παντού.. μετά να τους χ3σω και τους tsi και τους tfsi 1
Peugeot208 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, paylidis είπε Ασε εγώ είμαι επικίνδυνος για Γερμανία. Αν ανέβω θα κατέβω εύκολα με ένα Α5 gtron , ένα σμαρτ κ κάνα 2 αντίκες για αναπαλαίωση 😅 Βέβαια, μετά δεν νομίζω να μπορείς να μπεις στο σπίτι σου ξανά..... 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις