Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε μη ξυνεις πληγες..... δεν ειναι μονο η ρενο... αληθεια?σε αυτα που μπηκα ηταν το μονο ,δηλαδη? για πες για πες
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Yiorgos_7 είπε αληθεια?σε αυτα που μπηκα ηταν το μονο ,δηλαδη? για πες για πες και κάποια σεατ ibiza βασικες εκδοσεις χερούλια και μια εκδοση του απερχόμενου πόλο χερουλια... A κ η citroen ξηγιεται στις βασικες χερουλια... για να μη πω για το παντα που τα πισω ηλεκτρικα μεχρι περσι-προπερσι ήταν εξτρα (δε ξερω τι ισχυει τωρα που πηρε f/l κ ανεβηκε κ 2000-2500€ η τιμή του)... 2
atrigane Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε εδω είχε γινει ερευνα απο την ιδια την εταιρεια αν θυμαμαι καλα και ενα σεβαστό ποσοστό των κατόχων BMW δεν ήξερε εαν εχει μπρος ή πισω κινηση το αμαξι τους, με αποτελεσμα εν τέλει να το γυρίσει η BMW στα μπροστινοκινητα Απίστευτο.. Κάποτε ψάχναμε να οδηγήσουμε πισωκούνα για να μάθουμε να στρίβουμε και τώρα.. 1
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Απίστευτο.. Κάποτε ψάχναμε να οδηγήσουμε πισωκούνα για να μάθουμε να στρίβουμε και τώρα.. Δεν ειναι απιστευτο... Οταν βλέπεις τα μισα Bmw να τα οδηγουν γυναικες περιμενεις να ξεχωρισουν ή να τους νοιαζει αν ειναι πισω ή μπρος η κινηση; Το μονο που τους νοιαζει ειναι γκαζι φρενο και το καθρεφτακι στο σκιαδιο να εχει φως... Ενας απο τους κυριοτερους λόγους που ΔΕΝ επελεξα BMW (παρόλο που εχω λατρεια στο brand) ηταν η εμπρος κινηση που εχουν πλέον... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 2
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Και γω κοιταγα την σειρα 1 ,αλλα περα του οτι για να δεις επιδοσεις πας στα 27 και πανω στην 118 και μαλιστα στο απλο τριμ αν θες m look παει κανα 35ρι το μαλλι , στα φορουμ της που ειχα μπει εκραζαν ολοι για το οτι δεν ειναι πλεον fun to drive οπως επισης δεν εχει και το zf κιβωτιο που ηταν ολα τα λεφτα,γενικα πολυ μιρλα για την καινουργια. 1
atrigane Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε το καθρεφτακι στο σκιαδιο να εχει φως... I hear ya, ο μεγαλύτερος της ενθουσιασμός ήταν που είχε ΚΑΙ του συνοδηγού φως🤣 Ναι ρε man, kenotomi όχι αστεία!! 1
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, atrigane είπε I hear ya, ο μεγαλύτερος της ενθουσιασμός ήταν που είχε ΚΑΙ του συνοδηγού φως🤣 Ναι ρε man, kenotomi όχι αστεία!! εμένα να δείς που έχει και LED 1
nemom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, paylidis είπε και κάποια σεατ ibiza βασικες εκδοσεις χερούλια και μια εκδοση του απερχόμενου πόλο χερουλια... A κ η citroen ξηγιεται στις βασικες χερουλια... για να μη πω για το παντα που τα πισω ηλεκτρικα μεχρι περσι-προπερσι ήταν εξτρα (δε ξερω τι ισχυει τωρα που πηρε f/l κ ανεβηκε κ 2000-2500€ η τιμή του)... εγώ νομίζω ότι όλες οι μάρκες έχουν βασικές εκδόσεις που είναι ξεφτίλα, τα βλέπεις και στα fleet cars που έρχονται τελείως basic ας πούμε η Σκόντα που αν δεις βασική έκδοση, ακόμα και οι εσωτερικές χειρολαβές στις πόρτες είναι χωρίς ούτε το νίκελ, σκέτο πλαστικό μαύρο αηδία ή Πόλο που δεν έχει infotainment και στη θέση της οθόνης υπάρχει μαύρη πλαστική τάπα τη διαφορά την κάνει ο αντιπρόσωπος που παραγγέλνει από ποιά εξοπλιστικά επίπεδα και πάνω θέλει να εισάγει το τί παραγγέλνει όμως ο αντιπρόσωπος δε λέει πολλά για το μοντέλο, μόνο για τον αντιπρόσωπο που έχει μια εμπορική πολιτική Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από nemom 5
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, paylidis είπε ειλικρινα δε καταλαβαινω πως γινεται να πουλάει τοσο η ΤΟΥΟΤΑ με α) κακες τιμές αναλογικα αυτου που προσφερει β) κακα χρηματοδοτικά και γ) αργη παραδοση Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ, ο κόσμος δείχνει να έχει καταπιεί την καραμέλα με τα hybrid και τα αγοράζει στα τυφλά. Και πλέον η Corolla δεν είναι καν vfm όπως όταν την αγόρασα εγώ, καθώς για να πας σε μια αξιοπρεπή έκδοση πατάς τα 20Κ και μπαίνεις σε χωράφια αλλων αυτοκινήτων. Στα 18.5 που την πήρα εγώ, μόνο το Leon υπήρχε σε μικρομεσαίο (1.0/110) 4
tsofras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Πήρε και το golf αύξηση Σε DSG 110 άλογα 24300 , 130 άλογα 29.000 WTF , 150 άλογα 31.000
paylidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Πήρε και το golf αύξηση Σε DSG 110 άλογα 24300 , 130 άλογα 29.000 WTF , 150 άλογα 31.000 To Q3 το βλέπω σε κανένα δίμηνο 45 έτσι όπως πάνε… 😂 επενδυση κάναμε @ritualistic 3
Ola150 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Διαβάζω στο group στο facebook για το Ford Puma ότι άτομα που έχουν παραγγείλει τον Απρίλιο ακόμη δεν έχουν παραλάβει, καθώς επίσης έχει κλείσει και το εργοστάσιο στη Ρουμανία γι αυτό το μήνα. Σε άλλον που παρήγγειλε μέσα Σεπτέμβρη του είπαν να υπολογίζει τέλος Ιουνίου, μπορεί και Ιούλιο Θα πάρω αύριο κι εγώ να ρωτήσω, που μου έλεγε ο άλλος να το περιμένω τέλος Δεκέμβρη (γελάω) 2
tsofras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Διαβάζω στο group στο facebook για το Ford Puma ότι άτομα που έχουν παραγγείλει τον Απρίλιο ακόμη δεν έχουν παραλάβει, καθώς επίσης έχει κλείσει και το εργοστάσιο στη Ρουμανία γι αυτό το μήνα. Σε άλλον που παρήγγειλε μέσα Σεπτέμβρη του είπαν να υπολογίζει τέλος Ιουνίου, μπορεί και Ιούλιο Θα πάρω αύριο κι εγώ να ρωτήσω, που μου έλεγε ο άλλος να το περιμένω τέλος Δεκέμβρη (γελάω) Seat έχει 6 μηνο παράδοση
john1987 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Πήρε και το golf αύξηση Σε DSG 110 άλογα 24300 , 130 άλογα 29.000 WTF , 150 άλογα 31.000 Α δεν παμε καλα. Τιμές mercedes η VW. Για ποιο λόγο τόσες αυξήσεις; Όταν η BMW έχει 29, ποιος θα πάρει το golf με 31; 2
tsofras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, john1987 είπε Α δεν παμε καλα. Τιμές mercedes η VW. Για ποιο λόγο τόσες αυξήσεις; Όταν η BMW έχει 29, ποιος θα πάρει το golf με 31; Φαντάζομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκεις BMW με 29 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις