Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Σωστό γιατί το σκέφτηκα και εγώ αυτό , να το δώσω και να πάω να πέσω σε τίποτα χειρότερο

το θεμα να γουσταρεις αυτο που εχεις με τα καλα του και τα κακα του γιατι το μαρουλι δεν ειναι λιγο πλεον ,να σου δωσω να καταλαβεις γουσταρα πολυ το puma οταν το οδηγησα και λεω αν παρω suv που το θελει και η γυναικα ε θα παρω puma που μου αρεσει και εμενα. 24χιλιαρικα με ταμπουρα πισω? τοσο μου εβγαινε η εκδοση st line x γιατι στην st line δεν πας δεν εχει σχεδον τιποτα. Οδηγικα τα ταμπουρα δε τα καταλαβα μη πω ψεμματα , ωστοσο ψυχολογικα ουτε να το σκεφτομαι δεν ηθελα.

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε

το θεμα να γουσταρεις αυτο που εχεις με τα καλα του και τα κακα του γιατι το μαρουλι δεν ειναι λιγο πλεον ,να σου δωσω να καταλαβεις γουσταρα πολυ το puma οταν το οδηγησα και λεω αν παρω suv που το θελει και η γυναικα ε θα παρω puma που μου αρεσει και εμενα. 24χιλιαρικα με ταμπουρα πισω? τοσο μου εβγαινε η εκδοση st line x γιατι στην st line δεν πας δεν εχει σχεδον τιποτα. Οδηγικα τα ταμπουρα δε τα καταλαβα μη πω ψεμματα , ωστοσο ψυχολογικα ουτε να το σκεφτομαι δεν ηθελα.

Αν εξαιρέσεις την μόδα περί SUV πήρες καλύτερο αμάξι σαν σύνολο και χώρους για συνεπιβάτες.

Ωραίο το Puma αλλά εγώ όταν μπήκα μέσα απογοητεύτηκα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atrigane είπε

Tί σε χάλασε; 

Με τους χώρους , στενό στην θέση οδήγησης , ο τεμπέλης είναι σε άκυρη θέση απλά για να υπάρχει , πίσω πολύ περιορισμένος χώρος και για SUV δεν μου άρεσε η ορατότητα

οκ βασισμένο στην καρότσα του Fiesta είναι αλλά δεν το ήξερα όταν πήγα να το δώ

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με τους χώρους , στενό στην θέση οδήγησης , ο τεμπέλης είναι σε άκυρη θέση απλά για να υπάρχει , πίσω πολύ περιορισμένος χώρος και για SUV δεν μου άρεσε η ορατότητα

Δεν έχω μπει(στο puma) αλλά το fiesta έτσι ακριβώς μου φάνηκε, οπότε η τελευταία σου πρόταση εξηγεί όλα αυτά που λες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Θα σου πω μια διαφορα που εχει γιατι εκανα back του back test drive το fiesta και μετα το puma ,ναι μεν βασιζεται στην πλατφορμα του fiesta οπως σωστα λες ομως εγω οταν οδηγουσα το fiesta (υψος 1,78) ειχα το καθισμα τερμα πισω ,ενω στο puma μετα εκπληξεως διαπιστωσα οτι πρεπει να το παω αρκετα πιο μπροστα με αποτελεσμα πισω μου να καθονται αρκετα πιο ανετα.

Αυτο που πηρα τωρα ειναι σε αντιστοιχια με το focus το οποιο ειναι αρκετα πιο μεγαλο απο puma kai fiesta.

Το puma ειχε περιπου 470 λιτρα πορτπαγκαζ αλλα μετρανε και το απο κατω που βαζεις μπυρες και διαφορα καλουδια.

Το i30 εχει 395 λιτρα αλλα καλυτερους χωρους πισω ,αλλου χανεις αλλου κερδιζεις, αλλα 24 συν χιλιαρικα και να εχω ταμπουρα πισω ε αυτο δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα.

Επεξ/σία από Yiorgos_7
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε

και να εχω ταμπουρα πισω ε αυτο δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα

Αυτά θα έπρεπε να έχουν καταργηθεί εδώ και μια 10ετία

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atrigane είπε

Αυτά θα έπρεπε να έχουν καταργηθεί εδώ και μια 10ετία

Η renault και η ford μου ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα , ο κατασκευαστης εκρινε πως για τα αλογα αυτα δεν χρειαζεσαι δισκοφρενα πισω,βεβαια οταν τους ρωτησα στη ford γιατι το puma με τα 125 περυσι εβγαινε με μπρος πισω δισκοφρενα απαντηση δεν πηρα αλλα τεσπα.

• Like 1
Δημοσ.

οικονομια ρε παιδια λεγεται... ;) 

ομοιως η σεατ τα βαζει στο αρονα όταν όλα τα αδελφάκια του στο γκρουπ με ιδια μοτερ/αλογα κλπ έχουν μπρος πισω δισκους

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

οικονομια ρε παιδια λεγεται... ;) 

ομοιως η σεατ τα βαζει στο αρονα όταν όλα τα αδελφάκια του στο γκρουπ με ιδια μοτερ/αλογα κλπ έχουν μπρος πισω δισκους

Μαζι σου , αλλα το puma συγκεκριμενα κοστιζε λιγοτερο περυσι και ειχε και δισκοφρενα , το ανεβαζεις που το ανεβαζεις μη μας βαζεις και ταμπουρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Yiorgos_7 είπε

Μαζι σου , αλλα το puma συγκεκριμενα κοστιζε λιγοτερο περυσι και ειχε και δισκοφρενα , το ανεβαζεις που το ανεβαζεις μη μας βαζεις και ταμπουρα.

To Puma το έχουν καταντήσει Kinder έκπληξη. Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει η τιμή (προς τα πάνω) και αλλάζει ο εξοπλισμός (προς τα κάτω)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε

περισσότερο κερδος...

5 λεπτά πριν, tsofras είπε

To Puma το έχουν καταντήσει Kinder έκπληξη. Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει η τιμή (προς τα πάνω) και αλλάζει ο εξοπλισμός (προς τα κάτω)

αυτο ακριβώς... υπαρχει κοσμος που το παρηγγειλε ετσι και του ήρθε γιουβετσι... σου λεει 9/10 δε θα το παρουν καν πρεφα/δε ξερουν καν τι φρενα εχουν.... 

εδω είχε γινει ερευνα απο την ιδια την εταιρεια αν θυμαμαι καλα και ενα σεβαστό ποσοστό των κατόχων BMW δεν ήξερε εαν εχει μπρος ή πισω κινηση το αμαξι τους, με αποτελεσμα εν τέλει να το γυρίσει η BMW στα μπροστινοκινητα

Πως νομιζετε οτι φθηνύνε τοσο πολυ η 116; που ειχα δώσει καποτε 29700....

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

τουλαχιστον ειχε αυτοματα παραθυρα πισω (γκουχου γκουχου κλιο)

• Like 1

• Δημιουργία νέου...