Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα μπορούσα να πάρω ένα τέτοιο και να γλυτώσω 5.000ε χωρίς να μου λείπει τίποτα (εκτός απο το νέο μοντέλο) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316203457-seat-leon Η αναμονή πλέον είναι ότι να ναι , για toyota διαβάζω κάτι 13 μήνες .... εννοια σου την οδηγησα και την νεα corolla πολυ ωραια αλλα 26χιλιαρικα η συγκεκριμενη gr sport 1.8 υβριδιο , 1 χρονο μου ειπε αναμονη και με επιτικιο που αγγιζει το 10 τοις εκατο ,μακραν το μεγαλυτερο απο ολες τις εταιριες ,δηλαδη αγγιζει τα επιτοκια των μεταχειρισμενων. 1 1
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα μπορούσα να πάρω ένα τέτοιο και να γλυτώσω 5.000ε χωρίς να μου λείπει τίποτα (εκτός απο το νέο μοντέλο) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316203457-seat-leon Σωστο, αλλα το ερώτημα ειναι, τα αξιζει; σε βάθος χρόνου τι θα χασει περισσότερη αξια; πόσο κοστολογεις το να εχεις το καινουργιο μοντέλο με τις οθοναρες και τα virtual cockpit... εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εαν δε σε ενοιαζαν αυτα μάλλον θα είχες κρατήσει το ibiza
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 tsofras ψαχνεσαι να το πουλησεις το λεον? Οσο περναει ο καιρος νιωθω πως εκανα καλα και δεν το πηρα,δηλαδη θυμαμαι ησουν ενθουσιασμενος με την αγορα του αλλα δεν εχω διαβασει τα θεματα που σου εχει βγαλει..
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε εννοια σου την οδηγησα και την νεα corolla πολυ ωραια αλλα 26χιλιαρικα η συγκεκριμενη gr sport 1.8 υβριδιο , 1 χρονο μου ειπε αναμονη και με επιτικιο που αγγιζει το 10 τοις εκατο ,μακραν το μεγαλυτερο απο ολες τις εταιριες ,δηλαδη αγγιζει τα επιτοκια των μεταχειρισμενων. ειλικρινα δε καταλαβαινω πως γινεται να πουλάει τοσο η ΤΟΥΟΤΑ με α) κακες τιμές αναλογικα αυτου που προσφερει β) κακα χρηματοδοτικά και γ) αργη παραδοση 1
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Παντως παιδια μη πολυ σκεφτεστε μεταπωλητικη αξια και αντε εγω αλλαζω αμαξι καθε 15 χρονια δε πιανομαι δηλαδη το χιουνται θα το παντρευτω αλλα θελω να πω οτι και να παρεις πλεον αν δεν ειναι ηλεκτρικο θα πεφτει η αξια του μελλοντικα γιατι ολοι εκει προσπαθουν να σε οδηγησουν.Απο κει κ περα εγω ηδη σκεφτομαι προγραμματα tuning και τετοια δηλαδη να το κανω look n και να το βελτιωσω οσο παιρνει ,φυσικα με τα χρονια μη χασουμε και εγγυηση. Αυτοπ πιο πολυ το λεω για τον φιλο που ειπε πως σε κοκκινο μηπως δε παρω τοσα ,δεν τα κοιταω αυτα δηλαδη , ετσι και αλλιως αν ηθελα να αλλαζω καθε 4 χρονια αμαξι θα πηγαινα σε δοσεις με μπαλονι . 4 λεπτά πριν, paylidis είπε ειλικρινα δε καταλαβαινω πως γινεται να πουλάει τοσο η ΤΟΥΟΤΑ με α) κακες τιμές αναλογικα αυτου που προσφερει β) κακα χρηματοδοτικά και γ) αργη παραδοση ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ειναι και η καταναλωση της τρομερη καθοτι πραγματικο υβριδικο.Α και να μη σχολιασω και το εσωτερικο της δηλαδη ηταν παντου ολα μαλακα ,πιο καλα ενιωσα αποτι μεσα στην μερσεντες.Απο κει και περα ομως δε σημαινει οτι θα κατσουμε να μας απαυτωσουν κιολας. 5
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ειναι και η καταναλωση της τρομερη καθοτι πραγματικο υβριδικο.Α και να μη σχολιασω και το εσωτερικο της δηλαδη ηταν παντου ολα μαλακα ,πιο καλα ενιωσα αποτι μεσα στην μερσεντες.Απο κει και περα ομως δε σημαινει οτι θα κατσουμε να μας απαυτωσουν κιολας. διατηρω τις επιφυλάξεις μου και για την αξιοπιστία (βλ καψιμο λαδιών) και για την κατανάλωση (το ΦΑ ειναι μακραν οικονομικότερο) αλλα ιδίως για την ποιότητα κατασκευης (που στο εξαμηνο μαξ τριζουν). Δε μιλάω για την κορολα συγκεκριμενα καθως ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ αλλα γενικά, απο Aygo-Yaris μεχρι Land cruiser που εχω μπει/οδηγησει.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από paylidis
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Αφηστε που εγω με ξερω μου αρεσει η ταχυτητα γενικοτερα , θα ειχα δωσει 26χιλιαρικα για κορολα με τα ωραια της με τα αυτοματα φρεναρισματα και ολα τα κολπα που εχει που οδηγαει μονο του και δε ξερω τι αλλα σκατα χαχα αλλα επιδοσεις δεν εχει ,εκει πας στην διλιτρη ,διλιτρο ελλαδα το ξεχνας αρα παλι σε λιγα χρονια μετανιωμενος θα ημουν. Μόλις τώρα, paylidis είπε διατηρω τις επιφυλάξεις μου και για την αξιοπιστία και για την κατανάλωση αλλα ιδίως για την ποιότητα κατασκευης (που στο εξαμηνο μαξ τριζουν). Δε μιλάω για την κορολα συγκεκριμενα καθως ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ αλλα γενικά, απο Yaris μεχρι Land προσεξε στην corolla που μπηκα δεν ετριζε τιποτα και ηταν αλλο πραγμα η ποιοτητα ,ωστοσο τι να το κανεις δεν ειναι μονο αυτο,τουλαχιστον για μενα,διοτι αν ηθελα επαιρνα την 116 με 23 χιλιαρικα και ημουν αρχοντας αλλα θα πηγαινα σαν κοτα. 4
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Σωστο, αλλα το ερώτημα ειναι, τα αξιζει; σε βάθος χρόνου τι θα χασει περισσότερη αξια; πόσο κοστολογεις το να εχεις το καινουργιο μοντέλο με τις οθοναρες και τα virtual cockpit... εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εαν δε σε ενοιαζαν αυτα μάλλον θα είχες κρατήσει το ibiza Ε καλά σε βάθος χρόνου έτσι όπως πάνε με τα ηλεκτρικά μπορεί να φτάσουν και τα 2 στον πάτο. Ποιες οθόνες και virtual cockpit ? Ούτε android auto δεν έχω στο παλιό τουλάχιστον μπαίνει με 150ε 14 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε tsofras ψαχνεσαι να το πουλησεις το λεον? Οσο περναει ο καιρος νιωθω πως εκανα καλα και δεν το πηρα,δηλαδη θυμαμαι ησουν ενθουσιασμενος με την αγορα του αλλα δεν εχω διαβασει τα θεματα που σου εχει βγαλει.. Έχω φάει μία ξενέρα με ότι αγόρασα 24000ε αμάξι και κάθεται και δεν την παλεύω με τον ήχο του κιβωτίου (με ανοιχτά παράθυρα οπότε χειμώνα θα την βγάλω καθαρή ) . Απο την άλλη δεν μου αρέσει τίποτα άλλο , αν ξαναέπαιρνα αμάξι τώρα θα έπαιρνα το ίδιο σε αυτόματο
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχω φάει μία ξενέρα με ότι αγόρασα 24000ε αμάξι και κάθεται και δεν την παλεύω με τον ήχο του κιβωτίου (με ανοιχτά παράθυρα οπότε χειμώνα θα την βγάλω καθαρή ) . Απο την άλλη δεν μου αρέσει τίποτα άλλο , αν ξαναέπαιρνα αμάξι τώρα θα έπαιρνα το ίδιο σε αυτόματο τα εχω διαβασει και εγω αυτα, βεβαια και στο αυτοματο καποιοι ακουνε θορυβο ,και εκει θα εχεις φτασει 26 27? Κριμα παντως γιατι σου λεω και μενα μου αρεσε οπτικα και απο χωρους και απο επιδοσεις.
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Yiorgos_7 είπε τα εχω διαβασει και εγω αυτα, βεβαια και στο αυτοματο καποιοι ακουνε θορυβο ,και εκει θα εχεις φτασει 26 27? Κριμα παντως γιατι σου λεω και μενα μου αρεσε οπτικα και απο χωρους και απο επιδοσεις. Ναι μωρέ , πέραν της γκρίνιας μου αρέσει πάρα πολύ σαν σύνολο, οπότε θα το κρατήσω και όταν λήξει η εγγύηση όπως λέει και ο Γιώργος θα το τσιμπίσω λίγο και εγώ Με ένα donwpipe μπορεί να μην ακούω πλέον το σαζμάν 1
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ναι μωρέ , πέραν της γκρίνιας μου αρέσει πάρα πολύ σαν σύνολο, οπότε θα το κρατήσω και όταν λήξει η εγγύηση όπως λέει και ο Γιώργος θα το τσιμπίσω λίγο και εγώ Με ένα donwpipe μπορεί να μην ακούω πλέον το σαζμάν τιποτα απο αυτα ,θα παρεις ενα πολυ δυνατο ηχοσυστημα και μετα δε θα ακους τιποτα 😂 1
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Yiorgos_7 είπε τιποτα απο αυτα ,θα παρεις ενα πολυ δυνατο ηχοσυστημα και μετα δε θα ακους τιποτα 😂 έχει πέσει και αυτό σαν ιδέα 🤣 1
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε καλά σε βάθος χρόνου έτσι όπως πάνε με τα ηλεκτρικά μπορεί να φτάσουν και τα 2 στον πάτο. Ποιες οθόνες και virtual cockpit ? Ούτε android auto δεν έχω στο παλιό τουλάχιστον μπαίνει με 150ε ε σιγα θα μπει κ στο δικο σου όπου να ναι... 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχω φάει μία ξενέρα με ότι αγόρασα 24000ε αμάξι και κάθεται και δεν την παλεύω με τον ήχο του κιβωτίου (με ανοιχτά παράθυρα οπότε χειμώνα θα την βγάλω καθαρή ) . Απο την άλλη δεν μου αρέσει τίποτα άλλο , αν ξαναέπαιρνα αμάξι τώρα θα έπαιρνα το ίδιο σε αυτόματο μην ανοιγεις τα παραθυρα, εχεις κλιματισμο 😅 νομιζω παντως ότι τον ήχο που αναφερεις μου παραπονεθηκε η γυναικα οτι τον κανει κ το καμικ οταν ξεκιναει μονο όμως
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε έχει πέσει και αυτό σαν ιδέα 🤣 πρεπει να το ειδα και γω στο μκ4 γκρουπ παντως κακα τα ψεμματα τελειο αμαξι δεν υπαρχει οποτε συμβιβαζομαστε και προετοιμαζομαστε καταλληλως. 1
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε ε σιγα θα μπει κ στο δικο σου όπου να ναι... μην ανοιγεις τα παραθυρα, εχεις κλιματισμο 😅 νομιζω παντως ότι τον ήχο που αναφερεις μου παραπονεθηκε η γυναικα οτι τον κανει κ το καμικ οταν ξεκιναει μονο όμως Σκατά , ήχο - ξεήχο δεν μου πάει η καρδιά Έστειλα στον τύπο άκυρο να μην με πάρει καν , αυτός ήταν και ψημένος να το πάρει άμεσα 1 λεπτό πριν, Yiorgos_7 είπε πρεπει να το ειδα και γω στο μκ4 γκρουπ παντως κακα τα ψεμματα τελειο αμαξι δεν υπαρχει οποτε συμβιβαζομαστε και προετοιμαζομαστε καταλληλως. Σωστό γιατί το σκέφτηκα και εγώ αυτό , να το δώσω και να πάω να πέσω σε τίποτα χειρότερο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις