paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε Καλησπέρα σε όλους , μετά από μπόλικη μελέτη τους τελευταίους μήνες ,κατέληξα σε hyundai i30 nline 159 άλογα , δοκίμασα απο fiesta και puma μεχρι captur και c4 , δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τον κάγκουρα που κρύβω ακόμη μέσα μου (34 ετών).Η μονη παράκληση απο την γυναίκα να είναι πεντάθυρο με χώρους , αλλά κατά τα άλλα το χάτσμπακ για μένα ήταν μονόδρομος. Πρώτα ο θεός το περιμένω τέλη Νοέμβρη. Με το καλό! πόσο σου βγηκε; πες μου μόνο ότι δε το πηρες κοκκινο 🙄
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Με το καλό! πόσο σου βγηκε; πες μου μόνο ότι δε το πηρες κοκκινο 🙄 Φαντάζομαι κόκκινο το πήρε για να το βάλει έτσι 1
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Φαντάζομαι κόκκινο το πήρε για να το βάλει έτσι Δεν εχω χειρότερο, αλλα γουστα ειναι αυτά... κ εγω πηρα μαυρο ενω ο περισσότερος κόσμος το θεωρει νεκροφορα... 3 αμαξια μονο αποδεχομαι σε κοκκινο: τις ferrari (όλες), το RX8 και το Lancer Evo 😅 εκ πείρας επισης, παρα πολυ κακη μεταπώληση το κοκκινο (και πιο δύσκολη και λιγότερα λεφτα σε σχεση με κάτι ουδέτερο) 1
gxyp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Και εγώ που πήρα άσπρο το Ibizaki τώρα βλέπω στο δρόμο κόκκινο και λιώνω... 1 1
terry308 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Και εγώ που πήρα άσπρο το Ibizaki τώρα βλέπω στο δρόμο κόκκινο και λιώνω... Το desire red είναι χρωματαρα στο ibiza, δυστυχώς έμπλεξα με Κατάκη.... αν το είχα σκεφτεί πιο ψύχραιμα θα είχα το desire red και σε 2 βδομάδες αλλά... 2
gxyp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Λέτε να πάω να το κάνω ανταλλαγή με κόκκινο; Η μετά θα καταλήξω σαν τον @tsofras ?? 😛🤣
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Κι εγώ συμφωνώ με τον Γιώργο για το κόκκινο. Άντε να πάρεις κανα μικρό αμάξι τέτοιο χρώμα και αυτό τα παλιά τα χρόνια που δεν ήταν μεταλλικό και δε το χρέωναν. Καλώς ή κακώς το χρώμα είναι ένα στοιχείο που κοιτάνε ακόμα και οι αγοραστές μεταχειρισμένων. Κανείς δε θα πληρώσει έξτρα για ένα ακριβό χρώμα αλλά ένα κακό χρώμα μπορεί να τους ξενερώσει άσχημα. Προσωπικά προτιμώ λευκά αυτοκίνητα σε hatchbacks και σκούρες αποχρώσεις του γκρι σε SUV ή σεντάν... 2
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Το desire red είναι χρωματαρα στο ibiza, δυστυχώς έμπλεξα με Κατάκη.... αν το είχα σκεφτεί πιο ψύχραιμα θα είχα το desire red και σε 2 βδομάδες αλλά... Όντως και εγώ που δεν τρελαίνομαι για κόκκινο το desire red μου αρέσει πολύ και στο Ibiza και στο Leon 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Λέτε να πάω να το κάνω ανταλλαγή με κόκκινο; Η μετά θα καταλήξω σαν τον @tsofras ?? 😛🤣 Εδώ είσαι μαν https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316225399-seat-ibiza 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Googlαρα λίγο το Ibiza και όντως φαίνεται να του πάει, βέβαια τουλάχιστον απο τις φωτογραφίες δε φαίνεται πολύ ντοματί. Για μένα το μεγαλύτερο μείον των κόκκινων αυτοκινήτων είναι το πίσω μέρος. Τα κόκκινα φώτα δείχνουν ωραία με ένα χρώμα που κάνει όμορφη αντίθεση ενώ με το κόκκινο χάνονται σε μια γενική "κοκκινίλα". Ντάξει βέβαια μπορεί απλά εγώ να είμαι ψυχαναγκαστικός 2
gxyp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Όντως και εγώ που δεν τρελαίνομαι για κόκκινο το desire red μου αρέσει πολύ και στο Ibiza και στο Leon Εδώ είσαι μαν https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316225399-seat-ibiza Εσύ το πήρες σοβαρά ε;;; 🤣😍
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Εδώ είσαι μαν https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316225399-seat-ibiza Remap rtmg 1.2bar 260hp wtf?!?! αν ανοιξει πορτες μαλλον θα απογειωθει... @tsofras κρατα το ρε το λεοντα και παμε να τα κανουμε 260 αλογα σε 3 χρονια που θα ληξει η εγγυηση 😅 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Remap rtmg 1.2bar 260hp wtf?!?! αν ανοιξει πορτες μαλλον θα απογειωθει... @tsofras κρατα το ρε το λεοντα και παμε να τα κανουμε 260 αλογα σε 3 χρονια που θα ληξει η εγγυηση 😅 Ναι αντίο ζωή το έχει καιρό αγγελία όπως και το αντίστοιχο άσπρο Leon που είχα βάλει 1
Yiorgos_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας ,λοιπον το παιρνω τελη Νοεμβριου διοτι ειναι ετοιμοπαραδοτο δηλαδη για την ακριβεια ηδη σε παραγωγη και το περιμενει η χιουνται τελος Νοεμβρη ,οτιδηποτε εξτρα πηγαινα στο 4μηνο και.... Απο κει κ περα αυτο το χρωμα το ειδα στην αντιπροσωπεια και μου αρεσε παρα πολυ ,μετα μαθαινω κιολας οτι δεν το χρεωνουν ,δλδ φανταστειτε ακομη και ασπρο να το επαιρνα που δεν το ηθελα γιατι με το συμπαθειο αλλα εχει γεμισει η χωρα ασπρα το χρεωνουν κανα 200ρι. Απο μικρος ηθελα παντα αμαξι σε μαυρο η κοκινο.Εδω και 15 χρονια ειχα μαυρο αμαξι,ωραιο ηταν αλλα δε ξανα παω ποτε,ειναι πολυ προβληματικο ,να μη μιλησω για αραχνες και ποσο δυσκολο ειναι να το κανεις να φαινεται καθαρο,δυστυχως στο μαυρο ολα φαινονται. Ferrari επειδη τα εχω βαλει κατω και ειναι λιγο πιο φτηνη σε συντηρηση απο το rx8 και evo (μεγαλη αγαπη) μαμα δε βρισκεις με την καμμια ειναι ολα πειραγμενα , εντελει θα αρκεστω σε αυτο... φυσικα κανω χιουμορ. Τελικη γυρω στα 22700 μιας και ρωτησατε.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από Yiorgos_7 5
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι αντίο ζωή το έχει καιρό αγγελία όπως και το αντίστοιχο άσπρο Leon που είχα βάλει πραγματικα με ξεπερνα το σκαλιγμα που εχει κανει σε καινουργιο αμαξι.... κ εμεις φοβομασταν να βαλουμε το Obdeleven να ενεργοποιησουμε καμια μπουρδιτσα που με 2 κλικ επανερχεται στο εργοστασιακό... αν ηθελε τόσο πολυ αλογα γιατι δε πηρε ενα 20vt?
gxyp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Remap rtmg 1.2bar 260hp wtf?!?! αν ανοιξει πορτες μαλλον θα απογειωθει... @tsofras κρατα το ρε το λεοντα και παμε να τα κανουμε 260 αλογα σε 3 χρονια που θα ληξει η εγγυηση 😅 Συγγνώμη αλλάζεις το Leon τελικά?? @tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις