Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέος τιμοκατάλογος

Polo 1.0 TSI 110PS DSG Style  23.900

Πριν 2 μήνες

Polo 1.0 TSI 110PS DSG R-Line  20700

Polo 1.5 TSI EVO 150PS DSG R-Line  23600

Ακριβότερο και απο το DSG R-Line με τα 150 FFS

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

πλάκα πλάκα να το ανεβάσω 18,000 σαν πείραμα να δω τι ψάρια πιάνουμε 

βρε και 19 μη σου πω... 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

Να πούμε καλησπέρα στο νέο τιμοκατάλογο της VW και τις νέες τιμές του TCross

E8B619DE-59F3-4D0A-95A5-BCED751FF105.png

έχεις προαιρετικό εξοπλισμό. Αυτον τον τιμοκατάλογο που βλεπω σε ισχυει απο 20/9 , δεν εχει αισθητες διαφορες. Ισως αναμενεται και νεα αναπροσαρμογη.

https://www.volkswagen.gr/el/Pricelists_Volkswagen.html

1 ώρα πριν, paylidis είπε

και εσεις το πουλατε και ειστε στα ισα 😅

ρε θωμα τι εγινε; μονο εσυ θα μπαινεις μεσα με τις αγοραπωλησιες...; κρατα λιγο το λεον να παρει αξια!

Πραγματικά όμως αγορασε φιλος το Q2 business 1.0/116 στα 21Κ με συναγερμο και αισθητηρες, 4 χρ. εγγυηση και τα 4 πρώτα σερβις δωρο (φοβερη προσφορά χτυπησε), και εμενα μου εδιναν το TDI (1600) ιδιο στα 21500 με συναγερμο, 4 χρ. εγγυηση και το carplay/android auto...

και τωρα ζητάνε τοσα για το tcross? που ειχε παίξει και 17κατι όταν εψαχνα.....

το q2, απο το facelift κοστιζε κοντα 30Κ σε αυτοματο. 21500 νομιζω εβρισκες καποια τελευταια κομματια στην αρχικη εκδοση που ειχαν ξεμεινει..

Επεξ/σία από bjj-p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, bjj-p είπε

έχεις προαιρετικό εξοπλισμό. Αυτον τον τιμοκατάλογο που βλεπω σε ισχυει απο 20/9 , δεν εχει αισθητες διαφορες. Ισως αναμενεται και νεα αναπροσαρμογη.

το προαιρετικο που βλεπεις ειναι οτι απο το στανταρν χρεωσιμο λευκο περλε χρωμα, διαλεξα το μη χρεωσιμο γκρι της εικονας..

20,790€ ανεβαινει με το λευκο χρωμα

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το διορθωσα. Μπορει να ανεβασαν την 95ps εκδοση.Ειναι πολυ κοντα σε τιμη με την 110ps.

Επεξ/σία από bjj-p
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bjj-p είπε

το q2, απο το facelift κοστιζε κοντα 30Κ σε αυτοματο. 21500 νομιζω εβρισκες καποια τελευταια κομματια στην αρχικη εκδοση που ειχαν ξεμεινει..

Σαφώς. Στο «παλιό» αναφέρομαι. Δεν ήταν ακριβώς αρχική business την έλεγαν, γενικά όχι πολύ πλούσια παντως σίγουρα αλλά σχετικά συγκρίσιμη με το tcross που πόσταρε ο φίλος 

Δημοσ.

Η skoda σταμάτησε την παραγωγή γενικότερα λόγω έλλειψης τσιπ...

παραγγέλνεις τώρα και παραλαμβάνεις σε 8+ μήνες 😁

σε άγνωστη τιμή ...δε νομίζω να μπορείς να κλείσεις και τιμή απο τώρα , μην ήμαστε παράλογοι 😂

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

Η skoda σταμάτησε την παραγωγή γενικότερα λόγω έλλειψης τσιπ...

παραγγέλνεις τώρα και παραλαμβάνεις σε 8+ μήνες 😁

σε άγνωστη τιμή ...δε νομίζω να μπορείς να κλείσεις και τιμή απο τώρα , μην ήμαστε παράλογοι 😂

Ρε τι ζούμε… 

Πριν λίγο το διάβασα κ εγώ στο γκρουπ των cng…

Δημοσ.

Στις περισσοτερες αντιπροσωπειες ειναι ανοιχτες οι τιμες αν και δεν το λενε. Παρα λενε οτι θα απορροφηθει η διαφορα απο την εισαγωγικη αν και εφοσον υπαρξει αυξηση,..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bjj-p είπε

https://www.volkswagen.gr/el/Pricelists_Volkswagen.html

Έκανα κι εγώ διαμόρφωση χωρις προαιρετικό εξοπλισμό. Τον Μάιο η Καρέντα την έκδοση με τα 110 άλογα μου την άφηνε 19.100 (καταλόγου), VW εκτός Αθηνών 18.300 τελική τιμή. Τώρα ο κατάλογος για την ίδια έκδοση έχει πάει 21,200. Μέσα σε ουτε 6 μήνες, τσίμπησε 2 χιλιάρικα...

• Like 1
Δημοσ.

γνωστος μου που ειναι πωλητης σε αντιπροσωπεια μου παραπονέθηκε οτι λογο ελλειψης chip δεν μπορει να κανει πωλήσεις και χανει πελατες  , ειναι γενικο το κακο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και που ωφειλεται αυτη η ελλειψη για θυμιστε μου; Γιατι μου φαινεται παντα πρεπει να υπαρχει ελλειψη σε κατι για να ακριβαινουν τα πραγματα κ να υπαρχει φοβος κ ανασφαλεια;

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atrigane είπε

Και που ωφειλεται αυτη η ελλειψη για θυμιστε μου; Γιατι μου φαινεται παντα πρεπει να υπαρχει ελλειψη σε κατι για να ακριβαινουν τα πραγματα κ να υπαρχει φοβος κ ανασφαλεια;

Στις πολλές παραγγελίες ημιαγωγών , λόγω Covid πήγε πίσω η κατασκευή , οι πρώτες ύλες, έγινε χαμός με ηλεκτρονικές συσκευές επειδή ήταν όλοι σπίτι, τα εργοστάσια στο πρώτο κλείσιμο ακύρωσαν παραγγελίες και λόγω λάθος υπολογισμού έπεσαν έξω και τώρα γίνεται χαμός.

Για τους ίδιους λόγους που δεν βρίσκεις κονσόλες , κάρτες γραφικών κ.ο.κ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Έκανα κι εγώ διαμόρφωση χωρις προαιρετικό εξοπλισμό. Τον Μάιο η Καρέντα την έκδοση με τα 110 άλογα μου την άφηνε 19.100 (καταλόγου), VW εκτός Αθηνών 18.300 τελική τιμή. Τώρα ο κατάλογος για την ίδια έκδοση έχει πάει 21,200. Μέσα σε ουτε 6 μήνες, τσίμπησε 2 χιλιάρικα...

Απο τον Μαιο εχουν γινει 2 αυξησεις στο γκρουπ. Τις εχω γραψει, γιατι επαιρνα προσφορες και ενημερωνα.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...