alexiko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 @paylidis καλημέρα νομίζω σε αυτό το θέμα το είχες γράψει αλλά δεν παίρνω όρκο. Μετά από 1 μήνα + που το είχες γράψει κατάφερα να πάρω γραπτή απάντηση σε μέιλ. Ναι, οι μπαγλαμάδες στη μερική κλοπή δεν καλύπτουν ζαντολάστιχα... 1
paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, alexiko είπε @paylidis καλημέρα νομίζω σε αυτό το θέμα το είχες γράψει αλλά δεν παίρνω όρκο. Μετά από 1 μήνα + που το είχες γράψει κατάφερα να πάρω γραπτή απάντηση σε μέιλ. Ναι, οι μπαγλαμάδες στη μερική κλοπή δεν καλύπτουν ζαντολάστιχα... Δε θυμαμαι που το ειχα γραψει... αλλα ναι εγω το ειχα γραψει... Απαράδεκτο κι ομως πραγματικό...
Nabuko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, alexiko είπε Ναι, οι μπαγλαμάδες στη μερική κλοπή δεν καλύπτουν ζαντολάστιχα.. Περίεργο. Δεν καλύπτουν τα πιο ακριβά που θα βάλεις εσύ εννοείς προφανώς. Θα σε αποζημιώσουν σύμφωνα με το κόστος των μαμίσιων
paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Nabuko είπε Περίεργο. Δεν καλύπτουν τα πιο ακριβά που θα βάλεις εσύ εννοείς προφανώς. Θα σε αποζημιώσουν σύμφωνα με το κόστος των μαμίσιων Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι δε καλύπτουν ΟΥΤΕ τα μανισια στη συγκεκριμενη εταιρεία... Σε άλλη ασφαλιστική πάντως με διαβεβαιωσαν σε αμαξι που ειχε σιδερενιες και εβαλα αλουμινιου (αξιας αντιπροσωπείας 1800€ μαλιστα, ασχετα αν τις πηρα πολυ φθηνότερα) ότι εφόσον ασφαλιστηκε και φωτογραφηθηκε ετσι αυτες ακριβως θα καλυψουν σε περιπτωση που απαιτηθει. Αν τις εβαζα ωστόσο μετα τη φωτογραφηση δε θα καλυπτοταν... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
Nabuko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι δε καλύπτουν ΟΥΤΕ τα μανισια στη συγκεκριμενη εταιρεία... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο. Εφόσον προσφέρουν μερική κλοπή τότε έχω την εντύπωση ότι έχουν υποχρέωση να αποζημιώσουν ότι προβλέπεται Η κάλυψη της «Μερικής Κλοπής» παρέχεται μέσα από τα προαιρετικά πακέτα ασφάλισης οχημάτων όλων των εταιρειών και πάντοτε σε συνδυασμό με την ασφάλιση της Ολικής Κλοπής οχήματος. Η παροχή περιλαμβάνει την αποζημίωση του ασφαλισμένου για την αξία των κλαπέντων τεμαχίων ή εξαρτημάτων που είναι στέρεα προσδεμένα στο σώμα του οχήματος και απαραίτητα για την κίνηση και την λειτουργία του όπως π.χ. μηχανή, ρόδες, τιμόνι, καθρέπτες, πόρτες κ.α. καθώς και τις υλικές ζημιές που προκαλούνται στο αμάξωμα κατά την διάρκεια αφαίρεσης ή απόπειρας αφαίρεσης των εξαρτημάτων αυτών. Μέσα από την παροχή «Μερική Κλοπή» αποζημιώνονται και εξαρτήματα από το εσωτερικό του οχήματος όπως συστήματα ήχου, εικόνας, πλοήγησης κ.α. μέχρι ενός ορισμένου ποσού π.χ. 300, 400, 450, 500 ευρώ κ.α. και με ορισμένες προϋποθέσεις ανάλογα την εταιρεία, καθώς και οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημα κατά την διάρκεια που είναι στην κατοχή του κλέφτη. Επιπλέον αποζημιώνονται η κλοπή των κλειδιών και ζημιές σε τυχόν υφασμάτινη πτυσσόμενη οροφή του οχήματος ή κ.α. πάντοτε με προϋποθέσεις ανάλογα την εταιρεία. Σε περίπτωση που το όχημα φέρει ιδιαίτερα αξεσουάρ αξίας ο ασφαλισμένος οφείλει να το δηλώσει είτε από την αρχική αίτηση ασφάλισης είτε όταν τοποθετηθούν στο όχημα. 1
paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο. Εφόσον προσφέρουν μερική κλοπή τότε έχω την εντύπωση ότι έχουν υποχρέωση να αποζημιώσουν ότι προβλέπεται Η κάλυψη της «Μερικής Κλοπής» παρέχεται μέσα από τα προαιρετικά πακέτα ασφάλισης οχημάτων όλων των εταιρειών και πάντοτε σε συνδυασμό με την ασφάλιση της Ολικής Κλοπής οχήματος. Η παροχή περιλαμβάνει την αποζημίωση του ασφαλισμένου για την αξία των κλαπέντων τεμαχίων ή εξαρτημάτων που είναι στέρεα προσδεμένα στο σώμα του οχήματος και απαραίτητα για την κίνηση και την λειτουργία του όπως π.χ. μηχανή, ρόδες, τιμόνι, καθρέπτες, πόρτες κ.α. καθώς και τις υλικές ζημιές που προκαλούνται στο αμάξωμα κατά την διάρκεια αφαίρεσης ή απόπειρας αφαίρεσης των εξαρτημάτων αυτών. Μέσα από την παροχή «Μερική Κλοπή» αποζημιώνονται και εξαρτήματα από το εσωτερικό του οχήματος όπως συστήματα ήχου, εικόνας, πλοήγησης κ.α. μέχρι ενός ορισμένου ποσού π.χ. 300, 400, 450, 500 ευρώ κ.α. και με ορισμένες προϋποθέσεις ανάλογα την εταιρεία, καθώς και οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημα κατά την διάρκεια που είναι στην κατοχή του κλέφτη. Επιπλέον αποζημιώνονται η κλοπή των κλειδιών και ζημιές σε τυχόν υφασμάτινη πτυσσόμενη οροφή του οχήματος ή κ.α. πάντοτε με προϋποθέσεις ανάλογα την εταιρεία. Σε περίπτωση που το όχημα φέρει ιδιαίτερα αξεσουάρ αξίας ο ασφαλισμένος οφείλει να το δηλώσει είτε από την αρχική αίτηση ασφάλισης είτε όταν τοποθετηθούν στο όχημα. Συμφωνω... Δε νομιζω οτι ειναι. Αυτα, ας μη βγαινουμε οφφ πολυ προσοχη μονο με τις ασφαλειες! 1
alexiko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, paylidis είπε Δε θυμαμαι που το ειχα γραψει... αλλα ναι εγω το ειχα γραψει... Απαράδεκτο κι ομως πραγματικό... 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Περίεργο. Δεν καλύπτουν τα πιο ακριβά που θα βάλεις εσύ εννοείς προφανώς. Θα σε αποζημιώσουν σύμφωνα με το κόστος των μαμίσιων 2 ώρες πριν, paylidis είπε Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι δε καλύπτουν ΟΥΤΕ τα μανισια στη συγκεκριμενη εταιρεία... Σε άλλη ασφαλιστική πάντως με διαβεβαιωσαν σε αμαξι που ειχε σιδερενιες και εβαλα αλουμινιου (αξιας αντιπροσωπείας 1800€ μαλιστα, ασχετα αν τις πηρα πολυ φθηνότερα) ότι εφόσον ασφαλιστηκε και φωτογραφηθηκε ετσι αυτες ακριβως θα καλυψουν σε περιπτωση που απαιτηθει. Αν τις εβαζα ωστόσο μετα τη φωτογραφηση δε θα καλυπτοταν... ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Το γράφει στις εξαιρέσεις των όρων. Ούτε εργοστασιακές ούτε τίποτα. Το έχω και γραπτά.
Nabuko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, alexiko είπε ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Το γράφει στις εξαιρέσεις των όρων. Ούτε εργοστασιακές ούτε τίποτα. Το έχω και γραπτά. Μπορείς να μάθεις κατά πόσο είναι παράνομο ή όχι? Μπορεί να αποφασίζει μια εταιρία από μόνη της τι αποζημιώσεις συμπεριλαμβάνει στην μερική κλοπή και από κει και πέρα είναι θέμα του πελάτη αν θα αποδεχτεί ή όχι?
alexiko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μπορείς να μάθεις κατά πόσο είναι παράνομο ή όχι? Μπορεί να αποφασίζει μια εταιρία από μόνη της τι αποζημιώσεις συμπεριλαμβάνει στην μερική κλοπή και από κει και πέρα είναι θέμα του πελάτη αν θα αποδεχτεί ή όχι? Αφού το γράφουν στους όρους είναι καλυμμένοι. Το αστείο είναι ότι μου έχουν πληρώσει σε πελάτη αποζημίωση για πόμολο πόρτας σε μίτο που βάση όρων δεν ήταν υποχρεωμένοι. Εγώ απλά θα ενημερώσω τους πελάτες μου και λογικά όλα τα συμβόλαια με κλοπή με μεταφερθούν σε άλλες εταιρίες. Τέτοιο καραγκιοζιλίκι δεν περίμενα... 5
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2μηνο update μετά απο 2.500χλμ με το Corolla. + Ήσυχη μηχανή που τραβάει ωραία σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κιβώτιο, πάει 140-150 ξεκούραστα στο ταξίδι, ούτε κατα διάννοια δεν υπάρχει δόνηση Χρήσιμος εξοπλισμός που δε τον θεωρούσα απαραίτητο αλλά τον είχε βασικό και τώρα τον χρησιμοποιώ (hill assist, ACC) Νορμάλ κατανάλωση για μεγάλο/βαρύ αυτοκίνητο, στην Εθνική 6/100 στην πόλη 8/100 Ωραία οδηγική συμπεριφορά, έχει καλό πάτημα, καλά κρατήματα, δεν έχει καθόλου body roll, γενικά είναι βιδωμένο στο δρόμο - Είναι μικρό μέσα, το θυμάμαι που το έλεγε ο Τσόφρας αλλά τώρα το βλέπω καθημερινά. Το πίσω αριστερά κάθισμα είναι αχρηστευμένο όπως οδηγώ γιατί λογικά οι γιαπωνέζοι φτιάχνουν θέση οδήγησης για άτομα 1.65 το πολύ Το ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι εκνευριστικό. Κυρίως γιατί δε πιάνει σε κάθε πάτημα του κουμπιού. Παρότι έχει έξυπνη λειτουργία με τον υπολογιστή (μπαίνει αυτόματα όταν σβήνεις μηχανή, βγαίνει αυτόματα με πρώτη κλπ), υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να την πατήσεις. Προχθές δεν είχα ανοίξει τον καθρέφτη, πατάω το χειρόφρενο για να πιάσει και τελικά τσουλούσα πίσω, πάλι καλά που ήμουν σε ίσιωμα γιατί σε ανηφόρα θα χτυπούσα πίσω Τα λάστιχα που έβαλε η Τογιότα είναι πολύ θορυβώδη ακόμα και σε ταχύτητες πόλης, σε διπλά φόρα λένε πως με καλύτερα λάστιχα υπάρχει σημαντική βελτίωση. 13
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Να πούμε καλησπέρα στο νέο τιμοκατάλογο της VW και τις νέες τιμές του TCross
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ^Εγω σε καθε καινουργιο τιμοκαταλογο του γκρουπ... υ.γ. σε αυτα τα λεφτα περιπου επαιρνες το Q2 πριν ενα χρόνο (ειτε βανζινη 1,0 με τα 116 αλογα ειτε πετρελαιο 1,6).... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε υ.γ. σε αυτα τα λεφτα περιπου επαιρνες το Q2 πριν ενα χρόνο (ειτε βανζινη 1,0 με τα 116 αλογα ειτε πετρελαιο 1,6).... 18,400€ το πήραμε εμείς με μεταλλικό χρώμα, πριν 2 χρόνια ακριβώς.. 1
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε 18,400€ το πήραμε εμείς με μεταλλικό χρώμα, πριν 2 χρόνια ακριβώς.. και εσεις το πουλατε και ειστε στα ισα 😅 ρε θωμα τι εγινε; μονο εσυ θα μπαινεις μεσα με τις αγοραπωλησιες...; κρατα λιγο το λεον να παρει αξια! Πραγματικά όμως αγορασε φιλος το Q2 business 1.0/116 στα 21Κ με συναγερμο και αισθητηρες, 4 χρ. εγγυηση και τα 4 πρώτα σερβις δωρο (φοβερη προσφορά χτυπησε), και εμενα μου εδιναν το TDI (1600) ιδιο στα 21500 με συναγερμο, 4 χρ. εγγυηση και το carplay/android auto... και τωρα ζητάνε τοσα για το tcross? που ειχε παίξει και 17κατι όταν εψαχνα..... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις