Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, stred είπε

Χμμμμ... νομίζω σε διαστάσεις και χώρους είναι πολύ κοντά σε ότι ψάχνω..βγαίνει οριακά στα 20.500 και με λίγο παζάρι ποιος ξέρει ... τα dsg,tsi τα έχουν λύσει τα προβλήματα τους ή ακόμα τρέμει η ψυχή μας;

ε μία φοβία θα την έχεις , σίγουρα είναι καλύτερα απο την προηγούμενη φουρνιά

Αλλά καλύπτει σε χώρους για αυτό στο είπα

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stred είπε

Χμμμμ... νομίζω σε διαστάσεις και χώρους είναι πολύ κοντά σε ότι ψάχνω..βγαίνει οριακά στα 20.500 και με λίγο παζάρι ποιος ξέρει ... τα dsg,tsi τα έχουν λύσει τα προβλήματα τους ή ακόμα τρέμει η ψυχή μας;

Νομίζω ότι το dq200 στα χιλιαρια είναι οκ αλλά κρατάω μικρό καλάθι. 
για το 250 στα 1.5 υπάρχουν μαύρα σύννεφα ακόμα 

1 ώρα πριν, stred είπε

Νομίζω ότι το dq200 στα χιλιαρια είναι οκ αλλά κρατάω μικρό καλάθι. 
για το 250 στα 1.5 υπάρχουν μαύρα σύννεφα ακόμα 

Δημοσ.

Μόλις γύρισα απο την skoda, ωραίο το scala στα 20.350, παράδοση στους 4-6 μήνες...

Πέρασα και απo citroen.. το c3 aircross στα 23.500!!.. παράδοση 6-8 μήνες!!

Στην citroen από 1η του μήνα κόπηκαν οι προωθητικές και πήραν και αύξηση.. σχεδόν 2.500 χιλιάρικα παραπάνω. Στην skoda περιμένουν αυξήσεις μέσα στην εβδομάδα..

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stred είπε

Μόλις γύρισα απο την skoda, ωραίο το scala στα 20.350, παράδοση στους 4-6 μήνες...

Στην citroen από 1η του μήνα κόπηκαν οι προωθητικές και πήραν και αύξηση.. σχεδόν 2.500 χιλιάρικα παραπάνω. Στην skoda περιμένουν αυξήσεις μέσα στην εβδομάδα..

Σε ποια σκοντα πηγές; Παίζουν σημαντικές διάφορες κ αν πιέσεις μπορεί να κόψεις άνετα αυτά τα 350€ κ να πάρεις κ δωρο τα 4 χρόνια εγγύηση συν κανένα συναγερμο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stred είπε

Δεν μου είπες να στα πω εγώ; Ιούλιο - Αύγουστο κι αρχές Σεπτέμβρη πήγα σχεδόν παντού 😂 Όταν είπα στον πωλητή της Citroen τέλη Αυγούστου ότι αρχές Οκτώβρη έρχεται το Renault Captur μου είπε "Κάθεσαι; Θέλω τουλάχιστον 6 μήνες για το C3 Aircross"😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stred είπε

χαμός γίνεται όλα αρπάζουν , ότι έγινε με τις κάρτες γραφικών το βλέπουμε στα αυτοκίνητα τώρα

Παραδόσεις στο θεό και οι τιμές επάνω

1 λεπτό πριν, Ola150 είπε

Δεν μου είπες να στα πω εγώ; Ιούλιο - Αύγουστο κι αρχές Σεπτέμβρη πήγα σχεδόν παντού 😂 Όταν είπα στον πωλητή της Citroen τέλη Αυγούστου ότι αρχές Οκτώβρη έρχεται το Renault Captur μου είπε "Κάθεσαι; Θέλω τουλάχιστον 6 μήνες για το C3 Aircross"😂

εδώ για toyota που διάβαζα σε άλλο φορουμ έλεγαν 10 -12 μήνες παράδοση αν παραγγείλεις τώρα , τραγικά πράγματα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

χαμός γίνεται όλα αρπάζουν , ότι έγινε με τις κάρτες γραφικών το βλέπουμε στα αυτοκίνητα τώρα

Παραδόσεις στο θεό και οι τιμές επάνω

μωρέ αυτά βλέπω και σκέφτομαι μεταχειρισμένο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stred είπε

μωρέ αυτά βλέπω και σκέφτομαι μεταχειρισμένο...

Πωλείται seat Leon '21 fr plus 😉 

Άμεση παράδοση 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stred είπε

Ολο το vw group 6 μηνες δινει.

η toyota 1 χρονο.

ολο αυτο κραταει και τις τιμες των μεταχειρισμενων ψηλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έγραψα νωρίτερα κ σε έναν φίλο σε πμ. Το γράφω κ εδώ μιας και ναι μεν μου φάνηκε αστείο αλλά αφετέρου θεωρω τους 6-8-12 μήνες παράδοσης ακόμα πιο αστειους. Το Σάββατο σε ένα φανάρι στην κηφισιας ένας τύπος (με ένα παλιό lexus αν κ δεν έχει σημασία) μου πρότεινε 30Κ μετρητά για μεταβίβαση Δευτέρα (σήμερα) πρωί… τόσο απελπισία έχει πέσει! 😂

Υγ. Μήπως να το βάλω σε τιμή τιμοκαταλόγου να βγάλω κ κέρδος κ να βάλω παραγγελία το etron Q4? 😂 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, paylidis είπε

😂

Υγ. Μήπως να το βάλω σε τιμή τιμοκαταλόγου να βγάλω κ κέρδος κ να βάλω παραγγελία το etron Q4? 😂 

👍 γιατί όχι;;; 

Σταματάω φανάρι  και εγώ στις Φερρες , έρχεται δίπλα ένα swift, γειά σας, ωραίο  Suzuki, καινούργιο εε;;  τι χρονιά είναι;; 😂

-seat ibiza του 2018 λέω

-μπράβο στη Suzuki, ωραία σχεδίαση, μου κάνει 😂 

Γιώργο τέτοιες ευκαιρίες δε τις πετάνε έτσι 😉

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πριν 2 εβδομάδες παρέλαβα το i20, 1000cc με DCT (2,5 μήνες παράδοση). Βγήκε 17,5Κ στην έκδοση premium. Μια χαρά αυτοκίνητο μου φαίνεται προς το παρόν για έναν μέσο οδηγό: Έχει καλούς χώρους για 3μελή οικογένεια, πολύ καλή συμπεριφορά στον δρόμο,  ο τρικύλινδρος δεν ενοχλεί, το εσωτερικό μια χαρά για εμένα (προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα). Τα οδήγησα σχεδόν όλα της κατηγορίας και μόνο το fiesta μου φάνηκε ανταγωνιστικό (για τις δικές μου προδιαγραφές) αλλά η παράδοση πλησίαζε το τέλος της σχολικής χρονιάς 🤣 και νομίζω 4Κ επιπλέον.

Ευχαριστώ φυσικά και για όλες τις συμβουλές του φορουμ.

i20-insomnia.JPG.2fbca4dacebee31c1b49efd3d2cb690b.JPG

Επεξ/σία από billyg599
  • Like 25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billyg599 είπε

Παιδιά πριν 2 εβδομάδες παρέλαβα το i20, 1000cc με DCT (2,5 μήνες παράδοση). Βγήκε 17,5Κ στην έκδοση premium. Μια χαρά αυτοκίνητο μου φαίνεται προς το παρόν για έναν μέσο οδηγό: Έχει καλούς χώρους για 3μελή οικογένεια, πολύ καλή συμπεριφορά στον δρόμο,  ο τρικύλινδρος δεν ενοχλεί, το εσωτερικό μια χαρά για εμένα (προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα). Τα οδήγησα σχεδόν όλα της κατηγορίας και μόνο το fiesta μου φάνηκε ανταγωνιστικό (για τις δικές μου προδιαγραφές) αλλά η παράδοση πλησίαζε το τέλος της σχολικής χρονιάς 🤣 και νομίζω 4Κ επιπλέον.

Καλορίζικο , με τα 120 άλογα? Επειδή πήρα πριν 2 χρόνια το ΚΟΝΑ με τον 1000αρι και μετάνιωσα που δεν το πήρα με το DCT πως το κρίνεις?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyg599 είπε

Με γεια!!

Στο σπίτι παίρνετε μονο έντονο μπλε τα αυτοκίνητα; :P 

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Καλορίζικο , με τα 120 άλογα? Επειδή πήρα πριν 2 χρόνια το ΚΟΝΑ με τον 1000αρι και μετάνιωσα που δεν το πήρα με το DCT πως το κρίνεις?

Ευχαριστώ πολύ! Είναι των 100hp, όχι το mhev. Είναι πάντως μία χαρά για το αυτοκίνητο αυτό. Τώρα στο TD οδήγησα τo manual και φυσικά με το DCT είναι πολύ καλύτερη η εμπειρία οδήγησης. Αλλάζει πολύ ομαλά τις ταχύτητες. Επίσης έκανα και κάποια πειράματα με απότομες αλλαγές ταχύτητας για να δω το lag των DCT και δεν κατάλαβα κάτι. Για οικονομία τώρα μου δίνει κάτω απο 6 ο υπολογιστής χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα.

38 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με γεια!!

Στο σπίτι παίρνετε μονο έντονο μπλε τα αυτοκίνητα; :P 

Ευχαριστώ πολύ!

Έχουμε τα ψυχολογικά μας και μεις με τα χρώματα. Τι να πώ! Πάντως όταν το έφερα την πρώτη φορά και έλειπε το άλλο: Γείτονας: Τι το κάνατε το Jazz; Κάτι άλλαξε. Εγώ: Του άλλαξα μάσκα μπροστά και το έπλυνα 🤣.

• Δημιουργία νέου...