zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Τι γνώμη έχετε για το suzuki s cross; Ψάχνεις ένας συνάδελφος αμάξι και μου είπε ότι του έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δεν το ήξερα, αλλά λίγο που το είδα φαίνεται πολύ συμπαθητικό!
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 https://youtu.be/d9nG8RaYjwI Γιατί ακριβαίνουν τα αυτοκίνητα; TechVlog by trcoff. gr 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 9:35 ΜΜ, Ola150 είπε ΒΕΛΜΑΡ στη Κηφισίας Με τον πωλητή αλά Μπογδάνο;
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/9/2021 στις 10:06 ΜΜ, zio10 είπε Τι γνώμη έχετε για το suzuki s cross; Ψάχνεις ένας συνάδελφος αμάξι και μου είπε ότι του έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δεν το ήξερα, αλλά λίγο που το είδα φαίνεται πολύ συμπαθητικό! Δεν είναι κακό, έχει γνωστός το προηγούμενο μοντέλο (2015) κ είναι πλήρως ευχαριστημένος 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Με τον πωλητή αλά Μπογδάνο; Είχα πάει κ εγώ σε αυτόν για το kuga . Καλό παλικάρι αλλά ψιλοαδιαβαστος για τον εξοπλισμό (βέβαια κυκλοφορούσε μόνο 2 εβδομάδες τότε αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία). 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα μου την έσπασε, δε μοιράζεται μόνο την εμφάνιση αλλά και την συμπεριφορά. Παρεξηγήθηκε που δεν τον άφησα να κάνει 20λεπτη παρουσίαση του αυτοκινήτου (το οποίο είχα ήδη οδηγήσει), το οποίο εν τέλει δε με ενδιέφερε γιατί είχε παράδοση κάπου τώρα. Και μου εστειλε passive-aggresive μειλ με την προσφορά επειδή δεν τον άφησα.
bjj-p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Εμένα μου την έσπασε, δε μοιράζεται μόνο την εμφάνιση αλλά και την συμπεριφορά. Παρεξηγήθηκε που δεν τον άφησα να κάνει 20λεπτη παρουσίαση του αυτοκινήτου (το οποίο είχα ήδη οδηγήσει), το οποίο εν τέλει δε με ενδιέφερε γιατί είχε παράδοση κάπου τώρα. Και μου εστειλε passive-aggresive μειλ με την προσφορά επειδή δεν τον άφησα. Εχουν συγκεκριμένη μέθοδο προσέγγισης απο τα κεντρικά. Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Άλλοι πάλι είναι εντελώς αδιάφοροι, είτε μπήκες είτε βγήκες. Έχετε καμμιά γνώμη για αυτό το μαγαζί; https://bestdeal-cars.car.gr/?sp=437
Ola150 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Με τον πωλητή αλά Μπογδάνο; Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός 😅Όχι με έναν κανονικό
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, bjj-p είπε Εχουν συγκεκριμένη μέθοδο προσέγγισης απο τα κεντρικά. Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Άλλοι πάλι είναι εντελώς αδιάφοροι, είτε μπήκες είτε βγήκες. Έχετε καμμιά γνώμη για αυτό το μαγαζί; https://bestdeal-cars.car.gr/?sp=437 Οκ είναι μια μέθοδος προσέγγισης, και υπάρχει κόσμος που αφήνει τον πωλητή να κάνει παιχνίδι. Πήρα το αυτοκίνητο και το οδήγησα (που δε μου πολυάρεσε κιόλας). Γυρνάω απο το test drive και του λέω έχω περιορισμένο χρόνο, να συζητήσουμε λίγο τη χρηματοδότηση και το χρόνο παράδοσης που είναι βασικότατα για μένα. Μου λέει να κάνω παρουσίαση, 20-25λ, για τον εξοπλισμό. Επιμένω να μιλήσουμε για προσφορά και παράδοση. Όχι εγώ κάνω πρώτα παρουσίαση, δε μπορώ να πω έτσι, ελάτε άλλη μέρα. Με τα πολλά και τα λίγα τον πείθω να μου δώσει τιμή και παράδοση, εκεί το χάνουμε τελείως γιατί είναι εκτός προγράμματος μου, πάει για τέλος Σεπτέμβρη. Τέλος πάντων του δίνω το εμαιλ μου να μου στείλει την προσφορά γραπτά αν αλλάξω γνώμη (που αντικειμενικά ήταν πολύ καλή). Και στο εμαιλ πάλι μου γράφει passive aggresive μήνυμα οτι δεν τον άφησα να κάνει την παρουσίαση. Ε χέσε μας κι εσύ κι η παρουσίαση σου. Πήγα σε VW, Skoda, Toyota, Opel κι όλοι φέρονταν με τον ίδιο τρόπο, βλέπεις το αμάξι μόνος σου, το οδηγείς, μιλάς για την προσφορά, πας σπίτι σου. Μάλιστα πολλοί μου έδωσαν και προσφορά απο το τηλέφωνο γιατί ήταν εκτός Αθηνών. Μόνο η Βελμάρ είχε αυτό το σπαστικό τροπάριο. Και νομίζω η Ford Βελμάρ, γιατί η Seat Βελμάρ που μίλησα στο τηλέφωνο μου έστειλε προσφορά σε 5΄ στο μέιλ μου.
Johnkeppas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bjj-p είπε Εχουν συγκεκριμένη μέθοδο προσέγγισης απο τα κεντρικά. Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Άλλοι πάλι είναι εντελώς αδιάφοροι, είτε μπήκες είτε βγήκες. Έχετε καμμιά γνώμη για αυτό το μαγαζί; https://bestdeal-cars.car.gr/?sp=437 Φίλος μακριά από αυτό το μαγαζί. Ούτε καν να το κοιτάξεις. Κόντεψα να την πατήσω. Υπάρχουν και καταγγέλιες στο autogreeknews με παρόμοια με την δική μου περίπτωση, που έχασαν τα λεφτά τους άνθρωποι. Εγώ τα πήρα πίσω, αλλά άλλοι ακόμα τρέχουν απ' όσο ξέρω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από Johnkeppas 1
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Οκ είναι μια μέθοδος προσέγγισης, και υπάρχει κόσμος που αφήνει τον πωλητή να κάνει παιχνίδι. Πήρα το αυτοκίνητο και το οδήγησα (που δε μου πολυάρεσε κιόλας). Γυρνάω απο το test drive και του λέω έχω περιορισμένο χρόνο, να συζητήσουμε λίγο τη χρηματοδότηση και το χρόνο παράδοσης που είναι βασικότατα για μένα. Μου λέει να κάνω παρουσίαση, 20-25λ, για τον εξοπλισμό. Επιμένω να μιλήσουμε για προσφορά και παράδοση. Όχι εγώ κάνω πρώτα παρουσίαση, δε μπορώ να πω έτσι, ελάτε άλλη μέρα. Με τα πολλά και τα λίγα τον πείθω να μου δώσει τιμή και παράδοση, εκεί το χάνουμε τελείως γιατί είναι εκτός προγράμματος μου, πάει για τέλος Σεπτέμβρη. Τέλος πάντων του δίνω το εμαιλ μου να μου στείλει την προσφορά γραπτά αν αλλάξω γνώμη (που αντικειμενικά ήταν πολύ καλή). Και στο εμαιλ πάλι μου γράφει passive aggresive μήνυμα οτι δεν τον άφησα να κάνει την παρουσίαση. Ε χέσε μας κι εσύ κι η παρουσίαση σου. Πήγα σε VW, Skoda, Toyota, Opel κι όλοι φέρονταν με τον ίδιο τρόπο, βλέπεις το αμάξι μόνος σου, το οδηγείς, μιλάς για την προσφορά, πας σπίτι σου. Μάλιστα πολλοί μου έδωσαν και προσφορά απο το τηλέφωνο γιατί ήταν εκτός Αθηνών. Μόνο η Βελμάρ είχε αυτό το σπαστικό τροπάριο. Και νομίζω η Ford Βελμάρ, γιατί η Seat Βελμάρ που μίλησα στο τηλέφωνο μου έστειλε προσφορά σε 5΄ στο μέιλ μου. Θα κάτσεις να σου κάνει την παρουσίαση θέλεις δε θέλεις. Τι δεν καταλαβαίνεις? Να πας αύριο κιόλας Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras 1
oykas2001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 https://www.newsauto.gr/offers/stin-ellada-to-renault-arkana-times/ Τσιμπημένες κλασικά οι τιμές, ΑΛΛΑ επιτέλους 4κύλινδρο... 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, oykas2001 είπε https://www.newsauto.gr/offers/stin-ellada-to-renault-arkana-times/ Τσιμπημένες κλασικά οι τιμές, ΑΛΛΑ επιτέλους 4κύλινδρο... Renault Arkana 1.3 TCe 140 PS Expression EDC Hybrid MHEV – 25.290 ευρώ Τουλάχιστον έχει μόνο αυτόματο αν καταλαβαίνω καλά απο το EDC
oykas2001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Ναι, από ότι κατάλαβα κι εγώ μόνο αυτόματα.
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, oykas2001 είπε https://www.newsauto.gr/offers/stin-ellada-to-renault-arkana-times/ Τσιμπημένες κλασικά οι τιμές, ΑΛΛΑ επιτέλους 4κύλινδρο... Κάποτε χαιρόμασταν με τα εξακύλινδρα τώρα ανάβουμε πυροτεχνήματα για να βγει κανένα τετρακύλινδρο. οιμε
filarhos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Αρχικά κι εμένα δεν μου άρεσαν τα δικύλινδρα και τρικύλινδρα, σαν ιδέα... Μέχρι που οδήγησα πρώτη φορά το XC40 και μετά το αγόρασε ο πατέρας μου. Έχω συμπληρώσει περίπου 1000χλμ. Σε ακριβές κατασκευές, γιατί το 40 είναι μια από αυτές, δεν καταλαβαίνεις πόσους κυλίνδρους έχεις. Δεν ακούς τον κινητήρα παρά μόνο όταν κάνει kick down 3-4 ταχύτητες... Και τελικά δεν σε ενδιαφέρει τι και πως είναι, παρά μόνο ότι έχεις διαθέσιμα περισσότερα από 20 κιλά ροπής σε όλο το φάσμα... (+ το αυτόματο) Ειδικά πηγαίνοντας στο χωριό με μέση ~60χλμ ώρα επικρατούσε ησυχία, το ίδιο ήσυχο με το passat βέβαια... Τώρα για την αξιοπιστία, δεν πιστεύω ότι +1 +3 κύλινδροι κάνουν τη διαφορά. Αλλά ο συνδυασμός υπερπλήρωσης με την χρήση κακής ποιότητας υλικών ή κακή μελέτη είναι ο ύποπτος για αστοχίες... Δυστυχώς παραδείγματα κακής αξιοπιστίας και αστοχιών, με σωστή συντήρηση, υπάρχουν σε όλους τους συνδυασμούς κυβικών ατμοσφαιρικών με υπερπλήρωση κ.α. Υ.Γ. Αυτό που προτείνω πλέον είναι να βλέπουν την απόδοση και τίποτα άλλο. Από την σύντομη εργασιακή σχέση με αντιπροσωπία αυτοκινήτων από μικρός είχα καταλήξει ότι 100-150 ίππους με υπερπλήρωση είναι ότι χρειάζεται και μπορεί να διαχειριστεί ο μέσος άνθρωπος (αν είναι και αυτόματο πέφτει και λίγο 80-120ίππους). Με δεδομένο βάρος τα περίπου 1300 κιλά. Σημείωση μετά από λίγο καιρό από τα "τέρατα", έτσι τα απόκαλούσαν των 250+ ίππων διάλεγα για την παραβή πελατών ένα roomster ή στην καλυτερη ένα A3 5θυρο αυτόματο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις