terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Να πω ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από την ομάδα φ. α. στο Facebook, αναμένεται το νέο leon με φ. α. κοντά στις 22000 και παράδοση Δεκέμβριο... 😎 4
Ola150 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τετάρτη τελικά το test drive αλλά πήρα μια ακόμη προσφορά έχοντας πλέον "γνωστό" στα 23.350€ με πινακίδες κλπ για το Puma Diesel, με δώρο συναγερμό και φιμέ τζάμια. Από Τετάρτη με το καλό θα πω και τις εντυπώσεις μου. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Ola150 1
Thanos1921 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Ola150 είπε Τετάρτη τελικά το test drive αλλά πήρα μια ακόμη προσφορά έχοντας πλέον "γνωστό" στα 23.350€ με πινακίδες κλπ για το Puma Diesel, με δώρο συναγερμό και φιμέ τζάμια. Από Τετάρτη με το καλό θα πω και τις εντυπώσεις μου. St-line; με τι χρώμα; Πολλά νομίζω είναι, δοκίμασε να πας να πάρεις και από αλλού προσφορά. Το Μάρτιο το είχα κλείσει σχεδόν 2000 πιο κάτω σε αντιπροσωπεία στα Βόρεια. Εκτός και αν δεν κόβουν τίποτα πλέον.
Ola150 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε St-line; με τι χρώμα; Πολλά νομίζω είναι, δοκίμασε να πας να πάρεις και από αλλού προσφορά. Το Μάρτιο το είχα κλείσει σχεδόν 2000 πιο κάτω σε αντιπροσωπεία στα Βόρεια. Εκτός και αν δεν κόβουν τίποτα πλέον. ST- Line απλό χρώμα.Δεν κόβουν πλέον τίποτα! Έτσι μου είχε πει κι ένας ότι το πήρε 21.000€ το Captur LPG τον Νοέμβριο και όταν πήγα στην ίδια αντιπροσωπεία μου είπαν 23.000€. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Ola150
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Εδώ το καμικ gtec έχει βαρέσει 2.5 χιλιάρικα πάνω ακατεβατα σε σχέση με το Δεκέμβρη , δε θα βαρέσει στο κεφάλι η Ford που ήταν ανέκαθεν πανάκριβη…; 1
razkal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Thanos1921 είπε St-line; με τι χρώμα; Πολλά νομίζω είναι, δοκίμασε να πας να πάρεις και από αλλού προσφορά. Το Μάρτιο το είχα κλείσει σχεδόν 2000 πιο κάτω σε αντιπροσωπεία στα Βόρεια. Εκτός και αν δεν κόβουν τίποτα πλέον. Πάρε προσφορές και από Σφακ, car center, Παζαροπουλο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ειδικά ο πρώτος στη Βουλιαγμένης μου φάνηκε πιο οκ στις προσφορές.
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2021 στις 1:07 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Ενδεχομένως δε τα έχουν ελέγξει ακόμα, ωστόσο ψυλλιάζομαι πως τα Swift που πωλουνται στη Βραζιλία δεν είναι ίδια με αυτά της Ευρώπης. Μπορεί το σουλούπι να είναι ίδιο αλλά οι προδιαγραφές πρέπει να είναι χαμηλότερες... Μην το ψυλλιάζεσαι απλά, να είσαι σίγουρος ! Έζησα για αρκετό καιρό Βραζιλία και το έζησα (οδηγούσα συνέχεια). Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από MauroPaltoudias
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Η αγορά suv (κάποια ο θεός να τα κάνει αλλά τεσπα) μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2021 Η αλήθεια είναι ότι από εκεί που όταν πηρα το Q3 έβλεπα απειροελάχιστα πλέον βλέπω κάθε μέρα 2-3… Κατ αναλογία φυσικά βλέπω 7-8 2008 (ειλικρινά τι του βρίσκουνε…) 1
Giama Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, paylidis είπε Η αγορά suv (κάποια ο θεός να τα κάνει αλλά τεσπα) μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2021 Το πρώτο Volume δείχνει τις πωλήσεις για όλο το διάστημα και το δεύτερο volume δείχνει τον τελευταίο μήνα;
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Giama είπε Το πρώτο Volume δείχνει τις πωλήσεις για όλο το διάστημα και το δεύτερο volume δείχνει τον τελευταίο μήνα; Ναι (οπου τελευταιος βλ. Αυγουστος) Τον αυγουστο τα Q3 χτυπησαν στα ισα τα 2008 υγ 1 ΕΡΧΟΜΑCΤΕ υγ 2 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... 1
Ola150 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, razkal είπε Πάρε προσφορές και από Σφακ, car center, Παζαροπουλο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ειδικά ο πρώτος στη Βουλιαγμένης μου φάνηκε πιο οκ στις προσφορές. Από Σφακιανάκη είναι η προσφορά όπου βρήκα εν τέλει τον γνωστό.
Peugeot208 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, paylidis είπε Η αγορά suv (κάποια ο θεός να τα κάνει αλλά τεσπα) μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2021 Η αλήθεια είναι ότι από εκεί που όταν πηρα το Q3 έβλεπα απειροελάχιστα πλέον βλέπω κάθε μέρα 2-3… Κατ αναλογία φυσικά βλέπω 7-8 2008 (ειλικρινά τι του βρίσκουνε…) Το 2008 είναι μια κατηγορία κάτω, οπότε λογικό να πουλάει περισσότερο στην Ελλάδα. Επίσης, είναι φρέσκο και έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από την εμφάνιση του και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην αγορά καινούριου αυτοκινητου. Τέλος, τα 10 χιλιάρικα παραπάνω του q3 παίζουν και αυτά το ρόλο τους
Ola150 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα σήμερα test drive το Puma στην έκδοση βενζίνης γιατί δεν είχαν diesel (γενικότερα δεν βρίσκω diesel). Αρχικά να πω ότι το έκανα μόνος μου για 30 λεπτά, πολύ καλό αυτό. Μου άρεσαν οι χώροι, είχε πλάκα το blind spot στους καθρέφτες, ειδικά όταν έβλεπα τα μηχανάκια να περνάνε δεξιά κι αριστερά και οι καθρέφτες να είναι σαν τσίρκο 😂 Ο κινητήρας της βενζίνης είχε νεύρο, το φρενάρισμα του καλό και ίσως λίγο απότομο αλλά κάθε αμάξι διαφέρει οπότε θέμα συνήθειας είναι. Δεν ένιωσα σε κάποια φάση κλειστοφοβικά οπότε θεωρώ μια καλή επιλογή. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από Ola150 4
Peugeot208 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, Ola150 είπε Έκανα σήμερα test drive το Puma στην έκδοση βενζίνης γιατί δεν είχαν diesel (γενικότερα δεν βρίσκω diesel). Αρχικά να πω ότι το έκανα μόνος μου για 30 λεπτά, πολύ καλό αυτό. Μου άρεσαν οι χώροι, είχε πλάκα το blind spot στους καθρέφτες, ειδικά όταν έβλεπα τα μηχανάκια να περνάνε δεξιά κι αριστερά και οι καθρέφτες να είναι σαν τσίρκο 😂 Ο κινητήρας της βενζίνης είχε νεύρο, το φρενάρισμα του καλό και ίσως λίγο απότομο αλλά κάθε αμάξι διαφέρει οπότε θέμα συνήθειας είναι. Δεν ένιωσα σε κάποια φάση κλειστοφοβικά οπότε θεωρώ μια καλή επιλογή. Είναι όμορφο αυτοκίνητο, ειδικά σε ένα μπλε μεταλλικό που το είχα δει, το χάζεψα αρκετά. Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες για td;
Ola150 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Είναι όμορφο αυτοκίνητο, ειδικά σε ένα μπλε μεταλλικό που το είχα δει, το χάζεψα αρκετά. Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες για td; ΒΕΛΜΑΡ στη Κηφισίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις