Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από την ομάδα φ. α. στο Facebook, αναμένεται το νέο leon με φ. α. κοντά στις 22000 και παράδοση Δεκέμβριο... 😎

• Like 4
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τετάρτη τελικά το test drive αλλά πήρα μια ακόμη προσφορά έχοντας πλέον "γνωστό" στα 23.350€ με πινακίδες κλπ για το Puma Diesel, με δώρο συναγερμό και φιμέ τζάμια. Από Τετάρτη με το καλό θα πω και τις εντυπώσεις μου.

Επεξ/σία από Ola150
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Τετάρτη τελικά το test drive αλλά πήρα μια ακόμη προσφορά έχοντας πλέον "γνωστό" στα 23.350€ με πινακίδες κλπ για το Puma Diesel, με δώρο συναγερμό και φιμέ τζάμια. Από Τετάρτη με το καλό θα πω και τις εντυπώσεις μου.

St-line; με τι χρώμα; 

Πολλά νομίζω είναι, δοκίμασε να πας να πάρεις και από αλλού προσφορά. Το Μάρτιο το είχα κλείσει σχεδόν 2000 πιο κάτω σε αντιπροσωπεία στα Βόρεια. Εκτός και αν δεν κόβουν τίποτα πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

St-line; με τι χρώμα; 

Πολλά νομίζω είναι, δοκίμασε να πας να πάρεις και από αλλού προσφορά. Το Μάρτιο το είχα κλείσει σχεδόν 2000 πιο κάτω σε αντιπροσωπεία στα Βόρεια. Εκτός και αν δεν κόβουν τίποτα πλέον.

ST- Line απλό χρώμα.Δεν κόβουν πλέον τίποτα! Έτσι μου είχε πει κι ένας ότι το πήρε 21.000€ το Captur LPG τον Νοέμβριο και όταν πήγα στην ίδια αντιπροσωπεία μου είπαν 23.000€.

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.

Εδώ το καμικ gtec έχει βαρέσει 2.5 χιλιάρικα πάνω ακατεβατα σε σχέση με το Δεκέμβρη , δε θα βαρέσει στο κεφάλι η Ford που ήταν ανέκαθεν πανάκριβη…;

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Thanos1921 είπε

St-line; με τι χρώμα; 

Πάρε προσφορές και από Σφακ, car center, Παζαροπουλο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ειδικά ο πρώτος στη Βουλιαγμένης μου φάνηκε πιο οκ στις προσφορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/8/2021 στις 1:07 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Ενδεχομένως δε τα έχουν ελέγξει ακόμα, ωστόσο ψυλλιάζομαι πως τα Swift που πωλουνται στη Βραζιλία δεν είναι ίδια με αυτά της Ευρώπης. Μπορεί το σουλούπι να είναι ίδιο αλλά οι προδιαγραφές πρέπει να είναι χαμηλότερες...

Μην το ψυλλιάζεσαι απλά, να είσαι σίγουρος ! Έζησα για αρκετό καιρό Βραζιλία και το έζησα (οδηγούσα συνέχεια).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Η αγορά suv (κάποια ο θεός να τα κάνει αλλά τεσπα) μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2021

A829F573-D1DF-452E-B485-17AAED7C90F7.jpeg

Η αλήθεια είναι ότι από εκεί που όταν πηρα το Q3 έβλεπα απειροελάχιστα πλέον βλέπω κάθε μέρα 2-3…

Κατ αναλογία φυσικά βλέπω 7-8 2008 (ειλικρινά τι του βρίσκουνε…)

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, paylidis είπε

Η αγορά suv (κάποια ο θεός να τα κάνει αλλά τεσπα) μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2021

Το πρώτο Volume δείχνει τις πωλήσεις για όλο το διάστημα και το δεύτερο volume δείχνει τον τελευταίο μήνα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giama είπε

Το πρώτο Volume δείχνει τις πωλήσεις για όλο το διάστημα και το δεύτερο volume δείχνει τον τελευταίο μήνα;

Ναι (οπου τελευταιος βλ. Αυγουστος)

Τον αυγουστο τα Q3 χτυπησαν στα ισα τα 2008 :P 

υγ 1 ΕΡΧΟΜΑCΤΕ

υγ 2 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, razkal είπε

Πάρε προσφορές και από Σφακ, car center, Παζαροπουλο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ειδικά ο πρώτος στη Βουλιαγμένης μου φάνηκε πιο οκ στις προσφορές. 

Από Σφακιανάκη είναι η προσφορά όπου βρήκα εν τέλει τον γνωστό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Η αλήθεια είναι ότι από εκεί που όταν πηρα το Q3 έβλεπα απειροελάχιστα πλέον βλέπω κάθε μέρα 2-3…

Κατ αναλογία φυσικά βλέπω 7-8 2008 (ειλικρινά τι του βρίσκουνε…)

Το 2008 είναι μια κατηγορία κάτω, οπότε λογικό να πουλάει περισσότερο στην Ελλάδα.

Επίσης, είναι φρέσκο και έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από την εμφάνιση του και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην αγορά καινούριου αυτοκινητου.

Τέλος, τα 10 χιλιάρικα παραπάνω του q3 παίζουν και αυτά το ρόλο τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα σήμερα test drive το Puma στην έκδοση βενζίνης γιατί δεν είχαν diesel (γενικότερα δεν βρίσκω diesel). Αρχικά να πω ότι το έκανα μόνος μου για 30 λεπτά, πολύ καλό αυτό. Μου άρεσαν οι χώροι, είχε πλάκα το blind spot στους καθρέφτες, ειδικά όταν έβλεπα τα μηχανάκια να περνάνε δεξιά κι αριστερά και οι καθρέφτες να είναι σαν τσίρκο 😂 Ο κινητήρας της βενζίνης είχε νεύρο, το φρενάρισμα του καλό και ίσως λίγο απότομο αλλά κάθε αμάξι διαφέρει οπότε θέμα συνήθειας είναι. Δεν ένιωσα σε κάποια φάση κλειστοφοβικά οπότε θεωρώ μια καλή επιλογή.

Επεξ/σία από Ola150
  • Like 4
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Έκανα σήμερα test drive το Puma στην έκδοση βενζίνης γιατί δεν είχαν diesel (γενικότερα δεν βρίσκω diesel). Αρχικά να πω ότι το έκανα μόνος μου για 30 λεπτά, πολύ καλό αυτό. Μου άρεσαν οι χώροι, είχε πλάκα το blind spot στους καθρέφτες, ειδικά όταν έβλεπα τα μηχανάκια να περνάνε δεξιά κι αριστερά και οι καθρέφτες να είναι σαν τσίρκο 😂 Ο κινητήρας της βενζίνης είχε νεύρο, το φρενάρισμα του καλό και ίσως λίγο απότομο αλλά κάθε αμάξι διαφέρει οπότε θέμα συνήθειας είναι. Δεν ένιωσα σε κάποια φάση κλειστοφοβικά οπότε θεωρώ μια καλή επιλογή.

Είναι όμορφο αυτοκίνητο, ειδικά σε ένα μπλε μεταλλικό που το είχα δει, το χάζεψα αρκετά. 

Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες για td;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Είναι όμορφο αυτοκίνητο, ειδικά σε ένα μπλε μεταλλικό που το είχα δει, το χάζεψα αρκετά. 

Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες για td;

ΒΕΛΜΑΡ στη Κηφισίας

• Like 1

• Δημιουργία νέου...