artshadows Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Ενδιαφέρομαι μονο για αυτόματο με μεγαλους χωρους αποσκευων εχω ενα peugeot 307sw manual του 2006 ,τι προτείνετε ; Το παλιο μου το παίρνουν σαν απόσυρση η κάτι τέτοιο;
korakios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, artshadows είπε Το παλιο μου το παίρνουν σαν απόσυρση η κάτι τέτοιο; Δε συμφέρει , καλύτερα βάλτο απο τώρα στο car.gr στην τιμή που θες. Φυσικά ρώτα ,αλλά όπως και σε μάντρα θα θέλει να το μεταπουλήσει άρα θα στο πάρει όσο φθηνότερα γίνεται
Peugeot208 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, καθότι ζούμε σε μια εποχή με μεγάλη ποικιλία σε αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών. Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα. Έτσι έχουμε την ευκαιρία και από εδώ μέσα να τα λέμε, να ενημερωνόμαστε, να παραθέτουμε εμπειρίες, να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε. Προπαντός να εκφράζουμε την αγάπη μας για την αυτοκίνηση. Αν δεν μας την έκανε και ο covid-19, με τις τσιμπημένες τιμές.... 2
mp123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tzampatzis είπε Πες με μη αντικειμενικό, πες με ανώμαλο αλλά το σκάλα με αυτό το μαύρο τζάμι που έχει η style(όπως το δείχνει η φωτό) μου αρέσει. Αυτό που δε μου αρέσει καθόλου είναι το πίσω μέρος του Karoq. Είσαι και αντιπρόσωπος. Το καρογκ κάπως τρωγετε.Με πολυ σόδα βεβαια. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123
artshadows Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, korakios είπε Δε συμφέρει , καλύτερα βάλτο απο τώρα στο car.gr στην τιμή που θες. Φυσικά ρώτα ,αλλά όπως και σε μάντρα θα θέλει να το μεταπουλήσει άρα θα στο πάρει όσο φθηνότερα γίνεται Έχει προβλήματα δεν ξέρω αν θα πιάσει λεφτά σε αγγελία , υπάρχει ακόμα κάτι τύπου απόσυρση σε αγορά καινούργιου;καμία πρόταση σε αυτόματο ; Το Peugeot Rifter σε αυτόματο η κάτι πιο φτηνό ;
shikabalas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Ωρα να παω και εγω για το πρωτο μου αμαξι, οποτε χρειαζομαι τα φωτα ολων! Ακολουθει σεντονακι, προσδεθειτε. 😀 Ενα μικρο background πρωτα ωστε να γινουν και πιο κατανοητες οι αναγκες μου: Εχω διπλωμα απο το μακρινο 2010, αλλα πολυ μικρη εμπειρια οδηγησης στην πραξη. Κλασσικα ξεκινησα με το οικογενειακο αμαξι (ενα yaris 2001 μοντελο που το επαιρνε ο ανεμος) ενω αργοτερα περασαμε σε πολο μοντελο 2013 ντιζελ, που πραγματικα ηταν οτι πρεπει αμαξι για εναν αρχαριο. Το εχω παρει και μεσα σε πολη κτλ αλλα και σε μεγαλα ταξιδια 300+ χλμ οταν πηγαινοερχομουν για το φανταρικο. Γενικα θεωρω οτι οδηγαω καλουτσικα, αλλα παντα εχω μια ανεξηγητη φοβια οταν ειμαι στο τιμονι και ενα αγχος που με κανει να μη θελω να οδηγαω πολυ συχνα. Απο το 2017 δε, μετακομισα Γερμανια οπου αμαξι δεν ειναι απαραιτητο στην πολη που ειμαι, με αποτελεσμα πλεον να οδηγαω μονο οταν γυρναω Ελλαδα (χριστουγεννα, καλοκαιρια κτλ). Αυτο με εκανε να χασω ακομη περισσοτερο την επαφη με την οδηγηση. Πλεον ομως και επειδη ξεκινησα καινουρια δουλεια, το πανε ελα 1.30 ωρα με το μετρο δεν παλευεται οποτε ηρθα η ωρα να παρουμε αμαξι εδω στα ξενα. Ξερω, ειναι το χειροτερο δυνατο ταιμινγκ για αγορα καθως οι τιμες εχουν παει στο θεο, αλλα ετσι και αλλιως δεν βλεπω να βελτιωνεται το πραγμα συντομα. Το μπατζετ ειναι ανοιχτο προς το παρον αλλα η λογικη μου ειναι να κοιμηθω σε κατι μικρο για αρχη με το οποιο θα ειναι πιο ευκολο να συνηθισω παλι την οδηγηση, με δεδομενο οτι ειμαι και σε μια ξενη χωρα πραγμα που μου προσθετει ενα εξτρα αγχος σε περιπτωση που εχω καποιο ατυχημα κτλ. Επισης το αμαξι θα το χρησιμοποιηει και η κοπελα μου που και αυτη ειναι στο ιδιο και χειροτερο λεβελ απο μενα. Οποτε γενικα το πλανο μας ειναι να παμε σε κατι φθηνο που δεν θα κλαιμε με μαυρο δακρυ για μικροχτυπηματα κτλ που πολυ πιθανον ενας απο τους δυο μας να προκαλεσει στην αρχη. 😄 Τωρα, στις επιλογες μας, κοιταμε ειτε για καινουριο ειτε για προσφατα μεταχειρισμενο 2ετιας/3ετιας. Εχουμε στη λιστα polo, corsa, 208,rio και λεμε να παμε να τα δουμε απο κοντα σιγα σιγα. Βγαινει και το καινουριο φαμπια σε κανα μηνα εδω που φαινεται αρκετα ομορφο. Δυστυχως ο παραγοντας Γερμανια σημαινει οτι μιλαμε για 2-3 χιλιαρικα πανω σε ολα τα μοντελα απο τις αντιστοιχες τιμες Ελλαδος, με μια γρηγορη ματια που εριξα. Οποτε γενικα υπαρχουν πολλα ερωτηματα και πολλα πραγματα μπερδεμενα στο μυαλο μου. Μεταχειρισμενο ή καινουριο? Να μεινω σε αυτη την κατηγορια ή να ανεβω σε γκολφ κτλ. για ενα πιο ανετο αμαξι? Μανουαλ ή αυτοματο? Αυτα τα ολιγα για αρχη, καθε αποψη δεκτη!
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Πιο φτηνά δεν είναι υποτίθεται τα μεταχειρισμένα εκεί; Από κατηγορία εγώ είμαι υπέρ της μικρομεσαίας αν μιλάμε για πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο. Δηλαδή golf, focus, astra, leon, αυτή την κατηγορία. Είναι πιο ολοκληρωμένα θεωρώ από τη μικρότερη. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, shikabalas είπε Ωρα να παω και εγω για το πρωτο μου αμαξι, οποτε χρειαζομαι τα φωτα ολων! Ακολουθει σεντονακι, προσδεθειτε. 😀 Ενα μικρο background πρωτα ωστε να γινουν και πιο κατανοητες οι αναγκες μου: Εχω διπλωμα απο το μακρινο 2010, αλλα πολυ μικρη εμπειρια οδηγησης στην πραξη. Κλασσικα ξεκινησα με το οικογενειακο αμαξι (ενα yaris 2001 μοντελο που το επαιρνε ο ανεμος) ενω αργοτερα περασαμε σε πολο μοντελο 2013 ντιζελ, που πραγματικα ηταν οτι πρεπει αμαξι για εναν αρχαριο. Το εχω παρει και μεσα σε πολη κτλ αλλα και σε μεγαλα ταξιδια 300+ χλμ οταν πηγαινοερχομουν για το φανταρικο. Γενικα θεωρω οτι οδηγαω καλουτσικα, αλλα παντα εχω μια ανεξηγητη φοβια οταν ειμαι στο τιμονι και ενα αγχος που με κανει να μη θελω να οδηγαω πολυ συχνα. Απο το 2017 δε, μετακομισα Γερμανια οπου αμαξι δεν ειναι απαραιτητο στην πολη που ειμαι, με αποτελεσμα πλεον να οδηγαω μονο οταν γυρναω Ελλαδα (χριστουγεννα, καλοκαιρια κτλ). Αυτο με εκανε να χασω ακομη περισσοτερο την επαφη με την οδηγηση. Πλεον ομως και επειδη ξεκινησα καινουρια δουλεια, το πανε ελα 1.30 ωρα με το μετρο δεν παλευεται οποτε ηρθα η ωρα να παρουμε αμαξι εδω στα ξενα. Ξερω, ειναι το χειροτερο δυνατο ταιμινγκ για αγορα καθως οι τιμες εχουν παει στο θεο, αλλα ετσι και αλλιως δεν βλεπω να βελτιωνεται το πραγμα συντομα. Το μπατζετ ειναι ανοιχτο προς το παρον αλλα η λογικη μου ειναι να κοιμηθω σε κατι μικρο για αρχη με το οποιο θα ειναι πιο ευκολο να συνηθισω παλι την οδηγηση, με δεδομενο οτι ειμαι και σε μια ξενη χωρα πραγμα που μου προσθετει ενα εξτρα αγχος σε περιπτωση που εχω καποιο ατυχημα κτλ. Επισης το αμαξι θα το χρησιμοποιηει και η κοπελα μου που και αυτη ειναι στο ιδιο και χειροτερο λεβελ απο μενα. Οποτε γενικα το πλανο μας ειναι να παμε σε κατι φθηνο που δεν θα κλαιμε με μαυρο δακρυ για μικροχτυπηματα κτλ που πολυ πιθανον ενας απο τους δυο μας να προκαλεσει στην αρχη. 😄 Τωρα, στις επιλογες μας, κοιταμε ειτε για καινουριο ειτε για προσφατα μεταχειρισμενο 2ετιας/3ετιας. Εχουμε στη λιστα polo, corsa, 208,rio και λεμε να παμε να τα δουμε απο κοντα σιγα σιγα. Βγαινει και το καινουριο φαμπια σε κανα μηνα εδω που φαινεται αρκετα ομορφο. Δυστυχως ο παραγοντας Γερμανια σημαινει οτι μιλαμε για 2-3 χιλιαρικα πανω σε ολα τα μοντελα απο τις αντιστοιχες τιμες Ελλαδος, με μια γρηγορη ματια που εριξα. Οποτε γενικα υπαρχουν πολλα ερωτηματα και πολλα πραγματα μπερδεμενα στο μυαλο μου. Μεταχειρισμενο ή καινουριο? Να μεινω σε αυτη την κατηγορια ή να ανεβω σε γκολφ κτλ. για ενα πιο ανετο αμαξι? Μανουαλ ή αυτοματο? Αυτα τα ολιγα για αρχη, καθε αποψη δεκτη! Βρείτε ένα μεταχειρισμένο πετρέλαιο χειροκίνητο Golf εκεί που μένετε και θα ξενοιάσετε για πολύ καιρό απο αμάξι. 11 ώρες πριν, zio10 είπε Πιο φτηνά δεν είναι υποτίθεται τα μεταχειρισμένα εκεί; Από κατηγορία εγώ είμαι υπέρ της μικρομεσαίας αν μιλάμε για πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο. Δηλαδή golf, focus, astra, leon, αυτή την κατηγορία. Είναι πιο ολοκληρωμένα θεωρώ από τη μικρότερη. Πιο φθηνά τα μεταχειρισμένα (και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία) αλλά πολύ πιο ακριβά τα καινούρια μέχρι τις 30,000 1
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Από τα καινούρια της αγοράς ποια έχουν αυτόματο με μετατροπέα ροπής? Μόνο η stellantis δίνει τέτοια?
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, turbat0s είπε Από τα καινούρια της αγοράς ποια έχουν αυτόματο με μετατροπέα ροπής? Μόνο η stellantis δίνει τέτοια? Και το Focus 1.5 182 είναι με μετατροπέα ροπής Δεν γνωρίζω άλλο μέχρι τα 30.000ε
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Και το βιτάρα νομίζω Χμμμ νομίζω διπλού συμπλέκτη είναι 1
shikabalas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 10:48 ΜΜ, zio10 είπε Πιο φτηνά δεν είναι υποτίθεται τα μεταχειρισμένα εκεί; Από κατηγορία εγώ είμαι υπέρ της μικρομεσαίας αν μιλάμε για πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο. Δηλαδή golf, focus, astra, leon, αυτή την κατηγορία. Είναι πιο ολοκληρωμένα θεωρώ από τη μικρότερη. Ναι ξεχασα να το διευκρινισω, στα καινουρια αναφερομουν οτι ειναι αρκετα ακριβοτερα. Πλεον βεβαια και στα μεταχειρισμενα η διαφορα δεν ειναι οσο μεγαλη οσο ηταν παλια, εχουν τσιμπησει αρκετα προς το πανω οι τιμες. Απλα υπαρχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα να διαλεξεις. 1
Zan_gachette Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, shikabalas είπε Ναι ξεχασα να το διευκρινισω, στα καινουρια αναφερομουν οτι ειναι αρκετα ακριβοτερα. Πλεον βεβαια και στα μεταχειρισμενα η διαφορα δεν ειναι οσο μεγαλη οσο ηταν παλια, εχουν τσιμπησει αρκετα προς το πανω οι τιμες. Απλα υπαρχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα να διαλεξεις. Δες και το καινούριο sandero, νομίζω είναι και φθηνότερο στη Γερμανία απ'ότι εδώ.
Valkyre Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια και χαρα και παλι παιδες. Προ μερικων μηνων συζηταγα εδω περα για το audi Q3 το sportback και ειχα μια συζητηση εκτενη σχετικα με το συγκεκριμενο αμαξι. Ειχαμε ανταλλαξει διαμορφωσεις, με ειχαν βοηθησει καποια παιδια τα οποια για μια ακομη φορα ευχαριστω. Ολο το καλοκαιρι το περασα στις αντιπροσωπειες. Μην τα πολυλογω με την audi δεν καταφερα να βγαλω ακρη στα μετρα μου. Δυστυχως η εκπτωση ηταν πραγματικα ανυπαρκτη και η αληθεια ειναι οτι το τουπέ των πωλητων με ψιλοχαλασε. Παραλληλα με το audi αρχησα να κοιταω και αλλες επιλογες. Συγκεκριμενα το BMW Χ2 και το Volvo XC40. Μην τα πολυλογω ομως. Με τα πολλα σημερα μπηκε παραγγελια το Volvo XC40 2.0 MHEV με 197 ιππους και με DCT 7 σχεσεων. Πηρα θεωρω μια αρκετα καλη προσφορα. Το εκανα test drive 3 φορες και ανταποκρινεται σε αυτο που θελω. Το κακο ειναι οτι λογω κορονα η παραδοση θα γινει Μαρτιο-Απριλιο… ουτε Φερραρι να ηταν… δε πειραζει εχουμε κατι να περιμενουμε! Και παλι σας ευχαριστω ολους τοτε που ασχοληθηκατε και θεωρησα σωστο να σας δωσω ενα update! 9 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις