Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

όπως?

C3 aircross

Ξέρω δεν έχει σχέση.ε το Λεόν αλλά έχει άλλα καλά που μπορεί να μου ταίριαζαν περισσότερο ( όχι στα γούστα στις ιδιαιτερότητες μου)

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάτοχος VW Polo Tsi 2010 αγορά καινούργιο. Θα ήθελα μια γνώμη/άποψη, να παω σε audi a3 ή alfa romeo giulietta; Γενικα προς αυτές τις δυο μάρκες εχω προτίμηση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Angelo30 είπε

Καλησπέρα, κάτοχος VW Polo Tsi 2010 αγορά καινούργιο. Θα ήθελα μια γνώμη/άποψη, να παω σε audi a3 ή alfa romeo giulietta; Γενικα προς αυτές τις δυο μάρκες εχω προτίμηση. 

Η alfa μπαγιάτικη το μοντέλο καταργείται. Το Α3 μόνη επιλογή από την κατηγορία;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Η alfa μπαγιάτικη το μοντέλο καταργείται. Το Α3 μόνη επιλογή από την κατηγορία;

Ναι αυτο κατά προτίμηση. Γενικά αν εφευγα από γκρουπ μονο ισως σε αλφα να πηγαινα λόγω ντιζάιν και δυναμικής οδήγησης (δεν εχω προσωπική εμπειρία) αλλιως μετα μονο audi και ειδικά για λόγους ποιότητας. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Angelo30 είπε

Ναι αυτο κατά προτίμηση. Γενικά αν εφευγα από γκρουπ μονο ισως σε αλφα να πηγαινα λόγω ντιζάιν και δυναμικής οδήγησης (δεν εχω προσωπική εμπειρία) αλλιως μετα μονο audi και ειδικά για λόγους ποιότητας. 

Καλό είναι. Στα συν του ότι είναι ιδιαίτερα νέο σα μοντέλο όποτε θα αργήσεις να το βαρεθεις. Από ποιοτητα πλέον μη φανταστείς δεν απέχει πολύ από τα υπόλοιπα του γκρουπ. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλό είναι. Στα συν του ότι είναι ιδιαίτερα νέο σα μοντέλο όποτε θα αργήσεις να το βαρεθεις. Από ποιοτητα πλέον μη φανταστείς δεν απέχει πολύ από τα υπόλοιπα του γκρουπ. 

Ναι το έχω παρατηρήσει και εγω το προηγούμενο μοντέλο δείχνει πιο ποιοτικό εσωτερικά ενώ το νέο δεν έχει και τόσο διαφορά με τα αλλα του γκρουπ. Γι αυτο και το ερώτημα μου σε σχέση με giulietta γιατί μονο η ποιότητα με κάνει να μην πάω προς Ιταλία μεριά. Έστω και μεταχειρισμένη.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Angelo30 είπε

Ναι το έχω παρατηρήσει και εγω το προηγούμενο μοντέλο δείχνει πιο ποιοτικό εσωτερικά ενώ το νέο δεν έχει και τόσο διαφορά με τα αλλα του γκρουπ. Γι αυτο και το ερώτημα μου σε σχέση με giulietta γιατί μονο η ποιότητα με κάνει να μην πάω προς Ιταλία μεριά. Έστω και μεταχειρισμένη.

Προσωπικά στο Α3 θα πηγαινα μεταξυ των 2. Θα εβαζα κ κατι άλλο στην εξίσωση όμως: Bmw 1, A class!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, zio10 είπε

Είδα ένα scala από κοντά και το πρόσεξα λίγο περισσότερο και τελικά όχι μόνο δεν είναι άσχημο ή αδιάφορο αλλά θα το έλεγα και πολύ συμπαθητικό! Είχε και ένα ωραίο έντονο μπλε χρώμα που του πήγαινε πολύ. 

Γενικά νομίζω είναι πολύ τίμια επιλογή για όποιον ψάχνει καινούργιο προσιτό αυτοκίνητο.

Επειδή είσαι καλό παιδί θα το αφήσω ασχολίαστο το σχόλιο περί σκάλα.

( Μην σου περάσει ποτέ από το μυαλό να δώσεις το μπράβο για το σκάλα, για κάτι άλλο ναι ).

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Επειδή είσαι καλό παιδί θα το αφήσω ασχολίαστο το σχόλιο περί σκάλα.

( Μην σου περάσει ποτέ από το μυαλό να δώσεις το μπράβο για το σκάλα, για κάτι άλλο ναι ).

Ποιο αξριβως ειναι το προβλημα με το scala και που υπερτερει το bravo?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, imr είπε

Ποιο αξριβως ειναι το προβλημα με το scala και που υπερτερει το bravo?

Η εξωτερική εμφάνιση φαντάζομαι

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsofras είπε

Η οποία σαφως ειναι θέμα καθαρα υποκειμενικό...

Ουτε εγω τρελαίνομαι αλλα δε προτιμω και το bravo... 

και τα 2 ειναι ψιλο-meh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεκαετία 80 το λαντα νιβα ήταν πιο ομορφο.

Τωρα σοβαρά όσο υποκειμενικός να είσαι δεν μπορεις να πεις πως είναι ωραίο..  ( οκ υπάρχουν και χειρότερα η bmw σειρά 1 απαράδεκτο πίσω μεροσ αλλά στα πλαγιά και η μούρη είναι ωραία ). 

Εγω στα αμαξια που αγοράζω πιο πολυ βάση δίνω να έχει ωραίο πίσω μέρος και μετά το εσωτερικό. 

7C74ECE5-290B-427C-A33C-FBF6B8EDE607.jpeg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Και υπαρχουν και αλλοι που το 1ο που κοιτανε, ειναι η τιμη, η οικονομια, οι χωροι και να μην χρεωθουν να δινουν 500 ευρω το μηνα δοση , αλλα απλα θελουν να πηγαινουν την οικογενεια τους απο το ενα μερος στο αλλο. 

Να μιλαμε για επιδοσεις , κινητηρες, κιβωτια κλπ ειναι λογικο αλλα η εμφανιση ειναι κατι τελειως υποκειμενικο και για μεγαλο μερος των επιδοξων κατοχων αδιαφορο.

Ειναι και θεμα ηλικιας. Οταν ειχα παρει το 1ο μου αμαξι ford focus 1.6 το πρωτο που ρωτησα ηταν ποσα αλογα εχει και ζητησα να μου βαλουν αεροτομη πριν μου το παραδωσουν . 

Οταν το αλλαξα ειχα ηδη ενα παιδι και οταν πηγα να παρω το C4 ρωτησα ποσο καιει και ποτε θα μου το φερουν . Ουτε το χρωμα δε με ενδιεφερε. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, james9tito είπε

Και υπαρχουν και αλλοι που το 1ο που κοιτανε, ειναι η τιμη, η οικονομια, οι χωροι και να μην χρεωθουν να δινουν 500 ευρω το μηνα δοση , αλλα απλα θελουν να πηγαινουν την οικογενεια τους απο το ενα μερος στο αλλο. 

Να μιλαμε για επιδοσεις , κινητηρες, κιβωτια κλπ ειναι λογικο αλλα η εμφανιση ειναι κατι τελειως υποκειμενικο και για μεγαλο μερος των επιδοξων κατοχων αδιαφορο.

Ειναι και θεμα ηλικιας. Οταν ειχα παρει το 1ο μου αμαξι ford focus 1.6 το πρωτο που ρωτησα ηταν ποσα αλογα εχει και ζητησα να μου βαλουν αεροτομη πριν μου το παραδωσουν . 

Οταν το αλλαξα ειχα ηδη ενα παιδι και οταν πηγα να παρω το C4 ρωτησα ποσο καιει και ποτε θα μου το φερουν . Ουτε το χρωμα δε με ενδιεφερε. 

Ευτυχισμένος άνθρωπος :D

Εγώ έχω παραμείνει στην πρώτη κατηγορία , όλο κλαίγομαι για το αυτόματο και την άνεση αλλά δεν με βλέπω να το αλλάζω το Leon λόγω ομορφιάς και κινητήρα

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Δεκαετία 80 το λαντα νιβα ήταν πιο ομορφο.

Τωρα σοβαρά όσο υποκειμενικός να είσαι δεν μπορεις να πεις πως είναι ωραίο..  ( οκ υπάρχουν και χειρότερα η bmw σειρά 1 απαράδεκτο πίσω μεροσ αλλά στα πλαγιά και η μούρη είναι ωραία ). 

Εγω στα αμαξια που αγοράζω πιο πολυ βάση δίνω να έχει ωραίο πίσω μέρος και μετά το εσωτερικό. 

7C74ECE5-290B-427C-A33C-FBF6B8EDE607.jpeg

Πες με μη αντικειμενικό, πες με ανώμαλο αλλά το σκάλα με αυτό το μαύρο τζάμι που έχει η style(όπως το δείχνει η φωτό) μου αρέσει. Αυτό που δε μου αρέσει καθόλου είναι το πίσω μέρος του Karoq.  

• Δημιουργία νέου...