john1987 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Τι να σε κράξουμε το Q4 είναι ίσως το πιο όμορφο μοντέλο της Audi! Απλά ενημέρωσέ μας μήπως πάρουμε το Q3 σου😁 1
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε *μη κραξετε, κανω τοσα λιγα χλμ που καταφερα να μου αλλοιωθεί η βενζινη (κ αυτα τα 100€ ντεποζικο μου καθονται καπως) Τι τόσα λίγα χιλιόμετρα ρε μαν , εμένα η βενζίνη πρέπει να γίνεται τσιμέντο τότε 7 μηνών αμάξι 2700χλμ
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Τι τόσα λίγα χιλιόμετρα ρε μαν , εμένα η βενζίνη πρέπει να γίνεται τσιμέντο τότε 7 μηνών αμάξι 2700χλμ εμεινε μεσα 3 μηνες ρε συ 🤣 απο όταν το πηρα εχουν υπαρξει διαστηματα που 20 μερες σερί δε βγηκε καν απο το γκαραζ-ουτε ο ηλιος δε το είδε... και τα 8300 χλμ που έχω το 50% έχει γίνει σε 3 ταξίδια, το λυπάται η ψυχη μου... αυτο λεγαμε και με τη γυναίκα μου χθες ότι εχουμε πιει το αίμα του καμικ και αυτό ειναι σε κατασταση βιτρίνας (σε καποια σημεια ακομα εχει τα εργοστασιακά κεριά) και μυρίζει καινουργιλα... Ενταξει σαν εσενα βεβαια δεν ειμαι αλλα οκ! 14 λεπτά πριν, john1987 είπε Τι να σε κράξουμε το Q4 είναι ίσως το πιο όμορφο μοντέλο της Audi! Απλά ενημέρωσέ μας μήπως πάρουμε το Q3 σου😁 Σε βάζω στην ουρά, με εχουν προσεγγισει ήδη 2 απο την πολυκατοικία 😂 για ΌΠΟΤΕ το δώσω...
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε εμεινε μεσα 3 μηνες ρε συ 🤣 απο όταν το πηρα εχουν υπαρξει διαστηματα που 20 μερες σερί δε βγηκε καν απο το γκαραζ-ουτε ο ηλιος δε το είδε... και τα 8300 χλμ που έχω το 50% έχει γίνει σε 3 ταξίδια, το λυπάται η ψυχη μου... αυτο λεγαμε και με τη γυναίκα μου χθες ότι εχουμε πιει το αίμα του καμικ και αυτό ειναι σε κατασταση βιτρίνας (σε καποια σημεια ακομα εχει τα εργοστασιακά κεριά) και μυρίζει καινουργιλα... Ενταξει σαν εσενα βεβαια δεν ειμαι αλλα οκ! Σε βάζω στην ουρά, με εχουν προσεγγισει ήδη 2 απο την πολυκατοικία 😂 για ΌΠΟΤΕ το δώσω... Ε τότε ρε μαν γιατί δεν παίρνεις ένα μικρό ηλεκτρικό για την πόλη αν είναι να πηγαίνεις ταξίδια με το Kamiq ? 1
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Τo λιγουρευομαι εντόνως πάντως το Q4, είχαμε πει να το τσιμπησει ο φαδερ μολις έρθει αλλα είπε τελικα όχι ηλεκτρικό, συν ότι το ανέβαλε για την ώρα...
john1987 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Tsofro-ιός😇 Θα κάνουμε bidding war για το Q3! Πάντως βλέποντας και το άρθρο ότι ο στόλος μας ως χώρα είναι 16ετίας πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε σύγχρονα αυτοκίνητα και να μην είμαστε αχόρταγοι. Το λέω ως δική μου διαπίστωση και όχι για να πατρονάρω κανέναν. 3
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε τότε ρε μαν γιατί δεν παίρνεις ένα μικρό ηλεκτρικό για την πόλη αν είναι να πηγαίνεις ταξίδια με το Kamiq ? γιατι σκεφτομαι ότι καποια στιγμή δε θα μου αρκει για ταξίδια το καμικ :/ κακα τα ψέματα, με ενα παιδι θα ζορισει η κατασταση, ηδη κουβαλαμε 2 ατομα ενα σκασμο πραγματα, μετα θα θελει κ μπαγκαζιέρα... Για ηλεκτρικο κουβα δε το ψηνω, εαν ειναι να το αλλαξω θα πάρω κατι large προς extra large... 😁 Εν τέλει εαν ηξερα οταν αγορασα το Q3 ότι 6 μήνες μετά θα παρω το καμικ μάλλον θα επαιρνα την A class να κανω τη δουλεια μου και θα ειχα γλυτωσει κ ενα δεκαχίλιαρο... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από paylidis 2
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, paylidis είπε γιατι σκεφτομαι ότι καποια στιγμή δε θα μου αρκει για ταξίδια το καμικ :/ κακα τα ψέματα, με ενα παιδι θα ζορισει η κατασταση, ηδη κουβαλαμε 2 ατομα ενα σκασμο πραγματα, μετα θα θελει κ μπαγκαζιέρα... Για ηλεκτρικο κουβα δε το ψηνω, εαν ειναι να το αλλαξω θα πάρω κατι large προς extra large... 😁 Εν τέλει εαν ηξερα οταν αγορασα το Q3 ότι 6 μήνες μετά θα παρω το καμικ μάλλον θα επαιρνα την A class να κανω τη δουλεια μου και θα ειχα γλυτωσει κ ενα δεκαχίλιαρο... Καλά τα πήγαμε με τις επιλογές μας 🤣 1
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά τα πήγαμε με τις επιλογές μας 🤣 Οχι δεν εχω παράπονο, ειμαι ικανοποιημένος απόλυτα, απλως τη δεδομενη χρονικη στιγμή ειχα υπολογίσει καποιες μελλοντικες αναγκες-συνθηκες τις οποίες σε μεγαλο βαθμό τις καλύπτει (για την ώρα και ισως μελλοντικα με καποιο ζορι-πχ μπαγκαζιέρα) πολυ πιο οικονομικά το καμικ (το οποίο το είχα δει τότε αλλα δε μου έφτανε με τιποτα σε χώρους για κύριο)... Εν κατακλειδι, το ζήτημα είναι η κλασσικη υπερδιαστασιολόγηση που κάνουμε οι μηχανικοι.... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από paylidis 2
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μαύρα σύννεφα πάνω από το dsg. Στο kamiq group αναφέρουν συμβάντα που σταματάς το βάζεις στο Ρ και δεν πάει, πετώντας μάλιστα ένδειξη επισκεφθείτε συνεργείο… Δεν απάντησα για να μη τους κάνω την καρδιά περίβολι αλλά κακός οιωνός σε τόσο καινούργιο αυτοκινητο η εν λόγω βλάβη… 2
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Μαύρα σύννεφα πάνω από το dsg. Στο kamiq group αναφέρουν συμβάντα που σταματάς το βάζεις στο Ρ και δεν πάει, πετώντας μάλιστα ένδειξη επισκεφθείτε συνεργείο… Δεν απάντησα για να μη τους κάνω την καρδιά περίβολι αλλά κακός οιωνός σε τόσο καινούργιο αυτοκινητο η εν λόγω βλάβη… Πω ρε φίλε , με πόσα χιλιόμετρα? Είναι ξενερωμα ο γερανός πάντως και εγώ για αυτό το έδωσα χειρότερο από το οικονομικό
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Είδα ένα scala από κοντά και το πρόσεξα λίγο περισσότερο και τελικά όχι μόνο δεν είναι άσχημο ή αδιάφορο αλλά θα το έλεγα και πολύ συμπαθητικό! Είχε και ένα ωραίο έντονο μπλε χρώμα που του πήγαινε πολύ. Γενικά νομίζω είναι πολύ τίμια επιλογή για όποιον ψάχνει καινούργιο προσιτό αυτοκίνητο. 3
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Είδα ένα scala από κοντά και το πρόσεξα λίγο περισσότερο και τελικά όχι μόνο δεν είναι άσχημο ή αδιάφορο αλλά θα το έλεγα και πολύ συμπαθητικό! Είχε και ένα ωραίο έντονο μπλε χρώμα που του πήγαινε πολύ. Γενικά νομίζω είναι πολύ τίμια επιλογή για όποιον ψάχνει καινούργιο προσιτό αυτοκίνητο. Μία χαρά είναι άσε να λένε και εμένα με είχαν φάει, πίσω είναι λίγο ασχημουλι αλλά τούμπανο τιμή και όμορφο εσωτερικό σαν το Leon με λίγο χειρότερη ποιότητα Πολύ καλοί χώροι επίσης και ωραίο το μπλε που λες 2
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 59 λεπτά πριν, tsofras είπε Πω ρε φίλε , με πόσα χιλιόμετρα? Είναι ξενερωμα ο γερανός πάντως και εγώ για αυτό το έδωσα χειρότερο από το οικονομικό 13334….. από κάτω αλλο μέλος αναφέρει ότι «κολλάει καμία φορά του το έχει κάνει κ στο δικό του»… προσωπικα δε νομίζω ότι κολλάει πάντως αλλά ότι κάτι δε πάει καλά… Αναφέρουν ωστόσο επισησ οτι εάν κάνουν 50 μέτρα μετά δουλεύει κανονικά 28 λεπτά πριν, zio10 είπε Είδα ένα scala από κοντά και το πρόσεξα λίγο περισσότερο και τελικά όχι μόνο δεν είναι άσχημο ή αδιάφορο αλλά θα το έλεγα και πολύ συμπαθητικό! Είχε και ένα ωραίο έντονο μπλε χρώμα που του πήγαινε πολύ. Γενικά νομίζω είναι πολύ τίμια επιλογή για όποιον ψάχνει καινούργιο προσιτό αυτοκίνητο. Μια χαρά είναι το σκαλα, για 16200-16300 που είχε τo ambition φυσικό αέριο τα Χριστούγεννα ήταν το απόλυτο vfm για κάποιον που θέλει να κάνει τη δουλειά του οικονομικά κ με αξιοπρέπεια με ένα νέο αμαξι 2
turbat0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, tsofras είπε Το μετανιώνω βέβαια που δεν πήγα σε κάτι άνετο με μετατροπέα ροπής όπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις