korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, zio10 είπε Με αυτή τη λογική το αφήνω τόσα χρόνια αλλά πλέον βαρέθηκα να βάζω 20αρικα και να εξαφανίζονται...αν το κρατήσω θα το κάνω υγραέριο για όσο ζωή έχει ακόμα. 99% το μοτερ σου είναι υπερκατάλληλο για αέριο , μη σε απασχολεί , ρώτα καλύτερα και στο https://www.insomnia.gr/search/?q=bravo&item=185683&type=forums_topic&sortby=newest 1
theoilia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Πολλά προβλήματα με το σασμάν του 1,5 του ομίλου vw στο φυσικό αέριο διαβάζω. Αν κάποιος κινηθεί για αυτούς τους κινητήρες ας το ψάξει λίγο παραπάνω
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, theoilia είπε Πολλά προβλήματα με το σασμάν του 1,5 του ομίλου vw στο φυσικό αέριο διαβάζω. Αν κάποιος κινηθεί για αυτούς τους κινητήρες ας το ψάξει λίγο παραπάνω Αναφερεσαι στο αυτοματο; Είναι γνωστό εδω κ πολυ καιρό... Δεν υπαρχει σωτηρια στο DSG 1
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Αναφερεσαι στο αυτοματο; Είναι γνωστό εδω κ πολυ καιρό... Δεν υπαρχει σωτηρια στο DSG Δεν βλέπω να ξαναπαίρνουμε VAG group https://www.motor1.com/news/529477/vw-gradual-elimination-manual-gearbox/ Πάντως επειδή έχω ρίξει τρελό διάβασμα , δεν ξέρω πότε και τι θα είναι το επόμενο αλλά θα είναι με μετατροπέα ροπής, με διπλοσύμπλεκτο δεν ξαναμπλέκω , διαβάζω προβλήματα για υπερθερμάνσεις ακόμη και για τα DCT στα Hyundai . Απλά εκεί σκέφτηκαν και έβαλαν αισθητήρα και σου λέει να κάνεις στην άκρη να σταματήσεις για να κρυώσει 🤣 4
Nabuko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν βλέπω να ξαναπαίρνουμε VAG group https://www.motor1.com/news/529477/vw-gradual-elimination-manual-gearbox/ Και η Audi λέει σε 10 χρόνια θα έχει μόνο ηλεκτρικά. Τέρμα βενζίνη και πετρέλαιο 2
korakios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, theoilia είπε Πολλά προβλήματα με το σασμάν του 1,5 του ομίλου vw στο φυσικό αέριο διαβάζω. Αν κάποιος κινηθεί για αυτούς τους κινητήρες ας το ψάξει λίγο παραπάνω είναι γενικότερο φαινόμενο στο dsg ,όχι θέμα cng . Απλά φάνηκε στα cng πρώτο γιατί τα δουλεύουνε ταξι και κανουνε αρκετά χλμ. Η αντιπροσωπία στην Ελλάδα της Skoda πλέον δε φέρνει αυτόματο (octavia)
theoilia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Αναφερεσαι στο αυτοματο; Είναι γνωστό εδω κ πολυ καιρό... Δεν υπαρχει σωτηρια στο DSG Όχι μόνο το αυτόματο.και τα μανιουαλ.
john1987 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Από ότι καταλαβαίνω η Peugeot δεν έχει αρκετά αξιόπιστα αυτόματα; Και τα bmw δεν έχω ακούσει να βγάζουν προβλήματα.
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, theoilia είπε Όχι μόνο το αυτόματο.και τα μανιουαλ. Στα μανιουαλ επειδη το παρατηρω εχει αναφερθει μολις μια περιπτωση περιπου στις 60Κ χλμ σε ενα seat... αλλα δε ξερω τι να πω, εαν βγαζουν κ χειροκινητα σκαρτα να το πουλησω να παω να παρω ΚΙΑ 🤣
john1987 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) @paylidis χειροκίνητο το πήρες το Q3; Κι εγώ γκρινιάζω που δεν πήρα τελικά αυτόματο το Golf VII.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από john1987
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, john1987 είπε @paylidis χειροκίνητο το πήρες το Q3; Κι εγώ γκρινιάζω που δεν πήρα τελικάμαυτόματο το Golf VII.. Εννοείται. Δεν υπηρχε περιπτωση να μπλεξω με dsg όσο και αν με βολευει και μου αρεσει το αυτόματο (είχα 2 αυτόματα στο παρελθον - το ένα μου εβγαλε προβλημα ενα μηνα μετα τη λήξη της εγγυησης). Η διαφορα οικονομικά ήταν αστεια-χονδρικα στο χιλιαρικο αλλα ουτε το σκεφτηκα. Δε το εχω μετανιώσει ουτε ένα λεπτο. Την ηλιοροφή που επαιρνα με το ίδιο εξτρα ποσό ισως το ψιλοσκέφτομαι που δεν την επέλεξα (τη φοβήθηκα για μπασιμο νερών αυξανομένης της ηλικιας του αυτοκινητου), αλλα το χειροκινητο κιβωτιο δε το μετανιώνω καθόλου... 3
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Εννοείται. Δεν υπηρχε περιπτωση να μπλεξω με dsg όσο και αν με βολευει και μου αρεσει το αυτόματο (είχα 2 αυτόματα στο παρελθον - το ένα μου εβγαλε προβλημα ενα μηνα μετα τη λήξη της εγγυησης). Η διαφορα οικονομικά ήταν αστεια-χονδρικα στο χιλιαρικο αλλα ουτε το σκεφτηκα. Δε το εχω μετανιώσει ουτε ένα λεπτο. Την ηλιοροφή που επαιρνα με το ίδιο εξτρα ποσό ισως το ψιλοσκέφτομαι που δεν την επέλεξα (τη φοβήθηκα για μπασιμο νερών αυξανομένης της ηλικιας του αυτοκινητου), αλλα το χειροκινητο κιβωτιο δε το μετανιώνω καθόλου... Και εγώ με αυτά που συνεχίζω και διαβάζω δεν το μετάνιωσα τελικά που δεν πήγα στο DSG. Το μετανιώνω βέβαια που δεν πήγα σε κάτι άνετο με μετατροπέα ροπής σιγά σιγά 15 λεπτά πριν, theoilia είπε Όχι μόνο το αυτόματο.και τα μανιουαλ. Ωχ ωχ τι διάβασες για μανιουαλ ? 1
john1987 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Υπό κανονικές συνθήκες (όχι προωθητική ενέργεια) η διαφορά βγαίνει κάπου 2 χιλιάδες. Δηλαδή εάν έχω το "όνειρο" μετάβασης σε αυτόματο προς το παρόν αποκλείουμε group vag από ότι καταλαβαίνω. Πόσο χρέωναν την ηλιοροφή; Στο νέο golf είδα 800 ευρώ χρεώνεται αλλά δεν είναι και τεράστια όπως σε suv (πχ στο νέο Tuscon είδα σε βίντεο και ζήλεψα)
korakios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ωχ ωχ τι διάβασες για μανιουαλ ? ένα άτομο , ανέφερε οτι ταξιτζής του είπε Αναφορά σε κείμενο Έχει ήδη βγει θέμα σε πολλά manual σασμάν (κάποια παρτίδα που ήρθε) και ψαχνονται πολλοί ταξιτζήδες και Leon και Octavia ακόμα και το καινούργιο Octavia. Ο άνθρωπος μου είπε ότι με 60κατι χιλιάδες χλμ, σε 1 χρόνο, έχει αλλάξει ήδη 2 δίσκο πλατό και τώρα παει για σασμάν. το πρόβλημα είναι ότι μαγγωνει τις ταχύτητες στο βγάλσιμο, συνήθως 1η-2α σε χαμηλές ταχύτητες, και δεν βγαίνει αν δεν πατήσεις Γκάζι έστω ελάχιστα. Οσο περνάει ο καιρός σκληραινει η αίσθηση στο βάλε βγάλε επίσης, δυσκολεύεσαι. για μεμονωμένο το θεωρώ και καμια σχέση με το dsg , αλλιώς θα είχε βουίξει ο τόπος
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, john1987 είπε Υπό κανονικές συνθήκες (όχι προωθητική ενέργεια) η διαφορά βγαίνει κάπου 2 χιλιάδες. Δηλαδή εάν έχω το "όνειρο" μετάβασης σε αυτόματο προς το παρόν αποκλείουμε group vag από ότι καταλαβαίνω. Πόσο χρέωναν την ηλιοροφή; Στο νέο golf είδα 800 ευρώ χρεώνεται αλλά δεν είναι και τεράστια όπως σε suv (πχ στο νέο Tuscon είδα σε βίντεο και ζήλεψα) ναι σε εμενα η διαφορα ήταν λόγω προωθητικής. ΤΟ κιβωτιο ήταν ακριβως στο χιλιάρικο και η ηλιοροφή στα 9 κατοστάρικα (κανονικά νομιζω είχε 1300). Τιμια ηλιοροφή αλλα οχι 100% πανοραμική, ουσιαστικα ο μισος ουρανος ειναι (στη μεση του ουρανου μαλιστα). Εαν το ξανααγοραζα σήμερα ίσως την έβαζα... Χωρις να με κράξετε εχω αρχισει κ καλοβλέπω το Q4*, το περιμένω για να το ζητησω για 3ημερο TD... με τα χλμ που κανω κ τον τροπο που τα κανω (15-20Κ/ημέρα καθημερινές εντός πολης**) πιθανως να συμφερει εαν βγαινει σε καλή τιμή με την κρατική επιδότηση... *μη κραξετε, κανω τοσα λιγα χλμ που καταφερα να μου αλλοιωθεί η βενζινη (κ αυτα τα 100€ ντεποζικο μου καθονται καπως) **κ με ένα Leaf μια χαρα θα ήμουν αλλα τεσπα 🤣 3 λεπτά πριν, korakios είπε ένα άτομο , ανέφερε οτι ταξιτζής του είπε για μεμονωμένο το θεωρώ και καμια σχέση με το dsg , αλλιώς θα είχε βουίξει ο τόπος και εγω αυτό πιστευω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις