Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ θα επεμβω. είχα αγοράσει το captur καινούριο το 2014 18500 ευρω ( ντίζελ μεσαία έκδοση ) και ακούω τωρα κάτι 22αρια  θα έλεγα όχι.Δεν ξέρω αν το έχουν βελτιώσει τωρα αλλά από θέμα ανάρτησης το αμάξι έπλεε. Ταχύτητες ως 130 149 πήγαινες και ενοιωθα ασφάλεια . Μετά από εκεί το έπαιρνε ο αέρας. Θα έλεγα να πας σε κάτι άλλο.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Εδώ θα επεμβω. είχα αγοράσει το captur καινούριο το 2014 18500 ευρω ( ντίζελ μεσαία έκδοση ) και ακούω τωρα κάτι 22αρια  θα έλεγα όχι.Δεν ξέρω αν το έχουν βελτιώσει τωρα αλλά από θέμα ανάρτησης το αμάξι έπλεε. Ταχύτητες ως 130 149 πήγαινες και ενοιωθα ασφάλεια . Μετά από εκεί το έπαιρνε ο αέρας. Θα έλεγα να πας σε κάτι άλλο.

Σε όσα reviews έχω δεί ότι είναι η μέρα με τη νύχτα το προηγούμενο με το καινούριο

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σε όσα reviews έχω δεί ότι είναι η μέρα με τη νύχτα το προηγούμενο με το καινούριο

Ως 18 19 κ για μεσαία έκδοση οκ. Τα 22 23 που θέλει όχι. Στην τελική 23 έχει το μίνι Κούπερ το 5πορτο μανουαλ 136 άλογα. Και έχεις αμάξι όχι κουδουνίστρα.

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία από το παλαιό captur, αλλά το καινούριο είναι πολύ καλό! Στο σχέδιο έγιναν κάποιες αλλαγές που το έκαναν πιο καλαίσθητο μέσα έξω...

Γενικά ποιοτικό βέβαια παρότι νοικιασμένο ήταν όλος ο κατάλογος επάνω, λογικά 22+...

Ο κινητήρας 110ίππους αρκετά καλός και οικονομικός. 

Υ.Γ. Το σκοδα μου αρέσει εξίσου και θα ήταν δύσκολο να διαλέξω... Ίσως διάλεγα, πλέον, το πιό μαλακό...

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ως 18 19 κ για μεσαία έκδοση οκ. Τα 22 23 που θέλει όχι. Στην τελική 23 έχει το μίνι Κούπερ το 5πορτο μανουαλ 136 άλογα. Και έχεις αμάξι όχι κουδουνίστρα.

Το σχόλιο το έκανα για το βάρκα στο γυαλό ρε μαν όχι για την τιμή.

οκ συμφωνώ για το mini αλλά δεν έχει σχέση σε χώρους με το Capture

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το σχόλιο το έκανα για το βάρκα στο γυαλό ρε μαν όχι για την τιμή.

οκ συμφωνώ για το mini αλλά δεν έχει σχέση σε χώρους με το Capture

Θωμα οκ σεβαστό αλλά όλοι μας κάνουμε υποχωρισεις σε κάτι . Δεν μπορεις να τα έχεις ολα. Τωρα για τους χώρους σε ολα υπάρχει λύση. Ποσά ταξίδια θα πάμε τον χρόνο ; 
Γενικα βλέπω ότι πι τιμές έχουν ξεφύγει. 

υ.γ χθες είδα μια giulieta άσπρη με δυο εξατμίσεις πίσω. Ακόμα μετράει και πολυ μάλιστα . Δεν βγαίνουν τέτοια μανία πια. Ολα άχρωμα σαν κουτιά είναι.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Θωμα οκ σεβαστό αλλά όλοι μας κάνουμε υποχωρισεις σε κάτι . Δεν μπορεις να τα έχεις ολα. Τωρα για τους χώρους σε ολα υπάρχει λύση. Ποσά ταξίδια θα πάμε τον χρόνο ; 
Γενικα βλέπω ότι πι τιμές έχουν ξεφύγει. 

Έχουν ξεφύγει όντως , τώρα κοίταγα για το νέο Opel Grandland X και ξεκινάει απο 26500 :S

Για τους χώρους δεν είναι μόνο τα ταξίδια , έτσι το σκέφτηκα και εγώ όταν πήρα το Ibiza ότι σιγά μωρέ με 355λίτρα πορτ μπαγκαζ άντε να βάλω μπαγκαζιίερα μία φορά τον χρόνο στις διακοπές.

Την πρώτη φορά που είπα να πάω για μπάνιο Ανάβυσσο δεν χωρούσε η Ομπρέλα στο πορτ μπαγκαζ και έτσι όπως την έβαλα διαγώνια απλά μπήκαν και 2 καρεκλάκια και μία μικρή τσάντα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Την πρώτη φορά που είπα να πάω για μπάνιο Ανάβυσσο δεν χωρούσε η Ομπρέλα στο πορτ μπαγκαζ και έτσι όπως την έβαλα διαγώνια απλά μπήκαν και 2 καρεκλάκια και μία μικρή τσάντα.

@tsofrasΑνάβυσσο έχει οργανωμένες ομπρέλες. Τα λεφτά για τις συγκεκριμένες ομπρέλες ούτε σε 10 χρόνια δε φτάνουν τη διαφορά από Ibiza σε Leon!!!

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dstilio είπε

@tsofrasΑνάβυσσο έχει οργανωμένες ομπρέλες. Τα λεφτά για τις συγκεκριμένες ομπρέλες ούτε σε 10 χρόνια δε φτάνουν τη διαφορά από Ibiza σε Leon!!!

Δεν είναι οικονομικό το θέμα με τις ομπρέλες

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν , δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κόσμο που τις επιλέγει

1) Βολεύομαι λόγω μέσης σε ψηλό καρεκλάκι

2) Την βάζω όπου γουστάρω και επειδή έχω και τα παιδιά μπορώ να την βάλω μπροστά και να τα βλέπω

3) Δεν έχω το άγχος αν θα βρω μπροστά ή αν θα περιμένω μέσα στον ήλιο για να βρω να κάτσω

4) Σιχαίνομαι

Και όλα αυτά ισχύουν και για τις διακοπές μου , η μεγαλύτερη ξενέρα μου στη Ζάκυνθο που πήγα για διακοπές ήταν ότι παντού ήταν τίγκα στις ξαπλώστρες και για να βάλεις την ομπρέλα σου έπρεπε να πας στο τέρμα της παραλίας.

Γενικά δεν μου αρέσει αυτή η ιδιωτικοποίηση στις παραλίες οπότε δεν δέχομαι να πληρώνω (μαζί με όλα τα παραπάνω)

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/8/2021 στις 11:05 ΠΜ, paylidis είπε

~

Τελικά όντως ήταν μια βίδα η πηγή του θόρυβου. Σε μια προστατευτικη μάσκα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Δυστυχώς ναι είμαι σίγουρος ότι για μήνες η στάθμη ήταν στο Μαξ. Έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα επίσης... Στους περισσότερους εμφανίζει ένδειξη για συμπλήρωμα ενός λίτρου.. Η Mercedes το δικαιολογεί έως κάποια χιλιόμετρα.

Επέστρεψα σήμερα από το 1ο service. Γενικά ευχαριστημένος και οκ τιμή για Mercedes. 210€ μαζί με την κάρτα κασαυεριων.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Shyn είπε

Τελικά όντως ήταν μια βίδα η πηγή του θόρυβου. Σε μια προστατευτικη μάσκα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Δυστυχώς ναι είμαι σίγουρος ότι για μήνες η στάθμη ήταν στο Μαξ. Έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα επίσης... Στους περισσότερους εμφανίζει ένδειξη για συμπλήρωμα ενός λίτρου.. Η Mercedes το δικαιολογεί έως κάποια χιλιόμετρα.

Επέστρεψα σήμερα από το 1ο service. Γενικά ευχαριστημένος και οκ τιμή για Mercedes. 210€ μαζί με την κάρτα κασαυεριων.

Πολύ κακό αυτό με τα Λαδια….

η τιμή αναμενόμενη αλλά υψηλή θα έλεγα 

Δημοσ.
Στις 26/8/2021 στις 4:03 ΜΜ, christosthefox είπε

Tην καλησπερα μου

Γιατι εχετε φαει κολλημα με αυτο το Captur ?

Δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για να αγορασω ενα αυτοκινητο που εν ετη 2021 εχει ακομα ταμπουρα

Δυστυχώς - ευτυχώς, δεν ξέρω γιατί αλλά αρκετά αυτοκίνητα πλέον έχουν ταμπούρα πίσω.

Δημοσ.

Για νορμαλ οδήγηση και τα ταμπουρα μια χαρά είναι.

ναι τα δισκόφρενο έχουν προβάδισμα αλλά να δούμε και σε τι συνθήκες γίνεται εμφανής η διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dstilio είπε

ναι τα δισκόφρενο έχουν προβάδισμα αλλά να δούμε και σε τι συνθήκες γίνεται εμφανής η διαφορά.

Οπως τα λες είναι . Για νορμαλ οδήγηση δεν βλέπεις διαφορά. Το θέμα είναι μόνο αισθητικό. Οκ έχεις στο αμάξι μια ωραία ζάντα που την έχεις χρυσοπληρώσει και βλέπεις πίσω ταμπούρο. Στο καπτουρ έχει κάτι ωραίες 17αρες που με το ταμπούρο πίσω όσο να είναι σε χαλάει οπτικά.

Τωρα στα φτηνα αμαξια λες ένταξη δεν πειράζει. Αμα δινεις όμως 22 έχεις κάποιες απαιτήσεις.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dstilio είπε

Εν έτη 2021 και να λέμε μια χαρά είναι τα ταμπουρά…… πραγματικά με ξεπερνάει…….

• Like 1

• Δημιουργία νέου...