Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Δεν σου βγαίνει το ίδιο με παρόμοιο εξοπλισμό όπως έχει το capture έχει μια διαφορά 5-6 χιλιαδων

To CAPTUR ειναι σαφως ακριβοτερο απο το καμικ.... δε μπορώ να σου πω ακριβως τη διαφορα αλλα τοτε ήταν αυτη που σου αναφέρω (εκδόσεις lpg <> cng με ίδιο εξοπλισμο)

Το καροκ ομοιως τοτε εβγαινε με σχεδον ιδιο εξοπλισμο φθηνότερο, πλεον ανεβηκε κ αυτο, αλλα ομοιως χωρις σημερινες τιμες δεν μπορώ να σου πω διαφορά

Επεξ/σία από paylidis
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

To CAPTUR ειναι σαφως ακριβοτερο.... δε μπορώ να σου πω ακριβως τη διαφορα αλλα τοτε ήταν αυτη που σου αναφέρω (εκδόσεις lpg <> cng με ίδιο εξοπλισμο)

Τουλάχιστον δεν ισχύει πια αν πας στο διαμορφωτή Kamiq και Karoq είναι πια πιο ακριβά

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Τουλάχιστον δεν ισχύει πια αν πας στο διαμορφωτή Kamiq και Karoq είναι πια πιο ακριβά

Επειδη το τσεκαρα λιγο, τo kamiq ambition 1.0Τ/110 βενζίνη μπορεις να το παρεις αυριο το πρωι περιπου στα 18500 με το κλειδι στο χέρι και την 4ετη εγγυηση. Ποσο βγαινει το αντιστοιχο captur?

Φυσικό αεριο δεν υπάρχει σχεδον τιποτα ετοιμοπαραδοτο οποτε δε μπορω να σου δωσω μια εικονα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

ανετα πας και γυρνας με αεριο καστοριά με τα νέα πρατήρια.

Για την ώρα προβλημα εχεις απο σερρες και πάνω προς εβρο.... Ομοίως προς καλαμάτα (θα γυρισεις με βενζίνη). Αν και μεσα στο 2022 αναμένονται πολλες θετικές εκπλήξεις καθως μπηκανε στο παιχνιδι και άλλες εταιρείες περα απο την (τραγική σε δικτυο) fisikon (ΔΕΠΑ)...

Επειδη κανω κ εγω πλεον αρκετά ταξίδια με το Kamiq CNG θα σου πω ότι δε με ζορίζει καθόλου (την 1η-2η φορά είχα λιγο άγχος αλλα πλέον που έμαθα αφενός το αμαξι και αφετέρου τα πρατήρια μου είναι πανευκολο)

Γιάννενα Καστοριά νομίζω δεν φτάνει να πας και να γυρίσεις. Κάπου 400χλμ είναι.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Δεν σου βγαίνει το ίδιο με παρόμοιο εξοπλισμό όπως έχει το captur έχει μια διαφορά 5-6 χιλιαδων

Tην καλησπερα μου

Γιατι εχετε φαει κολλημα με αυτο το Captur ?

Δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για να αγορασω ενα αυτοκινητο που εν ετη 2021 εχει ακομα ταμπουρα

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, zio10 είπε

Καλησπέρα και μαλωςυ σας βρήκα μετά από καιρό και έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια!

Έχασα μέχρι και την αλλαγή του ibiza σε leon που ήταν λογικά το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ! Εκτός κι αν δώσει αυτό το leon για να πάρει το παλιό που είχε! :lol:

Λοιπόν, σιγά σιγά αρχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι καιρός να αλλάξω το bravo που έχω κυρίως επειδή αν παλιώσει κι άλλο δεν θα πιάνει τίποτα και λόγω κατανάλωσης.

Πλέον ψάχνω κάτι οικονομικό στην αγορά και τα πάγια και να μας χωράει (2 ενήλικες και 1 παιδί) και μου φάνηκε ενδιαφέρον το sandero με το υγραέριο. Καμιά άποψη;

κομπρέσες

Πολλές φορές κάποια ξεκούραση και μια κρύα κομπρέσα μπορεί να αποτελέσουν την καλύτερη θεραπεία για τη ζάλη. Αν αισθάνεστε λοιπόν ζάλη, ξαπλώστε για μισή ώρα και στη συνέχεια δοκιμάστε αυτή τη θεραπεία.

* Βάλτε σε μια καθαρή πετσέτα κρύο νερό

* Στύψτε το επιπλέον νερό

* Διπλώστε την πετσέτα σαν μια μεγάλη λωρίδα και πιέστε την στο μέτωπό σας

* Ξαπλώστε και ξεκουραστείτε με την κομπρέσα στη θέση της μέχρις ότου να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Αθήνα - Καστοριά είναι 480χλμ μέσω Τρικάλων,  στη διαδρομή αυτή υπάρχουν πρατήρια Λαμία - Τρίκαλα και Κοζάνη (με μικρή παράκαμψη) , ο Γιώργος κι εγώ δεν εννοούμε ότι με ένα γέμισμα πας κι έρχεσαι, αλλά ότι πας και έρχεσαι με φ. α., μιας και εξυπηρετήσε από πρατήρια στην διαδρομή αυτή. 

Screenshot_20210826_172600_com.android.chrome_edit_165339886773205.jpg

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, terry308 είπε

Αθήνα - Καστοριά είναι 480χλμ μέσω Τρικάλων,  στη διαδρομή αυτή υπάρχουν πρατήρια Λαμία - Τρίκαλα και Κοζάνη (με μικρή παράκαμψη) , ο Γιώργος κι εγώ δεν εννοούμε ότι με ένα γέμισμα πας κι έρχεσαι, αλλά ότι πας και έρχεσαι με φ. α., μιας και εξυπηρετήσε από πρατήρια στην διαδρομή αυτή. 

Screenshot_20210826_172600_com.android.chrome_edit_165339886773205.jpg

3 ώρες πριν, zio10 είπε

Το αυτό… θα βάλεις στη διαδρομή κ προς τις δυο κατευθύνσεις κ είσαι οκ. 

υγ θα κανείς πηγαινε έλα Καστοριά με 25-26€…(χωριά τα διόδια που σαφώς είναι περισσότερα)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, christosthefox είπε

Tην καλησπερα μου

Γιατι εχετε φαει κολλημα με αυτο το Captur ?

Δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για να αγορασω ενα αυτοκινητο που εν ετη 2021 εχει ακομα ταμπουρα

Δεν είναι κόλλημα απλά ψάνουμε το καλύτερο vfm για τα λεφτά που κοστίζει κόλλημα είναι αυτό με τα ταμπούρα αφού οι μετρήσεις δεν δείχνουν διαφορά απόδοσης στα φρενα

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Επειδη το τσεκαρα λιγο, τo kamiq ambition 1.0Τ/110 βενζίνη μπορεις να το παρεις αυριο το πρωι περιπου στα 18500 με το κλειδι στο χέρι και την 4ετη εγγυηση. Ποσο βγαινει το αντιστοιχο captur?

Φυσικό αεριο δεν υπάρχει σχεδον τιποτα ετοιμοπαραδοτο οποτε δε μπορω να σου δωσω μια εικονα.

Πάνω κάτω τόσο κάνει η πρώτη έκδοση του captur αλλά με όλα τα καλούδια του captur στην πλούσια έκδοση η διαφορά είναι υπέρ του.Το Kamiq βγαίνει πολύ ακριβό νομίζω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σόρυ παιδιά ίσως δεν το διευκρίνισα καλά, εννοώ να πας από Γιάννενα Καστοριά και πίσω.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σόρυ παιδιά ίσως δεν το διευκρίνισα καλά, εννοώ να πας από Γιάννενα Καστοριά και πίσω.

Γιάννενα Καστοριά Γιάννενα λογικά τα βγάζει. Ίσως κάψει κ 2-3 λίτρα βενζίνη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για οικονομικό όχημα με μικρό budget θα κοιτούσα και το Tipo που νομίζω ότι βγαίνει ακόμη και ως 1.3 και 1.6 πετρέλαιο.

Εξαιρετικοί κινητήρες και οι δυο, το 1.6 είναι απόλαυση.

• Like 2
Δημοσ.

Το Tipo είναι ο,τι πιο κοντινό κυκλοφορεί σε σοβιετικό αυτοκίνητο. Ένα τιμόνι, 4 ρόδες και μια μηχανή. Με κούρασε ακόμα και σε νοικιάρικο...

2 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Δεν είναι κόλλημα απλά ψάνουμε το καλύτερο vfm για τα λεφτά που κοστίζει κόλλημα είναι αυτό με τα ταμπούρα αφού οι μετρήσεις δεν δείχνουν διαφορά απόδοσης στα φρενα

Πάνω κάτω τόσο κάνει η πρώτη έκδοση του captur αλλά με όλα τα καλούδια του captur στην πλούσια έκδοση η διαφορά είναι υπέρ του.Το Kamiq βγαίνει πολύ ακριβό νομίζω...

Η Style του Καμίκ είναι νομίζω οριακά στα 20Κ, με τον κινητήρα 1.0/110.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι tipo βρε παιδιά για καινούργιο αμάξι. Είναι πρακτικά εκτός κυκλοφορίας. Μια ανάγκη να σου τύχει να πρέπει να το πουλήσεις δε θα βρίσκεις αγοραστή με τίποτα.

• Δημιουργία νέου...