zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα και μαλωςυ σας βρήκα μετά από καιρό και έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια! Έχασα μέχρι και την αλλαγή του ibiza σε leon που ήταν λογικά το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ! Εκτός κι αν δώσει αυτό το leon για να πάρει το παλιό που είχε! Λοιπόν, σιγά σιγά αρχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι καιρός να αλλάξω το bravo που έχω κυρίως επειδή αν παλιώσει κι άλλο δεν θα πιάνει τίποτα και λόγω κατανάλωσης. Πλέον ψάχνω κάτι οικονομικό στην αγορά και τα πάγια και να μας χωράει (2 ενήλικες και 1 παιδί) και μου φάνηκε ενδιαφέρον το sandero με το υγραέριο. Καμιά άποψη; 1
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, zio10 είπε Καλησπέρα και μαλωςυ σας βρήκα μετά από καιρό και έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια! Έχασα μέχρι και την αλλαγή του ibiza σε leon που ήταν λογικά το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ! Εκτός κι αν δώσει αυτό το leon για να πάρει το παλιό που είχε! Λοιπόν, σιγά σιγά αρχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι καιρός να αλλάξω το bravo που έχω κυρίως επειδή αν παλιώσει κι άλλο δεν θα πιάνει τίποτα και λόγω κατανάλωσης. Πλέον ψάχνω κάτι οικονομικό στην αγορά και τα πάγια και να μας χωράει (2 ενήλικες και 1 παιδί) και μου φάνηκε ενδιαφέρον το sandero με το υγραέριο. Καμιά άποψη; Αν εξαιρέσουμε την ασφάλεια στα υπόλοιπα εγώ θα έλεγα ναι 1
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν εξαιρέσουμε την ασφάλεια στα υπόλοιπα εγώ θα έλεγα ναι Θα είναι χειρότερο από το bravo των 13 ετών; Επίσης, ξέρει κανείς τι δίνει από χρηματοδότηση; Στο site δεν λέει τίποτα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από zio10 1
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, zio10 είπε Θα είναι χειρότερο από το bravo των 13 ετών; Επίσης, ξέρει κανείς τι δίνει από χρηματοδότηση; Στο site δεν λέει τίποτα. Χειρότερο δεν θα είναι, γιατί να μην πάρεις όμως κάτι καλύτερο αφού θα έχεις την οικογένεια μέσα? 2
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Χειρότερο δεν θα είναι, γιατί να μην πάρεις όμως κάτι καλύτερο αφού θα έχεις την οικογένεια μέσα? Σίγουρα καλό θα είναι, από την άλλη δεν μπορεί και όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν να έχουν 5 αστέρια στην ασφάλεια... Θα κοιτάξω τι άλλες επιλογές έχω, μια πρώτη σκέψη ήταν.
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, zio10 είπε Σίγουρα καλό θα είναι, από την άλλη δεν μπορεί και όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν να έχουν 5 αστέρια στην ασφάλεια... Θα κοιτάξω τι άλλες επιλογές έχω, μια πρώτη σκέψη ήταν. Budget , χιλιόμετρα , μέγεθος και χώρους που είσαι οκ πες μας
Andytse13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα και από μένα σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα και θέλω την γνώμη σας σκέφτομαι για αγορά το capture lpg για άνεση και οικογενειακό όχημα.Κατοχος golf 2008 fsi 80 HP με χειροκίνητο δόξα τω Θεω χωρίς καμία βλάβη μέχρι τώρα.Τι λέτε αξίζει η αγορά του; Σφιχτό budget μέχρι 25000.Οσοι το έχετε td τι λέτε;Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις για fun to drive απλά ζητάω άνεση και ασφάλεια για την οικογένεια. 1
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, tsofras είπε Budget , χιλιόμετρα , μέγεθος και χώρους που είσαι οκ πες μας Budget χαμηλό, ας πουμε 14. Χιλιόμετρα γύρω στις 10-15 χιλιάδες και εντός πόλης και εκτός. Χώρους για ένα ζευγάρι με μικρό παιδί, να μπορείς να κουβαλήσεις ένα ποδηλατάκι του μικρού πχ. Κάποια στιγμή σκέφτηκα το panda φυσικό αέριο αλλά νομίζω παραείναι μικρό συν ο περιορισμός με τα πρατήρια αν και έχουμε εδώ.
Shyn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, paylidis είπε Παρά πολύ καλά… 6-7€ στα 100 για αυτό το αυτοκινητο είναι μια χαρά. Εξαίρετη επιλογή Μετρια επιλογη θα ελεγα! Εχει γενικα τα κουσουρια του ! 1
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, zio10 είπε Καλησπέρα και μαλωςυ σας βρήκα μετά από καιρό και έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια! Έχασα μέχρι και την αλλαγή του ibiza σε leon που ήταν λογικά το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ! Εκτός κι αν δώσει αυτό το leon για να πάρει το παλιό που είχε! Λοιπόν, σιγά σιγά αρχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι καιρός να αλλάξω το bravo που έχω κυρίως επειδή αν παλιώσει κι άλλο δεν θα πιάνει τίποτα και λόγω κατανάλωσης. Πλέον ψάχνω κάτι οικονομικό στην αγορά και τα πάγια και να μας χωράει (2 ενήλικες και 1 παιδί) και μου φάνηκε ενδιαφέρον το sandero με το υγραέριο. Καμιά άποψη; Αστο το sandero, ψιλοαπογοητευση ειναι αν το δεις απο μεσα κ το οδηγησεις.. Ισως καλυτερα το κλιο αν θες εργοστασιακο υγραέριο και εισαι οριακά εντός Budget. 1 ώρα πριν, zio10 είπε Budget χαμηλό, ας πουμε 14. Χιλιόμετρα γύρω στις 10-15 χιλιάδες και εντός πόλης και εκτός. Χώρους για ένα ζευγάρι με μικρό παιδί, να μπορείς να κουβαλήσεις ένα ποδηλατάκι του μικρού πχ. Κάποια στιγμή σκέφτηκα το panda φυσικό αέριο αλλά νομίζω παραείναι μικρό συν ο περιορισμός με τα πρατήρια αν και έχουμε εδώ. Οχι Panda ειναι υπερβολικά μικρό. Βεβαια το budget σου είναι πολυ χαμηλό.. Σε βενζίνη δε κοιτάς κάτι; 22 λεπτά πριν, Shyn είπε Μετρια επιλογη θα ελεγα! Εχει γενικα τα κουσουρια του ! Ελα ρε συ τι κουσουρι εχει; Προσωπικά μου φαίνεται πολυ καλη επιλογή για τα λεφτα του και στη κατηγορία του.. 1
tsofras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, zio10 είπε Budget χαμηλό, ας πουμε 14. Χιλιόμετρα γύρω στις 10-15 χιλιάδες και εντός πόλης και εκτός. Χώρους για ένα ζευγάρι με μικρό παιδί, να μπορείς να κουβαλήσεις ένα ποδηλατάκι του μικρού πχ. Κάποια στιγμή σκέφτηκα το panda φυσικό αέριο αλλά νομίζω παραείναι μικρό συν ο περιορισμός με τα πρατήρια αν και έχουμε εδώ. Κοίτα κατά την γνώμη ή πρέπει να ανέβεις κανα τριχιλιαρο έστω και με δάνειο είτε στα 12-14 να πας σε μεταχειρισμένο Στα 14 καινούριο για να σε καλύψει νομίζω δεν υπάρχει
terry308 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, zio10 είπε Κάποια στιγμή σκέφτηκα το panda φυσικό αέριο αλλά νομίζω παραείναι μικρό συν ο περιορισμός με τα πρατήρια αν και έχουμε εδώ. Skoda Scala περί των 17.500€ ή κάποιο octavia μεταχειρισμένο πριν το 2019 για να έχεις 45λτρ βενζίνης
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Skoda Scala περί των 17.500€ ή κάποιο octavia μεταχειρισμένο πριν το 2019 για να έχεις 45λτρ βενζίνης Η περιμενει μπας κ ξαναπεσουν... το scala gtec ambition περσι τα χριστουγεννα μου το εδιναν 16200-16300 με το κλειδι στο χερι κ 4 χρονια εγγυηση... 1
Shyn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ελα ρε συ τι κουσουρι εχει; Προσωπικά μου φαίνεται πολυ καλη επιλογή για τα λεφτα του και στη κατηγορία του.. Στην κατηγορια πιστευω οτι συμφερει πολυ περισσοτερο ο ασσος της BMW. Δινει περισσοτερα πραγματα με λιγοτερα χρηματα. Οσο αφορα τα "κουσουρια". * Ειχα random θορυβους στο πισω μερος του αυτοκινητο. Ευτυχως καπως μαγικα εξαφανιστηκαν. * Μειωση της σταθμης λαδιου σε περιπου 4000 χλμ (Η Mercedes το δικαιολογει και προβλεπει συμπληρωμα λαδιου μεχρι τα 25-30κ χλμ). * Μετρια ποιοτητα στα εσωτερικα πλαστικα (Ευτυχως δεν εχω προβληματα με τριξιματα οπως αλλοι). * Οταν γεμισεις το ρεζερβουαρ το ακους να χτυπαει στα φρεναρισματα. * Ο κινητηρας ναι ειναι οικονομικος αλλα θα ηθελα 10-15 αλογα ακομα για να νιωθω πιο ανετο το αυτοκινητο. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Shyn 2
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Shyn είπε Στην κατηγορια πιστευω οτι συμφερει πολυ περισσοτερο ο ασσος της BMW. Δινει περισσοτερα πραγματα με λιγοτερα χρηματα. Οσο αφορα τα "κουσουρια". * Ειχα random θορυβους στο πισω μερος του αυτοκινητο. Ευτυχως καπως μαγικα εξαφανιστηκαν. καλα και εγω ειχα και εφαγα τη ψυχη μου και τελικα ήταν ξεβιδωτες οι 2 μεγαλες βιδες του προφυλακτηρα χωρις ωστόσο να κρεμαει κλπ ή να φαινεται κατι μιας και εχει άλλες 4 ιδιες... αν ξαναρχισει γινε πιεστικος και ψαξτο 1 λεπτό πριν, Shyn είπε * Μειωση της σταθμης λαδιου σε περιπου 4000 χλμ (Η Mercedes το δικαιολογει και προβλεπει συμπληρωμα λαδιου μεχρι στα 25-30κ χλμ). κακο, πολυ κακό... εισαι σιγουρος όμως οτι ειχε εξαρχης τη σωστη ποσοτητα; 1 λεπτό πριν, Shyn είπε * Μετρια ποιοτητα στα εσωτερικα πλαστικα (Ευτυχως δεν εχω προβληματα με τριξιματα οπως αλλοι). δε μου φάνηκε κακή αλλα γουστα ειναι αυτά συν ότι δε την "έζησα" και πολύ για να την κρίνω... 1 λεπτό πριν, Shyn είπε * Οταν γεμισεις το ρεζερβουαρ το ακους να χτυπαει στα φρεναρισματα. καλα αυτό ειναι στανταρ εξοπλισμος στα bmw, χτυπαει το φλοτερ οταν ειναι γεμισμένο πανω απο τη μεση 🤣 1 λεπτό πριν, Shyn είπε * Ο κινητηρας ναι ειναι οικονομικος αλλα θα ηθελα 10-15 αλογα ακομα για να νιωθω πιο ανετο το αυτοκινητο. συμφωνω απολυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις