Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Freedom1975 είπε

30500 ευρώ με τον extra εξοπλισμό (μεγαλύτερο ντεπόζιτο, πακέτο καθρεπτών αντιθαμβωτικοί-θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι,  driving assistant, blind monitor assist, high beam assist).

Στο Leon είχα πρόβλημα με το ψυκτικό υγρό. Το πήγα σε 3 μήνες 3 φορές και συνολικά δεν είχα αυτοκίνητο 2 μήνες. Δυστύχως στην αντιπροσωπεἰα δεν γνωριζαν πως να επισκευάσουν την βλάβη. Πηγαιναν βήμα βήμα με σύνεπεια να πληρώσω πανω από 1000 ευρώ εως ότου το επισκεύασουν. Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με το υγρό παρουσιάζεται σε όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου (Golf, león, A3, Octavia). Υπάρχουν πολλές αναφορές σε διάφορα Forum στο εξωτερικό. 

Του πάει το άσπρο πολύ!! Καλοτάξιδο φίλε μου!!
Οι μαύροι καθρέφτες και το τιμόνι Μ είναι εξτρά εξοπλισμός? Γιατί δεν τα βρίσκω στον διαμορφωτή...
Επίσης, θα μπορούσες να μου πεις από ποια αντιπροσωπεία το πήρες (και σε pm αν δεν θέλεις δημόσια)? Στον διαμορφωτή με αυτά τα εξτρά μου δείχνει να βγαίνει κοντά στα 32000, οπότε τα 30500 φαίνονται εξαιρετική τιμή!!

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Freedom1975 είπε

30500 ευρώ με τον extra εξοπλισμό (μεγαλύτερο ντεπόζιτο, πακέτο καθρεπτών αντιθαμβωτικοί-θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι,  driving assistant, blind monitor assist, high beam assist).

Στο Leon είχα πρόβλημα με το ψυκτικό υγρό. Το πήγα σε 3 μήνες 3 φορές και συνολικά δεν είχα αυτοκίνητο 2 μήνες. Δυστύχως στην αντιπροσωπεἰα δεν γνωριζαν πως να επισκευάσουν την βλάβη. Πηγαιναν βήμα βήμα με σύνεπεια να πληρώσω πανω από 1000 ευρώ εως ότου το επισκεύασουν. Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με το υγρό παρουσιάζεται σε όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου (Golf, león, A3, Octavia). Υπάρχουν πολλές αναφορές σε διάφορα Forum στο εξωτερικό. 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. 

καλοτάξιδο να είναι η μπέμπα φίλε, κούκλα είναι. Πολύ καλή η τιμή της με αυτά τα έξτρα. Εντύπωση μου κάνει. 😂

Όταν λες ψυκτικό υγρό; Το έχανε συνέχεια και όσο κι αν συμπλήρωνες εξαφανιζόταν; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Του πάει το άσπρο πολύ!! Καλοτάξιδο φίλε μου!!
Οι μαύροι καθρέφτες και το τιμόνι Μ είναι εξτρά εξοπλισμός? Γιατί δεν τα βρίσκω στον διαμορφωτή...
Επίσης, θα μπορούσες να μου πεις από ποια αντιπροσωπεία το πήρες (και σε pm αν δεν θέλεις δημόσια)? Στον διαμορφωτή με αυτά τα εξτρά μου δείχνει να βγαίνει κοντά στα 32000, οπότε τα 30500 φαίνονται εξαιρετική τιμή!!

Οι μαύροι καθρέπτες και το τιμόνι είναι δωρεάν. 

Από τον Σπανό το αγόρασα μέσω ενός γνωστού για αυτό και η έκπτωση. 

7 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. 

καλοτάξιδο να είναι η μπέμπα φίλε, κούκλα είναι. Πολύ καλή η τιμή της με αυτά τα έξτρα. Εντύπωση μου κάνει. 😂

Όταν λες ψυκτικό υγρό; Το έχανε συνέχεια και όσο κι αν συμπλήρωνες εξαφανιζόταν; 

Την πρώτη φορά που το εμφάνισε είχε αδειάσει τελείως. Μετά συμπλήρωνα  και το έχανε μέσα σε μία εβδομάδα. Την πρώτη φορά στο συνεργείο άλλαξαν αντλία νερού που τελικά δεν χρειαζότανε, την δεύτερη φορά το κρατήσανε 10 ημέρες χωρίς να μπορούν να καταλάβουν από που το έχανε και την τρίτη φόρα άλλαξαν το EGR και το πρόβλημα λυθηκε. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Όχι Φιλε μου. Μόνο σμαρτακι και αν είναι δυνατόν και καμπριο. Έχω το μίνι Κούπερ τρίπορτο το καινούριο 21  και μια σκουτερομηχανη 750. Μόνο σμαρτακι. Για διασκέδαση το θέλω. Ετσι για λίγα γούστα. Έχει το στυλακι του.αυστηρά διθέσιο.

Έλα στο άλλο θέμα με τα μεταχειρα. Για εμένα παρε ένα φθηνο 451 ατμοσφαιρικό cabrio είναι μια χαρά αντι μηχανής για το χειμώνα (το turbo σίγουρα είναι καλύτερο αλλά δε ξέρεις τι έχει περάσει). Έχω καλό μηχανικό για smart αλλά είναι στα βόρεια 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Freedom1975 είπε

Οι μαύροι καθρέπτες και το τιμόνι είναι δωρεάν. 

Από τον Σπανό το αγόρασα μέσω ενός γνωστού για αυτό και η έκπτωση. 

Την πρώτη φορά που το εμφάνισε είχε αδειάσει τελείως. Μετά συμπλήρωνα  και το έχανε μέσα σε μία εβδομάδα. Την πρώτη φορά στο συνεργείο άλλαξαν αντλία νερού που τελικά δεν χρειαζότανε, την δεύτερη φορά το κρατήσανε 10 ημέρες χωρίς να μπορούν να καταλάβουν από που το έχανε και την τρίτη φόρα άλλαξαν το EGR και το πρόβλημα λυθηκε. 

Είχα κι εγώ μία αντίστοιχη εμπειρία με ένα Α1 του 12. Όπως το περιγράφεις. Συμπλήρωνα κανένα λίτρο ανά εβδομάδα, και το αυτοκίνητο θεόστεγνο. Μετά από αρκετές επισκέψεις σε συνεργεία ένας τσάκαλος σκέφτηκε να ανοίξει και την πολλαπλή και να τσεκάρει το ψυγειάκι της. Εκεί ήταν όλο. Το άλλαξε και όλα πένα. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Είχα κι εγώ μία αντίστοιχη εμπειρία με ένα Α1 του 12. Όπως το περιγράφεις. Συμπλήρωνα κανένα λίτρο ανά εβδομάδα, και το αυτοκίνητο θεόστεγνο. Μετά από αρκετές επισκέψεις σε συνεργεία ένας τσάκαλος σκέφτηκε να ανοίξει και την πολλαπλή και να τσεκάρει το ψυγειάκι της. Εκεί ήταν όλο. Το άλλαξε και όλα πένα. 

Πραγματικά απορώ με κάτι τόσο απλό να ταλαιπωρούν τους πελάτες τους 3 μήνες. Δυστυχώς έχω καταλάβει ότι η πλειονότητα των τεχνικών στις αντιπροσωπίες στερούνται τυπικής εκπαίδευσης και οχυρώνονται πίσω από οδηγίες που τους στέλνει το εργοστάσιο.

• Like 5
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Freedom1975 είπε

Πραγματικά απορώ με κάτι τόσο απλό να ταλαιπωρούν τους πελάτες τους 3 μήνες. Δυστυχώς έχω καταλάβει ότι η πλειονότητα των τεχνικών στις αντιπροσωπίες στερούνται τυπικής εκπαίδευσης και οχυρώνονται πίσω από οδηγίες που τους στέλνει το εργοστάσιο.

Αυτό ακριβώς. 

δε ξέρουν και δε σκέφτονται. Εκτελούν απλά διαδικασίες τίποτα παραπάνω… οποίος είναι λίγο ξύπνιος κ σοβαροσ μαθαίνει 5 πράγματα που μπορεί να μάθει και ανοίγει μετά «εξειδικευμένο»….

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Freedom1975 είπε

Καλοταξιδο φίλε μου ωραίο αμάξι, κάνε και μία σύγκριση σε σχέση με το Leon όταν δεν βαριέσαι

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, john1987 είπε

Θωμά το έχεις τσεκάρει αυτο;

https://www.newsauto.gr/offers/stin-ellada-to-seat-leon-e-hybrid-pou-kei-11-l-100-chlm-times/

Θεωρώ ακραία καλές τις τιμές αυτές για την αγορά.

Ναι το είχα οδηγήσει.

Πρώτον έχει 270 λίτρα πορτ μπαγκάζ

Δεύτερον το 1.1l/100Km είναι για να γελάνε και οι πέτρες γιατί η αυτονομία που έχει ο ηλεκτροκινητήρας είναι για 60Km μόνο , οπότε ισχύει μόνο αν έχεις μόνιμα φορτισμένη την μπαταρία

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ξανακάνω παράθεση για να γράψω όντως εντυπώσεις.

Κατ' αρχήν είναι η έκδοση 1.2 με τα 116 άλογα. Στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού (που του λείπουν οι ζάντες κι ο αυτόματος κλιματισμός) πήγε 18.400 με κάποια εξτραδάκια ως δώρα.

Το μοτέρ είναι εξαιρετικό για τις εποχές που ζούμε κι ενώ έρχομαι απο ένα δίλιτρο TDI, δε μου κακοφαίνεται. Τραβάει απο χαμηλά, έχει πολύ καλή απόκριση στο γκάζι, δε χρειάζεται να κάνεις κομπολόι το λεβιέ για να μη σε κρεμάει και στον αυτοκινητόδρομο πάει ξεκούραστα. στα 120 με κλιματισμό, θέλει 2.500 στροφές.

Το κιβώτιο είναι επίσης εξαιρετικό, όσο μου την εσπασε το CVT της Τογιότα, άλλο τόσο μου αρέσει το μηχανικό της. Σε συνδυασμό με το μοτέρ είναι άψογο και οι αλλαγές πραγματικά βούτυρο, νομίζω σε αίσθηση είναι ένα κλικ πάνω απο του VAG που επίσης είναι πολυ καλό.

Κύλιση έχει εξαιρετική το ίδιο και απόσβεση σε λακούβες. Είναι απ' οτι φαίνεται απο τα δυνατά του σημεία. Κατανάλωση σε ταξίδι σήμερα σχεδόν 400χλμ με το AC μόνιμα αναμμένο, 6.2/100, με ταχύτητα λίγο πάνω απο το όριο συνήθως.

Με το σύστημα πολυμέσων δεν έχω ασχοληθεί, στα Test Drive που είχα παίξει λίγο μαζί του μου είχε φανεί παλιομοδίτικο και μπερδεμένο. Πλέον η Toyota έχει στάνταρ το Car Play/Android Auto, οπότε δεν ασχολούμαι με το μαμίσιο σύστημα.

Στα αρνητικά, έχει λίγο παραπάνω θόρυβο στην εθνική απο Golf (τόσο απο αέρα όσο κι απο ελαστικά) και οι χώροι του είναι κάπως μικροί για οικογένεια, κάτι που εμένα βέβαια δε με ενδιαφέρει καθώς είμαι εργένης. Με τη θέση οδήγησης ρυθμισμένη για μένα (1.85 και οδηγώ αρκετά πίσω), το πίσω αριστερά κάθισμα είναι άχρηστο για επιβάτη.

Τέλεια φίλε, να το χαρείς. Για το θόρυβο ίσως άλλα  ελαστικά να βοηθήσουν (αφού δεν βοηθάει και η ποιότητα των δρόμων μας)...

Δημοσ.

Επανέρχομαι κι εγώ:

side.jpg.2974e5e987fc6b6e8ba3f79aa2d102d5.jpgfront.jpg.e9fcd09d32df046227295cae87b3b7c1.jpg

back.jpg.de72c5bfaf26fc11e4e16434db107966.jpg

Το αυτοκίνητο είναι στην αντιπροσωπεία. Μας πρόλαβαν οι άδειες του καλοκαιριού οπότε δεν κατάφερα να παραλάβω πριν φύγω. Η παραλαβή θα γίνει την άλλη εβδομάδα οπότε θα ανεβάσω πιο καθαρές φωτογραφίες (αυτές μου τις έστειλε ο πωλητής)

• Like 19
Δημοσ.
23 ώρες πριν, denexo είπε

Επανέρχομαι κι εγώ:

side.jpg.2974e5e987fc6b6e8ba3f79aa2d102d5.jpgfront.jpg.e9fcd09d32df046227295cae87b3b7c1.jpg

back.jpg.de72c5bfaf26fc11e4e16434db107966.jpg

Το αυτοκίνητο είναι στην αντιπροσωπεία. Μας πρόλαβαν οι άδειες του καλοκαιριού οπότε δεν κατάφερα να παραλάβω πριν φύγω. Η παραλαβή θα γίνει την άλλη εβδομάδα οπότε θα ανεβάσω πιο καθαρές φωτογραφίες (αυτές μου τις έστειλε ο πωλητής)

Σκέφτομαι να τσιμπίσω κι εγώ την Κορόλα σε υβριδικό, θα πάω για ένα TD από Σεπτέμβρη. Σε πόσες μέρες μετά την παραγγελία σου ήρθε; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, bill89 είπε

Σκέφτομαι να τσιμπίσω κι εγώ την Κορόλα σε υβριδικό, θα πάω για ένα TD από Σεπτέμβρη. Σε πόσες μέρες μετά την παραγγελία σου ήρθε; 

Το παρήγγειλα τον Απρίλιο με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου. Δεν ξέρω βέβαια πλέον πως επηρεάζεται η παραγωγή του corolla απο το chip shortage, γιατί όπως είχα ξαναγράψει για παραγγελία Yaris τον Ιούλιο η παράδοση ήταν Φεβρουάριο για το hybrid και Ιανουάριο για την βενζίνη.

• Δημιουργία νέου...