ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Φιλε μου κανένας μα κανένας δεν σε αναγκάζει να πάρεις το ρημάδι κάποιου ιδιώτη η μάντρα.Γιατί κανείς ετσι. Μεταχειρισμενο παίρνεις με δάνειο πιο εύκολα από ότι καινούριο. Κάνετε λες και η Γερμανία είναι ο επίγειος παράδεισος των μεταχειρισμένων και πως εκεί είναι οι πλούσιοι που αλλάζουν κάθε τριετία αυτοκίνητο. Εκεί δουλεύει πολυ το leasing των εταιριών που τα αλλάζουν κάθε 3 η 5 χρόνια. Εταιρικά είναι τα πιο πολλά.Ετσι εξάγει τα μτχ η Γερμανία.Αλλά λαμόγια εκεί. Κοίταξε να δεις, έχω γνωρίσει εκ των έσω την αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας, τόσο απο την πλευρά του επαγγελματία όσο και του πελάτη. Δεν είναι επίγειος παράδεισος, υπάρχουν απατεώνες και άλλα πολλά. Προφανώς, άνθρωποι ζουν κι εκεί. Ωστόσο αν έχεις χρόνο και ψάξεις, μπορείς να βρεις πολύ καλά αυτοκίνητα σε καλές τιμές, ιδιαίτερα αν δε ψάχνεις μικρό αμάξι. Στην Ελλάδα για να πάρεις μεταχειρισμένο και να αξίζει την αγορά, πρέπει να είναι απο γνωστό και να ξέρεις πάνω κάτω τι χρήση είχε. Κατά τα άλλα έχεις 1. Μαντράδες που πουλάνε σαπάκια 2. Ιδιώτες που είναι φαντασμένοι και ζητάνε όσα λεφτά τους λείπουν 3. Αντιπροσωπείες που πουλάνε σε καλές τιμές αυτοκίνητα σκισμένα απο leasing. Ο μόνος καλός πωλητής είσαι εσύ, που τα σκοτώνεις και λίγο να φύγουν 1
mp123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κοίταξε να δεις, έχω γνωρίσει εκ των έσω την αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας, τόσο απο την πλευρά του επαγγελματία όσο και του πελάτη. Δεν είναι επίγειος παράδεισος, υπάρχουν απατεώνες και άλλα πολλά. Προφανώς, άνθρωποι ζουν κι εκεί. Ωστόσο αν έχεις χρόνο και ψάξεις, μπορείς να βρεις πολύ καλά αυτοκίνητα σε καλές τιμές, ιδιαίτερα αν δε ψάχνεις μικρό αμάξι. Στην Ελλάδα για να πάρεις μεταχειρισμένο και να αξίζει την αγορά, πρέπει να είναι απο γνωστό και να ξέρεις πάνω κάτω τι χρήση είχε. Κατά τα άλλα έχεις 1. Μαντράδες που πουλάνε σαπάκια 2. Ιδιώτες που είναι φαντασμένοι και ζητάνε όσα λεφτά τους λείπουν 3. Αντιπροσωπείες που πουλάνε σε καλές τιμές αυτοκίνητα σκισμένα απο leasing. Ο μόνος καλός πωλητής είσαι εσύ, που τα σκοτώνεις και λίγο να φύγουν Για 1 η 2κ δεν θα κάτσω να μου τα κάνουν τσουρέκια και να περιμένω ποτέ θα φύγει.Όταν το έχω αποφασίσει σε ένα απόγευμα έχει φύγει.Από πολλά έχω Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από mp123
tasoskont Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, mp123 είπε Φιλε μου κανένας μα κανένας δεν σε αναγκάζει να πάρεις το ρημάδι κάποιου ιδιώτη η μάντρα.Γιατί κανείς ετσι. Μεταχειρισμενο παίρνεις με δάνειο πιο εύκολα από ότι καινούριο. Κάνετε λες και η Γερμανία είναι ο επίγειος παράδεισος των μεταχειρισμένων και πως εκεί είναι οι πλούσιοι που αλλάζουν κάθε τριετία αυτοκίνητο. Εκεί δουλεύει πολυ το leasing των εταιριών που τα αλλάζουν κάθε 3 η 5 χρόνια. Εταιρικά είναι τα πιο πολλά.Ετσι εξάγει τα μτχ η Γερμανία.Αλλά λαμόγια εκεί. Πήγαινε να δεις τα επιτοκια δανείου για μεταχειρισμένα 15-25% και δες για καινούργια 0.9-6% και μετά ξαναπέστο. Μεταχειρισμένα μόνο cash συμφέρει να πάρεις. 1
eMike Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καινούρια Toyota 😁 https://www.facebook.com/groups/655162071718111/permalink/970495770184738/
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, eMike είπε Καινούρια Toyota 😁 https://www.facebook.com/groups/655162071718111/permalink/970495770184738/ Ντεν έχω φεισμπουκ καρντια μου 😁
Grim Ripper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 55 λεπτά πριν, tsofras είπε Ντεν έχω φεισμπουκ καρντια μου 😁 Δεν χάνεις και τίποτα, κλειστή ομάδα φαίνεται ότι είναι οπότε το post (αν είναι κάποιο ποστ) δεν φαίνεται... 1
eMike Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Sorry guys νόμιζα ότι είναι open. Εάν το βρω αλλού θα επανέλθω. 1
ASTOU Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Ένα update μετά από 11000 χιλιόμετρα: Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα. Το αυτοκίνητο μέρα με την μέρα με εκπλήσσει ευχάριστα. Μία φορά που χρειάστηκε η αυτόματη πέδηση σε φανάρι στο οποίο υπολόγιζα ότι ο μπροστά θα περάσει με πορτοκαλί, κοκάλωσε το αυτοκίνητο σε ελάχιστα μέτρα. Υπό κανονικές συνθήκες με το παλιό μου αυτοκίνητο δεν θα προλάβαινα με τίποτα να αντιδράσω. Η κατανάλωση από τα 5.8 που γράφει στο trip computer είναι στα 6.1 με 6.3 απο γέμισμα σε γέμισμα με ενισχυμένο diesel της revoil. Ο κλιματισμός παγώνει σε 3-4 λεπτά την καμπίνα ακόμα και στα 40αρια της Λάρισας. Μόνη ατυχία όταν πάτησα ένα καρφί και επί μία εβδομάδα δεν έχανε καθόλου και αφού δεν το κατάλαβα έκανα καμία 900αρια χιλιόμετρα μαζί με πήγαινε έλα Αθήνα Λάρισα. Πέρασα ένα κορδόνι και όλα καλά. 24
Grim Ripper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, eMike είπε Sorry guys νόμιζα ότι είναι open. Εάν το βρω αλλού θα επανέλθω. Εάν είναι εικόνα ή video λογικά μπορείς να το βάλεις εδώ.
eMike Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εάν είναι εικόνα ή video λογικά μπορείς να το βάλεις εδώ. Το βρήκα και εδώ... 4
theoilia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ποια αντιπροσωπεία έχει 0,9% που γράφτηκε παραπάνω; υπάρχει κάπου ένας πίνακας με τα επιτόκια ή κάποιος που έκανε έρευνα αγοράς τώρα τελευταία για να μας πει τα επιτόκια που τρέχουν; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από theoilia 1
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, theoilia είπε Ποια αντιπροσωπεία έχει 0,9% που γράφτηκε παραπάνω; υπάρχει κάπου ένας πίνακας με τα επιτόκια ή κάποιος που έκανε έρευνα αγοράς τώρα τελευταία για να μας πει τα επιτόκια που τρέχουν; Ford υπό προϋποθέσεις +0.6% κάτι .... Και η SKODA 0% με 12 μήνες δόσεων Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από terry308 1
tsofras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Επιτέλους παραλαβη 😎 😎 😎 Αντε καλορίζικο και καλοταξιδο Εσωτερικό και πλάγιες να δούμε ζαντικο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις