Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Thanks. Υποθέτω μόνο σε νέες οθόνες μπαίνει; Όχι σε after market παλιές;

δεν ξερω για παλιες. νομιζω αν υποστηριζεται στο αυτοκινητο σου το apple car play, θα παιζει και το gadget.

καλυτερα ρωτα τους για να εισαι σιγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, abitolive είπε

Αυτά που κοιτάς δλδ έχουν όλα wireless Apple CarPlay?

Ναι, το Arona νομίζω είναι το μόνο απ’ τη λίστα μου που είναι wired.

Παρεπιπτόντως, έχει κανείς άποψη για το Suzuki S Cross; Βγαίνει σε πολύ καλή τιμή νομίζω. Στα 22,5 χιλ. το αυτόματο, 130 άλογα βενζίνη. Και μεγάλο πορτμπαγκάζ.

Επεξ/σία από k_onstantinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, k_onstantinos είπε

Ναι, το Arona νομίζω είναι το μόνο απ’ τη λίστα μου που είναι wired.

Παρεπιπτόντως, έχει κανείς άποψη για το Suzuki S Cross; Βγαίνει σε πολύ καλή τιμή νομίζω. Στα 22,5 χιλ. το αυτόματο, 130 άλογα βενζίνη. Και μεγάλο πορτμπαγκάζ.

το manual το πηρε ενας γνωστος μου πριν λιγες μερες.

για πουμα πηγαινε, δεν του αρεσε καθολου μεσα λογω χωρων και κατα τυχη ειδε στην διπλα εκθεση το s-cross. και οδηγικα του φανηκε οκ.

τον εστειλα να οδηγησει και το καμικ αλλά κατεληξε πολυ ευκολα στο σουζουκι.

Επεξ/σία από razkal
  • Like 2
Δημοσ.

Μετά απο ένα μήνα καθυστέρηση, επιτέλους το αυτοκίνητο εκτελωνίστηκε. Ευελπιστώ για παράδοση Τετάρτη ή Πέμπτη το πολύ, εννοείται θα ανέβουν και φωτογραφίες

• Like 5
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μετά απο ένα μήνα καθυστέρηση, επιτέλους το αυτοκίνητο εκτελωνίστηκε. Ευελπιστώ για παράδοση Τετάρτη ή Πέμπτη το πολύ, εννοείται θα ανέβουν και φωτογραφίες

Άντε με το καλό έχει καιρό να μπει νέο τούτου

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Καλοτάξιδο φίλε μου. 1 μήνα πήρε από τότε που έφτασε στο λιμάνι για να εκτελωνιστεί;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyg599 είπε

Καλοτάξιδο φίλε μου. 1 μήνα πήρε από τότε που έφτασε στο λιμάνι για να εκτελωνιστεί;

1 μήνα καθυστέρησε να έρθει Ελλάδα

10 ώρες πριν, paylidis είπε

Λεφτά υπάρχον που έλεγε κ κάποιος 😂

Είναι τέτοια η κατάσταση στην αγορά μεταχειρισμένου που ακόμα και κόσμος που δε το υπολόγιζε, πήρε καινούριο, όποιο έφτανε στα λεφτά. Στην παρέα μου το δικό μου θα είναι το 4ο καινούριο αυτοκίνητο τον τελευταίο 1 χρόνο και ενας ακόμα θα ξεκινήσει απο Σεπτέμβρη ψάξιμο...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

1 μήνα καθυστέρησε να έρθει Ελλάδα

Είναι τέτοια η κατάσταση στην αγορά μεταχειρισμένου που ακόμα και κόσμος που δε το υπολόγιζε, πήρε καινούριο, όποιο έφτανε στα λεφτά. Στην παρέα μου το δικό μου θα είναι το 4ο καινούριο αυτοκίνητο τον τελευταίο 1 χρόνο και ενας ακόμα θα ξεκινήσει απο Σεπτέμβρη ψάξιμο...

Τόσο άσχημα τα πράγματα στα μεταχειρισμένα; 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Πως είναι στη Γερμανία; Ε καμία σχέση.

Τι να σου πρωτοπώ

• Μαντράδες που δε δέχονται να ψάξεις το αυτοκίνητο
  • Ιδιώτες που πουλάνε ρημάδια με εμφανή προβλήματα (σκουριά, τρακαρίσματα, πεσμένο ουρανό) και υφάκι χιλίων καρδιναλίων
  • Αυτοκίνητα που τα πασάρουν για πρώτο χέρι και τελικά είναι πρώτο χέρι στην Ελλάδα (και άλλα 2-3 στη Γερμανία)
  • Αυτοκίνητα που είναι "άριστα" ενώ έχουν αλλαγμένα μοτέρ σε αμφιβόλου ποιότητας μάστορες
  • Ιδιώτες που πουλάνε 12ετίας αυτοκίνητα με 150,000 χλμ στο 60% της τιμής που το πήραν

Για να πάρεις ένα αξιοπρεπές μικρό αυτοκίνητο που να μη σέρνεται πας πάνω απο 8Κ (σίγουρο, πιο κοντα στα 9) συν ο,τι μαζέματα θέλει (σέρβις, λάστιχα κλπ κλπ). 14,300 έχει η Opel το Corsa κούτα, 1.2/100hp, 14,800 η Toyota το Yaris 1.5/125, 14,900 η Renault το Clio με LPG κιόλας 1.0/100.

Ούτως ή άλλως για να πάρεις μεταχειρισμένο στην Ελλάδα τα λεφτά θα τα έχεις cash. Ε βάζεις αυτά προκαταβολή συν λίγες δόσεις και παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο, απο το να μπλέκεις με το ρημάδι του καθενός

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nabuko είπε

Πολύ ωραία. Περιμένεις εσύ πως και πως το νέο σου αυτοκίνητο που το έχεις πληρώσει με κόπους και αυτό έχει βράσει πάνω από μήνα σε συνθήκες καύσωνα.

Οι θερμοκρασίες μέσα στα αυτοκίνητα έφταναν πάνω από 60 βαθμούς. Εύγε!

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Πιο άσχημα από ότι μπορεί κανείς να διανοηθεί… πουλάνε αυτοκίνητα 3-4 ετών 5-10% κάτω από καινουργια, υπό προϋποθέσεις κ στην ίδια τιμή (το είχα δει όταν εψαχνα για τη γυναίκα κ βλέπαμε τα ΜΙΝΙ όπου με τις εκπτώσεις καινουργιου έβγαινε στα ίδια με μεταχειρο τριετίας)

• Like 6
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πως είναι στη Γερμανία; Ε καμία σχέση.

Τι να σου πρωτοπώ

• Μαντράδες που δε δέχονται να ψάξεις το αυτοκίνητο
  • Ιδιώτες που πουλάνε ρημάδια με εμφανή προβλήματα (σκουριά, τρακαρίσματα, πεσμένο ουρανό) και υφάκι χιλίων καρδιναλίων
  • Αυτοκίνητα που τα πασάρουν για πρώτο χέρι και τελικά είναι πρώτο χέρι στην Ελλάδα (και άλλα 2-3 στη Γερμανία)
  • Αυτοκίνητα που είναι "άριστα" ενώ έχουν αλλαγμένα μοτέρ σε αμφιβόλου ποιότητας μάστορες
  • Ιδιώτες που πουλάνε 12ετίας αυτοκίνητα με 150,000 χλμ στο 60% της τιμής που το πήραν

Για να πάρεις ένα αξιοπρεπές μικρό αυτοκίνητο που να μη σέρνεται πας πάνω απο 8Κ (σίγουρο, πιο κοντα στα 9) συν ο,τι μαζέματα θέλει (σέρβις, λάστιχα κλπ κλπ). 14,300 έχει η Opel το Corsa κούτα, 1.2/100hp, 14,800 η Toyota το Yaris 1.5/125, 14,900 η Renault το Clio με LPG κιόλας 1.0/100.

Ούτως ή άλλως για να πάρεις μεταχειρισμένο στην Ελλάδα τα λεφτά θα τα έχεις cash. Ε βάζεις αυτά προκαταβολή συν λίγες δόσεις και παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο, απο το να μπλέκεις με το ρημάδι του καθενός

Φιλε μου κανένας μα κανένας δεν σε αναγκάζει να πάρεις το ρημάδι κάποιου ιδιώτη η μάντρα.Γιατί κανείς ετσι. 

Μεταχειρισμενο παίρνεις με δάνειο πιο εύκολα από ότι καινούριο.

Κάνετε λες και η Γερμανία είναι ο επίγειος παράδεισος των μεταχειρισμένων και πως εκεί είναι οι πλούσιοι που αλλάζουν κάθε τριετία αυτοκίνητο. Εκεί δουλεύει πολυ το leasing των εταιριών που τα αλλάζουν κάθε 3 η 5 χρόνια. Εταιρικά είναι τα πιο πολλά.Ετσι εξάγει τα μτχ η Γερμανία.Αλλά λαμόγια εκεί.

• Δημιουργία νέου...