Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, john1987 είπε

Κάνει μπαμ ρε συ στο δρομο ότι δεν έχει full led. Εμένα μου βγήκε 37κ με πακέτο comfort, full led, υποβοήθηση παρκάρισματος, καλύτερο ψηφιακό σύστημα και acc. 

Δηλαδή λες ότι θα μου το πάνε 33.300; Αν ισχύει τότε αξίζει σε σχέση με 3008 σίγουρα.

Δε χάνεις κάτι να το ψάξεις…

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να προσέχετε μ' αυτά τα κονφιγκιουρέητορ γιατί όταν το δείτε από κοντά μπορεί ν' αλλάξετε γνώμη, όπως ο παίχτης εδώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Να προσέχετε μ' αυτά τα κονφιγκιουρέητορ γιατί όταν το δείτε από κοντά μπορεί ν' αλλάξετε γνώμη, όπως ο παίχτης εδώ 

Παίκτης σίγουρα απλά τι έπαιζε δεν μας διευκρίνησε οταν έδωσε την παραγγελια 😝

Ειδικά της ferrari ο configurator είναι τουμπανο, τερμα cgi σου δείχνει και πολυ μικρές λεπτομέρειες

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, and_64 είπε

Παίκτης σίγουρα απλά τι έπαιζε δεν μας διευκρίνησε οταν έδωσε την παραγγελια 😝

Πάλι καλά που δεν ζήτησε να κινείται με αέριο για να μην καίει πολύ

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Προσοχή με αυτό γιατί παίζει να είναι λίγο βάρκα στο γιαλό στο δρόμο.

Για μένα αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο να πάρεις SUV (δική σου επιθυμία για κάτι διαφορετικό, γυναικεία γκρίνια κλπ κλπ), είναι πολύ vfm το Leon με τα 110 άλογα στα 18 και κάτι ψιλά που το δίνουν στο car. Αντίστοιχο αυτοκίνητο μη-κορεάτη ξεκινάει στα 20 (Corolla, Focus, Golf etc)

Ναι, θα κάνω test drive πριν εννοείται, μου είπαν θα το έχουν τέλη Αυγούστου στην αντιπροσωπεία.

Προτιμώ το SUV από άποψη πρακτικότητας κυρίως. Ωραίο, το Leon βέβαια στα 18 βλέπω είναι η απλή έκδοση manual. Πας 22 για τη Style με αυτόματο.

Τους Κορεάτες γιατί τους έβγαλες απ' έξω; Αν δεν προτιμήσω SUV με χαρά κοιτάω Hyundai i30.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε

Ναι, θα κάνω test drive πριν εννοείται, μου είπαν θα το έχουν τέλη Αυγούστου στην αντιπροσωπεία.

Προτιμώ το SUV από άποψη πρακτικότητας κυρίως. Ωραίο, το Leon βέβαια στα 18 βλέπω είναι η απλή έκδοση manual. Πας 22 για τη Style με αυτόματο.

Τους Κορεάτες γιατί τους έβγαλες απ' έξω; Αν δεν προτιμήσω SUV με χαρά κοιτάω Hyundai i30.

Εμένα δε μου αρέσουν τα κορεάτικα, ούτε απο εμφάνιση, ούτε απο ποιότητα εσωτερικού και αμφιβάλλω αρκετά για το κατα πόσο κρατάνε αξία στο χρόνο, δε πήρα αμάξι για 20 χρόνια οπότε ήταν και αυτό μέρος του συλλογισμού μου. Καταλαβαίνω βέβαια πως το ι30 ξεκινάει απο 16Κ και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αντίστοιχων αυτοκινήτων σε αυτά τα λεφτα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεκτό για τη μεταπωλητική αξία. Ούτε εγώ τα σκεφτόμουν πριν κάποια χρόνια. Όμως η Hyundai έχει αρχίσει να μου αρέσει όλο και περισσότερο.

Για το i30 δεν μιλάω καν για τη βασική έκδοση. Οι 2 παρακάτω εκδόσεις θεωρώ ότι είναι υπερπλήρεις με 159hp στα 21 και 22 χιλιάδες αντίστοιχα συν 5 χρόνια εγγύηση.
- PREMIUM 1.5T 48V 159hp 7-DCT
- DISTINCTIVE 1.5T 48V 159hp 7-DCT

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας, εγώ σε αυτά τα χρήματα δε θα έπαιρνα Hyundai. Άλλος κοιτάζει πιο αυστηρά το vfm, για αυτό άλλωστε είναι καλό για έχουμε επιλογές για να βρίσκει ο καθένας αυτό που του αρέσει. :)

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, k_onstantinos είπε

Δεκτό για τη μεταπωλητική αξία. Ούτε εγώ τα σκεφτόμουν πριν κάποια χρόνια. Όμως η Hyundai έχει αρχίσει να μου αρέσει όλο και περισσότερο.

Για το i30 δεν μιλάω καν για τη βασική έκδοση. Οι 2 παρακάτω εκδόσεις θεωρώ ότι είναι υπερπλήρεις με 159hp στα 21 και 22 χιλιάδες αντίστοιχα συν 5 χρόνια εγγύηση.
- PREMIUM 1.5T 48V 159hp 7-DCT
- DISTINCTIVE 1.5T 48V 159hp 7-DCT

Και εγώ ενδιαφέρομαι για τις ίδιες εκδόσεις του i30. Ότι αλλο με αντίστοιχο εξοπλισμό/κινητήρα/αυτόματο εκτός i30/leon μου πλησιάζει τα 30.

Και εμένα πάντως ανεξαρτήτως τιμής μου αρέσουν τα κορεάτικα. Μία χαρά αυτοκίνητα είναι. Αν δεν βιάζεσαι δες και το νέο ceed.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/7/2021 στις 6:04 ΜΜ, tsofras είπε

Είπαμε δεν είναι μόνο το σήμα, σίγουρα δεν θα πάρει ποιότητα BMW αλλά οκ

Ετσι, θα παρει καλυτερη ποιοτητα απο BMW. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/7/2021 στις 10:05 ΜΜ, k_onstantinos είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Παρακολουθώ την κουβέντα από το πρώτο νήμα που αγωνιούσαμε για την απόφαση του @tsofras και πολύ χαίρομαι που άνοιξε και δεύτερο. Ήρθε η ώρα μου να ζητήσω και εγώ τη βοήθεια της ομάδας.

Εδώ και κανα χρόνο κοιτάω να αλλάξω αμάξι, είχα εταιρικό, έφυγα απ' την εταιρεία και ευτυχώς είχα κρατήσει το παλιό μου ibizaki που με βόλεψε αυτό το διάστημα.

Στο δια ταύτα, κοιτάω και εγώ για μεσαίο SUV. Κυρίως με ενδιαφέρει η άνεση, να μπαινοβγαίνω εύκολα, να φορτώνω πράγματα κτλ. και ιδανικά θα ήθελα να είναι fun to drive. Δε με ενδιαφέρει να βάζει φωτιά αλλά θέλω να τραβάει λίγο παραπάνω. Επίσης, πλέον λόγω του ότι η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι κάνω λίγα σχετικά χιλιόμετρα, άρα υπολογίζω περίπου 10000 - 12000 χιλ. το χρόνο. Και από καύσιμο θα προτιμούσα βενζίνη κυρίως γιατί αυτό ξέρω, δεν είχα ποτέ πετρέλαιο πχ. Άντε στην καλύτερη υβριδικό.

Απαραίτητα κριτήρια είναι:

• χώροι, όσο μεγαλύτερο πορτμπαγκαζ τόσο καλύτερα, θέλω να φορτώνω και να μη σκέφτομαι 😁
  • wireless Apple carplay (μη γελάτε είναι σημαντικό)

Ιδανικά θα ήθελα επιπλέον:

• Αυτόματο
  • Adaptive cruise control
  • Ηλιοροφή

Budget ιδανικά θα ήθελα γύρω στα 20 χιλ. και μπορώ να πάω και παραπάνω μέχρι 25.

Για να μην κουράζω, αυτά κοιτάω πιο πολύ.

• Kona: σε αυτό είχα καταλήξει στην αρχή, μ' αρέσει σαν design, σχετικά μικρό πορτμπαγκαζ
  • Puma: μ' αρέσει πολύ, μπήκα μέσα και έπαθα ασφυξία, οπότε άκυρο 
  • Citroen C3 Aircross: ιδιαίτερο, μ' αρέσει αλλά θα προτιμούσα κάτι που να θυμίζει πιο πολύ αμάξι
  • Kamiq: μ' αρέσει σαν εμφάνιση, το έχω ψηλά στη λίστα
  • T-Roc: μ΄ αρέσει σαν εμφάνιση, τείνω να είναι πρώτη επιλογή
  • Arona: μ' άρεσε το παλιό, δε με τρελαίνει το καινούργιο, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά, τίμια τιμή
  • Yaris Cross: εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, μ' αρέσει Toyota, λίγο μικρό σε χώρους, λίγο τσιμπημένο μου φαίνεται

Δεν έχω κάνει test drive κανένα ακόμα. Τείνω λοιπόν ή σε T-Cross που ανεβαίνει ίσως και παραπάνω από τα 25 αν πάω σε αυτόματο ή σε Yaris Cross.

Τέλος, περνάει απ' το μυαλό μου και το να πάω σε ένα μεταχειρισμένο Tiguan πχ στα 20 χιλ ή σε ένα Hyundai Tucson αν το βρω κοντά στα 25 χιλ.

Και αν μπορείτε πείτε πως βρίσκετε καλύτερες τιμές/ προσφορές. Εγώ παίζω με τα configurator ανεβαίνει η τιμή στο θεό και το παρατάω 😛

Όλες οι απόψεις ευπρόσδεκτες.

Υπεραναλυτικό το ποστ, ελπίζω να μην κούρασα.

Αυτά που κοιτάς δλδ έχουν όλα wireless Apple CarPlay?

Επεξ/σία από abitolive
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, razkal είπε

για το apple car play υπαρχει και gadget (130 euro) που παιζει καλα σε οσα δεν υποστηριζουν το wireless.

Και είναι;;;;

• Δημιουργία νέου...