Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@paylidisνομίζω το Q3 αυτοματο έκδοση advance κάνει 35κ με πολύ πιο φτωχό εξοπλισμό από το 3008 (χωρίς full led που τα βάζουν αρκετοί πλέον στη βασική εκδοαη). Καταρχήν και το active plus μια χαρα εξοπλισμό έχει, δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορα για allure.

Σε κάθε περίπτωση στο συνολικό πνεύμα του σχολίου θα συμφωνήσω c suv με 30κ το μέγιστο.

Επίσκεψη σήμερα σε αντιπροσωπεία της Nissan.

Qashqai έκδοση N Connecta αυτοματο (με ψηφιακό πίνακα, 18αρες κλπα) 32χιλ αυτόματο. Χρόνος παράδοσης 4 μήνες!

Τελικά η πιο τιμια η Hyundai στο Tuscon- 28.600 αυτοματο έκδοση premium ή στα 31χιλ η distinctive.

Επεξ/σία από john1987
  • Like 3
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, john1987 είπε

@paylidisνομίζω το Q3 αυτοματο έκδοση advance κάνει 35κ με πολύ πιο φτωχό εξοπλισμό από το 3008 (χωρίς full led που τα βάζουν αρκετοί πλέον στη βασική εκδοαη). Καταρχήν και το active plus μια χαρα εξοπλισμό έχει, δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορα για allure.

Σε κάθε περίπτωση στο συνολικό πνεύμα του σχολίου θα συμφωνήσω c suv με 30κ το μέγιστο.

Επίσκεψη σήμερα σε αντιπροσωπεία της Nissan.

Qashqai έκδοση N Connecta αυτοματο (με ψηφιακό πίνακα, 18αρες κλπα) 32χιλ αυτόματο. Χρόνος παράδοσης 4 μήνες!

Τελικά η πιο τιμια η Hyundai στο Tuscon- 28.600 αυτοματο έκδοση premium ή στα 31χιλ η distinctive.

Έβαλα 2 configurations πιο πάνω. Σε αυτά πάει μια έκπτωση της τάξης 8-12% ανάλογα ποσό καίγονται να πουλήσουν… μπορεί λοιπόν κανεις κάλλιστα με μηδαμινή διαφορά να πάρει ένα καλύτερο και δυνατότερο αυτοκινητο (1.5/150 ίπποι έναντι 1.2/130)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

βαλε και μια εκπτωση της ταξης του 10% σε σχέση με το configurator

Μπορείς να μου πεις ποιος δίνει σήμερα 10% έκπτωση , εγώ σε κάποιον αντιπρόσωπο που το είπα πνίγηκε στο γέλιο και με ρώτησε αν θα του ζητήσω και την γυναίκα του μαζί. Την γυναίκα του μου την έδινε , έκπτωση δεν μου έκανε.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνώμες για Kia Xceed 1.5 DCT 160hp στα 27k και 1.6 DCT 204hp στα 29k τελική τιμή έκδοση Dynamic κ τα δύο..? Μοναδικό δώρο /προωθητική τα 5 χρονια δωρεάν service... 

Επεξ/σία από Nemesis1288
  • Like 2
Δημοσ.

Πω ρε παιδιά... Κακή περίοδος για αγορά καινούριου... Τραγικές τιμές στα όρια του γελοίου για μερικά αυτοκίνητα. 

Νομίζω συμφωνώ μέχρι κεραίας με @paylidis οτι από 35Κ και πάνω είναι μονόδρομος η γερμανική τριάδα..

Επίσης, αν η τιμή που λέει ενας φίλος πιο πάνω για το Tucson ισχύει και ειναι αξιοπρεπής εκδοση τότε μιλάμε για πραγματική ευκαιρία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Έβαλα 2 configurations πιο πάνω. Σε αυτά πάει μια έκπτωση της τάξης 8-12% ανάλογα ποσό καίγονται να πουλήσουν… μπορεί λοιπόν κανεις κάλλιστα με μηδαμινή διαφορά να πάρει ένα καλύτερο και δυνατότερο αυτοκινητο (1.5/150 ίπποι έναντι 1.2/130)

Ναι το ειδα μετά.

Δεν κατάλαβα στο configurator εάν μπήκαν τα full led ή τα απλά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nemesis1288 είπε

Γνώμες για Kia Xceed 1.5 DCT 160hp στα 27k και 1.6 DCT 204hp στα 29k τελική τιμή έκδοση Dynamic κ τα δύο..? Μοναδικό δώρο /προωθητική τα 5 χρονια δωρεάν service... 

Συγνώμη αλλά τόσα χρήματα για κια όχι με τίποτα. Με τόσα πας σε Honda Civic στα ίδια άλογα περίπου αν δεν κάνω λάθος.

Και στην τελική συμβιβάζομε με μι bmw σειρά 1 αυτόματο στα 136 άλογα . 27 κ και θα λες ότι έχεις κια. Ένταξη έλεος.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Συγνώμη αλλά τόσα χρήματα για κια όχι με τίποτα. Με τόσα πας σε Honda Civic στα ίδια άλογα περίπου αν δεν κάνω λάθος.

Και στην τελική συμβιβάζομε με μι bmw σειρά 1 αυτόματο στα 136 άλογα . 27 κ και θα λες ότι έχεις κια. Ένταξη έλεος.

Ναι οκ ρε μαν υπάρχει όμως και η λογική ότι με 27κ θα πάρει περισσότερο εξοπλισμό απο το BMW , τετρακύλινδρο κινητήρα (3άρης δεν είναι το BMW ? ) 30 άλογα επάνω , χώρους , 7ετή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service (ναι οκ υπολογισμένα μέσα στη τιμή είναι)

Είπαμε δεν είναι μόνο το σήμα, σίγουρα δεν θα πάρει ποιότητα BMW αλλά οκ

Για το Civic συμφωνώ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ναι οκ ρε μαν υπάρχει όμως και η λογική ότι με 27κ θα πάρει περισσότερο εξοπλισμό απο το BMW , τετρακύλινδρο κινητήρα (3άρης δεν είναι το BMW ? ) 30 άλογα επάνω , χώρους , 7ετή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service (ναι οκ υπολογισμένα μέσα στη τιμή είναι)

Είπαμε δεν είναι μόνο το σήμα, σίγουρα δεν θα πάρει ποιότητα BMW αλλά οκ

Για το Civic συμφωνώ

Για το civic ok .Εγω εκεί θα πήγαινα πουθενα αλλου.( είμαι Κάγκουρας ).

Τωρα με το κια ότι και να πάρει έξτρα στα χρήματα αυτά πάλι είναι πολλά τα 27κ για κια.

3 λεπτά πριν, terry308 είπε

35K θα έβλεπα και Mazda Cx30 , DS 4 (New άγνωστη τιμή) - Ds7 ,Volvo Xc40

Με 35 k ψωνίζεις από το πάνω ράφι. Με λίγες υποχωρήσεις Φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί όπως κι εγώ δε θα σε έδιναν τόσα λεφτά για τέτοιες μάρκες.

Άλλο να πάρεις μια κινεζια κινητό με 200€ κι άλλο μια περιουσία για κάτι που μπορεί να το έχεις δεκαετίες 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μίλησα με Βελμαρ, AutoOne κτλ για να δω αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα Kona, C3 Aircross δεν υπάρχει τίποτα, κάποια Arona χειροκίνητα. Μετά παραγγελία με παράδοση Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Απελπίστηκα. Ήθελα και ηλιοροφή, θα μου 'ρθει απ' του χρόνου.

Βρήκα μεταχειρισμένα τα παρακάτω:

Hyundai Kona '19 1.0cc-120ps-premium 28 χιλ χλμ στα €16500

και Seat Arona '18 1.0cc-115ps-style 8 χιλ χλμ στα €15000

και τα 2 χειροκίνητα, φαίνονται σαν καινούργια, θα πάω να τα δω αύριο. Τι λέτε; Αξίζουν;

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν ανάγκη τις φίρμες για να τονώσουν το εγώ τους και να βελτιώσουν το κοινωνικό τους στάτους.

Κάποιοι άλλοι βλέπουν την ουσία και δεν ντρέπονται να λένε ότι έχουν Κία, Σκόντα, Ντάτσια κλπ.

Είναι θέμα αναγκών.

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι μόνο η προβολή του εγώ αλλά και ότι έχουμε συνυφασμένο στο μυαλό μας το γερμανικό αυτοκίνητο με κάτι το premium/πολυτελές/ποιοτικό/στιβαρό.

Το ζήτημα είναι όμως ότι:

α) οι ασιατικές εταιρείες έχουν κάνει σπουδαία άλματα σε ποιότητα και design, πέραν της αξιοπιστίας τους.

β) οι τιμές των αυτοκινήτων ανεβαίνουν συνεχώς συνεπώς η τωρινή KIA κοστίζει όσο η προ 10ετίας audi και αυτό μας κακοφαίνεται επειδή τα εισοδήματά μας είναι καθηλωμένα

Εγώ ήμουν πάντα υπέρ να αγοράσω κάτι με βασικό εξοπλισμό αλλά πιο μεγάλο αμάξωμα ή premium μάρκα αλλά όπως πάνε τα πράγματα το σκέφτομαι να πάω σε ασιατικό.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε

Λοιπόν μίλησα με Βελμαρ, AutoOne κτλ για να δω αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα Kona, C3 Aircross δεν υπάρχει τίποτα, κάποια Arona χειροκίνητα. Μετά παραγγελία με παράδοση Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Απελπίστηκα. Ήθελα και ηλιοροφή, θα μου 'ρθει απ' του χρόνου.

Βρήκα μεταχειρισμένα τα παρακάτω:

Hyundai Kona '19 1.0cc-120ps-premium 28 χιλ χλμ στα €16500

και Seat Arona '18 1.0cc-115ps-style 8 χιλ χλμ στα €15000

και τα 2 χειροκίνητα, φαίνονται σαν καινούργια, θα πάω να τα δω αύριο. Τι λέτε; Αξίζουν;

Έχεις άλλο αμάξι μαν ?

Ρωτάω για να μην σε πιάσει η πρεμούρα και κάνεις καμία λάθος κίνηση και απογοητευτείς - μετανιώσεις μετά.

Χέσε την ηλιοροφή , αλλά το αυτόματο εφόσον το θέλεις μην το αφήνεις.

Έτσι έκανα και εγώ και άλλαξα 3 αμάξια, απο αυτά τα 3 που ζήτησες (apple wireless , αυτόματο , ηλιοροφή) την ουσιαστική διαφορά την κάνει μόνο αυτό.

Vitara στα 19500 με 12.000χλμ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314210034-suzuki-vitara

Στα 20.000ε με 4.000χλμ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30999411-suzuki-vitara

3500ε πάνω απο το Kona και καλύτερο σε όλα του (εκτός απο την ομορφιά :D )

8 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Κάποιοι έχουν ανάγκη τις φίρμες για να τονώσουν το εγώ τους και να βελτιώσουν το κοινωνικό τους στάτους.

Κάποιοι άλλοι βλέπουν την ουσία και δεν ντρέπονται να λένε ότι έχουν Κία, Σκόντα, Ντάτσια κλπ.

Είναι θέμα αναγκών.

Συμφωνώ αλλά οκ μην ξεχνάμε και την διαφορά στην ποιότητα.

Όταν πήγα να δω το i30 το οποίο πήγαινε περίπου 22.000 δεν είχε καμία σχέση ποιοτικά με το Leon σε ακριβώς ίδια τιμή.

Και δεν μιλάμε μόνο για τα πλαστικά ή τον άσχημο σχεδιασμό σε τιμόνι / λεβιέ , τα καθίσματα όταν έκατσα ήταν λες και κάθεσαι σε ξύλο.

Το ΚΙΑ ήταν πολύ καλύτερο αλλά και εκεί σε κάποια σημεία έβλεπες την διαφορά.

Θα μου πείς κορεάτης , αξιοπιστία κτλ.

Ναι συμφωνώ , αλλά αν μιλάμε για επιλογές και εξαιρέσουμε το Status καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να προτιμήσεις την πιο premium μάρκα .

Άλλος θέλεις εξοπλισμό φουλ

Άλλος θέλεις λιγότερο εξοπλισμό και κάποια ποιότητα

Άλλος θέλει φουλ ποιότητα

κ.ο.κ.

Φαντάζομαι ότι όλοι μας αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα θα θέλαμε το πακέτο με όλα τα παραπάνω

• Like 1

• Δημιουργία νέου...