eMike Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, k_onstantinos είπε Καλησπέρα στην παρέα. χώροι, όσο μεγαλύτερο πορτμπαγκαζ τόσο καλύτερα, θέλω να φορτώνω και να μη σκέφτομαι Kona: σε αυτό είχα καταλήξει στην αρχή, μ' αρέσει σαν design, σχετικά μικρό πορτμπαγκαζ Puma: μ' αρέσει πολύ, μπήκα μέσα και έπαθα ασφυξία, οπότε άκυρο Citroen C3 Aircross: ιδιαίτερο, μ' αρέσει αλλά θα προτιμούσα κάτι που να θυμίζει πιο πολύ αμάξι Kamiq: μ' αρέσει σαν εμφάνιση, το έχω ψηλά στη λίστα T-Roc: μ΄ αρέσει σαν εμφάνιση, τείνω να είναι πρώτη επιλογή Arona: μ' άρεσε το παλιό, δε με τρελαίνει το καινούργιο, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά, τίμια τιμή Yaris Cross: εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, μ' αρέσει Toyota, λίγο μικρό σε χώρους, λίγο τσιμπημένο μου φαίνεται Καλημέρα.. Έως 25Κ που μπορείς να πας, είναι βέβαιο ότι θα βρεις μια εξαιρετική επιλογή ανάμεσα σε αυτά...Για το προσωπικό μου γούστο θα πήγαινα με τη σειρά σε Puma, Kamiq και T-Roc..Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο. Σχετικά με το πρώτο σου σχόλιο/απαιτούμενο, σε κανένα από τη λίστα δε θα "φορτώνεις και δε θα σκέφτεσαι"...Νομίζω αυτό σου είναι ξεκάθαρο. Για τέτοιο φόρτωμα πρέπει να πας σε μεγάλα SUV ή μεγάλα sedan ή station wagon. Τα αυτοκίνητα που κοιτάς είναι σχετικά μικρά, με χώρους στο πορτ-μπαγκαζ λίγο μεγαλύτερους από το Golf μου. Θα σε βολέψουν μια χαρά -προφανώς- απλά δε χωράνε και ένα σπίτι.. 1
dstilio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εσεις που τα θέλετε όλα με 20 χιλιάρικα κοιτάξτε μεταχειρισμένο. Πάντα συμφαιρει ειδικά αν έχει ακόμα εγγύηση. Mini Countryman βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένο. Επισης βρίσκεις X1, 3008, Nissan qashqai & juke (καινούργια τα Νισσαν), kamiq full extra με 150 άλογα του 2020 άρα σε εγγύηση, ds-3 του 2018 με 208 άλογα, Ψαξε car.gr με φίλτρο στα 20-25 χιλιάρικα και μετά του 2018 και θα δεις πολλά καλά. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από dstilio 1
terry308 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, dstilio είπε Εσεις που τα θέλετε όλα με 20 χιλιάρικα κοιτάξτε μεταχειρισμένο. Πάντα συμφαιρει ειδικά αν έχει ακόμα εγγύηση. Το μεταχειρισμένο του 2018 από τα 20Κ θα βγει 25Κ με τις χρηματοδοτησεις των εταιριών... και θα είναι μεταχειρισμένο...εάν κάποιος θέλει χρηματοδότηση... Εάν τα χρήματα υπάρχουν μετρητά τότε οκ.. 😉 2
dstilio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Ok σωστό για τη χρηματοδότηση. αν υπάρχουν τα χρήματα μεταχειρισμένο τότε παιδιά συμφαιρει. υπάρχουν τρελές ευκαιρίες σαν τα αμάξια του Τσοφρα που είναι καινούργια πρακτικά. 1
k_onstantinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, dstilio είπε Ok σωστό για τη χρηματοδότηση. αν υπάρχουν τα χρήματα μεταχειρισμένο τότε παιδιά συμφαιρει. υπάρχουν τρελές ευκαιρίες σαν τα αμάξια του Τσοφρα που είναι καινούργια πρακτικά. Που τις βρίσκουμε αυτές τις ευκαιρίες είναι η ερώτηση; πχ κοιτάω στο spotawheel, που έχει πιο ακριβά μεταχειρισμένα αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δε θα με κοροϊδέψει όπως ένας μαντράς ή τσακάλι ιδιώτης.
mp123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε Που τις βρίσκουμε αυτές τις ευκαιρίες είναι η ερώτηση; πχ κοιτάω στο spotawheel, που έχει πιο ακριβά μεταχειρισμένα αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δε θα με κοροϊδέψει όπως ένας μαντράς ή τσακάλι ιδιώτης. Δλδ εκεί στην σπορτγουηλ δεν κοροϊδεύουν και είναι πι μόνοι αξιόπιστοι ; εγω σοβαρά αυτό δεν το καταλαβαίνω Επισεις ούτε πως ο μάντρας η ο ιδιώτης το έχεις σίγουρο πως θα σε κοροϊδέψουν. Το αν πιαστείς κορόιδο είναι αποκλειστικά επάνω σου και στον καθένα Φυσικα. .
k_onstantinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, mp123 είπε Δλδ εκεί στην σπορτγουηλ δεν κοροϊδεύουν και είναι πι μόνοι αξιόπιστοι ; εγω σοβαρά αυτό δεν το καταλαβαίνω Επισεις ούτε πως ο μάντρας η ο ιδιώτης το έχεις σίγουρο πως θα σε κοροϊδέψουν. Το αν πιαστείς κορόιδο είναι αποκλειστικά επάνω σου και στον καθένα Φυσικα. . Δεκτή η άποψη σου και εννοείται δεν τσουβάλιασα όλους τους μαντράδες. Δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Για τη spotawheel, αφενός τυχαίνει να έχω γνωρίσει το ένα από τα παιδιά που έχουν την εταιρεία. Απ’την άλλη και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος, ο τρόπος που λειτουργούν με όση διαφάνεια μπορούν να έχουν, με εγγυήσεις και γενικά με σύγχρονο τρόπο μου αποπνέει πιο πολύ εμπιστοσύνη. Στην τελική με αυτούς μπορώ να πάρω ένα αμάξι να το δοκιμάσω και αν για κάποιο λόγο βρω ότι δε μου κάνει μπορώ να το γυρίσω πίσω. Προσωπική άποψη.
NTC Labs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε Που τις βρίσκουμε αυτές τις ευκαιρίες είναι η ερώτηση; πχ κοιτάω στο spotawheel, που έχει πιο ακριβά μεταχειρισμένα αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δε θα με κοροϊδέψει όπως ένας μαντράς ή τσακάλι ιδιώτης. Πας εξω απτο σπιτι του tsofra και φωναζεις "ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟ Γ....ΕΝΟ!"
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε Πας εξω απτο σπιτι του tsofra και φωναζεις "ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟ Γ....ΕΝΟ!" Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν 2
john1987 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δεν ξερω αν υπάρχουν καλά μεταχειρισμένα παντως οι τιμές είναι πολύ φουσκωμένες. πχ Polo dsg 95 αλογα 3ετιας - αρχίζει από 14χιλ ενώ καινούργιο έκανε 17χιλ πριν λίγο καιρό. 1
dstilio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 προ μεταχειρισμένο πάρεις τη ελέγχεις πρωτα με καλοπληρωμένο μηχανικό. Όποτε πως να σε κοροϊδέψει; ξαναλεω πως τα βρίσκεις: Sportawheel είναι ακριβοί γενικά αλλά οκ το αξίζουν. ψαξε car.gr 20-25k μετά από το 2018.
telis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Έχει κανείς άποψη για τα ds5 υβριδικό πετρέλαιο; Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει γιατί είναι το μοναδικό κανονικό υβριδικό με κινητήρα πετρελαίου, αυτό και το αδελφό του παλιότερο μοντέλο του 3008. 200 άλογα, τετρακίνηση οικονομία καυσίμου δηλαδή το γουστάρω σαν πακέτο. Έχετε άποψη; Προφανώς μεταχειρισμένο
imr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, telis είπε Έχει κανείς άποψη για τα ds5 υβριδικό πετρέλαιο; Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει γιατί είναι το μοναδικό κανονικό υβριδικό με κινητήρα πετρελαίου, αυτό και το αδελφό του παλιότερο μοντέλο του 3008. 200 άλογα, τετρακίνηση οικονομία καυσίμου δηλαδή το γουστάρω σαν πακέτο. Έχετε άποψη; Προφανώς μεταχειρισμένο Γιατι budget κοιτας?
telis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, imr είπε Γιατι budget κοιτας? αυτά παίζουν γύρω στα 20.000 +- 3000 ανάλογα την παλαιότητα
Christos Vvs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Στις 28/7/2021 στις 10:05 ΜΜ, k_onstantinos είπε Καλησπέρα στην παρέα. Παρακολουθώ την κουβέντα από το πρώτο νήμα που αγωνιούσαμε για την απόφαση του @tsofras και πολύ χαίρομαι που άνοιξε και δεύτερο. Ήρθε η ώρα μου να ζητήσω και εγώ τη βοήθεια της ομάδας. Εδώ και κανα χρόνο κοιτάω να αλλάξω αμάξι, είχα εταιρικό, έφυγα απ' την εταιρεία και ευτυχώς είχα κρατήσει το παλιό μου ibizaki που με βόλεψε αυτό το διάστημα. Στο δια ταύτα, κοιτάω και εγώ για μεσαίο SUV. Κυρίως με ενδιαφέρει η άνεση, να μπαινοβγαίνω εύκολα, να φορτώνω πράγματα κτλ. και ιδανικά θα ήθελα να είναι fun to drive. Δε με ενδιαφέρει να βάζει φωτιά αλλά θέλω να τραβάει λίγο παραπάνω. Επίσης, πλέον λόγω του ότι η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι κάνω λίγα σχετικά χιλιόμετρα, άρα υπολογίζω περίπου 10000 - 12000 χιλ. το χρόνο. Και από καύσιμο θα προτιμούσα βενζίνη κυρίως γιατί αυτό ξέρω, δεν είχα ποτέ πετρέλαιο πχ. Άντε στην καλύτερη υβριδικό. Απαραίτητα κριτήρια είναι: χώροι, όσο μεγαλύτερο πορτμπαγκαζ τόσο καλύτερα, θέλω να φορτώνω και να μη σκέφτομαι 😁 wireless Apple carplay (μη γελάτε είναι σημαντικό) Ιδανικά θα ήθελα επιπλέον: Αυτόματο Adaptive cruise control Ηλιοροφή Budget ιδανικά θα ήθελα γύρω στα 20 χιλ. και μπορώ να πάω και παραπάνω μέχρι 25. Για να μην κουράζω, αυτά κοιτάω πιο πολύ. Kona: σε αυτό είχα καταλήξει στην αρχή, μ' αρέσει σαν design, σχετικά μικρό πορτμπαγκαζ Puma: μ' αρέσει πολύ, μπήκα μέσα και έπαθα ασφυξία, οπότε άκυρο Citroen C3 Aircross: ιδιαίτερο, μ' αρέσει αλλά θα προτιμούσα κάτι που να θυμίζει πιο πολύ αμάξι Kamiq: μ' αρέσει σαν εμφάνιση, το έχω ψηλά στη λίστα T-Roc: μ΄ αρέσει σαν εμφάνιση, τείνω να είναι πρώτη επιλογή Arona: μ' άρεσε το παλιό, δε με τρελαίνει το καινούργιο, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά, τίμια τιμή Yaris Cross: εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, μ' αρέσει Toyota, λίγο μικρό σε χώρους, λίγο τσιμπημένο μου φαίνεται Δεν έχω κάνει test drive κανένα ακόμα. Τείνω λοιπόν ή σε T-Cross που ανεβαίνει ίσως και παραπάνω από τα 25 αν πάω σε αυτόματο ή σε Yaris Cross. Τέλος, περνάει απ' το μυαλό μου και το να πάω σε ένα μεταχειρισμένο Tiguan πχ στα 20 χιλ ή σε ένα Hyundai Tucson αν το βρω κοντά στα 25 χιλ. Και αν μπορείτε πείτε πως βρίσκετε καλύτερες τιμές/ προσφορές. Εγώ παίζω με τα configurator ανεβαίνει η τιμή στο θεό και το παρατάω 😛 Όλες οι απόψεις ευπρόσδεκτες. Υπεραναλυτικό το ποστ, ελπίζω να μην κούρασα. Το Vitara ίσως? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις