Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, john1987 είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314080714-peugeot-3008

Εδω μπαινατε;

Πηγα στην αντιπροσωπεία τους και με.ενημερωσαν ότι το αυτοματο θέλει ειδική παραγγελία (δε ρώτησα καν χρόνο παράδοσης).

Επίσης ως προς τις τιμές μου είπαν ότι η πιο φθηνή allure στο 3008 αυτοματο παει 35χιλ σε βενζίνη και 2χιλ πάνω σε πετρελαιο. Τόσο πολύ έχουνε ανεβάσει τις τιμές;

Ναι έχουν ανέβει οι τιμές και ειδικά στα μεγάλα αυτόματα SUV

2 λεπτά πριν, majnun είπε

Yaris σε καμία περίπτωση, ποτέ.

Η δουλειά μου τώρα είναι μακριά. Πριν πήγαινα με τα πόδια. Αύριο ποιος ξέρει;;

Έχω ήδη δώσει προκαταβολή, απλά έχω παράθυρο μέχρι αύριο να αλλάξω την παραγγελία μου

Κοίτα να δείς μαν ,

Εγώ έχω ξαναπεί ότι είμαι άνθρωπος που καλύτερα να κάνω κάτι και να το μετανιώσω παρά το ανάποδο.

Αγόρασα 3 νέα αυτοκίνητα σε ένα χρόνο , είμαι παράδειγμα προς αποφυγή :D

Αλλά καταλαβαίνω ότι θέλεις να το πάρεις, αν έχεις να το ταΐζεις βενζίνη τότε πάρτο μην σου μείνει απωθημένο

Σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή σύμφωνα με την διαφορά τιμής.

Τώρα για καταναλώσεις κτλ μάλλον δεν χρειάζεται να τα συζητάμε

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, majnun είπε

@tsofras ρε συ έχεις πέσει σε τέτοιες λούπερ άπειρες φορές. Για αυτό σε κάλεσα :D

Καλά η διαφορά στο κόστος κτήσης είναι αστεία.

Τώρα το αν έχει 150ε τέλη το ένα και το άλλο μηδέν, δεν είναι λόγος προτίμησης.

Η διαφορά στη χρήση είναι όλο το ζουμί για μένα.

Θα βολεύει το ST εντός τοιχών; Κάνω κανά 50άρι χλμ πανε έλα καθημερινά σε αυτή τη φάση.
Tώρα που έχω δώσει το αμάξι μου, βάζω χέρι στου μπρο, αλλά δεν έχω και συμβόλαιο ότι θα είναι πάντα διαθέσιμο.

Μπορεί αύριο να μη χρειάζεται να διανύω χλμ, αλλά μπορεί και να χρειάζεται και να πρέπει να παρκάρω σε στενά (απευκταίο σενάριο).

Επίσης το πάρκιν που νοικιάζω είναι απαίσιο στο να βάλω το αμάξι (ακόμα και με το Υ ζοριζόμουν) και με σκαλώνει αλλά μπορεί να βρω κάτι πιο άνετο (όχι πιθανό σενάριο).

Θα πεταχτώ και εγώ: Πάρε το ST, ποτέ τα άλογα δεν είναι αρκετά, ειδικά σε μια εποχή που πλέον τα πληρώνουμε αρκετά παραπάνω. Θα είναι το αγχολυτικό σου: σου έσπασαν τα νεύρα στην δουλειά και αυτό το …. τιμημένο τουρμπονινί με το hyundai (εδώ βάζεις ότι μάρκα σε ενοχλεί) πολύ σου κολλαει… Rev, γλυκό κατέβασμα σε 3η, σανίδωμα, να το χαμόγελο, να η αδρεναλίνη, να οι ενδορφίνες κτλ. Better than sex (almost).

Σε στέλνει 20:00 η γυναίκα για ταμπόν/σαλάτες/ξερογωτι ;  Έγινε αγάπη, μόνο που το μαρκετ είναι 10χλμ μακρυα (μέσω της αγαπημένης σου στροφοδιαδρομής), και οι ταχύτητες αλλάζουν στα κόκκινα…

Θες κιάλλα ; Ελπίζω να σε πρόλαβα. Και πάρε με το μπλοκέ, έτσι για το γρέζι. 

Και αν βαρεθείς, του βαζεις και ενα χαζοπρογραμμα light, 20-30 άλογα υα τσιμπησεί.

:-)

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε

Θα πεταχτώ και εγώ: Πάρε το ST, ποτέ τα άλογα δεν είναι αρκετά, ειδικά σε μια εποχή που πλέον τα πληρώνουμε αρκετά παραπάνω. Θα είναι το αγχολυτικό σου: σου έσπασαν τα νεύρα στην δουλειά και αυτό το …. τιμημένο τουρμπονινί με το hyundai (εδώ βάζεις ότι μάρκα σε ενοχλεί) πολύ σου κολλαει… Rev, γλυκό κατέβασμα σε 3η, σανίδωμα, να το χαμόγελο, να η αδρεναλίνη, να οι ενδορφίνες κτλ. Better than sex (almost).

Σε στέλνει 20:00 η γυναίκα για ταμπόν/σαλάτες/ξερογωτι ;  Έγινε αγάπη, μόνο που το μαρκετ είναι 10χλμ μακρυα (μέσω της αγαπημένης σου στροφοδιαδρομής), και οι ταχύτητες αλλάζουν στα κόκκινα…

Θες κιάλλα ; Ελπίζω να σε πρόλαβα. Και πάρε με το μπλοκέ, έτσι για το γρέζι. 

Και αν βαρεθείς, του βαζεις και ενα χαζοπρογραμμα light, 20-30 άλογα υα τσιμπησεί.

:-)

Αν δεν μπαίνει πίστα ή δεν στρίβει με όλους τους Άγιους στο διπλανό κάθισμα, τι να το κάνει το μπλοκέ;

Πεταμένα λεφτά...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Peugeot208 είπε

Αν δεν μπαίνει πίστα ή δεν στρίβει με όλους τους Άγιους στο διπλανό κάθισμα, τι να το κάνει το μπλοκέ;

Πεταμένα λεφτά...

Είπα για το γρέζι αδέλφε, για το overkill. Που να το βάζεις μετά …

😉

ΟΚ, και χωρίς μπλοκέ λοιπόν, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Πεταμένα λεφτά...

Αυτό ακριβώς είχα γράψει για το μπλοκέ και εγώ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο συγκεκριμένο στην εκκίνηση μην τρώει τα άλογα στο σπινιαρισμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chuckie667 είπε

Είπα για το γρέζι αδέλφε, για το overkill. Που να το βάζεις μετά …

😉

ΟΚ, και χωρίς μπλοκέ λοιπόν, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. 

Καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες.

Οι περισσότεροι έχουμε περάσει από αυτή τη φάση.

Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε gt line και gt.

Τελικά ορθώς έπραξα και πήγα σε gt line.

Μια χαρα γκάζι και στροφιλίκια κάνεις, χωρίς το φόβο να το παρακάνεις με τα παραπανίσια άλογα. 

Επιπλέον, μέσα στη πόλη είναι πολύ πιο άνετο, πολύ πιο οικονομικό, πολύ πιο εύχρηστο.

Χίλιες φορές τα έξτρα λεφτά να τα δώσει σε σεμινάρια ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης. 

Τώρα αν το παλικάρι είναι κάτω των 30,  αντιλαμβάνομαι ότι μια ανησυχία στο δεξί πόδι την έχει,  αλλά τα 50km πέρα δώθε την ημέρα θεωρώ είναι πολλά για st.

• Like 1
Δημοσ.

33 εδώ, χωρίς υποχρεώσεις αλλά δε μπορώ να πω ότι το κυνηγάω στο δρόμο.

Απλά αν δεν το τολμήσω τώρα, δε θα γίνει ποτέ έτσι όπως πάει η αυτοκίνηση.

Η δική μου θεώρηση είναι πως ο σωστός οδηγός ST δε βλέπει κάτι άλλο πέρα από αυτό, αλλά προσπαθώ να το δω σφαιρικά.

Να κερδίσω συγκίνηση στο μια στο οπότε, ή ευκολία στο καθε μέρα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, majnun είπε

33 εδώ, χωρίς υποχρεώσεις αλλά δε μπορώ να πω ότι το κυνηγάω στο δρόμο.

Απλά αν δεν το τολμήσω τώρα, δε θα γίνει ποτέ έτσι όπως πάει η αυτοκίνηση.

Η δική μου θεώρηση είναι πως ο σωστός οδηγός ST δε βλέπει κάτι άλλο πέρα από αυτό, αλλά προσπαθώ να το δω σφαιρικά.

Να κερδίσω συγκίνηση στο μια στο οπότε, ή ευκολία στο καθε μέρα;

Το st είναι 3θυρο;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, john1987 είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314080714-peugeot-3008

Εδω μπαινατε;

Πηγα στην αντιπροσωπεία τους και με.ενημερωσαν ότι το αυτοματο θέλει ειδική παραγγελία (δε ρώτησα καν χρόνο παράδοσης).

Επίσης ως προς τις τιμές μου είπαν ότι η πιο φθηνή allure στο 3008 αυτοματο παει 35χιλ σε βενζίνη και 2χιλ πάνω σε πετρελαιο. Τόσο πολύ έχουνε ανεβάσει τις τιμές;

Ναι έχουν ανεβεί. Εγώ μάλιστα όταν πήρα Peugeot με παραγγελία τέλη του 2019 το πετρέλαιο είχε ίδια τιμή με τη βενζίνη. Ευχαριστημένος είμαι πολύ αν και κάποια θέματα εργονομίας στο icockpit υπάρχουν. Η allure δε θυμάμαι αν έχει αυτό το ταμπλό.

επισης το eat8 αυτόματο είναι καλούτσικο και ανθεκτικό.

θες να κοιτάξεις και Citroen και Opel που έχουν ίδιους κινητήρες;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dstilio είπε

Ναι έχουν ανεβεί. Εγώ μάλιστα όταν πήρα Peugeot με παραγγελία τέλη του 2019 το πετρέλαιο είχε ίδια τιμή με τη βενζίνη. Ευχαριστημένος είμαι πολύ αν και κάποια θέματα εργονομίας στο icockpit υπάρχουν. Η allure δε θυμάμαι αν έχει αυτό το ταμπλό.

επισης το eat8 αυτόματο είναι καλούτσικο και ανθεκτικό.

θες να κοιτάξεις και Citroen και Opel που έχουν ίδιους κινητήρες;

Μπαίνοντας κυρίως στο 2008 αυτό παρατήρησα.

Πολλή καβλαντα στη σχεδίαση και μικρή εργονομία (μου έκανε εντύπωση ποσο μικρές θήκες είχε στις πόρτες).

Θεωρώ αστεία τα 35κ για τέτοια μάρκα έστω κι αν υπάρχει καλός εξοπλισμός. Εδώ και για το Q3 πολλά μου φαίνονται.

Παρατήρησα επίσης ότι η πόρτα του Golf VII μου κλείνει πιο στιβαρά από το 3008..

Δεν εχω καταλάβει εάν είναι καλή η τιμή για το μεταχειρισμένο αυτό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Μπαίνοντας κυρίως στο 2008 αυτό παρατήρησα.

Πολλή καβλαντα στη σχεδίαση και μικρή εργονομία (μου έκανε εντύπωση ποσο μικρές θήκες είχε στις πόρτες).

Θεωρώ αστεία τα 35κ για τέτοια μάρκα έστω κι αν υπάρχει καλός εξοπλισμός. Εδώ και για το Q3 πολλά μου φαίνονται.

Παρατήρησα επίσης ότι η πόρτα του Golf VII μου κλείνει πιο στιβαρά από το 3008..

Δεν εχω καταλάβει εάν είναι καλή η τιμή για το μεταχειρισμένο αυτό 

Και ναι και όχι αλλά όλα ειναι υποκειμενικά. Καταρχήν να πω ότι έχω το 5008 που έχει ίδια συμπεριφορά και κατασκευή και οι πόρτες στιβαρότατες μου φαίνονται.

Το εσωτερικό όσο όμορφο και αν ειναι έχει 4-5 θέματα που πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως τα σκέφτηκαν. Όπως οι μεσαίες ποτήροθηκες που αν βάλεις κάτι αχρηστεύουν τον τεμπέλη. Ισως να σου κάνω μια λίστα αλλά όντως είναι ανεξήγητα.

Στη σύγκριση με το q3/Golf εξαρτάται. Από άποψη μεταπώλησης ίσως το q3 είναι καλύτερο αν και η Peugeot ανέβηκε πολύ με αυτή τη σειρά και ίσως κρατήσει αξία. Ίσως και όχι. Από το βαρετό εμφανισιακά golf όμως…

απο την άλλη μηχανολογικά έχω δειξει πολλές φορές σε αυτή τη συζήτηση ότι εμπιστεύομαι πιο πολύ τη Peugeot σε αυτή τη σειρά. Πιο ανθεκτικό κιβώτιο και καλοί κινητήρες (για αυτό λέω και για τα αλλά του Γάλλων που τα μοιράζονται). Πολύ καλά τεστ ενεργητικησ Ασφαλείας (moose). Για αυτό και την επέλεξα προσωπικα.

Με πολλαπλών συνδέσμων πίσω και την καλή ροπή του 1.5 diesel απολαμβάνω ταξίδι και χιλιόμετρα, χωρισ το άγχος του γερανού που είχε ο Τσοφρας λόγω DSG κιβωτίου, όποτε οι ποτηροθηκες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Το μικρο τιμόνι προσωπικα το λάτρεψα ενώ άλλοι εδώ μέσα δεν το συνήθισαν.
Σημειωση: η θέση οδήγησης είναι αρκετά όρθια και λόγω τιμονιού. Ορθοπεδικά όρθια!!! Όποτε αυτοί που ψάχνουν χαμηλή θέση μείνετε μακριά.

Παντως ξαναλέω: οι τιμές έχουν ανεβεί όπως σε όλα. Με κερασάκι ότι πριν 1.5-2 χρόνια είχε ίδια τιμή πετρέλαιο με βενζίνη η Peugeot όποτε συνέφερε αρκετά περισσότερο.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, majnun είπε

Ναι και το 155, 5θυρο

Αγαπημένα τα γρήγορα μικρά, εγώ θα αγόραζα ST αν μπορούσα με μπλοκέ. Δεν αντέχω άλλο με αυτό το politically correct στην αυτοκίνηση!  

200 άλογα και στήσιμο και όγκος που παρκάρει εύκολά. Και πιστεψε με δε θα καίει πάρα πολύ εάν δουλεύεις το τουρμπο σωστά.

Και δεν έχει διαφορα στο τιμόνι παρά ελάχιστη με το απλό Fiesta . Πρακτικά θα πρέπει να έχεις παρκάρει πολύ στριμωχτά για να χρειαστείς ίσως παραπάνω μανούβρα. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...