Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gmts είπε

To ST2 μαζί με Performance Pack, Ηιλιοροφή (και τα LED που τα έχει by default ). Διάλεξα Moondust Silver επειδή συνδυάζεται ωραία με τη μαύρη ηιλιοροφή. Είχα ήδη 2 φορές άσπρο και είπα να αλλάξω. Μαζί με μια τυπική έκτπωση 300ευρώ τελικό σύνολο 24.800.

Άντε με το καλό να τα παραλάβουμε!

Πολύ ωραίες επιλογές !

Και εγώ για το ασήμι σκεφτόμουν στο ST!

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω ακούσει και παράπονα από συνάδελφο γύρω στο 1,90 ύψος ότι τον πονάνε τα γόνατα του στη σειρά 1 της bmw.

Μιας και λέμε για SUV το νέο Nissan qashqai πως σας φαίνεται; Δυστυχώς καβαλάει τα 30κ η αυτόματη έκδοση, αλλά το βλέπω πολύ βελτιωμενο εμφανισιακά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Έχω ακούσει και παράπονα από συνάδελφο γύρω στο 1,90 ύψος ότι τον πονάνε τα γόνατα του στη σειρά 1 της bmw.

Μιας και λέμε για SUV το νέο Nissan qashqai πως σας φαίνεται; Δυστυχώς καβαλάει τα 30κ η αυτόματη έκδοση, αλλά το βλέπω πολύ βελτιωμενο εμφανισιακά.

Εμένα μου αρέσει σαν σύνολο δεν ξέρω αν θα έχουν λύσει τα θέματα συναρμογής που είχε το προηγούμενο

Κατά φωνή

• Like 1
Δημοσ.

Nissan

αν κάποιοι απορούν γιατί όλοι βγάζουν SUV πλέον, η απάντηση είναι λόγω της Nissan.

Από εκεί που είχε βαλτώσει με κάτι Almera/primera έβγαλε ξαφνικά το qashqai με τρομερή για την εποχή (2006-2007) σχεδίαση και νόρμαλ τιμή ακόμα και για το 4χ4 και έκανε τα SUV mainstream.

Και όμως εν έτη 2021 πάλι έμεινε πίσω αντί να τολμήσει ξανά και να κάνει κάποια πρωτοτυπία. Τώρα απλά μια τίμια επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, paylidis είπε

Αρονα ειδικά το απερχόμενο δεν αξίζει… (έχουμε ένα βενζίνης leasing στην οικογενεια) To kamiq είναι πολύ «πιο αυτοκινητο» και με καλύτερο εξοπλισμό κ vfm. Ποσό σου βγήκε εάν επιτρέπεται/χρωμα μεταλλικο;

Είναι ποιο μεγάλο και έχει περισσότερα gadget απο το αρονα, ~21 βγηκε

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε

Αρκετά σε σχέση με 7=8 μηνες πριν 😐

χαλαλι όμως, η οικονομια που θα κάνεις δε λέγεται...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, paylidis είπε

Αρονα ειδικά το απερχόμενο δεν αξίζει… (έχουμε ένα βενζίνης leasing στην οικογενεια) To kamiq είναι πολύ «πιο αυτοκινητο» και με καλύτερο εξοπλισμό κ vfm. Ποσό σου βγήκε εάν επιτρέπεται/χρωμα μεταλλικο;

με τα χιλ που κανουν το δανειο μας βγαινει ποιο φθηνο απο την βενζινη (10λ/100χιλ ford focus) που πληρωνουν καθε μηνα

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, john1987 είπε

Λογικα αναφερεσαι στην καινουργια...

Παντως και εγω στην παλιά 1, αν και 1.76, ειχα σοβαρο θέμα και με τα γονατα απο τη θεση οδήγησης αλλα και με τη μεση καθως με ζοριζε παρα πολυ το μπες - βγες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Geocheats2 είπε

Είναι ανώτερο όπως λέει και ο Γιώργος, ειδικά από τη στιγμή που το arona φοράει πίσω ταμπουρα,το kamiq εχει κι άλλα εξτραδακια... και καλύτερη ποιότητα εσωτερικού, το θέμα είναι το budget και να τα βάλετε κάτω με τα +&-, χρηματοδότηση κτλ... αφού φυσικά γίνουν και test drives και στα 2

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ έχω 2ες σκέψεις για να αλλάξω την παραγγελία σε κανονικό ST χωρίς μπλοκέ στα 21 λευκό ή 21.5 με χρώμα. Έχω περιθώριο έως αύριο.

Μόνοι ανασταλτικοί παράγοντες η αυξημένη κατανάλωση (6.5 το υβρίδιο, 7.5 το ST) και ο κύκλος στροφής του ST (11m vs 10m). ΟΥΦ

@tsofras I summon you

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, majnun είπε

Εντωμεταξύ έχω 2ες σκέψεις για να αλλάξω την παραγγελία σε κανονικό ST χωρίς μπλοκέ στα 21 λευκό ή 21.5 με χρώμα. Έχω περιθώριο έως αύριο.

Μόνοι ανασταλτικοί παράγοντες η αυξημένη κατανάλωση (6.5 το υβρίδιο, 7.5 το ST) και ο κύκλος στροφής του ST (11m vs 10m). ΟΥΦ

@tsofras I summon you

thx για το summon αλλά που μπορώ να βοηθήσω  ? :D

Προφανώς και θα σου πώ για το ST σε σχέση με το ST -Line μόνο και μόνο για την διαφορά του κινητήρα και της μη ύπαρξης υβριδικού συστήματος .

Περισσότερη δύναμη και αυθεντικό ST με τα καθίσματα το στήσιμο κτλ

Άλλοι θα σου πούν ότι για το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερη η επιλογή του χιλιάρη και του ημι-υβριδικού λόγω μεταπώλησης .

Εγώ θα σου πω πήγαινε στον 1.5 με τα 200 άλογα και το στήσιμο

Τώρα το οικονομικό εσύ το αποφασίζεις :)

Δώστε άλογα στο λαό λέμεεεεεεεε

• Like 1
Δημοσ.

@tsofras ρε συ έχεις πέσει σε τέτοιες λούπερ άπειρες φορές. Για αυτό σε κάλεσα :D

Καλά η διαφορά στο κόστος κτήσης είναι αστεία.

Τώρα το αν έχει 150ε τέλη το ένα και το άλλο μηδέν, δεν είναι λόγος προτίμησης.

Η διαφορά στη χρήση είναι όλο το ζουμί για μένα.

Θα βολεύει το ST εντός τοιχών; Κάνω κανά 50άρι χλμ πανε έλα καθημερινά σε αυτή τη φάση.
Tώρα που έχω δώσει το αμάξι μου, βάζω χέρι στου μπρο, αλλά δεν έχω και συμβόλαιο ότι θα είναι πάντα διαθέσιμο.

Μπορεί αύριο να μη χρειάζεται να διανύω χλμ, αλλά μπορεί και να χρειάζεται και να πρέπει να παρκάρω σε στενά (απευκταίο σενάριο).

Επίσης το πάρκιν που νοικιάζω είναι απαίσιο στο να βάλω το αμάξι (ακόμα και με το Υ ζοριζόμουν) και με σκαλώνει αλλά μπορεί να βρω κάτι πιο άνετο (όχι πιθανό σενάριο).

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, majnun είπε

@tsofras ρε συ έχεις πέσει σε τέτοιες λούπερ άπειρες φορές. Για αυτό σε κάλεσα :D

Καλά η διαφορά στο κόστος κτήσης είναι αστεία.

Τώρα το αν έχει 150ε τέλη το ένα και το άλλο μηδέν, δεν είναι λόγος προτίμησης.

Η διαφορά στη χρήση είναι όλο το ζουμί για μένα.

Θα βολεύει το ST εντός τοιχών; Κάνω κανά 50άρι χλμ πανε έλα καθημερινά σε αυτή τη φάση.
Tώρα που έχω δώσει το αμάξι μου, βάζω χέρι στου μπρο, αλλά δεν έχω και συμβόλαιο ότι θα είναι πάντα διαθέσιμο.

Μπορεί αύριο να μη χρειάζεται να διανύω χλμ, αλλά μπορεί και να χρειάζεται και να πρέπει να παρκάρω σε στενά (απευκταίο σενάριο).

Επίσης το πάρκιν που νοικιάζω είναι απαίσιο στο να βάλω το αμάξι (ακόμα και με το Υ ζοριζόμουν) και με σκαλώνει αλλά μπορεί να βρω κάτι πιο άνετο (όχι πιθανό σενάριο).

Κοίτα ρε μαν με τα χιλιόμετρα που κάνεις η λογική λέει να μην πας στο ST , για την ακρίβεια αν τα κάνεις μέσα στη πόλη ακόμη καλύτερα να πας σε κάποιο Yaris λόγω κατανάλωσης .

Το ST είναι για γούστα, τώρα διαφορά στο πόσο στρίβει το τιμόνι απο το St-Line στο ST δεν ξέρω να σου πω .

Επειδή και εγώ βγάζω τα γούστα μου τόσο καιρό , χιλιόμετρα μπορεί να μην κάνω τώρα , αλλά όταν είχα πάθει πλάκα με το RX-8 , επειδή δούλευα τότε Μαρούσι αποφάσισα να μην το πάρω.

Καλά τα γούστα αλλά μην φεύγουν και όλα τα λεφτά στη βενζίνη .

Και ψάξε να δεις αληθινές καταναλώσεις ότι του εργοστασίου γιατί τα 7.5 που λες για αμάξι με 200 άλογα τα κόβω μόνο Εθνική με Cruise Control

Και εγώ στο δικό μου έχω δεί και 6.2 όταν πάω Ανάβυσσο με cruise control στα 50 , στην αστική μετακίνηση με κίνηση πάντως βλέπω πολύ περισσότερο.

Την Παρασκευή πήγα να βάλω τα φιμέ στο Νέο Ψυχικό μέση κατανάλωση με κίνηση 11.5

Πηγαίνω τα παιδιά στους γονείς μου στον Άλιμο (μένω Π. Φάληρο) 7χλμ διαδρομή πήγαινε - έλα , μέση κατανάλωση 12.3

Ξαναλέω αν θες πραγματική μικρή κατανάλωση σε βενζίνη μάλλον Yaris είνα καλύτερη επιλογή.

Αφού σου αρέσει τόσο το Fiesta , μπορείς να μείνεις στην αρχική επιλογή που σίγουρα θα καίει λιγότερο απο το ST μία χαρά είναι και τα 155άλογα για αυτό το σκάφος και με την διαφορά βγάζεις και την βενζίνη σου για κάποια χρόνια :D

Προσωπικά θα διάλεγα το ST επειδή δεν κάνω χιλιόμετρα. Στην δική σου φάση θα διάλεγα το ST - Line αφού είναι ίδιο αμάξι εξωτερικά - εσωτερικά .

Στο  Yaris θα πήγαινα καθαρά λόγω κατανάλωσης (αν και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά με χαλάει που δεν είναι τούρμπο)

Δημοσ.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314080714-peugeot-3008

Εδω μπαινατε;

Πηγα στην αντιπροσωπεία τους και με.ενημερωσαν ότι το αυτοματο θέλει ειδική παραγγελία (δε ρώτησα καν χρόνο παράδοσης).

Επίσης ως προς τις τιμές μου είπαν ότι η πιο φθηνή allure στο 3008 αυτοματο παει 35χιλ σε βενζίνη και 2χιλ πάνω σε πετρελαιο. Τόσο πολύ έχουνε ανεβάσει τις τιμές;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κοίτα ρε μαν με τα χιλιόμετρα που κάνεις η λογική λέει να μην πας στο ST , για την ακρίβεια αν τα κάνεις μέσα στη πόλη ακόμη καλύτερα να πας σε κάποιο Yaris λόγω κατανάλωσης .

Το ST είναι για γούστα, τώρα διαφορά στο πόσο στρίβει το τιμόνι απο το St-Line στο ST δεν ξέρω να σου πω .

Επειδή και εγώ βγάζω τα γούστα μου τόσο καιρό , χιλιόμετρα μπορεί να μην κάνω τώρα , αλλά όταν είχα πάθει πλάκα με το RX-8 , επειδή δούλευα τότε Μαρούσι αποφάσισα να μην το πάρω.

Καλά τα γούστα αλλά μην φεύγουν και όλα τα λεφτά στη βενζίνη .

Και ψάξε να δεις αληθινές καταναλώσεις ότι του εργοστασίου γιατί τα 7.5 που λες για αμάξι με 200 άλογα τα κόβω μόνο Εθνική με Cruise Control

Και εγώ στο δικό μου έχω δεί και 6.2 όταν πάω Ανάβυσσο με cruise control στα 50 , στην αστική μετακίνηση με κίνηση πάντως βλέπω πολύ περισσότερο.

Την Παρασκευή πήγα να βάλω τα φιμέ στο Νέο Ψυχικό μέση κατανάλωση με κίνηση 11.5

Πηγαίνω τα παιδιά στους γονείς μου στον Άλιμο (μένω Π. Φάληρο) 7χλμ διαδρομή πήγαινε - έλα , μέση κατανάλωση 12.3

Ξαναλέω αν θες πραγματική μικρή κατανάλωση σε βενζίνη μάλλον Yaris είνα καλύτερη επιλογή.

Αφού σου αρέσει τόσο το Fiesta , μπορείς να μείνεις στην αρχική επιλογή που σίγουρα θα καίει λιγότερο απο το ST μία χαρά είναι και τα 155άλογα για αυτό το σκάφος και με την διαφορά βγάζεις και την βενζίνη σου για κάποια χρόνια :D

Προσωπικά θα διάλεγα το ST επειδή δεν κάνω χιλιόμετρα. Στην δική σου φάση θα διάλεγα το ST - Line αφού είναι ίδιο αμάξι εξωτερικά - εσωτερικά .

Στο  Yaris θα πήγαινα καθαρά λόγω κατανάλωσης (αν και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά με χαλάει που δεν είναι τούρμπο)

Yaris σε καμία περίπτωση, ποτέ.

Η δουλειά μου τώρα είναι μακριά. Πριν πήγαινα με τα πόδια. Αύριο ποιος ξέρει;;

Έχω ήδη δώσει προκαταβολή, απλά έχω παράθυρο μέχρι αύριο να αλλάξω την παραγγελία μου

• Δημιουργία νέου...