Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πες μας αν έχεις κάποιο γούστο σε κατηγορία SUV, sedan, hatchback

Προτίμηση σε κιβώτιο?

Ο κινητήρας θέλεις να έχει κάποια δύναμη παραπάνω ή απλά να σέρνει ικανοποιητικά την καρότσα?

Υπάρχουν βλέψεις για δεύτερο παιδάκι?

Να σου ζήσει το παιδάκι 👍

Ευχαριστώ πολύ!  Θα προτιμούσα χώρους γιατί ναι κάποια στιγμή θα δούμε και για δεύτερο, οπότε sedan / suv χωρίς ιδιαίτερο βάρος σε κάποιο από τα δύο. Ωραία η αίσθηση της οδήγησης από λίγο ύψος παραπάνω με suv αλλά δε μας τραβάει κάτι άλλο για να περιοριστώ σε αυτήν την κατηγορία. 

Δύναμη είναι επιθυμητή ναι, μόνο μικρά τούρμπο ντίζελ οδηγώ από την αρχή της καριέρας μου. Δεν έχω εμπειρία από κάτι διαφορετικό οπότε βασίζομαι στις εμπειρίες σας, στις αξιολογήσεις και τέλος με ότι test drive κάνω

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kostassam είπε

Ευχαριστώ πολύ!  Θα προτιμούσα χώρους γιατί ναι κάποια στιγμή θα δούμε και για δεύτερο, οπότε sedan / suv χωρίς ιδιαίτερο βάρος σε κάποιο από τα δύο. Ωραία η αίσθηση της οδήγησης από λίγο ύψος παραπάνω με suv αλλά δε μας τραβάει κάτι άλλο για να περιοριστώ σε αυτήν την κατηγορία. 

Δύναμη είναι επιθυμητή ναι, μόνο μικρά τούρμπο ντίζελ οδηγώ από την αρχή της καριέρας μου. Δεν έχω εμπειρία από κάτι διαφορετικό οπότε βασίζομαι στις εμπειρίες σας, στις αξιολογήσεις και τέλος με ότι test drive κάνω

Οπότε δεν έχεις θέμα με το μέγεθος του αυτοκινήτου από ότι κατάλαβα.

Κινητήρα πάμε σε πετρέλαιο?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostassam είπε

Αν δε θες πετρέλαιο ρίξε μια μάτια στα ακόλουθα (κατά σειρά τιμης):

Kamiq

tcross

troc

q2

και σε sedan Octavia 

2 από αυτά βγαίνουν και σε cng αν σε εξυπηρετει σαν καύσιμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετρέλαιο > Βενζίνη-LPG > Bενζίνη   τα έχω στο μυαλό μου κατά σειρά προτίμησης

Αυτά που προτείνεις @paylidis θα τα βάλω διαμόρφωση να τα κοιτάξω, είμαι στα 30 δεν θέλω και "άδειο" αμάξι 😅

edit: δεν έχω πολύ καλή άποψη για τα VW, έχει ο πατέρας μου tiguan 1.4, έχει πληρώσει μισό αμάξι ακόμα στα ~10 χρόνια, συνεργείο

cng όχι, 1 ώρα μακριά ένα πρατήριο

Επεξ/σία από kostassam
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostassam είπε

Αυτά που προτείνεις @paylidis θα τα βάλω διαμόρφωση να τα κοιτάξω, είμαι στα 30 δεν θέλω και "άδειο" αμάξι 😅

edit: δεν έχω πολύ καλή άποψη για τα VW, έχει ο πατέρας μου tiguan 1.4, έχει πληρώσει μισό αμάξι ακόμα στα ~10 χρόνια, συνεργείο

Καλά εκείνης της πρώτης γενιάς το Tiguan ήταν όντως ρημάδι…

πετρελαιο ξεχνάς το group vag πλέον έχει μόνο δίλιτρα. Δες το Renault captur βγαίνει σε υγραέριο με καλό εξοπλισμό αλλά νομίζω είναι λίγο πιο πάνω από τα 21…

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostassam είπε

Κοντά στα χρήματα που θες είναι το Puma st line πετρέλαιο και το 2008 active plus πετρέλαιο. Επειδή τα είδα και τα δύο πρόσφατα, το 2008 έχει περισσότερους χώρους πίσω αλλά μικρότερο πορτπαγκαζ λόγο του megabox του Puma, χωρίς να είναι μικρό του 2008 ( 430 λίτρα ).

Στο δρόμο το Puma πιο πολύ οδηγοκεντρικο αλλά και πιο σκληρό από αναρτήσεις. Το 2008 πιο all-round. Όμως λόγο περίεργου πίνακα οργάνων πρέπει να το οδηγήσεις για να δεις αν σε βολεύει, βλέπεις τα όργανα πάνω από το τιμόνι, όχι μέσα από αυτό.

Θα έβλεπα αυτά τα δυο συν το c4, αλλά αυτό δεν πάει τόσο καλά στα crash tests όσο τα άλλα δύο. 

Το κακο είναι ότι τώρα παίζει μεγάλη αναμονή για καινούργια, έχω ακούσει για 5 και 6 μήνες στο 2008...

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bkran είπε

Το κακο είναι ότι τώρα παίζει μεγάλη αναμονή για καινούργια, έχω ακούσει για 5 και 6 μήνες στο 2008...

Αν πάει τόσο μακριά ίσως θα ήταν καλύτερα για διαπραγμάτευση τους τελευταίους μήνες της χρονιάς με στόχο την καλύτερη τιμή/δώρα; Διαφορετικά, αγορά το '22 (να 'μαστε καλά) μη πάρει και χρονιά πάνω του στα χαρτιά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bkran είπε

Κοντά στα χρήματα που θες είναι το Puma st line πετρέλαιο και το 2008 active plus πετρέλαιο. Επειδή τα είδα και τα δύο πρόσφατα, το 2008 έχει περισσότερους χώρους πίσω αλλά μικρότερο πορτπαγκαζ λόγο του megabox του Puma, χωρίς να είναι μικρό του 2008 ( 430 λίτρα ).

Στο δρόμο το Puma πιο πολύ οδηγοκεντρικο αλλά και πιο σκληρό από αναρτήσεις. Το 2008 πιο all-round. Όμως λόγο περίεργου πίνακα οργάνων πρέπει να το οδηγήσεις για να δεις αν σε βολεύει, βλέπεις τα όργανα πάνω από το τιμόνι, όχι μέσα από αυτό.

Θα έβλεπα αυτά τα δυο συν το c4, αλλά αυτό δεν πάει τόσο καλά στα crash tests όσο τα άλλα δύο. 

Θα συμφωνήσω απλά ένα σχόλιο περί crash test ,

To C4 βαθμολογήθηκε το 2021 που άλλαξαν νομίζω τα standards και έχασε ένα αστέρι επειδή δεν έχει αερόσακο ανάμεσα σε οδηγό συνοδηγό. Πολύ πιθανό αν ξαναεκαναν τα άλλα τα έπαιρναν ίδια βαθμολογία

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Θα συμφωνήσω απλά ένα σχόλιο περί crash test ,

To C4 βαθμολογήθηκε το 2021 που άλλαξαν νομίζω τα standards και έχασε ένα αστέρι επειδή δεν έχει αερόσακο ανάμεσα σε οδηγό συνοδηγό. Πολύ πιθανό αν ξαναεκαναν τα άλλα τα έπαιρναν ίδια βαθμολογία

Α λες για αυτό αν είχε τόσο χαμηλό ποσοστό στους ενήλικες επιβάτες? Αυτό μου φάνηκε χαμηλό ( 80%) ενώ τα άλλα έχουν πάνω από 90%

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bkran είπε

Α λες για αυτό αν είχε τόσο χαμηλό ποσοστό στους ενήλικες επιβάτες? Αυτό μου φάνηκε χαμηλό ( 80%) ενώ τα άλλα έχουν πάνω από 90%

Ναι και το moka που είναι του 2021 4 αστέρια που πήρε αν θυμάμαι καλά

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/7/2021 στις 12:29 ΜΜ, majnun είπε

Έγινα και επισήμως Tsofroπαθής.

Στις 23/7/2021 στις 12:54 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Μπορεί να σου πουν διαφορετική τιμή, δε βρήκα Παυλίδεια διαφορά στην αναζήτηση σου, 

Η διαχείριση της κοινότητας έχει πάει το ινφλουένσινγκ σε άλλο επίπεδο :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Σε λίγο θα αρχίσουμε τα ινστα live από αντιπροσωπείες 😂

Είχα σκεφτεί να έκανα live το test drive του t-cross

Εσύ θα μπορούσες να κάνεις ένα live παζάρι 🤣

Δημοσ.

Σήμερα ήμουν συνεργείο για "πεταλούδα" στο tiguan του πατέρα.Ρώτησα τον μηχανικό για καμιά σκέψη,  λέει για το μπάτζετ αυτό αμάξι γεμάτο μόνο Duster. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αφού σε τόσες εκατοντάδες σελίδες που διαβάζω από πέρυσι το καλοκαίρι, δεν το έχω δει να παίζει και πολύ σαν πρόταση!  Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχω διαβάσει κάπου;😅

• Δημιουργία νέου...