bjj-p Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 H τεχνολογια οταν ειναι πολυ καινουρια στοιχιζει, οταν γινεται mainstream πεφτει κατα πολυ η τιμη της και συνηθως μπαινει στο βασικο εξοπλισμο. Δηλ αν δεις το αμαξι απο τιμολογιακη πολιτικη παντα ειναι με τα στανταρ τεχνολογια της εποχης. Τα υπολοιπα ειναι που επηρεαζουν περισσοτερο, οπως πχ νομοι που καβαλανε κλιμακες και η γενικοτερη οικονομικη κατασταση.
ge-lyk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλημέρα. Για scoda, εκτός από τον Σφακιανάκη, που πήρα προσφορά, έχει νόημα να κοιτάξω και σε άλλον έμπορο?
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, ge-lyk είπε Καλημέρα. Για scoda, εκτός από τον Σφακιανάκη, που πήρα προσφορά, έχει νόημα να κοιτάξω και σε άλλον έμπορο? Προφανώς να πας σε όσους περισσότερους μπορείς να συγκρίνεις τιμές και δώρα 1 1
ge-lyk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, tsofras είπε Προφανώς να πας σε όσους περισσότερους μπορείς να συγκρίνεις τιμές και δώρα Ναι, αυτό είναι το προφανές. Κατά πόσο υπάρχει ευελιξία, πλέον, εννοούσα. Ας πούμε για δώρα, δεν μου έκανε καν λόγο. Αν και η έκδοση που κοιτάω είναι σχεδόν πλήρης. Πιο συγκεκριμένα, το octavia με ενδιαφέρει
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, ge-lyk είπε Ναι, αυτό είναι το προφανές. Κατά πόσο υπάρχει ευελιξία, πλέον, εννοούσα. Ας πούμε για δώρα, δεν μου έκανε καν λόγο. Αν και η έκδοση που κοιτάω είναι σχεδόν πλήρης. Πιο συγκεκριμένα, το octavia με ενδιαφέρει Ε εντάξει ανάλογα και το αμάξι με τι εξοπλισμό το αγοράζεις Εγώ όταν πήρα το Ibiza μου έκανε δώρο τον αυθεντικό τεμπέλη , αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό . Στο Leon που έχει τεμπέλη και αισθητήρες μπορούσε να μου κάνει δώρο συναγερμό ή φιμέ αφού τα έχει σχεδόν όλα . Προτίμησα συναγερμό για να επιλέξω φιμέ όπου θέλω και όποια θέλω και μου έκανε και μία έκπτωση παραπάνω . Οπότε πήγαινε να δείς τι εκπτώσεις / δώρα δίνουν και οι υπόλοιποι 1
majnun Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Έγινα και επισήμως Tsofroπαθής. Το Ύψιλον αποτελεί παρελθόν και έχει πέσει παραγγελία για Fiesta ST-Line 155. Καλά Χριστούγεννα είπαμε; 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ge-lyk είπε Ναι, αυτό είναι το προφανές. Κατά πόσο υπάρχει ευελιξία, πλέον, εννοούσα. Ας πούμε για δώρα, δεν μου έκανε καν λόγο. Αν και η έκδοση που κοιτάω είναι σχεδόν πλήρης. Πιο συγκεκριμένα, το octavia με ενδιαφέρει Μπορεί να σου πουν διαφορετική τιμή, δε βρήκα Παυλίδεια διαφορά στην αναζήτηση σου, αλλά σε VW βρήκα μια διαφορά 600€ απο έμπορο σε έμπορο για ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο (μιας που ήταν για ετοιμοπαράδοτα της Kosmocar) 1 1
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 36 λεπτά πριν, majnun είπε Έγινα και επισήμως Tsofroπαθής. Το Ύψιλον αποτελεί παρελθόν και έχει πέσει παραγγελία για Fiesta ST-Line 155. Καλά Χριστούγεννα είπαμε; Άντε με το καλό Χρώμα, τιμή , εξτρας?
majnun Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Ruby Red, Full LED, ανακλινόμενους καθρέπτες και ρεζέρβα ( 😬) και αρχιδιές όπως ACC, blind spot που τα έχει standard. Η τιμή είναι λίγο πίκρα γιατί από το τηλέφωνο μου είπαν 19.600, από κοντά μου είπε 19.300 και σήμερα με κάλεσε πως η τιμή είναι 19.600 γιατί χθες δεν έβαζε τέλος ταξινόμησης το σύστημά τους. Οπότε ξενέρωσα λίγο αλλά θα το ξεπεράσω 😋 Επίσης θα μου βάλουν και φιμέ. Αυτά. 3
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, majnun είπε Ruby Red, Full LED, ανακλινόμενους καθρέπτες και ρεζέρβα ( 😬) και αρχιδιές όπως ACC, blind spot που τα έχει standard. Η τιμή είναι λίγο πίκρα γιατί από το τηλέφωνο μου είπαν 19.600, από κοντά μου είπε 19.300 και σήμερα με κάλεσε πως η τιμή είναι 19.600 γιατί χθες δεν έβαζε τέλος ταξινόμησης το σύστημά τους. Οπότε ξενέρωσα λίγο αλλά θα το ξεπεράσω 😋 Επίσης θα μου βάλουν και φιμέ. Αυτά. Μία χαρά μπόμπα εξοπλισμός , αλογάκια και ωραίο χρώμα ( αν είναι αυτό που έχω δει και στο focus που πορτοκαλίζει λίγο)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 49 λεπτά πριν, majnun είπε Ruby Red, Full LED, ανακλινόμενους καθρέπτες και ρεζέρβα ( 😬) και αρχιδιές όπως ACC, blind spot που τα έχει standard. Η τιμή είναι λίγο πίκρα γιατί από το τηλέφωνο μου είπαν 19.600, από κοντά μου είπε 19.300 και σήμερα με κάλεσε πως η τιμή είναι 19.600 γιατί χθες δεν έβαζε τέλος ταξινόμησης το σύστημά τους. Οπότε ξενέρωσα λίγο αλλά θα το ξεπεράσω 😋 Επίσης θα μου βάλουν και φιμέ. Αυτά. Αυτά που λες οτι τα έχει standard, αν δεν τα ήθελες, σου έκοβε 750 ευρώ, κι ας μη μπορείς να τα βγάλεις απο το configurator.
majnun Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Χρήσιμα είναι εκτός από την αλλαγή λωρίδας. Δηλαδή το αυτόνομο φρενάρισμα, πόσες φορές θέλω να αλλάξω λωρίδα και φοβάμαι ότι μέχρι να γυρίσω να κοιτάξω παίζει να έχει κοκκαλώσει ο μπροστινός; Ε τώρα θα έχω σύμμαχο και το αμάξι. Το ίδιο με το blind spot. Ακόμα και το Active Cruise θεωρώ ότι κάνει το ταξίδι παιχνίδι. Δεν παραπονιέμαι. Από τα 26.500 που κοιτούσα το Mini με 136 άλογα, ST στα 22 (χωρίς perfomance) και MX5 στα 27, πάλι λιγότερα είναι. Είναι απόλυτα συνειδητή επιλογή, μετά από πολλή σκέψη. Θεωρώ την τιμή σωστή και προ 2021 (κάποτε η Mito 155 είχε 18.500 χωρίς όλα αυτά, κάτι Corsa με 150 άλογα στα ίδια κλπ). Εντάξει δε λέμε για ευκαιρίες τύπου Alfa Gain με 15 χιλιάδες ευρώ 155άρα Mito και Ibiza FR με 150. Αυτά ήταν ανωμαλίες του συστήματος και όχι ο κανόνας. 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, ge-lyk είπε Καλημέρα. Για scoda, εκτός από τον Σφακιανάκη, που πήρα προσφορά, έχει νόημα να κοιτάξω και σε άλλον έμπορο? ναι να πας, προσωπικά την καλυτερη τιμη την πηρα απο τον κοιλακο με αρκετή πιεση αλλα τελικα το πηρα απο την καρεντα (100 euro διαφορά αλλα μου έβαλε κ αισθητηρες περα απο συναγερμο καθως επισης και 4 χρονια 50% εκπτωση στα σερβις). εαν ειναι να πας καρεντα ελα ομ να σε δασκαλέψω (εμενα με κατηύθυνε στα σκοντα ο chill) 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπορεί να σου πουν διαφορετική τιμή, δε βρήκα Παυλίδεια διαφορά στην αναζήτηση σου, αλλά σε VW βρήκα μια διαφορά 600€ απο έμπορο σε έμπορο για ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο (μιας που ήταν για ετοιμοπαράδοτα της Kosmocar) ωραιος ορος τον κραταω 😅 τα 4 Κ παντως ήταν η εν λόγω διαφορά στο Q3 φορ δε ρεκορτς Ένα γενικό σχόλιο. Για σκοντα θα κοιτάτε ανά περιοχή από που ψωνίζουν οι ταρίφες κ θα πηγαίνετε εκεί 😁 1
kostassam Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Χαιρετώ την παρέα, γίναμε 3 πρόσφατα και μπήκα στο λούκι να ψάξω πιο άνετο-ασφαλές αμάξι από το yaris '13 που έχουμε, βρισκόμαστε επαρχία, τα χλμ είναι 15-20κ / έτος, δεν έχω ψάξει ποτέ δικό μου αμάξι και έχω ψιλοχαθεί, μπάτζετ ~21κ, κάθε πρόταση - ιδέα ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, kostassam είπε Χαιρετώ την παρέα, γίναμε 3 πρόσφατα και μπήκα στο λούκι να ψάξω πιο άνετο-ασφαλές αμάξι από το yaris '13 που έχουμε, βρισκόμαστε επαρχία, τα χλμ είναι 15-20κ / έτος, δεν έχω ψάξει ποτέ δικό μου αμάξι και έχω ψιλοχαθεί, μπάτζετ ~21κ, κάθε πρόταση - ιδέα ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων Πες μας αν έχεις κάποιο γούστο σε κατηγορία SUV, sedan, hatchback Προτίμηση σε κιβώτιο? Ο κινητήρας θέλεις να έχει κάποια δύναμη παραπάνω ή απλά να σέρνει ικανοποιητικά την καρότσα? Υπάρχουν βλέψεις για δεύτερο παιδάκι? Να σου ζήσει το παιδάκι 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις