Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koeltzakoatl είπε

Για μένα η Giulietta ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ποτέ: τιμόνι ακριβέστατο, φρένα άγκυρα, κρατήματα αγωνιστικού, ενεργητική ασφάλεια που δεν με πρόδωσε ποτέ, πέρασε από χώμα, από χείμαρρους, κτλ και δεν έβγαλε το παραμικρό σε 4 χρόνια και περίπου 80.000 χλμ. 

σαφως δεν ήταν το πιο άνετο αυτοκίνητο (χαμηλό στήσιμο και λίγο κοπάνημα έως πολύ), αλλά το vibe που έβγαζε ήταν αρκετό να με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Ακόμα και σήμερα, >10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της γυρνάω το βλέμμα να την κοιτάξω. 

το μεγαλύτερο πρόβλημα των Alfa ίσως είναι ότι το κάθε επόμενο αυτοκίνητο φαντάζει ως ένα απλό…αυτοκίνητο και μόνο (άχρωμο, άγευστο, άοσμο κουτί με ρόδες). Σαν την καψούρα που δεν μπορείς ποτέ να ξεχάσεις 

1 ώρα πριν, sargus είπε

Εγώ πάντως, αν υπήρχε καινούργια Alfa κάτω από 30.000 ευρώ, θα την αγόραζα χωρίς να τη δω καν από κοντά, χωρίς να την οδηγήσω και χωρίς να το ψάξω καθόλου. Ούτε η κατηγορία δε θα με ένοιαζε...θα έπαιρνα από mini μέχρι εφταθεσιο Suv! Αρκεί να ήταν Alfa κάτω από 30.000 ευρώ.

Τα μόνα αμάξια που πραγματικά λάτρευα και λατρεύω ακόμη!

(Η πλάκα είναι ότι τα λέω αυτά σε διάφορους πορωμενους Hondaκηδες που με σταματάνε στο δρόμο και μου πιάνουν την κουβέντα και γυρίζει το μάτι τους...Χαχαχα)

You just made my point :P

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

** Update για το TCross **

Το αυτοκίνητο επέστρεψε στην αντιπροσωπεία, ελέγχθηκε και περιμένουν και αυτοί οδηγίες απ την VW μιας και είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Θα έχει νεότερο update απο βδομάδα 😬

• Sad 3
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα μερικοί
- που όλο φταίει το μάρκετινκ αλλά όλο με κλειστά μάτια θα αγοράζατε το μάρκετινκ της Άλφα
- που αγοράζετε «την καρδιά, την ψυχή, την ιστορία» της Αλφα, μα δε θέλετε να την πληρώσετε
- που είναι πρέμιουμ οι τιμές της Άλφα αλλά δεν είναι πρέμιουμ οι τιμές που αλλού οι ίδιοι δίνετε τα καλά λεφτά σας

είναι ...ενδιαφέρον.

Τέλος πάντων , όποιος θέλει το καταλαβαίνει
οι πωλήσεις αποτυπώνουν την τελική απήχηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
και εκ του αποτελέσματος η τελική απήχηση δεν περνάει στην αγορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

Το αυτοκίνητο επέστρεψε στην αντιπροσωπεία, ελέγχθηκε και περιμένουν και αυτοί οδηγίες απ την VW μιας και είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Θα έχει νεότερο update απο βδομάδα 😬

Είναι τελικά το DSG? Το εξαιρετικά σπάνιο πρόβλημα σε DSG έχει ενδιαφέρον πάντως 😅

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να είμαστε επιθετικοί ο ένας με τον άλλο, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Το μάρκετινγκ που λες δεν είναι μόνο διαφήμιση. Είναι και μελέτη της αγοράς και pricing. Σε αυτά η Άλφα πάσχει (ή δε τη νοιάζει). Και νομίζω όλοι συμφωνούμε στα εξής

- Η Άλφα έβγαζε και βγάζει όμορφα αυτοκίνητα που οδηγικά είναι πάνω απο το μέσο όρο

- Η σημερινή της γκάμα είναι πολύ περιορισμένη (ειδικά για αγορά σα την ελληνική) κι ακριβή γιατί περπατάει σε χωράφια άλλων χωρίς κάποιο απτό προτέρημα που να της δίνει προβάδισμα έναντι αυτών των νέων ανταγωνιστών της

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είναι τελικά το DSG? Το εξαιρετικά σπάνιο πρόβλημα σε DSG έχει ενδιαφέρον πάντως 😅

του τα μασαγανε.. ο εγκέφαλος ότι κάτι δε διαβάζει στο DSG κλπ κλπ.. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

του τα μασαγανε.. ο εγκέφαλος ότι κάτι δε διαβάζει στο DSG κλπ κλπ.. 

Πω ρε μαν τι ξενερα , δεν ξέρω πως τα αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι εγώ αν βλέπω προβλήματα έτσι από νωρίς αρχίζουν και με ζώνουν τα φίδια τι θα γίνει μετά την εγγύηση. Ήδη έχω πάει 2φορες το C3 συνεργείο οπότε μετά την 5ετια δεν θα νιώθω και πολύ ήσυχος

Δημοσ.

Παιδιά για το νέο Tuscon τι άποψη έχετε; Βγαίνει στα 28.600 αυτοματο 150 αλογα σε αρκετα πλούσια έκδοση (premium). Νομίζω στην κατηγορία του παίζει να είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

ναι ειναι οντως εξαιρετικά σπανια, συνηθως σπάνε στα 2.5 χρονια, αυτο χαλασε στις 2.5 ώρες... 😑

κριμα....

και θα το ξαναπώ @tsofras κοιμησου ησυχος, γλυτωσες...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν φαινονται και πολυ ασχημες.

Κανω σκεψεις για tgi kamiq η arona

Το ίδιο δίλημμα υπάρχει και τώρα σε πολλούς , περίμενε να ανακοινωθούν αναλυτικά οι εξοπλισμοί , κάνε test drives και μετά αποφασίζεις , να δούμε και αν τα βάλουν επιτέλους δισκόφρενα πίσω (arona-ibiza)

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
Μόλις τώρα, terry308 είπε

Το ίδιο δίλημμα υπάρχει και τώρα σε πολλούς , περίμενε να ανακοινωθούν αναλυτικά οι εξοπλισμοί , κάνε test drives και μετά αποφασίζεις 

Καλα ναι, δεν βιαζομαι για αγορα, μπορει να καθυστερησω και για του χρονου την αγορα

Επειδη ψαχνω σαν κυριο παραγοντα την οικονομια καυσιμου παω μονο για αεριο-diesel και φαινονται και τα 2 πολυ καλο πακετο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Καλα ναι, δεν βιαζομαι για αγορα, μπορει να καθυστερησω και για του χρονου την αγορα

Επειδη ψαχνω σαν κυριο παραγοντα την οικονομια καυσιμου παω μονο για αεριο-diesel και φαινονται και τα 2 πολυ καλο πακετο.

Βασικά το έφερε ήδη ο κ. Σπύρος (Γιαλένιος) , η φωτογραφία με το δισκόφρενο δε μπορώ να καταλάβω από που είναι (μπρος-πίσω) αλλά φαίνεται όμορφο γενικά , ειδικά το εσωτερικό , δε ξέρω αν αναβάθμισαν τη ποιότητα του ....

Δε θα βρεις κάτι οικονομικότερο , 3 χρόνια τώρα ... 96,500χλμ (ibiza) 

• Δημιουργία νέου...