Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορει να τελειωσει ετσι αυτο το ταξιδι, αυτη η αεναη αναζητηση του οχηματος-μονοκερου, με μια απλη ανταλλαγη ακαι μια τυχαια αγγελια στο car. 

Περιμενα κατι πιο δραματικο , κατι πιο αγωνιωδες δεν ξερω , ο Θωμας εχει ανεβασει ψηλα τον πηχη...😄

Χωρις πλακα , μακαρι να στο παρουν καλη τιμη και να γινει η τραμπα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Δεν μπορει να τελειωσει ετσι αυτο το ταξιδι, αυτη η αεναη αναζητηση του οχηματος-μονοκερου, με μια απλη ανταλλαγη ακαι μια τυχαια αγγελια στο car. 

Περιμενα κατι πιο δραματικο , κατι πιο αγωνιωδες δεν ξερω , ο Θωμας εχει ανεβασει ψηλα τον πηχη...😄

Χωρις πλακα , μακαρι να στο παρουν καλη τιμη και να γινει η τραμπα..

Μην μου αγχώνεσαι εδώ είμαι για εσάς 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, james9tito είπε

και να γινει η τραμπα..

Νομίζω ότι τελικά δε θα γίνει. Είναι το λευκό χρώμα στη μέση. Αν και με μαύρη οροφή, μαύρους καθρέφτες και μαύρες ζάντες κάτι γίνεται

CU1yEpnWoAEzVCZ.jpg.44f305c67c90dfd78429a0a83f2abff5.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Νομίζω ότι τελικά δε θα γίνει. Είναι το λευκό χρώμα στη μέση. Αν και με μαύρη οροφή, μαύρους καθρέφτες και μαύρες ζάντες κάτι γίνεται

CU1yEpnWoAEzVCZ.jpg.44f305c67c90dfd78429a0a83f2abff5.jpg

Δεν με χαλάει ιδιαίτερα έτσι και αλλιώς στην αρχή αν θυμάστε ήμουν ανάμεσα στο άσπρο και στο ανθρακι, έχει πολλά καλά το άσπρο χρώμα ειδικά με την θερμοκρασία και το πλύσιμο που δεν με χαλάνε.

Πρέπει να το δω από κοντά σε fr plus γιατί είχα δει το απλό. Και το προηγούμενο το δικό μου σε απλό δεν μου άρεσε καθόλου

Στην τελική με απασχολεί το DSG και το πακέτο plus, χρώμα το έπαιρνα σε οποιαδήποτε

Α και η φωτό είναι από το προηγούμενο ρε μαν

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Αφού είπαμε στο Formentor θα πας μετά. 😛

Υπερβολή μεν αλλά αν δεν κάτσει Leon σαν δεύτερο πλάνο υπάρχει στο μυαλό μου για Formentor 1.5

Θα δείξει ανάλογα με τι τιμή θα ακούσω για το δικό μου. Αν μου πουν 18500€ ας πούμε προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsofras είπε

Υπερβολή μεν αλλά αν δεν κάτσει Leon σαν δεύτερο πλάνο υπάρχει στο μυαλό μου για Formentor 1.5

Θα δείξει ανάλογα με τι τιμή θα ακούσω για το δικό μου. Αν μου πουν 18500€ ας πούμε προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση

Έλα θα το κανονίσουμε να φύγει σε συμφορουμιτη μη σκας 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Καλοτάξιδο λένε κανονικά αλλά με τα χλμ που κάνει ο @tsofras πιο πιθανό είναι να βγάλει ρίζες 😅

Από όσα έχω καταλάβει αυτό είναι το αυτοκίνητο που θέλει.

σήμερα.

στις 21.07 το βράδυ :-)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε

Ολοκαίνουργιο Τcross φίλου μου το οποίο το παρέλαβε σήμερα το πρωί.. 

είναι στα κάγκελα..

E0C00B39-4154-4CB4-B4BE-5160ECC71E1E.jpeg

Δεν έχουν κάνει αρχικόποίηση στο pdi. Ενα καλό χεσιμο στην αντιπροσωπεία ιδανικα σε διευθυντή κ στον υπεύθυνο του συνεργείου κ θα λυθεί (κ ίσως πάρει και 3-4 σέρβις δωρο για να μη το τραβήξει παραπάνω το θέμα)

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

Ολοκαίνουργιο Τcross φίλου μου το οποίο το παρέλαβε σήμερα το πρωί.. 

είναι στα κάγκελα..

E0C00B39-4154-4CB4-B4BE-5160ECC71E1E.jpeg

Για το πρώτο μήπως έβαλε αέρα και δεν το μηδένισε?

Για το δεύτερο δεν ξέρω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Για το πρώτο μήπως έβαλε αέρα και δεν το μηδένισε?

Για το δεύτερο δεν ξέρω

καλά ναι, προφανώς τα λάστιχα είναι το απλό θέμα.. 

τους πήρε τηλ πριν κλείσουν και θα το πάει αύριο Καρεντα να το δούνε από Δευτέρα ..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν έχουν κάνει αρχικόποίηση στο pdi. Ενα καλό χεσιμο στην αντιπροσωπεία ιδανικα σε διευθυντή κ στον υπεύθυνο του συνεργείου κ θα λυθεί (κ ίσως πάρει και 3-4 σέρβις δωρο για να μη το τραβήξει παραπάνω το θέμα)

;ν ισχύει αυτό να ζητήσει τα λεφτά του PDI πίσω

Μόλις τώρα, JailbrokenDiesel είπε

καλά ναι, προφανώς τα λάστιχα είναι το απλό θέμα.. 

τους πήρε τηλ πριν κλείσουν και θα το πάει αύριο Καρεντα να το δούνε από Δευτέρα ..

Ενημέρωσε μας μαν

Βλέπει να έχει πρόβλημα το κιβώτιο? Γιατί και εμένα μου είχε βγάλει μία φορά error και μετά το βράδυ δεν μου το ξαναεβγαλε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ενημέρωσε μας μαν

Βλέπει να έχει πρόβλημα το κιβώτιο? Γιατί και εμένα μου είχε βγάλει μία φορά error και μετά το βράδυ δεν μου το ξαναεβγαλε

ναι του είπαν να μη συνεχίσει πορεία, να  σβήσει/βαλει μπρος τον κινητήρα ξανά 1-2 φορές και ότι θα σβήσει το μήνυμα. 

το μήνυμα όμως δεν σβήνει κι του είπαν  να το παρκάρει (ευτυχώς ήταν κοντά σπίτι του) και να το πάει αύριο πρωί Καρεντα για να το δουν τεχνικοί από Δευτέρα 

• Sad 1

• Δημιουργία νέου...