Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

To comfort πακέτο κάτω κάτω στο διαμορφωτή (όχι έκδοση comfort) έχει κάποια από τα έξτρα σου και έχει μηδενική χρέωση στο sportsback. Βάλτο κ θα ρίξεις και άλλο την τιμή συν ότι θα πάρεις κ αλλά έξτρα. Δες λίγο την πρώτη διαμόρφωση που έβαλα και θα καταλάβεις. Κάποια (πχ phone box) δεν έχουν νόημα (ουσιαστικά μόνο την ασύρματη φόρτιση κερδίζεις)

Ε ναι ρε φιλε ηλιοροφουμπα… σου είπα είναι κάτι που με προβληματίζει που δε το επέλεξα για 900€ περίπου διαφορα (σε αντίθεση με το dsg που κ τσάμπα να το είχαν δε ξέρω εάν θα το προτιμούσα). 

το Navi plus ουσιαστικά έχει εργοστασιακο navigation. Οκ ακριβό αλλά τα features του δε παίζονται. 

θωμα πες την αλήθεια το έκλεισες…!

Λατρευω θερμαινόμενα. Οκ ναι υπερβολή, αλλα ωραία υπερβολή..! Ειδικά όταν ήμουν φαντάρος κ ξυπνούσα 4 το πρωί μέσα στο χειμώνα να πάω στρατό με μείον έξω τα εκτίμησα ιδιαίτερα (βαλτε στην εξίσωση soft top cabrio συν δερμάτινα που υπό ΚΣ με τόσο κρύο είναι παγωμένα κ θα καταλάβετε γιατί τα εκτίμησα)

Φιλε μου τα εσπασες! :D

Εχεις δικιο το comfort σου προσφερει μεγαλυτερη ευεληξια στη διαμορφωση. 

Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το ρημαδι το flat bottom τιμονι με τον επιλογεα ταχυτητων ειναι απο οτι φαινεται exclusive για το S line εσωτερικο... wtf?

Σε αφηνει να βαλεις το απλο το flat bottom τιμονι αλλα οχι αυτο με τα paddle shifts :P Οχι οτι θα τα χαλασουμε εκει αλλα λεμε τωρα.

Νομιζω θα δουλεψω την διαμορφωση σου και θα βγει καλυτερο πακετο! Και παλι σε ευχαριστω.

ΥΓ: Για την ηλιοροφη πειτε με παραξενο, με χαλαει πολυ ρε παιδια αισθητικα που ειναι η μιση μαυρη και το αλλο μισο του ουρανου στο χρωμα του αμαξωματος... 

ΥΓ2: Δεν ειναι λιγο περιεργο που αυτο το comfort πακετο ερχεται με μηδενικη χρεωση? Μηπως παιζει καποιο λαθος?

Επεξ/σία από Valkyre
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dstilio είπε

Lotus δεν είναι αυτοκίνητο. Είναι cart με άδεια αυτοκινήτου 

Είναι αυτοκίνητο αν είσαι κάτω από 1,80. Για τους υπόλοιπους είναι "Hot Wheel" :D 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eMike είπε

Είναι αυτοκίνητο αν είσαι κάτω από 1,80. Για τους υπόλοιπους είναι "Hot Wheel" :D 

Γι αυτο μιλησα για νιατα χωρις οικογενειες κλπ!

Τοτε δεν ηθελα αυτοκινητο. Ηθελα οπως ακριβως το ειπατε. Ενα καρτ. (και ακομα το θελω αλλα λεμε τωρα). Να του κουμπωσεις και ενα Κ-20 της Honda και... δεν περιγραφω αλλο. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Φιλε μου τα εσπασες! :D

Εχεις δικιο το comfort σου προσφερει μεγαλυτερη ευεληξια στη διαμορφωση. 

ΕΕεεμ απο εχθες τα λεω.... Προφανως ειναι προωθητική γιατι στο κανονικό Q3 το εν λόγω πακετο κοστιζει αρκετά μαλιστα!

Αναφορά σε κείμενο

Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το ρημαδι το flat bottom τιμονι με τον επιλογεα ταχυτητων ειναι απο οτι φαινεται exclusive για το S line εσωτερικο... wtf?

Σε αφηνει να βαλεις το απλο το flat bottom τιμονι αλλα οχι αυτο με τα paddle shifts :P Οχι οτι θα τα χαλασουμε εκει αλλα λεμε τωρα.

μα για να εχεις επιλογεα πρεπει να εχεις αυτοματο κιωτιο!

Αναφορά σε κείμενο

Νομιζω θα δουλεψω την διαμορφωση σου και θα βγει καλυτερο πακετο! Και παλι σε ευχαριστω.

ΥΓ: Για την ηλιοροφη πειτε με παραξενο, με χαλαει πολυ ρε παιδια αισθητικα που ειναι η μιση μαυρη και το αλλο μισο του ουρανου στο χρωμα του αμαξωματος... 

ΥΓ2: Δεν ειναι λιγο περιεργο που αυτο το comfort πακετο ερχεται με μηδενικη χρεωση? Μηπως παιζει καποιο λαθος?

Νταξ ναι με την ηλιοροφη γουστα ειναι αυτα... σε ασπρο και σε μαυρο παντως ταιριαζει πολύ, στο χρωμα που θες ισως οχι κ τοσο αλλα γουστα ειναι αυτά...

εγω το ξαναλεω ψιλομετανιωσα που δε το πηρα με ηλιοροφή αλλα με δεδομένο ότι θα το κρατησω 10ετια+ τη φοβηθηκα μη τυχον αρχισει να μπαζει νερά και εχω εξοδα απο το πουθενα...

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΛΑΜΨΗ...

μιλαμε για αυτοματο ή χειροκινητο; οι τιμές που εβαλα ειναι για αυτόματο!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΕΕεεμ απο εχθες τα λεω.... Προφανως ειναι προωθητική γιατι στο κανονικό Q3 το εν λόγω πακετο κοστιζει αρκετά μαλιστα!

Νταξ ναι με την ηλιοροφη γουστα ειναι αυτα... σε ασπρο και σε μαυρο παντως ταιριαζει πολύ, στο χρωμα που θες ισως οχι κ τοσο αλλα γουστα ειναι αυτά...

εγω το ξαναλεω ψιλομετανιωσα που δε το πηρα με ηλιοροφή αλλα με δεδομένο ότι θα το κρατησω 10ετια+ τη φοβηθηκα μη τυχον αρχισει να μπαζει νερά και εχω εξοδα απο το πουθενα...

Mα κι εσυ S tronic εχεις βαλει στη διαμορφωση! Αυτο ειναι το περιεργο. Σε αφηνει κανονικα να βαλεις το στρογγυλο τιμονι με επιλογεα ταχυτητων. Στο flat bottom ειναι που κολανε χαχα

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΛΑΜΨΗ...

μιλαμε για αυτοματο ή χειροκινητο; οι τιμές που εβαλα ειναι για αυτόματο!

Αυτόματο έχει πεί ο φίλος

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Valkyre είπε

Mα κι εσυ S tronic εχεις βαλει στη διαμορφωση! Αυτο ειναι το περιεργο. Σε αφηνει κανονικα να βαλεις το στρογγυλο τιμονι με επιλογεα ταχυτητων. Στο flat bottom ειναι που κολανε χαχα

μυστηρια πραγματα... ισως παει πακετο με το s-line

Παντως ενδεικτικα το χειροκινητο βγαινει 500€ παραπανω (λογω μη υπαρξης του ψευτοHybrid)

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ στο διαμορφωτή για να προτείνω τη δική μου λύση στον φίλο... Ας το αφήσουμε που έφτασα :D 

Αυτό που στο S-Line δε μπορείς να έχεις το flat-bottom τιμόνι, είναι Η μαλακία...

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, eMike είπε

Μπήκα κι εγώ στο διαμορφωτή για να προτείνω τη δική μου λύση στον φίλο... Ας το αφήσουμε που έφτασα :D 

Αυτό που στο S-Line δε μπορείς να έχεις το flat-bottom τιμόνι, είναι Η μαλακία...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που αν μπεί σε διαμορφωτή να μην θεωρεί ότι απλά τα έχει ανάγκη όλα :D

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που αν μπεί σε διαμορφωτή να μην θεωρεί ότι απλά τα έχει ανάγκη όλα :D

Εγω παντως στο διαμορφωτη της 812 Superfast κρατηθηκα και δεν εβαλα το πακετο carbon στα μαρσπιε!

Το σκεφτηκα αρκετα η αληθεια ειναι! :P :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

μπαααα... εγω ειμαι πολυ μετρημενος και λογικος με τις απαιτησεις μου... (πλεον, πριν καμια 16-17 χρονια αγορασα smart fortwo cabrio και εβαλα όλα μα όλα τα εξτρα πλην ενός -προβ. ομιχλης, που όλοι οι πωλητες επέμεναν οτι δεν είχε νοημα στο εν λόγω αμαξι, εν τελει τους εβαλα αφού το πηρα γιατι με ενοχλουσε το κενο κουμπι κ θα εσκαγα)

να πω την αληθεια κ στο Q3 θα ηθελα προβολεις ομιχλης αλλα δεν επαιζε να περιμενω 4 μηνες κ να αλλαξω κλιμακα για αυτό

Δε ξερω εαν μπαινουν στη πορεια, θα το ψαξω..

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον το πρωι ειχα κανει μια διαμορφωση για το XC40. Εβγαινε στα 47,400 Ευρω. Αφου τελειωσεις την διαμορφωση εχει και μια επιλογη "ζητηστε προσφορα". 

Και φυσικα λεω "δε βαριεσαι ας ζητησω, τσαμπα ειναι".

Στελνω λοιπον και μετα απο 5 λεπτα με παιρνει ενας πωλητης και μου λεει θα σου περασω στο μεηλ σου προσφορα στη διαμορφωση σου με την εκπτωση που υπαρχει αυτη τη περιοδο.

Ωραια λεω εγω, ενδιαφερον.

Σκαει το μεηλ και βλεπω "Προσφορα στα 48,000 ευρω". Κλαιω :P

Του απαντησα φυσικα και του ειπα οτι ειναι λιγο περιεργο η προσφορα τους με την εκπτωση να βγαινει περισσοτερο απο τη διαμορφωση... :P

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Λοιπον το πρωι ειχα κανει μια διαμορφωση για το XC40. Εβγαινε στα 47,400 Ευρω. Αφου τελειωσεις την διαμορφωση εχει και μια επιλογη "ζητηστε προσφορα". 

Στελνω λοιπον και μετα απο 5 λεπτα με παιρνει ενας πωλητης και μου λεει θα σου περασω στο μεηλ σου προσφορα στη διαμορφωση σου με την εκπτωση που υπαρχει αυτη τη περιοδο.

Σκαω το μεηλ και βλεπω "Προσφορα στα 48,000 ευρω". Κλαιω :P

Του απαντησα φυσικα και του ειπα οτι ειναι λιγο περιεργο η προσφορα τους με την εκπτωση να βγαινει περισσοτερο απο τη διαμορφωση... :P

Ρε συ μη ψαχνεις αλλου. Το q3 ετσι, ειναι αμαξαρα. Προμοιας αισθητικης ειναι και η gla, με night pack κτλ, βεβαια παιζει να βγαινει πιο ακριβα. Μετα ειναι το χαος σε οτι αφορα την εμφανιση. 

Σε οτι λενε ολα τα παιδια για τα αλογα, συμφωνω αλλα νομιζω πως ο διλιτρος ειναι ασυμφορος σε βαθμο κοροιδιας. 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Σκαει το μεηλ και βλεπω "Προσφορα στα 48,000 ευρω". Κλαιω :P

χαχαχαχαχαχα!

Οταν ειχα βαλει αγγελια το προηγουμενο αμαξι μου ειχα γραψει κανονικά τιμή και μεσα στο κειμενο με κεφαλαια γραμματα

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 8500€

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΖΑΡΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ 11000€

Καπως ετσι σταματησε να παιρνει το 90% των παζαρτζήδων (και ειναι πολλοι, και όχι για 500€ αλλα για 3-4-5 χιλιάρικα, ξεφτιλες...)

• Δημιουργία νέου...