Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα σχεδόν καταλήξει στο BMW X1 xLine hybrid μέχρι που είδα το Audi και άρχισα να προβληματίζομαι. Πολύ όμορφο. 
Το καλό με το Χ1 είναι ότι δίνει χώρο αποσκευών 460 λίτρα (κανονικά 500 αλλά χάνεις από τις μπαταρίες) 

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλε @Valkyre θα ειμαι ο 1 στους 10 μαλλον εδω μεσα. 
(ειχα κι εγω το mini μου το 2008 και επαιζα στα νοτια, μεγαλος ερωτας) 
Q3 Sportback ειναι αμαξαρα. αφου θες να το βαλεις κ φουλ εξτρα, βαλτα κ φτιαξτο οπως αγαπας (ζαντες δεν θα εβαζα εγω μονο, μου περνανε αδιαφορες γενικως) και καλη απολαυση.

εισαι και νιατο να το χαρεις, ολες οι αλλες επιλογες που διαβασα μου κανουν 40+ ηλικιακα. 

βουρ στο sportback ❤️ 

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

Q3 Sportback ειναι αμαξαρα. αφου θες να το βαλεις κ φουλ εξτρα, βαλτα κ φτιαξτο οπως αγαπας (ζαντες δεν θα εβαζα εγω μονο, μου περνανε αδιαφορες γενικως) και καλη απολαυση.

εισαι και νιατο να το χαρεις, ολες οι αλλες επιλογες που διαβασα μου κανουν 40+ ηλικιακα. 

βουρ στο sportback ❤️ 

41 ειμαι χαχα... αλλα για παντα παιδι και εφηβος..! :D

Σε ευχαριστω φιλε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

χαχαχα 'νταξει burn :D 

Αμα ημουν νιατο χωρις οικογενεια/παιδι και με τετοιο budget, δεν υπηρχε περιπτωση να κοιταζα SUV τωρα...  :D

Στα Lotus/κλπ μεταχειρισμενα θα κοιταζα για κανα Exige (ακομα και τωρα κοιταω.... :P :D )...

Κατασταση... :D

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, zebras84 είπε

Είχα σχεδόν καταλήξει στο BMW X1 xLine hybrid μέχρι που είδα το Audi και άρχισα να προβληματίζομαι. Πολύ όμορφο. 
Το καλό με το Χ1 είναι ότι δίνει χώρο αποσκευών 460 λίτρα (κανονικά 500 αλλά χάνεις από τις μπαταρίες) 

πηγαινε να τα δεις απο κοντά (και το κανονικό q3 και το sportback) και να τα οδηγησεις... Για εμένα (που ειμαι πρωην κατοχος 2 Bmw και λατρευω τη μαρκα) δεν αξιζε το Χ1, ενώ το q3 ήταν πολύ καλό vfm πριν 13 μήνες που το αγόρασα...

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

βουρ στο sportback ❤️ 

Alfa Romeo stelvio?????

Βρε μαζί σας ότι θέλει η καθένας κάνει. Απλά μην τα παρουσιάζουμε σαν μόνες επιλογές.

Lotus δεν είναι αυτοκίνητο. Είναι cart με άδεια αυτοκινήτου 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

βουρ στο sportback ❤️ 

και απο εμενα ξεκαθαρο ναι ήταν, ωστόσο εχω ενστάσεις στον εξοπλισμό (οπως εγραψα). Χιλιες φορες να βαλει τα full led ως εξτρα παρα τις ζάντες.

επισης δε θεωρω οτι αξιζει το εσωτερικο sline pack, αλλα το εξωτερικό... που και πάλι για το sportback για εμενα δε χρειάζεται ειναι ήδη κουκλα...

προσωπικά θα επαιρνα αυτο το configuration για να ειμαι ειλικρινης (45K, με τυχον εκπτωσεις μπορει να παει προς τα 40-41)

https://www.audi.gr/ak4/bin/dpu-gr/pdf-ng?context=nemo-gr:el&subsession=2005057725-1&ids=F3NAZG1_2021|N8N8|FZ|WCG|6XE|QQ1|8G1|3FB|4A3|5KR|VT5|4E7|PNB|9S1|EL5|IT3|PCE|7X5|1JC|4X4

εαν τωρα μπουν τα full led παει στα 47Κ

https://www.audi.gr/ak4/bin/dpu-gr/pdf-ng?context=nemo-gr:el&subsession=2005057725-1&ids=F3NAZG1_2021|N8N8|FZ|WCG|6XE|QQ1|3FB|4A3|5KR|VT5|4E7|PNB|9S1|EL5|IT3|PCE|7X5|1JC|4X4|PXC

συναγερμος και τυχον άλλες ζάντες στην ελλάδα...

νομιζω πιο τουμπανο δεν εχει νοημα...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

και απο εμενα ξεκαθαρο ναι ήταν, ωστόσο εχω ενστάσεις στον εξοπλισμό (οπως εγραψα). Χιλιες φορες να βαλει τα full led ως εξτρα παρα τις ζάντες.

επισης δε θεωρω οτι αξιζει το εσωτερικο sline pack, αλλα το εξωτερικό... που και πάλι για το sportback για εμενα δε χρειάζεται ειναι ήδη κουκλα...

προσωπικά θα επαιρνα αυτο το configuration για να ειμαι ειλικρινης (45K, με τυχον εκπτωσεις μπορει να παει προς τα 40-41)

https://www.audi.gr/ak4/bin/dpu-gr/pdf-ng?context=nemo-gr:el&subsession=2005057725-1&ids=F3NAZG1_2021|N8N8|FZ|WCG|6XE|QQ1|8G1|3FB|4A3|5KR|VT5|4E7|PNB|9S1|EL5|IT3|PCE|7X5|1JC|4X4

https://www.audi.gr/ak4/bin/dpu-gr/pdf-ng?context=nemo-gr:el&subsession=2005057725-1&ids=F3NAZG1_2021|N8N8|FZ|WCG|6XE|QQ1|3FB|4A3|5KR|VT5|4E7|PNB|9S1|EL5|IT3|PCE|7X5|1JC|4X4|PXC

Το εξωτερικο S line, ειλικρινα δεν βρισκω τι προσφερει να σου ειμαι ειλικρινεις. Βλεπω ενα υπερογκο ποσο και τα spoiler ειναι σχεδον ιδια λη τελωσπαντων παρα πολυ κοντα. Και μιας και εγω τα θελω μαυρα γυαλιστερα, παει φουντο μεγαλο μερος του νοηματος του να εχω το εξωτερικο s line. Ειναι κατι που μου διαφευγει? Περα απο τα μαρσπιε κλπ και το s line badge, τι αλλο προσφερει?

Με το εσωτερικο s line παιρνεις πολλα καλουδια, οπως σπορ καθισματα, δερμα, τιμονι, και διαφορα αλλα. Γι αυτο το επελεξα. Αλλα ισως πραγματικα κατι να μου διαφευγει.

By the way, η καινουργια διαμορφωση μου ειναι η εξης:

Q3_Sportback-AVYN9N3L.pdf

Επεξ/σία από Valkyre
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ηλιοροφούμπα FTW !

Αυτό το πακέτο MMI Navigation Plus που κάνει και 2000ε τι περιλαμβάνει ?

2 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Το εξωτερικο S line, ειλικρινα δεν βρισκω τι προσφερει να σου ειμαι ειλικρινεις. Βλεπω ενα υπερογκο ποσο και τα spoiler ειναι σχεδον ιδια λη τελωσπαντων παρα πολυ κοντα. Και μιας και εγω τα θελω μαυρα γυαλιστερα, παει φουντο μεγαλο μερος του νοηματος του να εχω το εξωτερικο s line. Ειναι κατι που μου διαφευγει? Περα απο τα μαρσπιε κλπ και το s line badge, τι αλλο προσφερει?

Με το εσωτερικο s line παιρνεις πολλα καλουδια, οπως σπορ καθισματα, τιμονι, και διαφορα αλλα. Γι αυτο το επελεξα. Αλλα ισως πραγματικα κατι να μου διαφευγει.

Δεν έχει άλλους προφυλακτήρες μπρος - πίσω ?

Το Leon μόλις εξαφανίστηκε , ή ήταν λάθος η αγγελία ή κάποιος το τσίμπησε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ηλιοροφούμπα FTW !

Ειναι πραγματικα παρα πολυ μικρη η διαφορα στα ματια μου απο τα στανταρ κομματια  για να κοστιζει 3 χιλιαρικα... και η διαφορα αυτη γινεται αμηλητεα αν τα θες σε μυαρο χρωμα (γιατι τα S line κανουν διχρωμια)

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, paylidis είπε

ENNOEITAI full led παρα Ζαντες. 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ηλιοροφη επισης. 

εγω θα αφαιρουσα θερμαινομενα καθισματα .. ειναι too much για 10 φορες τον χρονο ξερωγω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Με το εσωτερικο s line παιρνεις πολλα καλουδια, οπως σπορ καθισματα, δερμα, τιμονι, και διαφορα αλλα. Γι αυτο το επελεξα. Αλλα ισως πραγματικα κατι να μου διαφευγει.

By the way, η καινουργια διαμορφωση μου ειναι η εξης:

Q3_Sportback-AVYN9N3L.pdf 747 kB · 5 downloads

To comfort πακέτο κάτω κάτω στο διαμορφωτή (όχι έκδοση comfort) έχει κάποια από τα έξτρα σου και έχει μηδενική χρέωση στο sportsback. Βάλτο κ θα ρίξεις και άλλο την τιμή συν ότι θα πάρεις κ αλλά έξτρα. Δες λίγο την πρώτη διαμόρφωση που έβαλα και θα καταλάβεις. Κάποια (πχ phone box) δεν έχουν νόημα (ουσιαστικά μόνο την ασύρματη φόρτιση κερδίζεις)

12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ηλιοροφούμπα FTW !

Το Leon μόλις εξαφανίστηκε , ή ήταν λάθος η αγγελία ή κάποιος το τσίμπησε

Ε ναι ρε φιλε ηλιοροφουμπα… σου είπα είναι κάτι που με προβληματίζει που δε το επέλεξα για 900€ περίπου διαφορα (σε αντίθεση με το dsg που κ τσάμπα να το είχαν δε ξέρω εάν θα το προτιμούσα). 

το Navi plus ουσιαστικά έχει εργοστασιακο navigation. Οκ ακριβό αλλά τα features του δε παίζονται. 

θωμα πες την αλήθεια το έκλεισες…!

2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

ENNOEITAI full led παρα Ζαντες. 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ηλιοροφη επισης. 

εγω θα αφαιρουσα θερμαινομενα καθισματα .. ειναι too much για 10 φορες τον χρονο ξερωγω

Λατρευω θερμαινόμενα. Οκ ναι υπερβολή, αλλα ωραία υπερβολή..! Ειδικά όταν ήμουν φαντάρος κ ξυπνούσα 4 το πρωί μέσα στο χειμώνα να πάω στρατό με μείον έξω τα εκτίμησα ιδιαίτερα (βαλτε στην εξίσωση soft top cabrio συν δερμάτινα που υπό ΚΣ με τόσο κρύο είναι παγωμένα κ θα καταλάβετε γιατί τα εκτίμησα)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

θωμα πες την αλήθεια το έκλεισες…!

Χεχε όχι αφού είπαμε δεν μπορώ τουλάχιστον για ένα μήνα εφόσον έχω παρακράτηση.

Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Χεχε όχι αφού είπαμε δεν μπορώ τουλάχιστον για ένα μήνα εφόσον έχω παρακράτηση.

Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι :D

Με ένα τριάρι προκαταβολή άνετα στο κρατάει για ένα μήνα 😂

• Δημιουργία νέου...