Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, eMike είπε

Πανέμορφο το Q3 στο configuration που έφτιαξε ο φίλος.

Αλλά 50Κ για 150 άλογα?.... Θα σου κάνουν πλάκα στο δρόμο ακόμα και τα 6άρια τα Golf TSi του 2009...Κρίμα..

Δεν είναι όλα ιπποδύναμη, σίγουρα, αλλά 50 χιλιάρικα?.... 

συμφωνω και εγω οτι δεν αξιζει τα 50Κ... το εγραψα και πιο πάνω...

ΑΛΛΑ (ανεξαρτητως μαρκας) για να πας σε παραπανω άλογα πας σε παραπάνω κυβικά με συνεπακολουθο φορο πολυτελειας αν μη τι αλλο...

Σε καθε περίπτωση παει παραπάνω απο αξιοπρεπώς, μια χαρά παει....

• Like 3
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Βρε παιδια δεν θα το παρω για να κατεβω Βουτα το αμαξι. :P Eχουν περασει αυτες οι εποχες, ασε που αν θελω εχω το Mini S που ειναι στα 230+ να με καλυψει για πιο σπορτιφ συγκινησεις.

50 δεν θα δωσω. Ειναι οπως ειπα και για εμενα πολλα. Με κοβω να παιξω στο 40-45 μαξ. Θα βγουν ζαντες κλπ απο την διαμορφωση οπως πολυ σωστα προτεινε ο paylidis.

Το θεμα μου σε ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι να με πηγαινει ανετα, ξεκουραστα και να μπορει να ανταποκριθει αξιοπρεπως σε μια στροφη και σε μια προσπεραση. Αυτο. Και απο αυτα που διαβαζω ανταποκρινεται στα παραπανω.

Και γενικα δεν ειναι οτι αν παω στο Volvo με τα 200 αλογα οτι ξαφνικα το αυτοκινητο θα πεταει... και παλι θα το πατανε και Fiat Punto του 1995... δεν λεει κατι αυτο. Kαλυτερο σιγουρα απο τα 150 του Q3 δεν το συζηταμε και σιγουρα θα φανει η διαφορα στο δρομο.

Συμφωνω, θα γουσταρα να ειχε καλυτερες επιλογες κινητηρα, αλλα οκ δεν ειναι δα και οτι οι υπολοιποι στην κατηγορια μοιραζουν αλογα τσαμπα. Το Volvo στα 200 ps στα 47 χιλιαρικα βγαινει. Το GLA (που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου και οπου εχω δει συγριτικο βγαινει τελευταιο και καταιδρωμενο) τα ιδια και χειροτερα, αδειο τελειως ουτε χρωμα ουτε τιποτα στα 45 χιλιαρικα...

Kαι στο κατω κατω της γραφης, με την μηχανη και τις επιδοσεις κατι μπορω να κανω... με το γυρω γυρω δεν μπορω να παρω σφυρι και καλεμι και να αρχιζω να αλλαζω σχημα! :P

αφου εχεις ηδη αποφασισει νομιζω τσαμπα την εκανες την ερωτηση στο φορουμ😃

9 στους 10 σου ειπαν δεν τα αξιζει τα χρηματα αυτο το αυτοκινητο (ουτε τα 45 που αναφερεις τωρα θεωρω εγω) αλλα εσυ αυτο θες και καλα κανεις.

ομως το να προσπαθεις να το εκλογικευσεις για να μας το εξηγησεις ειναι αχρειαστο (με ολη την καλη διαθεση στο λεω μην παρεξηγηθω)

ps: Παντως επειδη αναφερεις ξανα το θεμα βελτιωσεων στον κινητηρα , εκτος αν πας να το πειραξεις μεσω της abt εργοστασιακα (δεν ξερω αν αναλαμβανουν οι αντιπροσωπειες) που αν δεις το διαγραμμα δεν θα παρεις κατι τρομερο σε αποδοση, οποιαδηποτε αλλο πειραγμα ενδεχομενως να εχει επιπτωση στην εγγυηση του οχηματος.

ps 2: ολα αυτα στα λεει ενας οχι οποιοσδηποτε κατοχος του αυτοκινητου αλλα καποιος που θαυμαζε το brand και το μοντελο αυτο απο πιτσιρικας!

20 λεπτά πριν, paylidis είπε

συμφωνω και εγω οτι δεν αξιζει τα 50Κ... το εγραψα και πιο πάνω...

ΑΛΛΑ (ανεξαρτητως μαρκας) για να πας σε παραπανω άλογα πας σε παραπάνω κυβικά με συνεπακολουθο φορο πολυτελειας αν μη τι αλλο...

συμφωνουμε αλλα οταν διαθετεις 45-50 για αυτοκινητο δεν κανεις κουβεντα για τον φορο πολυτελειας!

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ritualistic είπε

αφου εχεις ηδη αποφασισει νομιζω τσαμπα την εκανες την ερωτηση στο φορουμ😃

9 στους 10 σου ειπαν δεν τα αξιζει τα χρηματα αυτο το αυτοκινητο (ουτε τα 45 που αναφερεις τωρα θεωρω εγω) αλλα εσυ αυτο θες και καλα κανεις.

ομως το να προσπαθεις να το εκλογικευσεις για να μας το εξηγησεις ειναι αχρειαστο (με ολη την καλη διαθεση στο λεω μην παρεξηγηθω)

ps: Παντως επειδη αναφερεις ξανα το θεμα βελτιωσεων στον κινητηρα , εκτος αν πας να το πειραξεις μεσω της abt εργοστασιακα (δεν ξερω αν αναλαμβανουν οι αντιπροσωπειες) που αν δεις το διαγραμμα δεν θα παρεις κατι τρομερο σε αποδοση, οποιαδηποτε αλλο πειραγμα ενδεχομενως να εχει επιπτωση στην εγγυηση του οχηματος.

ps 2: ολα αυτα στα λεει ενας οχι οποιοσδηποτε κατοχος του αυτοκινητου αλλα καποιος που θαυμαζε το brand και το μοντελο αυτο απο πιτσιρικας!

Αν προσεξεις, η ερωτηση που εκανα στο φορουμ ηταν τι μπορω να περιμενω απο εκπτωση σε αντιπροσωπεια της Audi σε ενα τετοιο ποσο. Καθως και συμβουλες γενικοτερα οσον αφορα στα παζαρια με αντιπροσωπειες, τυχον παραθυρακια που μπορουν να κατεβασουν το κοστος κλπ.

Ουδεποτε δεν εθεσα την ερωτηση "παιδια αξιζει 50 χιλιαρικα"? Γιατι και εγω ο ιδιος το ξερω οτι, οχι ειναι υπερβολικο ποσο.

Καταλαβαινω οτι το νουμερο 50 "τρομαξε" καποιους, οι οποιοι σκεφτονται τι θα επαιρναν με ενα τετοιο ποσο, αλλα αληθεια, οποιος ειδε την διαμορφωση που εκανα καταλαβε γιατι βγηκε στα 50 χιλιαρικα.

Γιατι το φορτωσα παρα πολυ. Αυτο δεν ειναι κατι που ειναι τοσο θεμα Audi, οσο θεμα δικο μου. Θελω να πω μου ειπαν καποια παιδια στα 35 χιλιαρικα ειναι πολυ καλο πακετο το Q3. Ε αμα εγω παω και του βαλω το ενα και το αλλο απανω, επειδη εγω θελω ζαντες και επειδη θελω οθονες 12,5 ιντσων, θεωρω οτι ειναι κατι τοις ασχετο ως προς την αξια του αυτοκινητου. Και αυτο επειδη σε οποιοδηποτε αλλο μοντελο και να παω, θα θελω 20 ιντσων ζαντα, θα θελω μεγαλη οθονη, θα θελω το ταδε και το ταδε αξεσουαρ.

Εκτιμω παρα πολυ τις προτασεις και τις συμβουλες ολων των μελων, αλλα οι περισσοτερες εξ' αυτων μου λενε να διαλεξω αμαξι πρωτα με κινητηρα και μετα με ολα τα υπολοιπα, το οποιο ναι μεν σεβαστο, αλλα στην περιπτωση μου εχω κατασταλαξει σε 1 (2 μαζι με το XC40 που θα δω επισης) αυτοκινητο βασει πολλων κριτηριων. Το ποσο εγω θα επιλεξω να το φορτωσω με ζαντες κλπ ειναι κατι που πραγματικα ανταποκρινεται στο πως εγω θελω να δειχνει το αμαξι μου για να με κανει να χαμογελαω.

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, imr είπε

Εκανες κινηση?

Το ασπρο ειναι πολυ ωραιο

όχι έγραψα στη προηγούμενη σελίδα τους λόγους

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Αν προσεξεις, η ερωτηση που εκανα στο φορουμ ηταν τι μπορω να περιμενω απο εκπτωση σε αντιπροσωπεια της Audi σε ενα τετοιο ποσο. Καθως και συμβουλες γενικοτερα οσον αφορα στα παζαρια με αντιπροσωπειες, τυχον παραθυρακια που μπορουν να κατεβασουν το κοστος κλπ.

Ουδεποτε δεν εθεσα την ερωτηση "παιδια αξιζει 50 χιλιαρικα"? Γιατι και εγω ο ιδιος το ξερω οτι, οχι ειναι υπερβολικο ποσο.

Καταλαβαινω οτι το νουμερο 50 "τρομαξε" καποιους, οι οποιοι σκεφτονται τι θα επαιρναν με ενα τετοιο ποσο, αλλα αληθεια, οποιος ειδε την διαμορφωση που εκανα καταλαβε γιατι βγηκε στα 50 χιλιαρικα.

Γιατι το φορτωσα παρα πολυ. Αυτο δεν ειναι κατι που ειναι τοσο θεμα Audi, οσο θεμα δικο μου. Θελω να πω μου ειπαν καποια παιδια στα 35 χιλιαρικα ειναι πολυ καλο πακετο το Q3. Ε αμα εγω παω και του βαλω το ενα και το αλλο απανω, επειδη εγω θελω ζαντες και επειδη θελω οθονες 12,5 ιντσων, θεωρω οτι ειναι κατι τοις ασχετο ως προς την αξια του αυτοκινητου. Και αυτο επειδη σε οποιοδηποτε αλλο μοντελο και να παω, θα θελω 20 ιντσων ζαντα, θα θελω μεγαλη οθονη, θα θελω το ταδε και το ταδε αξεσουαρ.

Εκτιμω παρα πολυ τις προτασεις και τις συμβουλες ολων των μελων, αλλα οι περισσοτερες εξ' αυτων μου λενε να διαλεξω αμαξι πρωτα με κινητηρα και μετα με ολα τα υπολοιπα, το οποιο ναι μεν σεβαστο, αλλα στην περιπτωση μου εχω κατασταλαξει σε 1 (2 μαζι με το XC40 που θα δω επισης) αυτοκινητο βασει πολλων κριτηριων. Το ποσο εγω θα επιλεξω να το φορτωσω με ζαντες κλπ ειναι κατι που πραγματικα ανταποκρινεται στο πως εγω θελω να δειχνει το αμαξι μου για να με κανει να χαμογελαω.

δεκτο εχω την εντυπωση ομως οτι οι προτασεις εγιναν και με βαση το εσωτερικο και την ποιοτητα!

δες και την GLB που προτεινε ο @dstilio... το εχει ενας συναδελφος και το οδηγησα προσφατα, μιλαμε πραγματικα αλλη κατηγορια και με 45 το παιρνεις με αρκετα extra

οπως και να εχει ενημερωσε μας που θα καταληξεις θα εχει ενδιαφερον!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ritualistic είπε

συμφωνουμε αλλα οταν διαθετεις 45-50 για αυτοκινητο δεν κανεις κουβεντα για τον φορο πολυτελειας!

Μη το λες... εγω πχ φορολογικά ημουν πολυ οριακά λόγω άλλων τεκμηρίων, δε θα μπορουσα να παρω διλιτρο με τιποτα θα με π***γε η εφορία ανελέητα.... Ηδη καθε χρόνο κανω χιλιάδες ευρω "αναλωση κεφαλαιου" (κ να δω ως ποτε...)*

Συγγενης μου πηρε το προηγούμενο X3 σε 1.6Τ (εσκασε 60+ γιατι το τουμπανιασε σε εξτρα) γιατι δε τον επαιρνε επισης απο τεκμηρια και αν το επαιρνε διλιτρο θα του εβγαινε εξτρα κοστουμι 3-4Κ καθε χρόνο στην εφορια...

*υ.γ.: ήδη ψαχνω τρόπο να δικαιολογήσω ενα ταχυπλοο 7-8 μέτρων που έχω στο πλάνο για του χρόνου...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ritualistic είπε

δεκτο εχω την εντυπωση ομως οτι οι προτασεις εγιναν και με βαση το εσωτερικο και την ποιοτητα!

δες και την GLB που προτεινε ο @dstilio... το εχει ενας συναδελφος και το οδηγησα προσφατα, μιλαμε πραγματικα αλλη κατηγορια και με 45 το παιρνεις με αρκετα extra

οπως και να εχει ενημερωσε μας που θα καταληξεις θα εχει ενδιαφερον!

GLB δυστυχως απεχει πολυ απο αυτο που κοιταζω. Βασικα θελω να εχει σπορτιφ χαρακτηρα και look το αυτοκινητο. Δινω μεγαλη εμφαση στο θεμα της εμφανισης ειναι η αληθεια, ισως περισσοτερο απο οσο θα επρεπε, αλλα παντα ηθελα αυτο που οδηγω να το βλεπω και να μου βγαζει χαμογελο. Παντα τα φορτωνα και ας ηξερα οτι θα ειναι λεφτα που δεν θα παρω ποτε πισω. Αυτο ειναι το Mini S που εχω και το εχω φορτωσει με πολλα επισης:

thumbnail_image0.jpg.8a5dcf4c7f7b5f4b15963641e670fd3f.jpg

Eννοειται θα επανελθω με ενημερωση οταν κανω γυρα και κατασταλλαξω! :)

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μη το λες... εγω πχ φορολογικά ημουν πολυ οριακά λόγω άλλων τεκμηρίων, δε θα μπορουσα να παρω διλιτρο με τιποτα θα με π***γε η εφορία ανελέητα.... Ηδη καθε χρόνο κανω χιλιάδες ευρω "αναλωση κεφαλαιου" (κ να δω ως ποτε...)

Συγγενης μου πηρε το προηγούμενο X3 σε 1.6Τ (εσκασε 60+ γιατι το τουμπανιασε σε εξτρα) γιατι δε τον επαιρνε επισης απο τεκμηρια και αν το επαιρνε διλιτρο θα του εβγαινε εξτρα κοστουμι 3-4Κ καθε χρόνο στην εφορια...

Ισχυει και αυτο παιδες. Κι εγω δεν θελω 2λιτρο λογο φορολογιας. Το ποσο που διαθετω μπορει να λεει διαφορετικη λιγο ιστορια απο την πραγματικοτητα. 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Λέτε λευκό ibiza να είχε φάει καμιά στούκα μέσα στο κοντέινερ και γι'αυτό να το δινει φθηνότερα;

σε ποιο αναφέρεσαι ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Valkyre είπε

GLB δυστυχως απεχει πολυ απο αυτο που κοιταζω. Βασικα θελω να εχει σπορτιφ χαρακτηρα και look το αυτοκινητο. Δινω μεγαλη εμφαση στο θεμα της εμφανισης ειναι η αληθεια, ισως περισσοτερο απο οσο θα επρεπε, αλλα παντα ηθελα αυτο που οδηγω να το βλεπω και να μου βγαζει χαμογελο. Παντα τα φορτωνα και ας ηξερα οτι θα ειναι λεφτα που δεν θα παρω ποτε πισω. Αυτο ειναι το Mini S που εχω και το εχω φορτωσει με πολλα επισης:

thumbnail_image0.jpg.8a5dcf4c7f7b5f4b15963641e670fd3f.jpg

Eννοειται θα επανελθω με ενημερωση οταν κανω γυρα και κατασταλλαξω! :)

Ισχυει και αυτο παιδες. Κι εγω δεν θελω 2λιτρο λογο φορολογιας. Το ποσο που διαθετω μπορει να λεει διαφορετικη λιγο ιστορια απο την πραγματικοτητα. 

Τι ωραία που είναι τα μινι ρε φίλε , πόσο τα γουστάρω

Σε κάποια φάση σκεφτόμουν το νέο έστω σε 5θυρο αλλά δεν παίζει με τους χώρους που έχει , δεν θέλω να βάζω μπαγκαζιέρα για να βάζω την ομπρέλα για ένα μπάνιο. Εδώ δεν χώραγε στο Ibiza με 355 λίτρα πορτ μπαγκάζ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Τι ωραία που είναι τα μινι ρε φίλε , πόσο τα γουστάρω

Σε κάποια φάση σκεφτόμουν το νέο έστω σε 5θυρο αλλά δεν παίζει με τους χώρους που έχει , δεν θέλω να βάζω μπαγκαζιέρα για να βάζω την ομπρέλα για ένα μπάνιο. Εδώ δεν χώραγε στο Ibiza με 355 λίτρα πορτ μπαγκάζ

Ναι ειναι περισσοτερο "toy car". Διακοπες μονο για 2ημερα τριημερα αν πας με γυναικα. Εκτος και αν η γυναικα σου ειναι κομμαντο που δεν μασαει, οποτε σε θεωρω πολυ τυχερο! :P

Αλλα το οδηγεις και το ευχαριστιεσαι. Παταει στο δρομο αψογα και ας ειναι αυτοκινητο κοντα 17 χρονων...

Το Μινι ολο ελεγα μεσα μου "πρεπει να το δωσεις, μεγαλωσες, δεν το χρησιμοποιεις καν αρκετα, χανεις λεφτα" αλλα συνεχεια επικραττουσε η αποψη οτι πολυ απλα δεν μπορω να το δωσω...

Εξαιρετικα καλοστημενο αμαξι, αλλα οπως ειπα τα πρωτα μοντελα ειχαν θεματα φινιρισματος και ποιοτητας υλικων στο εσωτερικο. Ναι ειμαι και τυπος που δεν μπορει να κρατς κρουτς απο πλαστικα την ωρα που οδηγαω! :P

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, ritualistic είπε

@Valkyre οντας και εγω κατοχος του Q3 εχω μονο μια ενσταση...

να δωσεις 50κ για αμαξι 150 ιππων ? αμαρτια ρε φιλε...

προσπαθησε οπως ειπε και ο @paylidis να κοψεις σε εξτρα οσο μπορεσεις και ανεβα σε κινητηρα

μα να παει σε περισσοτερα απο 150αλογα;

για να τα κανει τι ρε παιδια στον βουρκο της Αθηνας;
ολοι με μ.ο 70χλμ/ωρα ειμαστε καθε μερα (και πολλα λεω μαλλον :D )

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

μα να παει σε περισσοτερα απο 150αλογα;

για να τα κανει τι ρε παιδια στον βουρκο της Αθηνας;
ολοι με μ.ο 70χλμ/ωρα ειμαστε καθε μερα (και πολλα λεω μαλλον :D )

Δεν έχεις και άδικο και εγώ έτσι πάω με 70 μαξ και με 120 στην  εθνική.

Δεν είναι όμως η ταχύτητα μόνο , το θέμα είναι να τραβάει και το αμάξι για μία προσπέραση , μία αναβαση φορτωμένος με κλίμα κτλ.

Και εφόσον μιλάμε για βαριά αμάξια το έχουν περισσότερο ανάγκη , αλλά μία χαρά είναι τα 150 άλογα και σε αυτόν τον κινητήρα σε συνδυασμό με αυτόματο . Με 5 κιλά ροπής παραπάνω και λίγο πιο χαμηλά στις στροφές θα ήταν ταμαμ

• Like 1

• Δημιουργία νέου...