Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εμείς τα ξέρουμε, εσύ να τα βλέπεις που πρότεινες στον κόσμο i10 με μπαγκαζιέρα :P

Έλα ρε τωρα. Πλάκα εκανα. (  αναγκαστικά έπρεπε να ξεκινήσω την γυναίκα από τα μικρά κυβικά και λίγα άλογα ). Τωρα είναι οκ και της πηρα κάτι να βγάζω και Εγω λίγα γούστα. Μικρό είναι το ξέρω αλλά πιο μεγάλο με τίποτα δεν μπορεί να πάει. Τουλάχιστον έχει αξιοπρεπή ιπποδύναμη.πάλι καλά δλδ. Μια χαρά είμαι τωρα.. καλή τιμή , καλά αλογάκια , και το πιο σημαντικό μπορεί να το πάει.

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

ωχ... ερχεται αγγελια Leon fr 1500 χλμ....

Την ίδια σκέψη ακριβώς έκανα κι εγώ. Θωμά περιμένουμε τα νεότερα :)

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, terry308 είπε

Το μόνο που τον κρατάει είναι το χρώμα... 

Σωστός ο Λευτέρης

1) Το χρώμα

2) Η VW bank έχει την βλακεία ότι μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο την ημερομηνία που μπαίνει η δόση. Εμένα είναι στις 5 του μήνα οπότε και να ήθελα πρέπει να πάει 5 Αυγούστου πλέον για να το ξεχρεώσω και να κάνω αρση της παρακράτησης

Αλλά όπως και να έχει προτιμώ το χρώμα που το αγόρασα, αν θα κάνω κίνηση θα είναι όπως το θέλω :)

Απλά μου φάνηκε παράξενη η χαμηλή τιμή , το έστειλα και στον φίλο πωλητή (αν και έχει άδεια τώρα) γιατί και χωρίς έξοδα - τέλη -PDI - χρώμα να είναι πάλι είναι χαμηλά . Εμένα μου έβγαινε 27300 με το κλειδί οπότε και πάλι 1400ε δεν πάνε όλα τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, xgol είπε

Δεν ειναι αγγελια, ειναι το πιο ομορφο configuration που το χω δει. Και βασικα, ενα απο τα ομορφοτερα αμαξια που εχω δει. Το μονο ισως που θα μπορουσε να αναβαθμισει την εμφανιση του, ειναι ενα ειδικο γκρι που εχει η αουντι, αλλα θυμαμαι οτι κοστιζε αρκετα. 

Υ.Γ. Μη τυχον και δε βαλεις τα ματριξ..

Α συμφωνω απολυτως. Αν δεις την διαμορφωση που ανεβασα πριν λιγα ποστ θα δεις οτι ειναι σχεδον το ιδιο ακριβως! Μονο ζαντα εβαλα διαφορετικη επειδη αυτη της φωτο δεν μου αρεσει και τοσο.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Α συμφωνω απολυτως. Αν δεις την διαμορφωση που ανεβασα πριν λιγα ποστ θα δεις οτι ειναι σχεδον το ιδιο ακριβως! Μονο ζαντα εβαλα διαφορετικη επειδη αυτη της φωτο δεν μου αρεσει και τοσο.

Ε εντάξει με το S-line είναι διαφορετικό αμάξι , πέτυχα και εγώ ένα πορτοκαλί στο δρόμο όντως πανέμορφο

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsofras είπε

Απλά μου φάνηκε παράξενη η χαμηλή τιμή 

Έχει 95 χλμ... 

Από 1 έως 5 του μήνα πληρώνω κι εγώ τη δόση στη vw bank...  και όταν ήθελα να βάλω ένα ποσό σα μερική προεξοφληση, φάνηκε στη κίνηση τού δανείου ότι κρατήθηκε η δόση του μήνα ως δόση και τα υπόλοιπα ως μερική προεξοφληση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Έχει 95 χλμ... 

Από 1 έως 5 του μήνα πληρώνω κι εγώ τη δόση στη vw bank...  και όταν ήθελα να βάλω ένα ποσό σα μερική προεξοφληση, φάνηκε στη κίνηση τού δανείου ότι κρατήθηκε η δόση του μήνα ως δόση και τα υπόλοιπα ως μερική προεξοφληση 

9Km έχει τα 95 είναι η αυτονομία :D

Ναι το ξέρω γιατί έκανα και την διαδικασία στο Ibiza και έπρεπε να περιμένουμε 3 εβδομάδες για να τραβήξει τα λεφτά (τραγικό)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dstilio είπε

Ειπα να γράψω μιας και είδα 45-50χιλ budget:

- Peugeot 3008 hybrid 225 άλογα με έξτρα μέσα

- Alfa Romeo Stelvio 200PS 4x4 (κάνε test drive…)

- BMW X1 Hybrid

- DS7 με πάνω από 200 PS

- Ford Mustang στα 300+ PS

- Mercedes GLA or GLB με καλά άλογα και υπέροχο εσωτερικό

- XC40 που σου ειπαν

καυ φυσικά μεταχειρισμένα στα 40-45χιλιαρικα ακόμα ανώτερης κατηγορίας (GLC, X6, etc)

σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν επιλογές παρά πολλές για να μείνει κάποιος στα 150 άλογα. Όσο και να σου αρέσει τα 150 είναι λίγα για τόσα λεφτά. Στο δρόμο τα άλογα σπρώχνουν όχι οι ζάντες.

Απο αυτα που ανεφερες εδω, το μονο που με συγκινει και το κοιταζω ειναι το XC40. Το οποιο βεβαια οπτικα ενω μπροστα και προφιλ μου αρεσει παρα πολυ, απο πισω με χαλαει αρκετα. Ομως οντως, ειναι μεσα σε αυτο που σκεφτομαι.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σωστός ο Λευτέρης

1) Το χρώμα

2) Η VW bank έχει την βλακεία ότι μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο την ημερομηνία που μπαίνει η δόση. Εμένα είναι στις 5 του μήνα οπότε και να ήθελα πρέπει να πάει 5 Αυγούστου πλέον για να το ξεχρεώσω και να κάνω αρση της παρακράτησης

Αλλά όπως και να έχει προτιμώ το χρώμα που το αγόρασα, αν θα κάνω κίνηση θα είναι όπως το θέλω :)

Απλά μου φάνηκε παράξενη η χαμηλή τιμή , το έστειλα και στον φίλο πωλητή (αν και έχει άδεια τώρα) γιατί και χωρίς έξοδα - τέλη -PDI - χρώμα να είναι πάλι είναι χαμηλά . Εμένα μου έβγαινε 27300 με το κλειδί οπότε και πάλι 1400ε δεν πάνε όλα τα παραπάνω.

Ωραιο ειναι ρε το ασπρο... με σκουρο φιμε ειναι κουκλα!

επισης τα εξοδα+pdi κλπ δε παιζει να ειναι πανω απο 350€ μη τρελαθουμε... ισως ειναι καμια ακυρωμενη παραγγελία και θελει να φυγει... ίσως απλά κράχτης κ δεν υπάρχει!

(δε βαζω φυτιλιες τη γνωμη μου λέω)

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σωστός ο Λευτέρης

1) Το χρώμα

Από εκεί που πήρα εγώ το δικό μου είναι.. Θέλεις να τον ρωτήσω;; :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Πανέμορφο το Q3 στο configuration που έφτιαξε ο φίλος.

Αλλά 50Κ για 150 άλογα?.... Θα σου κάνουν πλάκα στο δρόμο ακόμα και τα 6άρια τα Golf TSi του 2009...Κρίμα..

Δεν είναι όλα ιπποδύναμη, σίγουρα, αλλά 50 χιλιάρικα?.... 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ωραιο ειναι ρε το ασπρο... με σκουρο φιμε ειναι κουκλα!

επισης τα εξοδα+pdi κλπ δε παιζει να ειναι πανω απο 350€ μη τρελαθουμε... ισως ειναι καμια ακυρωμενη παραγγελία και θελει να φυγει... ίσως απλά κράχτης κ δεν υπάρχει!

(δε βαζω φυτιλιες τη γνωμη μου λέω)

O συγκεκριμένος έχει πάντα τις χαμηλότερες τιμές δεν ξέρω τι παίζει , αλλά είχα πάρει όταν κοίταγα για Ibiza και τελικά η τιμή ήταν χωρίς τα έξοδα. Αλλά και πάλι είναι χαμηλή.

Γιώργο άσπρο είχα 5 χρόνια έχει πολλά καλά αυτό το χρώμα , αλλά πιστεύω ότι σε αυτό που το πήρα είναι ομορφότερο γιατί πέτυχα και ένα ασπρο απο κοντά και δεν με ενθουσίασε τόσο

9 λεπτά πριν, gxyp είπε

Από εκεί που πήρα εγώ το δικό μου είναι.. Θέλεις να τον ρωτήσω;; :P

Αν τύχει να μιλήσεις why not :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, eMike είπε

Πανέμορφο το Q3 στο configuration που έφτιαξε ο φίλος.

Αλλά 50Κ για 150 άλογα?.... Θα σου κάνουν πλάκα στο δρόμο ακόμα και τα 6άρια τα Golf TSi του 2009...Κρίμα..

Δεν είναι όλα ιπποδύναμη, σίγουρα, αλλά 50 χιλιάρικα?.... 

Βρε παιδια δεν θα το παρω για να κατεβω Βουτα το αμαξι. :P Eχουν περασει αυτες οι εποχες, ασε που αν θελω εχω το Mini S που ειναι στα 230+ να με καλυψει για πιο σπορτιφ συγκινησεις.

50 δεν θα δωσω. Ειναι οπως ειπα και για εμενα πολλα. Με κοβω να παιξω στο 40-45 μαξ. Θα βγουν ζαντες κλπ απο την διαμορφωση οπως πολυ σωστα προτεινε ο paylidis.

Το θεμα μου σε ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι να με πηγαινει ανετα, ξεκουραστα και να μπορει να ανταποκριθει αξιοπρεπως σε μια στροφη και σε μια προσπεραση. Αυτο. Και απο αυτα που διαβαζω ανταποκρινεται στα παραπανω.

Και γενικα δεν ειναι οτι αν παω στο Volvo με τα 200 αλογα οτι ξαφνικα το αυτοκινητο θα πεταει... και παλι θα το πατανε και Fiat Punto του 1995... δεν λεει κατι αυτο. Kαλυτερο σιγουρα απο τα 150 του Q3 δεν το συζηταμε και σιγουρα θα φανει η διαφορα στο δρομο.

Συμφωνω, θα γουσταρα να ειχε καλυτερες επιλογες κινητηρα, αλλα οκ δεν ειναι δα και οτι οι υπολοιποι στην κατηγορια μοιραζουν αλογα τσαμπα. Το Volvo στα 200 ps στα 47 χιλιαρικα βγαινει. Το GLA (που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου και οπου εχω δει συγριτικο βγαινει τελευταιο και καταιδρωμενο) τα ιδια και χειροτερα, αδειο τελειως ουτε χρωμα ουτε τιποτα στα 45 χιλιαρικα...

Kαι στο κατω κατω της γραφης, με την μηχανη και τις επιδοσεις κατι μπορω να κανω... με το γυρω γυρω δεν μπορω να παρω σφυρι και καλεμι και να αρχιζω να αλλαζω σχημα! :P

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 2
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...