Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε μου γέμισε το μάτι παντως το xc40…

Τι πιστεύεις ότι του λείπει; Με ενδιαφέρει η γνώμη σου μιας και έχεις…εκτεταμένη εμπειρία 

στα 50κ πάντως παίρνει κάποιος αρκετά φορτωμένο το plug-in hybrid με 200 άλογα και κάποια οφέλη (τέλη, χαμηλή κατανάλωση, κτλ). Αν δηλαδή κάποιος μπορεί να φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, όπως ο φίλος…

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Valkyre είπε

Η αληθεια ειναι οτι το σουλουπι του, μεσα και εξω, καθως και οτι εχω διαβασει με εκαναν να βαλω στοχο εκει. Σαφως και η γνωμη σου ως κατοχος μετραει τα μεγιστα και τηρουμενων των αναλογιων κι εγω θα ηθελα μεγαλυτερο κινητηρα. Μου κακοφαινεται και εμενα δηλαδη. Αλλα να παρω και κατι που δεν με "εκφραζει" απλα για το γκαζι, ξεροντας με θα με χαλασει. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει test drive. Εχω μπει εχω κατσει μεσα τα εχω ανοιξει ολα γυρω γυρω αλλα μεχρι εκει.

Απο τα reviews παντως μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι το αυτοκινητο δεν εχει ιδιαιτερο θεμα οσον αφορα τον κινητηρα του. Παντα τηρουμενων των αναλογιων εννοειται.

Με βαζεις σε σκεψεις η αληθεια ειναι.

Και πολυ καλα κανετε, δεν υπαρχει παρεξηγηση εννοειται! Καλοδεχουμενες ολες οι προτασεις και οι συμβουλες.

Το ειπα και πιο πριν ειμαι λιγο "picky" σαν ατομο. Τρωω κολλημα που λενε. Ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος οτι πηγαινοντας σε Audi πληρωνεις παραπανω απο οσο πρεπει για τα rings και το premium και το δηθεν.

Αλλα το ρημαδι το βλεπω στο δρομο και το ζηλευω! :P

Εδω εισαι…

79CD815B-42DA-41BF-9716-3ABEB6C10BF2.jpeg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε μου γέμισε το μάτι παντως το xc40…

πολύ ωραίο από εξω  μέσα με χαλάει πολύ η μεσαία οθόνη και αεραγωγοί

Επεξ/σία από tasoskont
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xgol είπε

Εδω εισαι…

Τι ειναι αυτο καποιο λινκ αγγελιας; Γιατι δεν μου φορτωνει περα απο μια φωτογραφια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, costas80 είπε

Το πετρέλαιο είναι ιδανικό για την εθνική, αλλά οι πιο πολλοί κατασκευαστές τείνουν να το εγκαταλείψουν. 

Εργοστασιακό υγραέριο που και αυτό είναι καλή λύση παρέχει μόνο η Renault Dacia.

Εγκαταλειψη - περιορισμος του Diesel ; Ριξε μια ματια γυρω σου , απο ταξι μεχρι τριαξονικα με diesel κινουνται .

Ουτε στον αιωνα τον τρεχοντα θα εγκαταλειφθει . Επομενως για πολλα - πολλα χλμ , αξιοπιστια ,μακροζωια , οικονομια το diesel ειναι μονοδρομος στην περιπτωση σας.

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Τι ειναι αυτο καποιο λινκ αγγελιας; Γιατι δεν μου φορτωνει περα απο μια φωτογραφια.

Δεν ειναι αγγελια, ειναι το πιο ομορφο configuration που το χω δει. Και βασικα, ενα απο τα ομορφοτερα αμαξια που εχω δει. Το μονο ισως που θα μπορουσε να αναβαθμισει την εμφανιση του, ειναι ενα ειδικο γκρι που εχει η αουντι, αλλα θυμαμαι οτι κοστιζε αρκετα. 

Υ.Γ. Μη τυχον και δε βαλεις τα ματριξ..

Επεξ/σία από xgol
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό πάντως που θέλετε αμάξι σήμερα και για ας πούμε 7-10 χρόνια και πιστεύετε ότι θα καταργηθούν τα diesel, δεν το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση για τα επόμενα δέκα χρόνια να γίνει κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, james9tito είπε

Αυτό πάντως που θέλετε αμάξι σήμερα και για ας πούμε 7-10 χρόνια και πιστεύετε ότι θα καταργηθούν τα diesel, δεν το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση για τα επόμενα δέκα χρόνια να γίνει κάτι τέτοιο. 

Να καταργηθούν όχι απλά μπορεί να τα κόψουν από το κέντρο και για κάποιον να είναι ανασταλτικός παράγοντας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Να καταργηθούν όχι απλά μπορεί να τα κόψουν από το κέντρο και για κάποιον να είναι ανασταλτικός παράγοντας

Ναι μόνο αυτό το λόγο βρίσκω αλλά και πάλι κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Κερδίζεις ροπή, οικονομία στο καύσιμο, διάρκεια ζωής κινητήρα, χάνεις το κέντρο που μπορεί να έχεις ένα 2ο μικρό αμάξι, οτιδήποτε. Το point είναι ότι δεν παίζει να μην βρίσκεις όχημα diesel με την έννοια ότι δεν θα ξαναβγαλουν οι εταιρίες στο κοντινό χρονικό ορίζοντα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koeltzakoatl είπε

Τι πιστεύεις ότι του λείπει; Με ενδιαφέρει η γνώμη σου μιας και έχεις…εκτεταμένη εμπειρία 

στα 50κ πάντως παίρνει κάποιος αρκετά φορτωμένο το plug-in hybrid με 200 άλογα και κάποια οφέλη (τέλη, χαμηλή κατανάλωση, κτλ). Αν δηλαδή κάποιος μπορεί να φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, όπως ο φίλος…

Εσωτερικά πάσχει παρά πολύ. Κ μου δίνει την αίσθηση ότι δεν αξίζει τα λεφτά του… Γενικά ενώ συμπαθώ τα Volvo αρκετά με την έρευνα αγοράς που έκανα είδα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου. Μου δίνουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε φραγκατο αλλά ταυτόχρονα σπάγκο 60+ που βαριέται τη ζωή του κ θέλει απλά ένα καλό αμαξι με κάποιο πρεστίζ…

1 ώρα πριν, tasoskont είπε

πολύ ωραίο από εξω  μέσα με χαλάει πολύ η μεσαία οθόνη και αεραγωγοί

Κ Αυτό…

1 ώρα πριν, xgol είπε

Εδω εισαι…

Πραγματικά υπέροχο… δυστυχώς δεν υπήρχε αυτό το χρωμα όταν πηρα το δικό μου αλλιώς αυτό ή το άσπρο περλα θα έπαιρνα…

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ το νήμα αρκετό καιρό και είναι πρώτη φορά που γράφω εδω.
Θα ήθελα κάποιες απόψεις για το νεο Dacia Duster που γλυκοκοιτάζω, καταλαβαίνω οτι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλα ουσιαστικά είναι το προηγούμενο με νέα φώτα, νεο τεμπέλη και νεο Infotainment. 
Γνώριζετε κατα πόσο είναι αξιόπιστα? Εχετε οδηγήσει κάποιο με τον κινητήρα LPG? Επίσης ισχύει κάτι που άκουσα για 3.9 επιτόκιο στην χρηματοδότηση? Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ShadowGame είπε

Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ το νήμα αρκετό καιρό και είναι πρώτη φορά που γράφω εδω.
Θα ήθελα κάποιες απόψεις για το νεο Dacia Duster που γλυκοκοιτάζω, καταλαβαίνω οτι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλα ουσιαστικά είναι το προηγούμενο με νέα φώτα, νεο τεμπέλη και νεο Infotainment. 
Γνώριζετε κατα πόσο είναι αξιόπιστα? Εχετε οδηγήσει κάποιο με τον κινητήρα LPG? Επίσης ισχύει κάτι που άκουσα για 3.9 επιτόκιο στην χρηματοδότηση? Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία.

Κι εμένα μου αρέσει, φθινόπωρο έρχονται τα πρώτα.

Φίλος μου έχει πρώτης γενιάς, ~150000 χλμ, πετρέλαιο τετρακούνα, στα βουνά της Κρήτης, δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως και ζητά μόνο τα προβλεπόμενα σέρβις του...

Φυσικά όμως σπαρτιάτικο, αλλά δεν το αλλάζει αφού μου λέει για ποιο λόγο; Παραπάνω λεφτά τζάμπα θα δώσω τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα να γράψω μιας και είδα 45-50χιλ budget:

- Peugeot 3008 hybrid 225 άλογα με έξτρα μέσα

- Alfa Romeo Stelvio 200PS 4x4 (κάνε test drive…)

- BMW X1 Hybrid

- DS7 με πάνω από 200 PS

- Ford Mustang στα 300+ PS

- Mercedes GLA or GLB με καλά άλογα και υπέροχο εσωτερικό

- XC40 που σου ειπαν

καυ φυσικά μεταχειρισμένα στα 40-45χιλιαρικα ακόμα ανώτερης κατηγορίας (GLC, X6, etc)

σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν επιλογές παρά πολλές για να μείνει κάποιος στα 150 άλογα. Όσο και να σου αρέσει τα 150 είναι λίγα για τόσα λεφτά. Στο δρόμο τα άλογα σπρώχνουν όχι οι ζάντες.

• Like 3
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...