Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς ότι γουστάρεις θα κάνεις με τα λεφτά σου φίλε μου και να πάρεις ότι θέλεις να το χαρείς.

Εμείς πετάμε εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν το έχεις σκεφτεί , γιατί τα 10.000+ μόνο για extra εξοπλισμό είναι πολλά και δεν καθρεφτίζουν την ποιότητα του αυτοκινήτου.

Οπότε υπάρχουν επιλογές φθηνότερες με τον εξοπλισμό που θέλεις και εφάμιλλη ποιότητα

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πάρε και SUV γιατί το περίμενα ότι θα το πείς :D

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35398143-lexus-ux

Εγγύηση μέχρι το 2026  , αξιοπιστία , οικονομία και premium

Επίσης

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314299743-ds-ds7

Και με τα ρέστα διακοπές για 5 χρόνια :D

Θωμα σοβαρά τωρα γιατί οποτε βλέπω σιντροεν Ειδικα αυτό που έβαλες ερχετε στον νου μου ότι είναι το αμάξι του Φαντομά ; 
( αν έχεις δει καμμία παλιά ταινία με τον λουι ντε φίνες ). 
Ετσι οπως είναι νομίζεις ότι θα βγάλει φτερά και θα πετάξει η θα βγάλει προπέλα να μπει στο νερό να κάνει την βάρκα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ritualistic είπε

μην υπολογιζεις στο tuning γιατι ο κινητηρας ειναι μια χαρα σε υψηλοτερο φασμα. στα χαμηλα που πασχει, το tuning δεν θα κανει τιποτα και αυτο που σου λεω μπορεις να το δεις και μονος σου απο τα διαγραμματα αποδοσεων που εχουν οι βελτιωτες.

καθενας κανει κουμαντο στα λεφτα του αλλα σαν κατοχος στο λεω με ειλικρινεια οτι δεν αξιζει να δωσεις 50κ για αυτο τον κινητηρα. το εχεις κανει test drive ? προσωπικα θα κοιταζα το q5 αν ηθελα audi.

αν αυτο σε ευχαριστει ομως μακαρι να το παρεις και να γινει ακομα μεγαλυτερο to q3 club εδω στο φορουμ!

Η αληθεια ειναι οτι το σουλουπι του, μεσα και εξω, καθως και οτι εχω διαβασει με εκαναν να βαλω στοχο εκει. Σαφως και η γνωμη σου ως κατοχος μετραει τα μεγιστα και τηρουμενων των αναλογιων κι εγω θα ηθελα μεγαλυτερο κινητηρα. Μου κακοφαινεται και εμενα δηλαδη. Αλλα να παρω και κατι που δεν με "εκφραζει" απλα για το γκαζι, ξεροντας με θα με χαλασει. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει test drive. Εχω μπει εχω κατσει μεσα τα εχω ανοιξει ολα γυρω γυρω αλλα μεχρι εκει.

Απο τα reviews παντως μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι το αυτοκινητο δεν εχει ιδιαιτερο θεμα οσον αφορα τον κινητηρα του. Παντα τηρουμενων των αναλογιων εννοειται.

Με βαζεις σε σκεψεις η αληθεια ειναι.

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Προφανώς ότι γουστάρεις θα κάνεις με τα λεφτά σου φίλε μου και να πάρεις ότι θέλεις να το χαρείς.

Εμείς πετάμε εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν το έχεις σκεφτεί , γιατί τα 10.000+ μόνο για extra εξοπλισμό είναι πολλά και δεν καθρεφτίζουν την ποιότητα του αυτοκινήτου.

Οπότε υπάρχουν επιλογές φθηνότερες με τον εξοπλισμό που θέλεις και εφάμιλλη ποιότητα

Και πολυ καλα κανετε, δεν υπαρχει παρεξηγηση εννοειται! Καλοδεχουμενες ολες οι προτασεις και οι συμβουλες.

Το ειπα και πιο πριν ειμαι λιγο "picky" σαν ατομο. Τρωω κολλημα που λενε. Ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος οτι πηγαινοντας σε Audi πληρωνεις παραπανω απο οσο πρεπει για τα rings και το premium και το δηθεν.

Αλλα το ρημαδι το βλεπω στο δρομο και το ζηλευω! :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Θωμα σοβαρά τωρα γιατί οποτε βλέπω σιντροεν Ειδικα αυτό που έβαλες ερχετε στον νου μου ότι είναι το αμάξι του Φαντομά ; 
( αν έχεις δει καμμία παλιά ταινία με τον λουι ντε φίνες ). 
Ετσι οπως είναι νομίζεις ότι θα βγάλει φτερά και θα πετάξει η θα βγάλει προπέλα να μπει στο νερό να κάνει την βάρκα.

Εντάξει ρε μαν γούστα είναι αυτά , εμένα μου αρέσει το DS7 και δείχνει αρκετά ποιοτικό που έχω μπει μέσα.

Στο μάτι μου φάνηκε καλύτερο και απο το Q3 (στο μάτι ξαναλέω)

1 λεπτό πριν, Valkyre είπε

Η αληθεια ειναι οτι το σουλουπι του, μεσα και εξω, καθως και οτι εχω διαβασει με εκαναν να βαλω στοχο εκει. Σαφως και η γνωμη σου ως κατοχος μετραει τα μεγιστα και τηρουμενων των αναλογιων κι εγω θα ηθελα μεγαλυτερο κινητηρα. Μου κακοφαινεται και εμενα δηλαδη. Αλλα να παρω και κατι που δεν με "εκφραζει" απλα για το γκαζι, ξεροντας με θα με χαλασει. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει test drive. Εχω μπει εχω κατσει μεσα τα εχω ανοιξει ολα γυρω γυρω αλλα μεχρι εκει.

Απο τα reviews παντως μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι το αυτοκινητο δεν εχει ιδιαιτερο θεμα οσον αφορα τον κινητηρα του. Παντα τηρουμενων των αναλογιων εννοειται.

Και πολυ καλα κανετε, δεν υπαρχει παρεξηγηση εννοειται! Καλοδεχουμενες ολες οι προτασεις και οι συμβουλες.

Το ειπα και πιο πριν ειμαι λιγο "picky" σαν ατομο. Τρωω κολλημα που λενε. Ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος οτι πηγαινοντας σε Audi πληρωνεις παραπανω απο οσο πρεπει για τα rings και το premium και το δηθεν.

Εγώ πάντως που το έκανα test drive πρόσφατα και ήταν το Sportback S-tronic , μία χαρά γκάζι έχει και πιστεύω θα σε καλύψει. Απλά εγώ παρατήρησα ένα μικρό lag στο DSG, το άκουσα και απο άλλους reviewers

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εντάξει ρε μαν γούστα είναι αυτά , εμένα μου αρέσει το DS7 και δείχνει αρκετά ποιοτικό που έχω μπει μέσα.

Εγώ πάντως που το έκανα test drive πρόσφατα και ήταν το Sportback S-tronic , μία χαρά γκάζι έχει και πιστεύω θα σε καλύψει. Απλά εγώ παρατήρησα ένα μικρό lag στο DSG, το άκουσα και απο άλλους reviewers

Aυτο για το DSG δυστυχως ισχυει το εχω διαβασει και εγω. Γενικα δεν ζηταω γκαζι απο αυτη την αγορα. Οχι οτι δεν θα το ηθελα ετσι, εννοειται. Αλλα οκ με καλυπτει το Mini Cooper S σε αυτον τον τομεα, το οποιο λογικα δεν θα δωσω γιατι λυπαμαι να το δωσω στα λεφτα που πιανει αυτη τη στιγμη. Kαι απο αυτα που διαβαζω ειναι αξιοπρεπες το Q3 εστω με τα 150.

Το Q3 θα εξυπηρετησει οικογενεια ταξιδια κλπ. Αμα το φορτωσω και αγκομαχαει σε καμμια ανηφορα θα βλαστημαω βεβαια αλλα οκ τι να κανεις! :P

Επεξ/σία από Valkyre
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι πλάκα κάνω.στο μάτι ένταξη είναι πιο πιασάρικο μέσα και έξω αλλά σαν ποιοτητα υλικών , κύλισης σίγουρα το q3 θα υπερέχει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Valkyre είπε

Aυτο για το DSG δυστυχως ισχυει το εχω διαβασει και εγω. Γενικα δεν ζηταω γκαζι απο αυτη την αγορα. Οχι οτι δεν θα το ηθελα ετσι, εννοειται. Αλλα οκ με καλυπτει το Mini Cooper S σε αυτον τον τομεα, το οποιο λογικα δεν θα δωσω γιατι λυπαμαι να το δωσω στα λεφτα που πιανει αυτη τη στιγμη. Kαι απο αυτα που διαβαζω ειναι αξιοπρεπες το Q3 εστω με τα 150.

Το Q3 θα εξυπηρετησει οικογενεια ταξιδια κλπ. Αμα το φορτωσω και αγκομαχαει σε καμμια ανηφορα θα βλαστημαω βεβαια αλλα οκ τι να κανεις! :P

Δεν θα αγκομαχάει μία χαρά θα πηγαίνει

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Valkyre είπε

δεν εχει θεμα ο κινητηρας δεν θελω να παρεξηγηθω... αλλα δεν ειναι για αμαξι που κοστιζει 50 χιλιαδες τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο οπως επισης και το εσωτερικο δεν εχει την ποιοτητα αυτοκινητου αυτης της τιμης. στα 30-35 χιλιαδες ειναι αξιοπρεπεστατο

για να μην στα λεω και σου φαινονται περιεργα ομως εκει που θα πας να κανεις ενα test drive το Q3 κανε εναν κοπο οταν τελειωσεις και κανε το ιδιο πραγμα στο Q5... θα εχει ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου! και για να μην τρεχεις μακρια πηγαινε καντα ολα στην Karenta και αν το αποφασισεις θα σε στειλουμε εκει που πρεπει!

προσωπικα εγω σε αυτα τα λεφτα το αμαξι θα το ηθελα πολυτελες και σφαιρα. και στα 150 αλογα δεν το λες σε καμια περιπτωση σφαιρα και σιγουρα οταν δεις αυτοκινητο που θα κοστιζει οντως 50κ δεν θα το πεις ουτε πολυτελες.

@tsofras μου αρεσει και εμενα πολυ το DS7 και εσωτερικα και εξωτερικα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ritualistic είπε

δεν εχει θεμα ο κινητηρας δεν θελω να παρεξηγηθω... αλλα δεν ειναι για αμαξι που κοστιζει 50 χιλιαδες τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο οπως επισης και το εσωτερικο δεν εχει την ποιοτητα αυτοκινητου αυτης της τιμης. στα 30-35 χιλιαδες ειναι αξιοπρεπεστατο

για να μην στα λεω και σου φαινονται περιεργα ομως εκει που θα πας να κανεις ενα test drive το Q3 κανε εναν κοπο οταν τελειωσεις και κανε το ιδιο πραγμα στο Q5... θα εχει ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου! και για να μην τρεχεις μακρια πηγαινε καντα ολα στην Karenta και αν το αποφασισεις θα σε στειλουμε εκει που πρεπει!

προσωπικα εγω σε αυτα τα λεφτα το αμαξι θα το ηθελα πολυτελες και σφαιρα. και στα 150 αλογα δεν το λες σε καμια περιπτωση σφαιρα και σιγουρα οταν δεις αυτοκινητο που θα κοστιζει οντως 50κ δεν θα το πεις ουτε πολυτελες.

@tsofras μου αρεσει και εμενα πολυ το DS7 και εσωτερικα και εξωτερικα

Θα το δοκιμασω σιγουρα. Δεν αμφιβαλλω οτι το Q5 ειναι πιο πολυτελες αυτοκινητο και γενικα πιο "αυτοκινητο" απλα το θεμα μου ειναι οτι:

α) Δεν παιζει να μου κοστισει 50 χιλιαρικα μονο, το βλεπω να πλησιαζει τα 60 ανετα.

β) Δυστυχως εξωτερικα δεν μου αρεσει.

Ξαναλεω ομως οτι κατα 99% συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πιο αμαξι απο το Q3. Λογικο αλλωστε.

ΥΓ: Ποια 60? :P Λιγο που μπηκα στη διαμορφωση τρομαξα με τα νουμερα που ειδα! :P

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 2
Δημοσ.

κοιτα και αλλα πραγματα θα προτεινω GLA, XC40, DS7

το θεμα ειναι να παρεις κατι που η αξια του θα ανταποκρινεται στα χρηματα που θα δωσεις

εκτος αν απλα θες να κανεις το κεφι σου... εκει προσθεσε και ουρανο με αστερια αν δινει την επιλογη η Audi! 😆

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Επανερχομε με αξιολόγηση το μίνι Κούπερ αυτόματο 136 άλογα.

Καλαματα Τρίπολη 45 λεπτά , στάση Αρτεμίσιο Τρίπολη Αθήνα 1ωρα και 5 λεπτά.Ταξιδεύεις και βγαίνεις ατσαλάκωτος και ακούραστος . Τόσο μικρό αυτοκίνητο και δεν σε κουράζει καθόλου.με τα προηγούμενα δυο που είχα εκανα ταξίδι και έβγαινα κουρασμένος. Το κλίμα στους 21 βαθμούς ταχύτητες 160 170  . Καθίσματα αναπαυτικότατα . Τωρα κατανάλωση 8 /100. Μια χαρά αν το τριπ λεει την αλήθεια..

Το πορπαγκαζ χώρεσε μια βαλίτσα μεσαία και δυο μικρά μπακπακ.για τριμελή οικογένεια εμάς μας κάνει . 
Επιτελους ευχαριστήθηκα ταξίδι.

Εμείς τα ξέρουμε, εσύ να τα βλέπεις που πρότεινες στον κόσμο i10 με μπαγκαζιέρα :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Valkyre είπε

Αν προσεξες εβαλα πακετο εσωτερικου S Line. Το προτιμω απο το comfort.

Αθηνα ειμαι φιλε μου ναι, θα εκτιμουσα αν μπορουσες να μου προτεινεις πωλητη να επισκεφθω. Ειμαι Νοτια βεβαια αλλα δεν θα τα χαλασω εκει αν παω σε σωστο και τιμιο ατομο!

Παιδια σας ευχαριστω και παλι ολους για το ενδιαφερον. Ως νεο μελος το εκτιμω δεοντως!

Άλλο το s line πακέτο. Αναφερόμαι σε έξτρα πακέτο εξοπλισμού που πιθανώς κάποιο τύπου κομφορτ να σου ταιριάζει (πχ έχει μέσα τους καθρεφτες που είδα έβαλες έξτρα). Θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες για πωλητη. Για εμένα δες κ το κανονικό Q3. 

1 ώρα πριν, Valkyre είπε

Μια χαρά είναι δεν έχει θέμα. Λίγο στα χαμηλά όντως με ζόρισε κ εμένα στην αρχή αλλά πλέον δε το καταλαβαίνω καν. Άσε που ότι αυτοκινητο και να πάρεις σε αυτό το βαρος/όγκο έως 1600 με τα σημερινά δεδομένα στα χαμηλά θα είναι ψιλοψόφιο 

Δημοσ.

Καλα με 50κ το παιρνεις αυτο υπερφορτωμενο, να πεταει και με ολα τα συστηματα ασφαλειας μεσα. 

Σιγουρα πολυ ανωτερο του q3 σε αυτη την τιμη.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καλα με 50κ το παιρνεις αυτο υπερφορτωμενο, να πεταει και με ολα τα συστηματα ασφαλειας μεσα. 

Σιγουρα πολυ ανωτερο του q3 σε αυτη την τιμη.

Δε μου γέμισε το μάτι παντως το xc40…

• Δημιουργία νέου...