Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ Σε ευχαριστω και παλι. Πολυ σημαντικο αυτο που ειπες, μπορω δηλαδη μετα να παω να βαλω τις ζαντες και καποια αλλα εξτρα αφου παραλαβω το αμαξι? Μιλαμε για την αντιπροσωπεια παντα. Δηλαδη να παρω τις ζαντες αυτες, και οτι αλλα εξτρα ειναι δυνατον και να τα προσθεσω μετα? 

Οσο για το οτι το εχω φορτωσει πολυ, το ξερω, αλλα τι να κανω θελω τα ηλεκτρονικα μου, θελω τα αυτοματα μου, τα εμφανησιακα μου... ειμαι καλοπερασακιας αλλα ξεροντας με, θα μετανιωσω αν ας πουμε δεν βαλω το ΜΜΙ plus...

Πακετα εξοπλισμου ειχε παλαιοτερα (το edition one που πλεον δεν υπαρχει) αλλα κανενα ρημαδι δεν ειχε μεσα το ΜΜΙ και κατι αλλα.

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Valkyre είπε

^^ Σε ευχαριστω και παλι. Πολυ σημαντικο αυτο που ειπες, μπορω δηλαδη μετα να παω να βαλω τις ζαντες και καποια αλλα εξτρα αφου παραλαβω το αμαξι? Μιλαμε για την αντιπροσωπεια παντα. Δηλαδη να παρω τις ζαντες αυτες, και οτι αλλα εξτρα ειναι δυνατον και να τα προσθεσω μετα? 

Οσο για το οτι το εχω φορτωσει πολυ, το ξερω, αλλα τι να κανω θελω τα ηλεκτρονικα μου, θελω τα αυτοματα μου, τα εμφανησιακα μου... ειμαι καλοπερασακιας αλλα ξεροντας με, θα μετανιωσω αν ας πουμε δεν βαλω το ΜΜΙ plus...

Πακετα εξοπλισμου ειχε παλαιοτερα (το edition one που πλεον δεν υπαρχει) αλλα κανενα ρημαδι δεν ειχε μεσα το ΜΜΙ και κατι αλλα.

Για να βάλω ιδέες τωρα γιατί έχω πάθει πλάκα με το μίνι μετά το ταξίδι  δες το καντριμαν . 34 το δίνει το s αυτό με τα 186 άλογα.Λογικά με 40 το κανεισ πιο φουλ να μην πάει μέχρι και ηλιοροφή.Αφού πας σε τόσο ψηλα 50κ δες τα ολα. X1, x2 , gla. 
Εκτος Φυσικα αν θες μόνο q3 τότε οκ.

Υ.γ εκανα μαλακια που δεν πηρα το s. Αντε τωρα να περιμένω κάνα δυο χρόνια μέχρι να μάθει αυτο η γυναίκα να την πάω πιο ψηλά.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Valkyre είπε

σιγουρα θα εχει ακομα, πχ το comfort...

δεν εβαλες και τοοοοσα πολλα εξτρα παντως... απλα εβαλες ακριβα (πχ ζαντες).

τα οποία σαφως κ μπαινουν εδώ με τα ίδια ή και λιγοτερα χρήματα...

Για εμενα πηγαινε σε αντιπροσωπεία και ξεκινα να βλέπεις τι παιζει, εαν εισαι αθηνα μπορώ να σου προτείνω πωλητη

3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Για να βάλω ιδέες τωρα γιατί έχω πάθει πλάκα με το μίνι μετά το ταξίδι  δες το καντριμαν . 34 το δίνει το s αυτό με τα 186 άλογα.Λογικά με 40 το κανεισ πιο φουλ να μην πάει μέχρι και ηλιοροφή.Αφού πας σε τόσο ψηλα 50κ δες τα ολα. X1, x2 , gla. 

οχι καντριμαν ρε..... δε συγκρινεται με το SB...

κατα τα αλλα και εγω θεωρω οτι τα 50Κ ειναι πολλα και ισως παιρνει κατι καλυτερο γενικά (ουτε το Χ1-Χ2 αξιζει, σε αυτα τα λεφτα ισως ψιλοχωράει Χ3 που εκει μαλιστα ναι τα δινω)

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μιλας με τυπο ο οποιος αυτη τη στιγμη και για πολλα χρονια (απο το 2004) κυκλοφορει με ενα mini cooper S χαχα! Το οποιο και δεν εχω δωσει τοσο καιρο γιατι ειμαι ερωτευμενος με τη παρτη του. Οποτε Countryman οχι γιατι την εχω την Μινι δοση μου, BMW / Mercedes δεν πολυγουσταρω η αληθεια ειναι. Τα εχω δει ολα απο κοντα εννοειται.

Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλοκατασταλαξει οσον αφορα τι θελω στην κατηγορια αυτη. :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Για εμενα πηγαινε σε αντιπροσωπεία και ξεκινα να βλέπεις τι παιζει, εαν εισαι αθηνα μπορώ να σου προτείνω πωλητη

κατα τα αλλα και εγω θεωρω οτι τα 50Κ ειναι πολλα και ισως παιρνει κατι καλυτερο γενικά (ουτε το Χ1-Χ2 αξιζει, σε αυτα τα λεφτα ισως ψιλοχωράει Χ3 που εκει μαλιστα ναι τα δινω)

Οπα σορρυ και Εγω τωρα το βλέπω.δεν είναι ίδια κατηγορία. κανενα από ότι είπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν προσεξες εβαλα πακετο εσωτερικου S Line. Το προτιμω απο το comfort.

Αθηνα ειμαι φιλε μου ναι, θα εκτιμουσα αν μπορουσες να μου προτεινεις πωλητη να επισκεφθω. Ειμαι Νοτια βεβαια αλλα δεν θα τα χαλασω εκει αν παω σε σωστο και τιμιο ατομο!

Παιδια σας ευχαριστω και παλι ολους για το ενδιαφερον. Ως νεο μελος το εκτιμω δεοντως!

Επεξ/σία από Valkyre
  • Like 2
Δημοσ.

@Valkyre οντας και εγω κατοχος του Q3 εχω μονο μια ενσταση...

να δωσεις 50κ για αμαξι 150 ιππων ? αμαρτια ρε φιλε...

προσπαθησε οπως ειπε και ο @paylidis να κοψεις σε εξτρα οσο μπορεσεις και ανεβα σε κινητηρα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Valkyre είπε

Μιλας με τυπο ο οποιος αυτη τη στιγμη και για πολλα χρονια (απο το 2004) κυκλοφορει με ενα mini cooper S χαχα! Το οποιο και δεν εχω δωσει τοσο καιρο γιατι ειμαι ερωτευμενος με τη παρτη του. Οποτε Countryman οχι γιατι την εχω την Μινι δοση μου, BMW / Mercedes δεν πολυγουσταρω η αληθεια ειναι. Τα εχω δει ολα απο κοντα εννοειται.

Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλοκατασταλαξει οσον αφορα τι θελω στην κατηγορια αυτη. :)

Ρε Φιλε δεν το περιμενα τόσο μικρό αυτοκίνητο να έχει τέτοια συμπεριφορά. Έβλεπα έξω πολλά μίνι και έλεγα τι του βρίσκουν. Τωρα καταλαβαίνω.Δεν έχει σχέση με τα αλλά της κατηγορίας του.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

προσπαθησε οπως ειπε και ο @paylidis να κοψεις σε εξτρα οσο μπορεσεις και ανεβα σε κινητηρα

Καταλαβαινω απολυτα τι λες. Και εμενα με προβληματισε πολυ το ζητημα αυτο, αλλα κατασταλαξα (μετα απο πολλες ερευνες/αποψεις και reviews) οτι ειναι καλυτερο να παρω ενα πιο γεματο αυτοκινητο.

Γιατι να δωσω 50Κ και να εχω γκαζι αλλα να εινα αδειο μεσα το αμαξι με χαλαει αρκετα. Γιατι αν ανεβεις κινητηρα εκει παιζει η ολη φαση, τα νουμερα ξεφευγουν παρα πολυ και ενω λες "θα δωσω 50" ε εγω θα καταληξω να του πεταξω πανω (αργα ή γρηγορα) αλλα 10,000...

ΥΓ: Ασε που εχω δει οτι παιζει και λιγο tunning (οχι τιποτα τρελα πραγματα) με την εκδοση των 150 ιππων.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ritualistic είπε

Δεν είναι μόνο τα 150 άλογα , προφανώς είναι αμαξάρα το Q3 αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει για 50.000ε

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Ρε Φιλε δεν το περιμενα τόσο μικρό αυτοκίνητο να έχει τέτοια συμπεριφορά. Έβλεπα έξω πολλά μίνι και έλεγα τι του βρίσκουν. Τωρα καταλαβαίνω.Δεν έχει σχέση με τα αλλά της κατηγορίας του.

Ειναι τα ρημαδια πολυ καλοστημενα αμαξια. Τα πρωτα (οπως το δικο μου) ειχαν αρκετα θεματα οσον αφορα το φινιρισμα τους (πλαστικα κλπ) τα οποια τωρα εχουν λυθει σε μεγαλο βαθμο. Καλοταξιδο σου ευχομαι!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Valkyre είπε

Καταλαβαινω απολυτα τι λες. Και εμενα με προβληματισε πολυ το ζητημα αυτο, αλλα κατασταλαξα (μετα απο πολλες ερευνες/αποψεις και reviews) οτι ειναι καλυτερο να παρω ενα πιο γεματο αυτοκινητο.

Γιατι να δωσω 50Κ και να εχω γκαζι αλλα να εινα αδειο μεσα το αμαξι με χαλαει αρκετα. Γιατι αν ανεβεις κινητηρα εκει παιζει η ολη φαση, τα νουμερα ξεφευγουν παρα πολυ και ενω λες "θα δωσω 50" ε εγω θα καταληξω να του πεταξω πανω (αργα ή γρηγορα) αλλα 10,000...

ΥΓ: Ασε που εχω δει οτι παιζει και λιγο tunning (οχι τιποτα τρελα πραγματα) με την εκδοση των 150 ιππων.

Ορίστε πάρε ένα τέτοιο που έχει αντίστοιχο εξοπλισμό με αυτά που ζητάς απο το Q3 :D

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312745081-alfa-romeo-giulia

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Ορίστε πάρε ένα τέτοιο που έχει αντίστοιχο εξοπλισμό με αυτά που ζητάς απο το Q3 :D

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312745081-alfa-romeo-giulia

Ε και εγω ειπα "ιδρωνω" με το 50αρι. Αλλα με μια εκπτωση 10% νομιζω το αξιζει σαν αμαξι. Δεν ειναι οτι δεν εχω μπει μεσα, δεν το εχω δει απο κοντα κλπ. Δυστυχως δεν ειμαι του σενταν (τηρουμενων των αναλογιων παντα).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Valkyre είπε

Ε και εγω ειπα "ιδρωνω" με το 50αρι. Αλλα με μια εκπτωση 10% νομιζω το αξιζει σαν αμαξι. Δεν ειναι οτι δεν εχω μπει μεσα, δεν το εχω δει απο κοντα κλπ. Δυστυχως δεν ειμαι του σενταν (τηρουμενων των αναλογιων παντα).

Πάρε και SUV γιατί το περίμενα ότι θα το πείς :D

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35398143-lexus-ux

Εγγύηση μέχρι το 2026  , αξιοπιστία , οικονομία και premium

Επίσης

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314299743-ds-ds7

Και με τα ρέστα διακοπές για 5 χρόνια :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Valkyre είπε

μην υπολογιζεις στο tuning γιατι ο κινητηρας ειναι μια χαρα σε υψηλοτερο φασμα. στα χαμηλα που πασχει, το tuning δεν θα κανει τιποτα και αυτο που σου λεω μπορεις να το δεις και μονος σου απο τα διαγραμματα αποδοσεων που εχουν οι βελτιωτες.

καθενας κανει κουμαντο στα λεφτα του αλλα σαν κατοχος στο λεω με ειλικρινεια οτι δεν αξιζει να δωσεις 50κ για αυτο τον κινητηρα. το εχεις κανει test drive ? προσωπικα θα κοιταζα το q5 αν ηθελα audi.

αν αυτο σε ευχαριστει ομως μακαρι να το παρεις και να γινει ακομα μεγαλυτερο to q3 club εδω στο φορουμ!

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 3

• Δημιουργία νέου...