tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, poihths είπε κάνεις λάθος Θωμά, 4,5 - 5 μεση κατανάλωση σε εθνική με ταχύτητες 110 - 130 είναι οικονομική νομίζω. Μην βαλουμε κ τον αστικο κύκλο που δεν ξεπερνάει ποτε το 3.5 το cvt ναι βουιζει οχι ιδιαίτερα στον 1800αρι, ειδικα με την μόνωση που εχει σπανια το ακούς. Μην κρίνετε από τις εκδόσεις του yaris μιλαμε για αλλο αυτοκίνητο Thx man ότι διαβάζω και εγώ λέω σε άλλα forums , γιατί λένε τότε ότι δεν έχουν διαφορά στην κατανάλωση σε ταχύτητες 120-130? Που να ξέρω θα μου πεις 😅 1
Lamogio01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, oykas2001 είπε Σε άλλα νέα (για να σπάσουμε λίγο το βαρύ κλίμα), με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι έρχεται facelift ceed. https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/premiera_gia_to_ananeomeno_kia_ceed-7800801/ Ωραίο είναι το άτιμο, να δούμε τιμές, ειδικά το gt... Άντε να πουλήσουμε τώρα το prefacelift
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Lamogio01 είπε Άντε να πουλήσουμε τώρα το prefacelift Προλαβαίνεις 🤣
poihths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Thx man ότι διαβάζω και εγώ λέω σε άλλα forums , γιατί λένε τότε ότι δεν έχουν διαφορά στην κατανάλωση σε ταχύτητες 120-130? Που να ξέρω θα μου πεις 😅 τι να πω εγω γράφω οτι ζω😂 Διάβασα πιο πανω ότι δουλεύει μονο ο κινητήρας σε μεγάλες ταχύτητες αυτο ειναι λαθος δουλεύουν συνεχώς παράλληλα. Όσο αν αφορά την απόλαυση ναι δεν έχει... ειναι απλα να σε παει εκεί που θες, Γκαζια εχει αν το ζοριζεις αλλα δεν θα κάνει παπάδες. 2
Lamogio01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Προλαβαίνεις 🤣 Βέβαια με ούτε 17000 χιλιόμετρα κρίμα είναι. 😂
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, costas80 είπε Η σύζυγος βρίσκεται σε αναζήτηση αυτοκινήτου Για seat leon με λίγα χιλιόμετρα ενδιαφέρεται? Ξέρουμε κάποιον εδώ μέσα που μάλλον θα το δώσει
bjj-p Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/To-neo-Opel-Astra-eftase_218833.asp 1
costas80 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για seat leon με λίγα χιλιόμετρα ενδιαφέρεται? Ξέρουμε κάποιον εδώ μέσα που μάλλον θα το δώσει Πολύ καλό το Leon του @tsofras. Πιστεύω να το κρατήσει. 2
tsofras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 58 λεπτά πριν, Lamogio01 είπε Βέβαια με ούτε 17000 χιλιόμετρα κρίμα είναι. 😂 Πφφφ λεπτομέρειες 54 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για seat leon με λίγα χιλιόμετρα ενδιαφέρεται? Ξέρουμε κάποιον εδώ μέσα που μάλλον θα το δώσει Χεχε θέλει οικονομικό καύσιμο
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, costas80 είπε Θα μου άρεσε ένα focus πετρέλαιο αλλά δεν είχα κοιτάξει καθόλου αν υπάρχει. Στο site της ford γράφει για 1.5 λίτρα πετρέλαιο. Θα περάσω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να δω τιμές και διαθεσιμότητα. Ρώτησέ τους αν ισχύει ακόμα η προσφορά
Valkyre Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Γεια χαρα παιδες. Ειμαι στη φαση που σκεφτομαι την αγορα ενος Q3 Sportback. Εχω κανει την διαμορφωση μου ηλεκτρονικα, το βγαζω στα 50 χιλιαρικα το σκηνικο και ιδρωνω λιγακι η αληθεια ειναι. Μια ερωτησουλα πριν αρχισω να κοβω και να ραβω τα εξτρα, τι μπορω να περιμενω απο πλευρας αντιπροσωπειας σε θεμα εκπτωσης σε μια τετοια διαμορφωση της ταξεως των 50χιλ ευρω? Ενα 5-10% ειναι κατι ρεαλιστικο ή απλα ειμαι στα συννεφα και κανω παρτυ μονος μου? Ειμαι παντελως ασχετος απο αυτη τη διαδικασια, οποτε θα εκτιμησω οποιαδηποτε συμβουλη, οχι μονο οσον αφορα το κομματι της ερωτησης μου, αλλα και γενικοτερα. Σας ευχαριστω πολυ! 2
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Αρχικα να σου πω οτι αυτό που φτιάχνεις στο configuration υπολογιζε στη καλυτερη να το εχεις με την αλλαγη του χρόνου, αν το παραγγειλεις σημερα... Σε αυτη την περίπτωση (της παραγγελίας) η τιμή παραμένει ανοιχτη καθως μπορει να αναπροσαρμοστεί... Στανταρ εκπτωση δεν υπαρχει σε σχέση με το configurator, στη δικη μου περιπτωση πχ (Q3) εκατσε συνδυασμός ετοιμοπαραδοτο + προωθητικές + πιεση απο εμενα στον πωλητη κλπ κ βγηκε μια διαφορα σε σχεση με το config της ταξης του 15%, ποσοστό ομως που πραγματικα αμφιβάλλω εαν εξακολουθει να υφίσταται αυτη τη στιγμή... Ρίξε μια ματια στις τιμές σε καποια απο τα ετοιμοπαραδοτα εδω (υπάρχουν κ αλλα και ας μη τα εμφανιζει), και υπολογιζε σε αυτες τις τιμές και μια πολυ μικρη εκπτωση που είναι πιθανή https://mycarnow.kosmocar.gr/audi/selectmodel/?fc=F3N κανοντας λοιπον τη συγκριση των τιμών αυτών με του configurator μπορεις να δεις που βρίσκεται πιθανώς η εκπτωση... Τι εβαλες και σου βγηκε τοσο πολύ; Σκεψου και το κανονικό Q3, προσωπικά τα εβλεπα διπλα διπλα και μου αρεσε καλυτερα το κανονικό (σαν σχεδιο δεν ειναι κλασσικο SUV αλλα αρκετα πιο σπορ απο την κατηγορία του)... 1
Valkyre Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ^^ Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Επισυναπτω τη διαμορφωση. Ειναι καποια πραγματα που τα θελω πολυ. Με προβληματιζει πολυ αυτο που ειπες οτι η τιμη αναπροσαρμοζεται... αυτο δεν το περιμενα με τιποτα. Και φανταζομαι αναπροσαρμογη παντα προς τα πανω και ποτε προς τα κατω σωστα? Θα κοιταξω και το λινκ που μου εδωσες αλλα αυτο που ειπα πιο πανω, ειμαι αρκετα picky οσον αφορα το πως το θελω το αυτοκινητο. Εαν επαιρνα ενα 10% εκπτωση στη διαμορφωση αυτη, νομιζω θα προχωραγα κανονικα... αλλα αυτο με την αναπροσαρμογη μου τα κανει λιγο σαλατα... Q3_Sportback-A1QDQ82X.pdf ΥΓ: Μολις τσεκαρα το λινκ. Δεν φαινεται να εχει επιλογες για βενζινοκινητηρα (δεν επιθυμω πετρελαιο), και βλεπω σε θεμα τιμης ειμαι κοντα ουτως η αλλως, οποτε μαλλον μενει η επιλογη της παραγγελιας προς το παρον τουλαχιστον. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από Valkyre 1
mp123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Επανερχομε με αξιολόγηση το μίνι Κούπερ αυτόματο 136 άλογα. Καλαματα Τρίπολη 45 λεπτά , στάση Αρτεμίσιο Τρίπολη Αθήνα 1ωρα και 5 λεπτά.Ταξιδεύεις και βγαίνεις ατσαλάκωτος και ακούραστος . Τόσο μικρό αυτοκίνητο και δεν σε κουράζει καθόλου.με τα προηγούμενα δυο που είχα εκανα ταξίδι και έβγαινα κουρασμένος. Το κλίμα στους 21 βαθμούς ταχύτητες 160 170 . Καθίσματα αναπαυτικότατα . Τωρα κατανάλωση 8 /100. Μια χαρά αν το τριπ λεει την αλήθεια.. Το πορπαγκαζ χώρεσε μια βαλίτσα μεσαία και δυο μικρά μπακπακ.για τριμελή οικογένεια εμάς μας κάνει . Επιτελους ευχαριστήθηκα ταξίδι. 4
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Valkyre είπε ^^ Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Επισυναπτω τη διαμορφωση. Ειναι καποια πραγματα που τα θελω πολυ. Με προβληματιζει πολυ αυτο που ειπες οτι η τιμη αναπροσαρμοζεται... αυτο δεν το περιμενα με τιποτα. Και φανταζομαι αναπροσαρμογη παντα προς τα πανω και ποτε προς τα κατω σωστα? Θα κοιταξω και το λινκ που μου εδωσες αλλα αυτο που ειπα πιο πανω, ειμαι αρκετα picky οσον αφορα το πως το θελω το αυτοκινητο. Εαν επαιρνα ενα 10% εκπτωση στη διαμορφωση αυτη, νομιζω θα προχωραγα κανονικα... αλλα αυτο με την αναπροσαρμογη μου τα κανει λιγο σαλατα... Q3_Sportback-A1QDQ82X.pdf 612 kB · 0 downloads Εχεις βαλει παρα πολλα εξτρα και σου καβαλαει κλιμακα για αυτο πηγε τόσο ψηλα..... πολλα μπαινουν αφοτου παρει πινακιδες - αρκετά φθηνότερα μαλιστα, όπως: -ζαντες -συναγερμός -ισως το Phone box (που δε ξερω βεβαια κατα ποσο χρειάζεται - πιο πολυ νοημα εχει το smartphone interface) δες επισης εαν εχει πακετα εξοπλισμού, συμφέρουν απο το να διαλεγεις ενα ενα τα εξτρα... Οσο για τις τιμές ναι συνηθως προς τα πανω ειναι... για εμενα πηγαινε να δεις τι υπαρχει σε στοκ και κατα πόσο σε καλυπτει... Τσεκαρε το δικο μου config εδώ https://www.audi.gr/ak4/bin/dpu-gr/pdf-ng?context=nemo-gr:el&subsession=846700134-1&ids=F3BAZC2_2021|0E0E|FZ|WCG|6XE|7X1|8T6|QQ1|2Z8|7W1|7Y5|1T3 σε αυτό εξτρα μπηκε στην ελλάδα η καμερα οπισθοπορειας γνησια σαφως (~450-500) και ο συναγερμός (δώρο, συμβατός aftermarket) + αντηλιακές μεμβράνες (180, σε εξωτερικο μαγαζι τις εβαλα), εαν εβαζα συναγερμο και καμερα απο το εργοστασιο αντι για +1100 που ειναι σαν αξια θα πηγαινε +3Κ περίπου λόγω αλλαγής κλιμακας Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από paylidis 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις