Shyn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mp123 είπε Εγω με την Τογιότα έπαψα να ασχολουμε και να κοιτάζω αυτοκίνητα της μετά το celica. Σχεδιαστικά μετά από αυτό δεν εχει βγάλει κάτι που να μου αρέσει. Ειδικα το Chr σαν ρομποκοπ είναι. Βασικα ολα σαν ρομποκοπ είναι τα αυτοκίνητα σήμερα. Για αυτό πηρα μίνι Κούπερ και τρίπορτο.Με τις καμπύλες του και όχι σχεδιαστικά που είναι ολα τα ίδια. BTW το μόνο αμάξι που είδα όταν πηρα το μίνι και έπαθα πλάκα ( τι πλάκα δλδ μου πέσαν τα σαγόνια )είναι το 4αρι της μπεμβε αν δεν κάνω λάθος το μ ήταν και καμπριο και αστα να πάνε κάπου στα 80κ. Αυτό είναι αμάξι . Τι λέμε τωρα εδώ εμεις με τα κουβαδάκια μας.Ας παίξουμε λίγο να περάσει η ώρα. Θωμα αυτό παρε. Έστω την απλή την 420 κάπου στα 54 έχει. Ποιοτητα κυλησης καθως και ηχομoνωση ηταν μια χαρα. Αλλα μουλαρωνει πολυ ευκολα. Οπως ειπε ακομα ενα παιδι φοβασαι να κανεις προσπεραση. Το Μινι ειναι αυτοκινητηρα. Το κοιτουσα πριν παω στο Aclass. Παρολο που δεν εχω οικογενεια μου φανηκε αρκετα μικρο ωστοσο. Και αν θυμαμαι σωστα δεν ειχε επιλογη για ηλ. χειροφρενο. Επισης συμβιβαζεσαι με τριθυρο καθως το πενταθυρο δεν βλεπεται για τα δικα μου γουστα! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από Shyn 2
oykas2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Ανακοινώθηκαν και οι τιμές για το νέο duster. Μου φαίνονται καλές σχετικά με αυτά που προσφέρει (στην έκδοση prestige). https://www.autogreeknews.gr/nea/nea-lansarismata-autokinitwn/apo-15-990e-to-neo-dacia-duster-deite-tis-times
mp123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, oykas2001 είπε Ανακοινώθηκαν και οι τιμές για το νέο duster. Μου φαίνονται καλές σχετικά με αυτά που προσφέρει (στην έκδοση prestige). https://www.autogreeknews.gr/nea/nea-lansarismata-autokinitwn/apo-15-990e-to-neo-dacia-duster-deite-tis-times Έλα ρε ντατσια με τα ωραία σου. Αμαξαρα. ( αν βγω σύνταξη και δω εγγόνια θα το σκεφτώ για νταστερ )
imr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, oykas2001 είπε Ανακοινώθηκαν και οι τιμές για το νέο duster. Μου φαίνονται καλές σχετικά με αυτά που προσφέρει (στην έκδοση prestige). https://www.autogreeknews.gr/nea/nea-lansarismata-autokinitwn/apo-15-990e-to-neo-dacia-duster-deite-tis-times Τσιμπημένο είναι. Έχουν ανεβάσει την ποιότητα αλλά πλέον δεν το λες τόσο value. Στην προηγούμενη έκδοση ξεκινούσε το 4*4 diesel κάτω από 20 και ήταν κλέψιμο. Τώρα στο από 22 μπαίνει σε βαθιά νερά και θα πρέπει να τα αξίζει. Δεν δικαιολογούνται εκπτώσεις στην ποιότητα λόγω τιμής. 3
@pnea1973 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Εγώ που το είχα δει πριν δω το Renegade είχα πει ότι για κάποιον που θέλει 4χ4 κάτω από 20.000 ει Αι άψογο. Όταν όμως το συγκρίνεις το η ποιότητα του ειναι πιο κάτω.. Τώρα στην νέα τιμή δεν ξέρω τι θα κάνει.. 2
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Γνώμη για Jeep Compass 2021? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/313897761-jeep-compass
oykas2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, mp123 είπε Έλα ρε ντατσια με τα ωραία σου. Αμαξαρα. ( αν βγω σύνταξη και δω εγγόνια θα το σκεφτώ για νταστερ ) 9 ώρες πριν, imr είπε Τσιμπημένο είναι. Έχουν ανεβάσει την ποιότητα αλλά πλέον δεν το λες τόσο value. Στην προηγούμενη έκδοση ξεκινούσε το 4*4 diesel κάτω από 20 και ήταν κλέψιμο. Τώρα στο από 22 μπαίνει σε βαθιά νερά και θα πρέπει να τα αξίζει. Δεν δικαιολογούνται εκπτώσεις στην ποιότητα λόγω τιμής. 9 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Εγώ που το είχα δει πριν δω το Renegade είχα πει ότι για κάποιον που θέλει 4χ4 κάτω από 20.000 ει Αι άψογο. Όταν όμως το συγκρίνεις το η ποιότητα του ειναι πιο κάτω.. Τώρα στην νέα τιμή δεν ξέρω τι θα κάνει.. Για την ποιότητα δεν ξέρω καθώς δεν το έχω δει από κοντά. Σίγουρα θα είναι καλύτερη από το προηγούμενο. Έχουν βάλει και ηλεκτρονικά βοηθήματα που δεν έχει το παλιό. Συμφωνώ ότι το προηγούμενο ήταν το απόλυτο value για κάποιον που το χρειαζόταν. Φίλος έχει της πρώτης γενιάς πετρέλαιο, κοντά έντεκα χρόνια, ~155000 χλμ, στα βουνά της Κρήτης, δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως, μόνο τα προβλεπόμενα σέρβις και πάει κυριολεκτικά παντού.
imr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Για την ποιότητα δεν ξέρω καθώς δεν το έχω δει από κοντά. Σίγουρα θα είναι καλύτερη από το προηγούμενο. Έχουν βάλει και ηλεκτρονικά βοηθήματα που δεν έχει το παλιό. Συμφωνώ ότι το προηγούμενο ήταν το απόλυτο value για κάποιον που το χρειαζόταν. Φίλος έχει της πρώτης γενιάς πετρέλαιο, κοντά έντεκα χρόνια, ~155000 χλμ, στα βουνά της Κρήτης, δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως, μόνο τα προβλεπόμενα σέρβις και πάει κυριολεκτικά παντού. Επίσης να πω ότι για το προηγούμενο μοντέλο που είχα ρωτήσει είχε τραγικά χρηματοδοτικα. Σε συνδιασμο με την αύξηση της τιμής ανεβαίνει αρκετά. Προσωπικά θα προτιμούσα vitara σε αυτά τα χρήματα (αν και είναι μικρότερο) 1
dstilio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Χιλιόμετρα να κανείς και το πετρέλαιο θέλει λιγότερο σέρβις. Να σας πω συμφορουμητες… Εχω εκφράσει πολλές φορές την αποδοκιμασία μου στους Γερμανούς και την υποστήριξη μου σε Γάλλους, Ιταλούς,. Πάρτε και το θέμα στο πρωτοσέλιδο : Μικρό το πρόστιμο γιατί είναι τα "δικά μας παιδιά" αλλά για άλλη μια φορά δείχνει τις τακτικές τους. Καταναλωτές είστε…σταματήστε να τους στηρίζετε. Ειδικά με τα εγκληματικά αλάδωτα DSG και τα προβλήματα στους κινητήρες της BMW αυτές οι δυο εταιρείες θα έπρεπε να έχουν φάει μποϊκοτάζ. 2
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, dstilio είπε Χιλιόμετρα να κανείς και το πετρέλαιο θέλει λιγότερο σέρβις. Να σας πω συμφορουμητες… Εχω εκφράσει πολλές φορές την αποδοκιμασία μου στους Γερμανούς και την υποστήριξη μου σε Γάλλους, Ιταλούς,. Πάρτε και το θέμα στο πρωτοσέλιδο : Μικρό το πρόστιμο γιατί είναι τα "δικά μας παιδιά" αλλά για άλλη μια φορά δείχνει τις τακτικές τους. Καταναλωτές είστε…σταματήστε να τους στηρίζετε. Ειδικά με τα εγκληματικά αλάδωτα DSG και τα προβλήματα στους κινητήρες της BMW αυτές οι δυο εταιρείες θα έπρεπε να έχουν φάει μποϊκοτάζ. Κλάιν πρόστιμα, να έδινε την δυνατότητα να επιστρέψουν οι αγοραστές τα αυτοκίνητα και να πάρουν όλο το ποσό πίσω για να τους μείνουν και τα αμάξια να τα βάλουν εκεί που ξέρουν. Αλλά έχεις δίκιο είμαστε τρομπες ακόμη και εγώ που την πάτησα πάλι Seat πήγα και πήρα και λιγουρευομαι και το DSG. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά πάντως αν δώσω το αμάξι να πάω σε κάτι εκτός group Τι να κάνω όμως που με ελκύουν τα γερμανικά ☹️
koeltzakoatl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 56 λεπτά πριν, tsofras είπε Κλάιν πρόστιμα, να έδινε την δυνατότητα να επιστρέψουν οι αγοραστές τα αυτοκίνητα και να πάρουν όλο το ποσό πίσω για να τους μείνουν και τα αμάξια να τα βάλουν εκεί που ξέρουν. Αλλά έχεις δίκιο είμαστε τρομπες ακόμη και εγώ που την πάτησα πάλι Seat πήγα και πήρα και λιγουρευομαι και το DSG. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά πάντως αν δώσω το αμάξι να πάω σε κάτι εκτός group Τι να κάνω όμως που με ελκύουν τα γερμανικά ☹️ Να πας να δοκιμάσεις και άλλα αυτοκίνητα χωρις προκαταληψεις και να φτιάξεις το scorecard που σε καλύπτει με την ησυχία σου.
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε Να πας να δοκιμάσεις και άλλα αυτοκίνητα χωρις προκαταληψεις και να φτιάξεις το scorecard που σε καλύπτει με την ησυχία σου. Τα χω κάνει όλα αυτά δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από Leon DSG και focus 1.5 που έχει μετατροπέα ροπής και είναι στα γούστα μου Απλά δεν με βλέπω να αποφασίζω να φτάσω στα 30.000€
dstilio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Ευτυχώς οι Γερμανοί ξεμπροστιάζονται: https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Giati-h-BMW-einai-o-hgeths-ths-apotyxias_218671.asp και ο κόσμος στην Ελλάδα ευτυχώς τους έχει ρίξει σε πωλήσεις: https://www.drive.gr/news/agora/elliniki-agora-i-peugeot-perase-proti-se-poliseis-ton-maio Εύχομαι να δούμε τις άλλες εταιρείες να δυναμώνουν σιγα σιγα και να επανέλθει η ισορροπία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις