tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, paylidis είπε H Xline πριν μερικούς μήνες είχε 42 (κ 43.5 με ηλιοροφη)-κατά τα αλλά ίδια μοτέρ κλπ. Τι παραπάνω προσφέρει το εν λόγω πακέτο; γενικα εκεί που έχουν πάει οι τιμές δε θα την έλεγα κακη τιμή… το θέμα είναι ότι για εμένα το Χ1 είναι μικρό Εσύ είναι για Αμέρικα Γιώργο 😂
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, tsofras είπε Εσύ είναι για Αμέρικα Γιώργο 😂 Ίσως. Και με μια Τσέχα βέβαια (calll me Kodiaq) ΙΣΩΣ βολεύομαι (αλλά δε δίνω 38Κ για βασική ή 41 όπως τη θέλω) 1
Nabuko Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε H Xline πριν μερικούς μήνες είχε 42 H Xline έχει 45 και κάτι ψιλά τώρα. Ανέβηκε 3 χιλιάρικα? Mήπως εννοείς την sportline? 2 ώρες πριν, paylidis είπε Τι παραπάνω προσφέρει το εν λόγω πακέτο; To premium pack βλέπω ότι το κοστολογούν 1850 ευρώ
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Nabuko είπε H Xline έχει 45 και κάτι ψιλά τώρα. Ανέβηκε 3 χιλιάρικα? Mήπως εννοείς την sportline? To premium pack βλέπω ότι το κοστολογούν 1850 ευρώ Όχι 100% αναφέρομαι στην xline είχα πάει πολύ ζεστός να το κλείσω κ την έκανα γιατί ξενέρωσα. Αν δεν είχε 42 ίσως ήταν 42500 πάντως πιο πάνω με τίποτα… μάλιστα για να με ψήσει μου είχε πει ότι παίρνω στη τιμή του απλού την xline όποτε ίσως δένει ετσι. Ίσως ήταν καμία προωθητική..; δε μου είχαν μιλήσει τότε για pack πάντως (ημουν κ οκ βέβαια με τον εξοπλισμο-μόνο ηλιοροφη ήθελα έξτρα), τι περιέχει κ ζητάνε τα 1850..; 1
Nabuko Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, paylidis είπε τι περιέχει κ ζητάνε τα 1850..; Υποθέτω για αυτό εδώ λένε αλλά προσωπικά μάλλον δε θα τα έδινα τα 1850 2
john1987 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Έχει κακο χώρο αποσκευών, σκέψου είναι ακριβώς όσο είναι ο πετσόκομμενος χώρος αποσκευών του q3 λόγω του ήπια υβριδικού συστήματος.
paylidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, john1987 είπε Έχει κακο χώρο αποσκευών, σκέψου είναι ακριβώς όσο είναι ο πετσόκομμενος χώρος αποσκευών του q3 λόγω του ήπια υβριδικού συστήματος. Ακόμα Μικρότερος είναι σε σχέση με το υβριδικό από όσο τον είδα… και τα πίσω καθίσματα δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο ανετα 1
tsofras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, john1987 είπε Αν ενδιαφέρεστε για X2 (πακέτο m) στα 46.300! Το πίσω μέρος δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα? 1 1
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, john1987 είπε Αν ενδιαφέρεστε για X2 (πακέτο m) στα 46.300! 12 ώρες πριν, tsofras είπε Το πίσω μέρος δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα? κ εμενα αν κ μου αρεσει σαν αμαξι δε μπορώ να το χωνεψω... 1
james01gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Στις 31/1/2025 στις 6:14 ΜΜ, Nabuko είπε Υποθέτω για αυτό εδώ λένε αλλά προσωπικά μάλλον δε θα τα έδινα τα 1850 εάν βάλεις την xline έκδοση, το premium πακέτο είναι δωρεάν ενώ δωρεάν είναι και το μεταλλικό. στα 42700 βγαίνει η βασική της xline 20i με τα από πάνω που αναφέρεις Στις 2/2/2025 στις 8:41 ΠΜ, john1987 είπε Έχει κακο χώρο αποσκευών, σκέψου είναι ακριβώς όσο είναι ο πετσόκομμενος χώρος αποσκευών του q3 λόγω του ήπια υβριδικού συστήματος. 500 λίτρα έχει η X1. το xtrail έχει 580 και είναι 20 πόντους μεγαλύτερο ενώ το xc40 έχει 430. 1
Papakaliati Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου On 02/02/2025 at 23:06, tsofras said: Το πίσω μέρος δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα? Είναι σχεδόν εγκληματικό το αμάξι. Καιρο είχα να δω αμάξι να με εκνευρίζει σχεδόν όταν το βλέπω… On 31/01/2025 at 18:14, Nabuko said: Υποθέτω για αυτό εδώ λένε αλλά προσωπικά μάλλον δε θα τα έδινα τα 1850 Προσαρμοσμένοι LED είναι λογικά τα Matrix, τα πάσαρε και κοστίζει κανένα χιλιάρικο σαν έξτρα, 500 το keyless entry και 300 το mirrors και chargeless. Το adaptive led αξίζει τα λεφτά του, και το keyless μου αρέσει επίσης. 2
filarhos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 16 hours ago, Papakaliati said: Είναι σχεδόν εγκληματικό το αμάξι. Καιρο είχα να δω αμάξι να με εκνευρίζει σχεδόν όταν το βλέπω… Προσαρμοσμένοι LED είναι λογικά τα Matrix, τα πάσαρε και κοστίζει κανένα χιλιάρικο σαν έξτρα, 500 το keyless entry και 300 το mirrors και chargeless. Το adaptive led αξίζει τα λεφτά του, και το keyless μου αρέσει επίσης. Το adaptive led είναι ΦΟΒΕΡΟ, τώρα το keyless είναι βολικό αλλά ζω και χωρίς αυτό αν έχει 500€ (το έχω στο id3 και αρέσει στον γιό μου αλλά θα ήθελα το πρώτο).
MontzOlee Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στην παρέα, έχει ιδέα τι σημαίνει αυτό για εμάς που έχουμε πάρει ή περιμένουμε ΙΧ από το "προηγούμενο" κατάστημα της Πάτρας; https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2286450/motodynamikh-aisio-telos-stis-diapragmateyseis-me.html τι σόι είναι αυτή η Μοτοδυναμικη κτλ, ξέρει κανείς ;
zanskou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου θεωρώ πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα παραλάβετε κανονικά (ούτε θέμα υποθέτω με τις προκαταβολές κλπ θα υπάρξει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις