djuan1988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 1 hour ago, HERTHAN said: Είναι τόσο μεγάλο? Λογικά πάει για άκυρο λόγω μεγέθους.Δεν μου φάνηκε από κοντά τόσο μεγάλο.Περιεργο. Ναι σίγουρα αφου το λέει κιόλας ο διαμορφωτής. 1 hour ago, paylidis said: 99% έκανε λάθος. 33 βγαίνει το πράσινο με μια προωθητική και 33700 με άλλο μεταλλικο. Τρομερό αμάξι, 4.72 μέγεθος Kodiaq Αφού οι περισσότεροι είναι άσχετοι, είναι σαν να ρωτάς για κάρτα γραφικών πωλητή του Πλαισίου ή του Public. Στη Ford προσωπικά έχω ζήσει την επικότερη εμπειρία! Πήγαμε με τη σύζυγο να δούμε το Kuga και ο πωλητής κοιμόταν στην καρέκλα του γραφείου του! Κάποια στιγμή μας κατάλαβε, αλλά δε σηκώθηκε, απλά συνέχισε τον ύπνο του! Είδαμε το αυτοκίνητο μόνοι μας και απλά φύγαμε. 11
Ntinaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 18 ώρες πριν, djuan1988 είπε Αφού οι περισσότεροι είναι άσχετοι, είναι σαν να ρωτάς για κάρτα γραφικών πωλητή του Πλαισίου ή του Public. Στη Ford προσωπικά έχω ζήσει την επικότερη εμπειρία! Πήγαμε με τη σύζυγο να δούμε το Kuga και ο πωλητής κοιμόταν στην καρέκλα του γραφείου του! Κάποια στιγμή μας κατάλαβε, αλλά δε σηκώθηκε, απλά συνέχισε τον ύπνο του! Είδαμε το αυτοκίνητο μόνοι μας και απλά φύγαμε. Μαλλον δεν ειχες τη φλογερα μαζι σου. 8
georgio83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Μου έκαναν προσφορά απο την peugeot, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος μου για την black friday σε ετοιμοπαράδοτα, 33.300 για το 408 allure και 35.700 για το 3008 allure. Επίσης μου είπανε ότι αν κλείσω την παραγγελία έως αύριο θα έχω εξτρά έκπτωση 900€. Και για τα δύο μιλάμε για τον κινητήρα 1,2 hybrid 136hp. Τι πιστεύετε, αξίζει κάποιο από τα δύο στις παραπάνω τιμές; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου από georgio83
JailbrokenDiesel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, georgio83 είπε Καλησπέρα σε όλους, Μου έκαναν προσφορά απο την peugeot, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος μου για την black friday σε ετοιμοπαράδοτα, 33.300 για το 408 allure και 35.700 για το 3008 allure. Επίσης μου είπανε ότι αν κλείσω την παραγγελία έως αύριο θα έχω εξτρά έκπτωση 900€. Και για τα δύο μιλάμε για τον κινητήρα 1,2 hybrid 136hp. Τι πιστεύετε, αξίζει κάποιο από τα δύο στις παραπάνω τιμές; Αν κ εχουμε στη κατοχη μας το 3008, στα ματια μου πολυ πιο ενδιαφερον το 408
georgio83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 31 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε Αν κ εχουμε στη κατοχη μας το 3008, στα ματια μου πολυ πιο ενδιαφερον το 408 Ποιο μοντέλο έχεις; Είσαι γενικά ευχαριστημένος;
JailbrokenDiesel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, georgio83 είπε Ποιο μοντέλο έχεις; Είσαι γενικά ευχαριστημένος; εταιρικο diesel 3008 (2022 μοντελο, αυτοματο) πολυ ικανοποιημενος, ειδικα με την οδηγηση με το αυτοματο κιβωτιο.. οκ, εσωτερικα θα μπορουσαν να ειναι πιο ευχαριστα τα πραματα καθως εχει "ογκωδη" κεντρικη κονσολα και ειναι στριμοκωλο χωρις λογο.. παραφωνια θα πω το clima καθως δεν φαινεται να αποδιδει και σε συνδιασμο που δεν μας εχουν αφησει να βαλουμε μεμβρανες, αργει να ριξει θερμοκρασια το καλοκαιρι 1
georgio83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε εταιρικο diesel 3008 (2022 μοντελο, αυτοματο) πολυ ικανοποιημενος, ειδικα με την οδηγηση με το αυτοματο κιβωτιο.. οκ, εσωτερικα θα μπορουσαν να ειναι πιο ευχαριστα τα πραματα καθως εχει "ογκωδη" κεντρικη κονσολα και ειναι στριμοκωλο χωρις λογο.. παραφωνια θα πω το clima καθως δεν φαινεται να αποδιδει και σε συνδιασμο που δεν μας εχουν αφησει να βαλουμε μεμβρανες, αργει να ριξει θερμοκρασια το καλοκαιρι Με diesel είσαι μια χαρά. Η αρχική μου ερώτηση αφορά κυρίως τη νέα μηχανή η οποία είναι κι αυτή που φοράνε όλα τα «υβριδικά» της stellantis. Από άποψη φερεγγυότητας και οικονομίας.
djuan1988 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:51 μμ Οι κινητήρες του ομίλου βγάζουν - έβγαζαν προβλήματα. Οι Diesel στο δοχείο adblue, οι βενζίνης στον ιμάντα. Τώρα έχουν βάλει καδένα και θεωρητικά το έλυσαν το θέμα. Απλά άλλαξαν το κιβώτιο σε DCT, οπότε κανείς δεν ξέρει την αξιοπιστία του ακόμη. Από θέμα κατανάλωσης θεωρώ ότι θα είναι μεγάλη. Είναι βαριά αυτοκίνητα και ο 1.2 με 136 άλογα θα τα βρει σκούρα με τόσα κιλά. Το υβριδικό της σύστημα αν και mHEV, επιτρέπει την ηλεκτρική εκκίνηση, οπότε ίσως δεν είναι τρομερά μεγάλη η κατανάλωση στη πόλη, αλλά δε θα περίμενα πολλά πράγματα. Εγώ έκανα test drive το 3008 με αυτόν τον κινητήρα και μου φάνηκε απρόθυμος και νωχελικός. Ποιοτικά εξαιρετικό, όπως και εμφανισιακά άψογο. 2
Papakaliati Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες On 12/11/2024 at 17:45, paylidis said: 99% έκανε λάθος. 33 βγαίνει το πράσινο με μια προωθητική και 33700 με άλλο μεταλλικο. Τρομερό αμάξι, 4.72 μέγεθος Kodiaq 4.604 είναι το Kuga.
paylidis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε 4.604 είναι το Kuga. 4.72 μας ειπε ο τύπος εντιτ τοσο λεει και το σαιτ (4.715)
Προτεινόμενες αναρτήσεις