Aggelos_INSM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/12/2023 στις 8:10 ΜΜ, Liverpool89 είπε Μεσω καλωδιου δεν θα μου το προτεινες; Απευθείας απο το ρουτερ στο box. Τωρα που το δοκιμασα με τον υπολογιστή δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Εδω στην περιοχή μου, δεν νομιζω να πιανει κανεις πανω απο 10. Ποσο συγχρονίζει το ρουτερ σου και ποσο πιανεις στο PC με καλωδιο? Με κατω απο 10mbps ταχυτητα θα εχεις σιγουρα θεματα. Αν ειναι δοκιμασε τωρα που ειναι δωρεαν το ΕΟΝ αν σου κολλαει και πραξε ανάλογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Ποσο συγχρονίζει το ρουτερ σου και ποσο πιανεις στο PC με καλωδιο? Με κατω απο 10mbps ταχυτητα θα εχεις σιγουρα θεματα. Αν ειναι δοκιμασε τωρα που ειναι δωρεαν το ΕΟΝ αν σου κολλαει και πραξε ανάλογα Με καλωδιο 10 σιγουρα. Με wifi 8 περιπου. Τωρα που ειναι δωρεαν βλεπω μεσω του υπολογιστη και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Με wifi. Με καλωδιο σιγουρα θα εχω πιο καλο αποτελεσμα. Σκεφτομαι να παρω ενα box πχ της χιαομι να δοκιμασω αν απο κει παιζει σαν εφαρμογή. Γιατι με το box της eon λενε τι πρέπει να εχω πανω απο 12αρα γραμμη. Τοσους πορους ζηταει το box σαν συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Γραφω εδω να μην ανοίγω άλλο θέμα Γνωρίζει κανείς αν πιάτο της cosmote και lnb μπορεί να συνδεθεί με nova γιατί θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο στο εξοχικό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Γραφω εδω να μην ανοίγω άλλο θέμα Γνωρίζει κανείς αν πιάτο της cosmote και lnb μπορεί να συνδεθεί με nova γιατί θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο στο εξοχικό;;; αν το στρέψεις στις κατάλληλες μοιρες μια χαρα πιάνει, ίσως σε κακοκαιρία να χάνει πιο εύκολα το σήμα αλλά γενικώς όλα καλά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου Έχει καταφέρει κανείς να δει netflix στο eon TV box? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dorian Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΆΠΩς ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΤΕΊ για να λειτουργεί ως σκέτο ανδροιδ tv box. Δεν εχω πια νοβα εδώ και ένα χρόνο. Επεξ/σία 1 Μαϊου από Dorian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αναβαθμίστηκε σήμερα το firmware για το χειριστήριο όπως είδα. Επεξ/σία 14 Μαϊου από Brainmorf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση μην τυχόν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, έχει να κάνει με την γενικότερη υπηρεσία της ΕΟΝ και οχι με το box. Θέλω να χρησιμοποίησω ενα άλλο tvbox που εχω σαν την φορητή συσκευή, παρ ολα αυτά (υποθέτω απ την έκδοση android) το αντιλαμβάνεται σαν τηλεόραση και δεν μπορεί να καταχωρηθεί σαν φορητή συσκευή, με το που ξεκινά η εφαρμογή μου εμφανίζει κωδικό ενεργοποίησης που αν τον πατήσω δεν θα μπορώ να καταχωρήσω την συσκευή γιατί υπάρχει ηδη τηλεόραση συνδεδεμένη με τον λογαριασμό και μου βγάζει όριο συσκευών(αρα και για να χρησιμοποιήσω το box θα πρέπει να διαγράψω την τηλεόραση που εχω καταχωρημένη, κάτι που δεν θέλω). Υπάρχει τρόπος έστω και δια της πλαγίας οδού (sideload) να μπορεί να δει η εφαρμογή κάποιο android TV BOX σαν φορητή συσκευή και οχι σαν 2η τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 50 λεπτά πριν, SuPeRsAyIaN είπε Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση μην τυχόν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, έχει να κάνει με την γενικότερη υπηρεσία της ΕΟΝ και οχι με το box. Θέλω να χρησιμοποίησω ενα άλλο tvbox που εχω σαν την φορητή συσκευή, παρ ολα αυτά (υποθέτω απ την έκδοση android) το αντιλαμβάνεται σαν τηλεόραση και δεν μπορεί να καταχωρηθεί σαν φορητή συσκευή, με το που ξεκινά η εφαρμογή μου εμφανίζει κωδικό ενεργοποίησης που αν τον πατήσω δεν θα μπορώ να καταχωρήσω την συσκευή γιατί υπάρχει ηδη τηλεόραση συνδεδεμένη με τον λογαριασμό και μου βγάζει όριο συσκευών(αρα και για να χρησιμοποιήσω το box θα πρέπει να διαγράψω την τηλεόραση που εχω καταχωρημένη, κάτι που δεν θέλω). Υπάρχει τρόπος έστω και δια της πλαγίας οδού (sideload) να μπορεί να δει η εφαρμογή κάποιο android TV BOX σαν φορητή συσκευή και οχι σαν 2η τηλεόραση; Ολα τα tv boxes τα βλεπει σαν μεγαλη οθονη. Δοκιμασε να το κανεις cast στο box, αν υποστηριζει αυτη τη λειτουργια, απο κινητο η ταμπλετ οπου θα εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 14 minutes ago, vangelis_k said: Ολα τα tv boxes τα βλεπει σαν μεγαλη οθονη. Δοκιμασε να το κανεις cast στο box, αν υποστηριζει αυτη τη λειτουργια, απο κινητο η ταμπλετ οπου θα εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη. Cast μπορώ να κάνω απ το κινητό πχ αλλά οκ μια στις τόσες θα κολλήσει, είναι σχετικά απροβλημάτιστο αλλά δεν είναι και το ίδιο καλό όπως να παίζει απευθείας απο ενα box με ethernet ειδικά . Γι αυτό ψάχνω κάποιο workaround να το δει σαν φορητή συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Παιδια εμενα μου εκανε android update και απο τοτε το chromecast δε λειτουργει, πατωντας το απλα δεν κανει τιποτα, ουτε κάποιο error code ούτε μαυρη οθονη οπως εχω διαβασει απο αλλους εδω μεσα, απλα ειναι σα να μη το πάτησα... Εχει κανενας σας το ιδιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigator0 Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Γράφω σε αυτή τη στήλη μιας και δεν βρήκα κάπου αλλου αναφορές. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει gamepad συμβατά με το eon tv box. Αν ναι θα ήθελα να ρωτήσω τη μάρκα και το μοντέλο... Το θέλω για παιδιά και παιχνίδια μέσω play Store. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Μαϊου από navigator0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgt Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπέρα. Έβαλα μια sd 64 gb στο EON box Αλλά δεν βρίσκω πως κάνω άμεση και προγραμματισμένη εγγραφή? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asimi92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα ρε παιδιά, Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μετατρέψω ένα android box vontar x4 σε eon box. Κατέβασα το app της eon αλλά λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται απο την eon mobile app. Κοινώς προσπαθώ να αποφύγω να πάρω το eon box απ την νόβα και να το αντικαταστήσω με ενα δικο μου για να κάνω τη δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το κυκλάκι; Μου έχει σπάσει τα νεύρα, εμφανίζεται σε όλα τα αθλητικά κανάλια (novasports και cosmote). Πήρα τηλ το support αλλά δεν ήξεραν. Spoiler Και αυτό το βελτιστοποίηση βίντεο; Ούτε αυτό το ήξεραν στο support χαχα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα