earthRocker23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 17/1/2022 στις 2:26 ΜΜ, NickosR999 είπε Καλησπέρα παιδία, ερώτηση σχετικά με το box. Έχω μια smart tv F&U αλλά δε μπορώ να βρω την εφαρμογή της EON άρα μονόδρομος το box. Από ότι καταλαβαίνω, το box δεν έχει wifi και ο μόνος τρόπος είναι να το συνδέσεις με το ρουτερ μέσω καλώδιο ethernet. Το ρούτερ βρίσκεται σε άλλο χώρο χωρίς δυνατότητα μετακίνησης. Εάν συνδέσω ένα wifi extender κοντά στην TV και το συνδέσω με το box μέσω ethernet θα λειτουργεί? Έμενα ήρθε χτες ο τεχνικός της Nova να μου συνδέσει το box και του είπα αν γίνεται να συνδεθεί με wifi και μου το ενεργοποιήσε αυτός. Ουσιαστικά αυτο που μου είπε είναι ότι απο default το wifi είναι κλειδομένο και μόνο αν το ζητήσεις το ξεκλειδώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Εμένα όταν του είπα για wifi πήγε να μου πασάρει powerline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, earthRocker23 είπε Έμενα ήρθε χτες ο τεχνικός της Nova να μου συνδέσει το box και του είπα αν γίνεται να συνδεθεί με wifi και μου το ενεργοποιήσε αυτός. Ουσιαστικά αυτο που μου είπε είναι ότι απο default το wifi είναι κλειδομένο και μόνο αν το ζητήσεις το ξεκλειδώνουν. Είναι και κλειδωμένο να λειτουργεί μόνο στην δηλωμένη γραμμή; Δηλαδή μεταφορά σε άλλη οικία συνεπάγεται μη λειτουργίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
earthRocker23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 5:38 ΜΜ, gousias είπε Είναι και κλειδωμένο να λειτουργεί μόνο στην δηλωμένη γραμμή; Δηλαδή μεταφορά σε άλλη οικία συνεπάγεται μη λειτουργίας; Απο ότι μου είπε ο τεχνικός, επίσημα δεν παίζει σε άλλο σπίτι, ανεπίσημα παίζει 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John911 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Οχι μόνο δουλεψε το wifi, οπότε συνδέθηκε κανονικά, ΑΛΛΑ προγραμμάτισα και το MUTE στο μπλέ οπότε τώρα εχω και σίγαση!!!!! Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROXOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δυνατότητα εγγραφής σε σκληρό δίσκο κάποιου προγράμματος που παίζουν τα κανάλια έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_WOODY Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 7:06 ΜΜ, John911 είπε Παιδιά καλησπέρα. Οχι μόνο δουλεψε το wifi, οπότε συνδέθηκε κανονικά, ΑΛΛΑ προγραμμάτισα και το MUTE στο μπλέ οπότε τώρα εχω και σίγαση!!!!! Ευχαριστώ πολύ!! Με βάση αυτό το βίντεο που υπάρχει στο YouTube στο ξεκλείδωσε ; Θέλω να βάλω ένα extender πάνω σε πολύπριζο με έξοδο ethernet λογικά θα παίζει ε ; Α και κάτι άλλο,αν στο ξεκλείδωσε έτσι πιο μοντέλο έχεις ; Αυτό που δείχνει το βίντεο η κάποιο άλλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias8513 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εγω εκανα συνδεση με ADSL στη Nova και με συνδεσανε μεσω δορυφορου. Πηρα ένα tv box meecool και συνδεομαι μεσω ethernet στην εφαρμογη eon με ταχυτητα περιπου 14-15mbps Όμως το πρόβλημα είναι ότι κανει συχνα αποσυνδεσεις η εφαρμογη όταν βλεπω eon. Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω? Φταιει ότι δεν εχω παραπανω ταχυτητα? Cosmote tv που ειχα μεσω ethernet επαιζε μια χαρα replay tv. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John911 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, DJ_WOODY είπε Με βάση αυτό το βίντεο που υπάρχει στο YouTube στο ξεκλείδωσε ; Θέλω να βάλω ένα extender πάνω σε πολύπριζο με έξοδο ethernet λογικά θα παίζει ε ; Α και κάτι άλλο,αν στο ξεκλείδωσε έτσι πιο μοντέλο έχεις ; Αυτό που δείχνει το βίντεο η κάποιο άλλο ; Ναι , αυτά έκανα, αλλα με τις οδηγίες στην αρχή του θέματος.Δεν ήξερα καν οτι υπάρχει βίντεο. Ειναι πολύ ευκολο, μη σε ανησυχεί. Με extender το είχα κι εγώ, αλλα πιάνει μόνο 2.4γ και έκανε αποσυνδέσεις όπως λεει και φίλος από κατω. Οχι πολυ συχνα, αλλα ειναι εκνευριστικό.Αν το extender ειναι 5γ νομιζω θα πηγαίνει σφαίρα. Θα δουλεψει πάντως. Το καλύτερο στο όλο θέμα ειναι οτι προγραμματισα κουμπί για το mute , που δεν έχει το "βραβευμένο" τηλεκοντρολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_WOODY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικά έχεις το ίδιο μποξακι. Η μήπως άλλο ; Θέλω να πάρω αυτό το extender Xiaomi Mi WiFi Extender Dual Band (2.4 & 5GHz) 1200Mbps θα κάνω δουλειά ; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από DJ_WOODY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, DJ_WOODY είπε Λογικά έχεις το ίδιο μποξακι. Η μήπως άλλο ; Θέλω να πάρω αυτό το extender Xiaomi Mi WiFi Extender Dual Band (2.4 & 5GHz) 1200Mbps θα κάνω δουλειά ; Δοκίμασε πρώτα να πάρεις τηλέφωνο στη NOVA προκειμένου να στο ενεργοποιήσουν αυτοί. Εμένα και στο πρώτο μποξάκι και στο δεύτερο που δίνουν, το ενεργοποίησε η τεχνική εξυπηρέτηση απομακρυσμένα και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_WOODY Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν στο ενεργοποιούν από το κατάστημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yperiwn13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 14/12/2021 στις 9:55 ΠΜ, gorath είπε Καλημέρα φίλε X4Tz1s. Τελικά έπαιξε το netflix με το apk για tablet με mouse και πληκτρολόγιο αλλά με τραγική ποιότητα εικόνας. Έπαιξε όμως κορυφαία με το plugin για το KODI. Όλα καλά. Καλημέρα κ καλή συνέχεια!Κ εγώ δε τα έχω καταφέρει με το netflix....υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως το συνδέεις στο kodi με το plugin????Διότι δε το έχω ξανακάνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yperiwn13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, yperiwn13 είπε Καλημέρα κ καλή συνέχεια!Κ εγώ δε τα έχω καταφέρει με το netflix....υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως το συνδέεις στο kodi με το plugin????Διότι δε το έχω ξανακάνει?? οκ το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/1/2022 στις 10:31 ΜΜ, earthRocker23 είπε Απο ότι μου είπε ο τεχνικός, επίσημα δεν παίζει σε άλλο σπίτι, ανεπίσημα παίζει 😎 Αληθεια τωρα; Το εχουν επισημα κλειδωμενο αλλα αν πας σε αλλο σπιτι παιζει; Μας δουλευουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα